doğru söylüyorsunbelki türkiyedeyken yaşın küçükdüde ondan burdakileri samimi görüyordun insanın yaşı ilerledikçe insanların o kadarda dost olmadığını anrıyor .yüzüne gülüyor arkandan kuyunu kazıyor bilmiyorum benim çevremmi öyle menfaati varsa sanle iyi oluyorlar işleri bitince görmezden geliniyorum
99 dogumlu..yani 14 ün icinde...
benimde ne arkadaşım ne de bir dostum var ama annem var alışverişe, spora birlikte gidiyoruz hatta bazen geziyoruz bence bir kız için en iyi dost anne
bak iste en güzeli varmis ya daha ne...benimki uzaklarda...yasiyor ya arada sesini duyuyorum ya yaptigi zeytinlerden yiyebiliyorum ya cok süküüüüüüüüüüüüüüüüüüürbenimde ne arkadaşım ne de bir dostum var ama annem var alışverişe, spora birlikte gidiyoruz hatta bazen geziyoruz bence bir kız için en iyi dost anne
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemizinkini insallahben evlendiğim yıl döğmüş allah bahtını açık etsin iyilerle karşilaştırsın
selam arkadaşlarım
iki gündür gelemiyorum ailem geldi izmirden onlarla kaynaştık görüştük
menü de bildiremedim
listeler açıklandı mı acaba geçmişe şöyle bi göz attım ama yüzeysel göremedim
inşallah güzel sonuçlar çıkacak bu sefer herkeşler kilocukları göndermiş maşallah
yok canim henüz liste yayinlanmadi..kaptanimizda ortalarda görünmüyor..insallah hersey yolundadir:26:
yok ya esasinda türkiyede gercektende cok oturakli cok icten cok samimi dostlarim oldu...yaklasik 7 senedir burdayim..7 kisi olmamistir dertlestigim kisiler...
ne güzel ne mutlu sana bizim annemle kafa yapımız farklıdır sanki ben o nun annesi o benim kızım ..kız kardeşimde şehir dışında gelin diğeride çalışıyor .anca market gezerim gidebilirsem .benim koca pek dalga geçer markete girince kendinden geçiyon dolanıyonda dolanıyon diye .ee ne yapıyım amcamız halamız teyzemiz market .onu görünce ayrılmak istemiyom
bak iste en güzeli varmis ya daha ne...benimki uzaklarda...yasiyor ya arada sesini duyuyorum ya yaptigi zeytinlerden yiyebiliyorum ya cok süküüüüüüüüüüüüüüüüüüür
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemizinkini insallah
sen çok olgun ve oturaklısın heralde annene göre
benim kız kardeşim yok yani tek kızım evde, anneminde arkadaşı filan yoktur birbirimize arkadaşlık ediyoruz
inşallah ikiniz de en yakın zamanda annenizle, ailenizle görüşürsünüz
ay evet öyle olduğumu söylerlerler çocukken bile sokakda oynamişlığım yok sayılır evde oturur bebeklerime çok güzel elbiseler diker yelekler örerdim bahçeye çıktıgımdada çamurdan büstler çanak çömlek yapardım .hoplaya zıplaya oynamadım hiç .hiç bi çocukla kavga etmedim dayak atmadım ..ama ben babaannemlerin yanında büyüdüm onunda etkisi çok yaşlı insanların çocuk eğitimi daha başka oluyo
naber millet..nasil gidiyor..ben bu sabah gene 78.4 düm..ne iniyort ne cikiyor..ama tek avantajim var..bu hafta kirmizi kart haftam olacak.
hu huuuuu kimsecikler yokmuuuuuuuuuuuuu buralardaaaaa kahve yaptım sizeeeeeee buyrunnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?