80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben döndüm yazılı sınavı geçtim bu cumartesi direksiyon var onuda geçersem tmmdır ama kilo artı 2 olmuş ya beni dövün ne olur ne bulursam yiyorum

hadi bakalim canim..o sinavida kazanda gene baslarsin kilo vermeye..malum sen benim eski degil eskimeyen yoldasimsiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
beraber yürüdük biz bu yollardaaaaaaaaaaaaa

ben geldim ayağımı sürttüm kalabalık olur şimdi merak etme :)

hadi bakalim canim..o sinavida kazanda gene baslarsin kilo vermeye..malum sen benim eski degil eskimeyen yoldasimsiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
beraber yürüdük biz bu yollardaaaaaaaaaaaaa

canım benim sizleri çok özledim zaten ama cok yoğundum inşallah bugün itibariyle başlıyorum

kuzum zati bi sen bi ben diğerleri nasıl veriyo ya hele harpy utanıyorum valla ya

canım benim sizleri çok özledim zaten ama cok yoğundum inşallah bugün itibariyle başlıyorum

kuzum zati bi sen bi ben diğerleri nasıl veriyo ya hele harpy utanıyorum valla ya
kiz biz eskidik bünye yediklerimize alisti yavasladi ondan..bunlar daha yeni..baslangicta hizli gidiyor zaten..gecen yil bu zamanlar ilk ayda ben 4-5 kilo vermistim..simdilerdede tik yok tik..ama yiyorumda kardesim yalanmi diim..harpy zaten bir komplaya gidecek bu hizla devam ederse..

ben geldim ayağımı sürttüm kalabalık olur şimdi merak etme :)
hadi bakalim o zaman:)

yakınlarda olsa komplo kolayda uzakta ne yapsakkiama maşallah çok güzel iradeli biri ya bende irade sıfır

hosgeldin canim..

önce bana önce bana...agzim yana yana ictim kahveyi ilk siraya gireyim diye:)
oy ben seni yerimmmmmmmmm ablam şimdi sende bir kadın çıkm ış çok fena çok yaman birşeyyy sankiiii sen ne yapsan ne etsen seni taklit ediyorr bak bakk aynı kopyan :)))) bi yol çıkmış ama ağzı kapalı bi yere gitmeye niyet etmişsin ama gidememişsinnnnn bi de hayal kırıklığı var burdaaa biri sana önce birşey sözü vermişde yapmamış gibi sonra doğrumudur :)))))

yakınlarda olsa komplo kolayda uzakta ne yapsakkiama maşallah çok güzel iradeli biri ya bende irade sıfır

bendede sifira yakin valla..zor frenliyorum kendimi..bu geceki döneri duyunca gözlerim yerinden firladi..ama biz yeni yedik ne döneri dedim kapattim konuyu...bu durumuda atlatmis oldum böylece

yani pes dilaram nasil bildin ya..hele beni taklit eden kadini..ben onu gölgeme bile anlatmadim..süpersin valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…