80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu kadar bulastim hala sesin cikmadi..hic normal degil...hemen gercek hayata dönüyorsun.. yahu ben senle itismezsen islerim ters gider..cik ortaya meydanda vurusalim

kizlar benim uykum geldi..herif gelmeden yatayim yoksa yemek muhabbeti baslayacak kesin..yatmis olursam birseyler hazirlada yiyelim demez...bende böylede bir tabak bezelyeyle kurtarmis olurum geceyi...hepinize tatli rüyalar iyi geceler
bugün formumda değildim:))) iyi geceler gülümmmmmmmmmmmmmmmmmm

komplonun hasını annem yepıyor bana paçanga yapmış gugün fırında üzrine de bi ton kaşar koymuş sözde az yyedim ama üzerine kek üzerine de labneli sütlü tatlı yapmış anam yedim de yedim neyse pilav yememiştim ama karnım hla acayip şiş.. gördükçe moralim bozuluyor.. regli olsam da rahatlasam artık..

eee her hafta kilo verecen diye bişe yok bırak birazda biz verelim sen ye. hoş dubaiden beri yiyon yedikçe veriyon anlamıyom ben seni bacım nasıl bir bünye bu?

ben geldim dedim kardeşim aradı. iki saat konuştuk. annemin kanser tedavi süreci hakkında biraz planlama yaptık. eğer becerebilirsem yada ikna edebilirsem diyim daha doğru olur tedavi başlayınca buraya benim evime getirecem ben bakacam. ama muhtemelen kabul etmicek. çooooook inatçılarda. orda kim bakabilecekse. kardeşleri var ama onlarda kaç gün gelip gidecekler. burda olsa rahatça bakarım. hayırlısı olsun bakalım

canım inşallah o günleri hep beraber görürüz ya hep birlikte ama bugün 1 gram dahi gitmemiş. SABAH KALKTIĞIMDA AYNIYDIM 81.7

Kızlar öncelikle herkese günaydın..
Bugün kaçamak günüm..
Diyetime pazartesi devam ediyorum ..

Sizlere sorum var ..

Basen ve kalça için göbek için neler yapıyorsunuz kaç gün ?

Belli bir kiloya gelene kadar spor yaptınız mı yada spor yapıyor musunuz ?

Spor yapmıyorum ben ancak 2 günde 1 kilo kaybediyorum ..Verdiğim kiloyuda istediğim kaçamağı yapayım almıyorum..
Ama basenlerim ve az da olsa göbeğim var ..
Üşeniyorum sporada sizce napayım ya

canım spor yap bence en azından tv izlerken yapabileceğin hareketler var mekik gibi bacak açıp kapamak gibi. bunu neden söylüyorum sarkmaman için. burda kilo verenler azda olsa bişeler yapıyo. bazılarımız kıçını yırtıyo bazılarımızın hayatı zaten koşuşturmayla geçiyo yani hepimizin bişekilde kasları çalışır durumda. kendini fazla zorlamana gerek yok bence. hani spor yapacam diye kan ter içinde kalman yersiz. zaten metebolizman güzel çalışıyomuş.

günaydın kızlar mutlu pazarlar sizlere. hafta içi çalışanların bu günü daha iyi geçirmesini diliyorum. biz ev hanımları zaten hep aynı çalışmaya devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 83.4 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] eliptik bisiklet kas güçlendirici egzersiz [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 5.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] benben [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 8.9 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] harpy [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] temizlik çamaşır gezme:) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

eğer istanbulda oturuyosan belediyelerin spor salonları var ben oraya gidiyorum genellikle ücretsiz oluyo bi araştır istersen

kızlar günaydın
evet kim sölemişti tam hatırlayamadım ama kvler bende diyet yalan oldu
bırak diyeti buraya bile giremiyorum sırf liste yayınlamak için erken kalktım yoksa onlar uyanıkken nete takılamıyorum arada telden ama onda da çok yetenekli değilim malesef
kısa bi geçmiş gezisinden sonra herkesi ii gibi gördüm
hepinizi öpüyorum az kaldı geri dönüyorum salı yolcular gibi gibiiii benm diyet anca haftaya işteee

beyazcan tebrik ederim canım 1. olmuşsun
bende 5. olmuşum

günaydın kızlar mutlu pazarlar sizlere. hafta içi çalışanların bu günü daha iyi geçirmesini diliyorum. biz ev hanımları zaten hep aynı çalışmaya devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

günaydın kızlar

kızlar liste açıklanmış ellerine sağlık kaptanım. kilo veren vermeyen herkesi kutluyorum çünkü çaba sarfediyoruz

Mesela ben siz neler yapysnz bende onları yapaym listeye nasıl gircem bide ay 60 olcm işte 60 kendime değer vermeyli çok olmştu :)

canım inşallah o günleri hep beraber görürüz ya hep birlikte ama bugün 1 gram dahi gitmemiş. SABAH KALKTIĞIMDA AYNIYDIM 81.7

yerinde saymak bile güzel bende 2 gündür aynıyım gram oynamıyor . olsun 3 günde 1 100 gram bile versem razıyım ben

Mesela ben siz neler yapysnz bende onları yapaym listeye nasıl gircem bide ay 60 olcm işte 60 kendime değer vermeyli çok olmştu :)

canım listeye girmen için iki hafta geçmesi gerekir. her akşam o gün ne yediğini yazacaksın. iki hafta sonra kaptanımıza hatırlat bu hafta listedeyim diye sonrasında listeye alınacaksın. ben kas güçlendirme hareketi olarak callenetics, 8 minutes abs burn leg gibi hareketler yapıyorum. bide eliptik bisiklete biniyorum. ben şanssız gruptanım zor kilo veriyorum. ama çok şükür sarkmalarım olmadı. yazdan beri 8 9 kilo civarı verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…