- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
her kesinnnnn usta olduğu bir konu vardır buda benim uzmanlık alanım işde :)))yani pes dilaram nasil bildin ya..hele beni taklit eden kadini..ben onu gölgeme bile anlatmadim..süpersin valla...
ben dedim şak diye görürüm hemen :)))
ayy havani yiiiimher kesinnnnn usta olduğu bir konu vardır buda benim uzmanlık alanım işde :)))
kiz inanma inanama..ückagitcilik yapiyor reklam yapacakki kariyer edinsin...bizim eve kamera takmis bu ajan gibi izlemis beni neyim var neyim yok ögrenmis..simdide fal bahanesiyle söylüyor...korktum kız senden bişeyler sormasammı sana
ayy havani yiiiim
kiz inanma inanama..ückagitcilik yapiyor reklam yapacakki kariyer edinsin...bizim eve kamera takmis bu ajan gibi izlemis beni neyim var neyim yok ögrenmis..simdide fal bahanesiyle söylüyor...
benim evdedemi kamera var ozaman
yaaaaaaaaaa ne sandin..o tencerenin kapagindaki vidanin icinde..mikro kamera varsana kackere dedim tencerenin kapagini heryerde tasima diye
ay canım cidden kahve çekti kızlar ya
kizlar ya cok aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bir tabak bezelye haslamasini mideye indirdim banamisin demedi ya..bu midede icinde kalori olmayan yiyecekleri yiyecekten saymiyormu nedir doymuyorum bunlari yiyince ya...canim döner istiyor döneeeeeeeeeeeeeeeeeeer
ay huyum kurusun tenceremin kapağı olmadan evden çıkamam ne yapıyım
bizde varya biri deseki tezegi firina verdim mis gibi oldu yedim...hemen canimiz cekecek ha..yuh yani istahin bu kadarina yuh
cikican iste..yoksa bazi hakerler neyin var neyin yok biliyor....tencerekapagindan uzak kalmaya alisacaksin..hic degilse uyurken mutfakta birak...karismam valla
bu saatte cok sakıncalı bi düşünce canım
dur ben onu bi dolaba kapatıp geleyim
kizlar benim uykum geldi..herif gelmeden yatayim yoksa yemek muhabbeti baslayacak kesin..yatmis olursam birseyler hazirlada yiyelim demez...bende böylede bir tabak bezelyeyle kurtarmis olurum geceyi...hepinize tatli rüyalar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?