hu huuuuu kimsecikler yokmuuuuuuuuuuuuu buralardaaaaa kahve yaptım sizeeeeeee buyrunnnnnnnnnnnnnnn
yasasiiiiiiiiiiiiiiiin kahvelerde geldi ee ne duruyoruz dalalim muhabbete..benim katirda gezmeye gitti..nerden baksan 1-2 saat özgürüm..evimde leptop basinda kutlamayi düsünüyorum bu özgürlügü...
kızlar ben döndüm yazılı sınavı geçtim bu cumartesi direksiyon var onuda geçersem tmmdır ama kilo artı 2 olmuş ya beni dövün ne olur ne bulursam yiyorum
ben geldim ayağımı sürttüm kalabalık olur şimdi merak etme :)adam görümcenin insaatindan geldi..bir küvet faslindan sonra üstünü giydi habdi gelin sizi gezmeye götüreyim dedi..sizi derken benim oglanla ortanda kaynanamda kaldi dünden beri..bir büyük kizimla kücük kizim var evde....oh sevindik giyindik kusandik nereye dedim..ne dese iyi: enistesinin dönerci dükkanina...size döner ismarlayayim..saat olmus dokuz...hepimizde tokuz..adambaska adres bilmiyor gibi 30 km uzaga döner yedirmeye götürecek..dedim gezme diye kastettigin bumuydueveeeeeeeeeeeeeet diyor piskin piskin..dedim sen git gez o zaman..biz ac degiliz...adamda cekti gitti...ilk isimde buraya damlamak oldu tabi..hani nerde dünkü kalabalik bakiiiim...
hadi bakalim canim..o sinavida kazanda gene baslarsin kilo vermeye..malum sen benim eski degil eskimeyen yoldasimsiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
beraber yürüdük biz bu yollardaaaaaaaaaaaaa
kapatta falına bakayımmm :))))
kahven hazır bile bebeğimm buyurrrrr hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnhani kahvem beni unuttunuzmu ya
kahven hazır bile bebeğimm buyurrrrr hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bi fal bakarım acayip tutar biliyon muuuu ablammmvallami ..tamam kapattim birt dahaki mesaja kadar sogumus olur
hoş geldin yavru ceylanımmmmmmslm kızlar ben geldim
tabiki bennnnnnnnnnnnnnn :)))))hoşbulduk güzelimkim bakıyo bu fala ya
kiz biz eskidik bünye yediklerimize alisti yavasladi ondan..bunlar daha yeni..baslangicta hizli gidiyor zaten..gecen yil bu zamanlar ilk ayda ben 4-5 kilo vermistim..simdilerdede tik yok tik..ama yiyorumda kardesim yalanmi diim..harpy zaten bir komplaya gidecek bu hizla devam ederse..canım benim sizleri çok özledim zaten ama cok yoğundum inşallah bugün itibariyle başlıyorum
kuzum zati bi sen bi ben diğerleri nasıl veriyo ya hele harpy utanıyorum valla ya
hadi bakalim o zaman:)ben geldim ayağımı sürttüm kalabalık olur şimdi merak etme :)
hosgeldin canim..slm kızlar ben geldim
ben bi fal bakarım acayip tutar biliyon muuuu ablammm
hoş geldin yavru ceylanımmmmmm
tabiki bennnnnnnnnnnnnnn :)))))
kiz biz eskidik bünye yediklerimize alisti yavasladi ondan..bunlar daha yeni..baslangicta hizli gidiyor zaten..gecen yil bu zamanlar ilk ayda ben 4-5 kilo vermistim..simdilerdede tik yok tik..ama yiyorumda kardesim yalanmi diim..harpy zaten bir komplaya gidecek bu hizla devam ederse..
hadi bakalim o zaman:)
oy ben seni yerimmmmmmmmm ablam şimdi sende bir kadın çıkm ış çok fena çok yaman birşeyyy sankiiii sen ne yapsan ne etsen seni taklit ediyorr bak bakk aynı kopyan :)))) bi yol çıkmış ama ağzı kapalı bi yere gitmeye niyet etmişsin ama gidememişsinnnnn bi de hayal kırıklığı var burdaaa biri sana önce birşey sözü vermişde yapmamış gibi sonra doğrumudur :)))))hosgeldin canim..
önce bana önce bana...agzim yana yana ictim kahveyi ilk siraya gireyim diye:)
yakınlarda olsa komplo kolayda uzakta ne yapsakkiama maşallah çok güzel iradeli biri ya bende irade sıfır
banada bak 2.benim
sen bu günlerde büyük birşey atlatmışsınnnn ama olumlu sonuçlanmış :))))9 ama bir şey daha kalmışşşş onu da atlattımı tamammm oda olacak hayırlı gzl sonuçlar gelecek inşallahhhhhhhhhhh :)
ben dedim şak diye görürüm hemen :)))kız nasıl biliyosun hayret
oy ben seni yerimmmmmmmmm ablam şimdi sende bir kadın çıkm ış çok fena çok yaman birşeyyy sankiiii sen ne yapsan ne etsen seni taklit ediyorr bak bakk aynı kopyan :)))) bi yol çıkmış ama ağzı kapalı bi yere gitmeye niyet etmişsin ama gidememişsinnnnn bi de hayal kırıklığı var burdaaa biri sana önce birşey sözü vermişde yapmamış gibi sonra doğrumudur :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?