80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde ne arkadaşım ne de bir dostum var ama annem var alışverişe, spora birlikte gidiyoruz hatta bazen geziyoruz bence bir kız için en iyi dost anne

yaa hakkaten annem 52 yaşında bi şıngırdaklı bizi kardeş sanıyorlar annem genç duruyor yaşama hevesi tavan yapmış durumda ahh biraz ona çeseydimm hiç bişeyi takmaz kafaya giyinir kuşanır gezer ondaki hevesin yarısı yok kırmızıyı bile kendime yakıştıramam o giyer zevklenerek

benimde ne arkadaşım ne de bir dostum var ama annem var alışverişe, spora birlikte gidiyoruz hatta bazen geziyoruz bence bir kız için en iyi dost anne

ne güzel ne mutlu sana bizim annemle kafa yapımız farklıdır sanki ben o nun annesi o benim kızım ..kız kardeşimde şehir dışında gelin diğeride çalışıyor .anca market gezerim gidebilirsem .benim koca pek dalga geçer markete girince kendinden geçiyon dolanıyonda dolanıyon diye .ee ne yapıyım amcamız halamız teyzemiz market .onu görünce ayrılmak istemiyom

bak iste en güzeli varmis ya daha ne...benimki uzaklarda...yasiyor ya arada sesini duyuyorum ya yaptigi zeytinlerden yiyebiliyorum ya cok süküüüüüüüüüüüüüüüüüüür

ben evlendiğim yıl döğmüş allah bahtını açık etsin iyilerle karşilaştırsın
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemizinkini insallah

selam arkadaşlarım
iki gündür gelemiyorum ailem geldi izmirden onlarla kaynaştık görüştük
menü de bildiremedim
listeler açıklandı mı acaba geçmişe şöyle bi göz attım ama yüzeysel göremedim
inşallah güzel sonuçlar çıkacak bu sefer herkeşler kilocukları göndermiş maşallah

yok canim henüz liste yayinlanmadi..kaptanimizda ortalarda görünmüyor..insallah hersey yolundadir:26:

yok ya esasinda türkiyede gercektende cok oturakli cok icten cok samimi dostlarim oldu...yaklasik 7 senedir burdayim..7 kisi olmamistir dertlestigim kisiler...

aman boşvar dertleşmede zaten kimim ne yapıcağı bellideyil sen bize anlat derdini sıkıntını neşeni bizden sır çıkmaz

sen çok olgun ve oturaklısın heralde annene göre
benim kız kardeşim yok yani tek kızım evde, anneminde arkadaşı filan yoktur birbirimize arkadaşlık ediyoruz

inşallah ikiniz de en yakın zamanda annenizle, ailenizle görüşürsünüz

ay evet öyle olduğumu söylerlerler çocukken bile sokakda oynamişlığım yok sayılır evde oturur bebeklerime çok güzel elbiseler diker yelekler örerdim bahçeye çıktıgımdada çamurdan büstler çanak çömlek yapardım .hoplaya zıplaya oynamadım hiç .hiç bi çocukla kavga etmedim dayak atmadım ..ama ben babaannemlerin yanında büyüdüm onunda etkisi çok yaşlı insanların çocuk eğitimi daha başka oluyo

bu günkü menüm
sabah 2 diim ekmekden sucuklu tost yeşil çay
ara
1 br süt
6 kaşık kapuska 1 dilim ekmek
ara
1 portakal
akşam
1tabak yaprak sarma yoğurt 2 dilim ekmek 3 4 çatal patates kızartma
gece
1 meyve

bende elbise dikip yelek örerdim bebeklerime ama her oyunuda oynardım hoplardımda zıplardımda ah keşke o yıllara geri dönsem ne kadar mutlu olurdum şöyle 6 yaşıma gitsem yeter sokaklarda akşama kadar oyunlar oynasam annem çağırsa da eve gitmesem ne güzel yıllardı

slm kızlar ne güzel muhabbetler dönmüş bu gün. yanii güzel derken tabi yaşanan olayları kastetmedim. dertleşmişsiniz ne güzel. burda olmak bana da iyi geliyo sanki hemen kapı komşumu görüyom da onla dertleşiyom gibi. sizleri çok seviyom yaaaa 80 kilolarda olmamın bana kazandırdığı en güzel şey sizin arkadaşlığınız. biraz ayrı kalsam özlüyorum sizi. beyazcan canım hiç hoş şeyler yaşamamışsın ama dinsizin hakkından imansız geliyo işte. örnek eltin. benim eltimde inşallah hakkından gelecek bizimkilerin dört gözle bekliyom. bide görümcem evleneydi bize yaptıklarını onda göreydiler sonra kafayı duvarlara vuraydılar. (ama kızın suçu ne diyom)

bu günkü menüm
sabah: 10 gr kadar peynir, 1 yumurta, 7 zeytin, 1 dilim ekmek
öğlen: 8 9 küçük sıkılmış mercimek köftesi, bol salata,
akşam: 2 kaseden fazla yayla çorbası, 1 dilim ıspanaklı börek, roka salatası

biliyom ne aram var ne de yediklerime dikkat ettim sabahı geç yapmıştım öğlen saati de arkadaşım geldi. kadın hamile ne istiyon dedim köfte istedi eee yapınca da yedim. ama yayla çorbası asıl sorunum gözümün yaşını tutamıyom. tencereyi bitirsem doymam o derece seviyom. bu saatten sonra çay içerim heralde sadece

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak süt
1 elma
3 kayısı
Ara
4 diyet bisküvi
yeşil çay
Öğle
3 servis kaşığı kadar ciğer tava
3 servis kaşığı kadar da bulgur pilavı
salata
1 kivi
Ara
yarım pepino
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 çay kaşığı pekmez
Akşam
1 hindi boynu
1 ekmek
1 bardak ayran
Ara
1 portakal
3 ceviz
yeşil çay

hu huuuuu kimsecikler yokmuuuuuuuuuuuuu buralardaaaaa kahve yaptım sizeeeeeee buyrunnnnnnnnnnnnnnn

yasasiiiiiiiiiiiiiiiin kahvelerde geldi ee ne duruyoruz dalalim muhabbete..benim katirda gezmeye gitti..nerden baksan 1-2 saat özgürüm..evimde leptop basinda kutlamayi düsünüyorum bu özgürlügü...

adam görümcenin insaatindan geldi..bir küvet faslindan sonra üstünü giydi habdi gelin sizi gezmeye götüreyim dedi..sizi derken benim oglanla ortanda kaynanamda kaldi dünden beri..bir büyük kizimla kücük kizim var evde....oh sevindik giyindik kusandik nereye dedim..ne dese iyi: enistesinin dönerci dükkanina...size döner ismarlayayim..saat olmus dokuz...hepimizde tokuz..adambaska adres bilmiyor gibi 30 km uzaga döner yedirmeye götürecek..dedim gezme diye kastettigin bumuydu eveeeeeeeeeeeeeet diyor piskin piskin..dedim sen git gez o zaman..biz ac degiliz...adamda cekti gitti...ilk isimde buraya damlamak oldu tabi..hani nerde dünkü kalabalik bakiiiim...

kızlar ben döndüm yazılı sınavı geçtim bu cumartesi direksiyon var onuda geçersem tmmdır ama kilo artı 2 olmuş ya beni dövün ne olur ne bulursam yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…