- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
bu kadar bulastim hala sesin cikmadi..hic normal degil...hemen gercek hayata dönüyorsun.. yahu ben senle itismezsen islerim ters gider..cik ortaya meydanda vurusalim
bugün formumda değildim:))) iyi geceler gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmkizlar benim uykum geldi..herif gelmeden yatayim yoksa yemek muhabbeti baslayacak kesin..yatmis olursam birseyler hazirlada yiyelim demez...bende böylede bir tabak bezelyeyle kurtarmis olurum geceyi...hepinize tatli rüyalar iyi geceler
kiz biz eskidik bünye yediklerimize alisti yavasladi ondan..bunlar daha yeni..baslangicta hizli gidiyor zaten..gecen yil bu zamanlar ilk ayda ben 4-5 kilo vermistim..simdilerdede tik yok tik..ama yiyorumda kardesim yalanmi diim..harpy zaten bir komplaya gidecek bu hizla devam ederse..
hadi bakalim o zaman:)
komplonun hasını annem yepıyor banapaçanga yapmış gugün fırında üzrine de bi ton kaşar koymuş sözde az yyedim ama üzerine kek üzerine de labneli sütlü tatlı yapmış anam yedim de yedim neyse pilav yememiştim ama karnım hla acayip şiş.. gördükçe moralim bozuluyor.. regli olsam da rahatlasam artık..
Kızlar öncelikle herkese günaydın..
Bugün kaçamak günüm..
Diyetime pazartesi devam ediyorum ..
Sizlere sorum var ..
Basen ve kalça için göbek için neler yapıyorsunuz kaç gün ?
Belli bir kiloya gelene kadar spor yaptınız mı yada spor yapıyor musunuz ?
Spor yapmıyorum ben ancak 2 günde 1 kilo kaybediyorum ..Verdiğim kiloyuda istediğim kaçamağı yapayım almıyorum..
Ama basenlerim ve az da olsa göbeğim var ..
Üşeniyorum sporada sizce napayım ya
Kızlar öncelikle herkese günaydın..
Bugün kaçamak günüm..
Diyetime pazartesi devam ediyorum ..
Sizlere sorum var ..
Basen ve kalça için göbek için neler yapıyorsunuz kaç gün ?
Belli bir kiloya gelene kadar spor yaptınız mı yada spor yapıyor musunuz ?
Spor yapmıyorum ben ancak 2 günde 1 kilo kaybediyorum ..Verdiğim kiloyuda istediğim kaçamağı yapayım almıyorum..
Ama basenlerim ve az da olsa göbeğim var ..
Üşeniyorum sporada sizce napayım ya
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 83.4 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] eliptik bisiklet kas güçlendirici egzersiz [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 5.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 8.9 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] harpy[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] temizlik çamaşır gezme:) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
günaydın kızlar mutlu pazarlar sizlere. hafta içi çalışanların bu günü daha iyi geçirmesini diliyorum. biz ev hanımları zaten hep aynı çalışmaya devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
kızlar günaydın
evet kim sölemişti tam hatırlayamadım ama kvler bende diyet yalan oldu
bırak diyeti buraya bile giremiyorum sırf liste yayınlamak için erken kalktım yoksa onlar uyanıkken nete takılamıyorum arada telden ama onda da çok yetenekli değilim malesef
kısa bi geçmiş gezisinden sonra herkesi ii gibi gördüm
hepinizi öpüyorum az kaldı geri dönüyorum salı yolcular gibi gibiiii benm diyet anca haftaya işteee
canım spor yap bence en azından tv izlerken yapabileceğin hareketler var mekik gibi bacak açıp kapamak gibi. bunu neden söylüyorum sarkmaman için. burda kilo verenler azda olsa bişeler yapıyo. bazılarımız kıçını yırtıyo bazılarımızın hayatı zaten koşuşturmayla geçiyo yani hepimizin bişekilde kasları çalışır durumda. kendini fazla zorlamana gerek yok bence. hani spor yapacam diye kan ter içinde kalman yersiz. zaten metebolizman güzel çalışıyomuş.
canım inşallah o günleri hep beraber görürüz ya hep birlikte ama bugün 1 gram dahi gitmemiş. SABAH KALKTIĞIMDA AYNIYDIM 81.7
yerinde saymak bile güzel bende 2 gündür aynıyım gram oynamıyor . olsun 3 günde 1 100 gram bile versem razıyım ben
Mesela ben siz neler yapysnz bende onları yapaym listeye nasıl gircem bide ay 60 olcm işte 60 kendime değer vermeyli çok olmştu :)
Yoğurt karbonatlı su tüketin cnm.
Bide vücudu arada şaşırtın çikolata yiyip o gün ekmeği kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?