80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sonuncu olmuşum dünde kaçamak yaptım ama uzun zamandır yememiştim ,kendime ne diyese artık ödül vereyim dedim belki metobolizmam şaşırsın diye ama ne ödülü ya ben bu haftaya çantayı hak edenim

naber kizlar..les gibi is kokuyorum..görümcelerin bahcesinde ates yaktik oturduk...önümüz yandi gerimiz dondu
eve geldim birazdan yemek yiyecegiz..allahim insallah az yerim...benim su taklitci cakma duyum(beni takliteden görümcem yani) acayip incelmis...cok kiskandim coooooooooooooooooooooooooooooookkkk..bir gaza geldimki..sormayin..umarim aksam yemeginde gazim bitmez

anneni çook seviyorum ne kadar kötüyüm demi ama maşallah canım sana bende yarın itibariyle tekrar başlıyorum spor salonu degişiliği yapıcak gibiyim bakalım

Yoğurt karbonatlı su tüketin cnm.
Bide vücudu arada şaşırtın çikolata yiyip o gün ekmeği kesin

biri çikolatamı dediseni çook sevdim canımm

neden kimsecikler yokkk neden topiğimmm sahipsizzzzzzz bende olmasam alıp götürecekler canım topiğimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak süt
1 elma
3 kayısı
Ara
4 diyet bisküvi
yeşil çay
Öğle
1 kase domates çorbası
1 tabak kapuska
3 kaşık yoğurt
1 kivi
Ara
siyah çay
2 kaşık yulaf
3 kaşık yoğurt
1 çay kaşığı pekmez
1 portakal
Akşam
1 mangal tavuk but
yarım tabak mercimekli bulgur pilavı
salata
Ara
yeşil çay

geçende gaza geldiydin ama nolduysa geri gaz maz kalmadı. depoda delik var galiba

bu gün kimse yok bi ayyüzlüm bi de ben bizden de ses seda çıkmıyo süklüm püklüm oturuyoruz diyene kadar ayyüzlüm de gitmiş

Son düzenleme:
eee her hafta kilo verecen diye bişe yok bırak birazda biz verelim sen ye. hoş dubaiden beri yiyon yedikçe veriyon anlamıyom ben seni bacım nasıl bir bünye bu?

anam yedim de bi yerime oturdum mu sor bakalım motor takmış gibiyim kaç haftadır geçen hafta biraz sakinledi bak doğru düzgün veremedim.. neyse biz hala ev bakıyoruz.. o iş te olursa yakın zamanda ben o hızla herhalde 60ı görürüm beni de topikten şutlarsınız artık baksana kimse beni sevmiyor

benim annemi neden seviyon sen yaa benim semirtiyor diye mi :44: anam ne kadar düşmanım varmış bilememişim

neden kimsecikler yokkk neden topiğimmm sahipsizzzzzzz bende olmasam alıp götürecekler canım topiğimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

valla sen 2 hafta yoktun kimse çalmadı topiğini biz oruduk kolladık merak etme hiç bişicikler olmaz topiğimize... tabi beni şutlamazsanız :83:

iyi akşamlar ben de şu an 80 kg 2 ay önce diyetisyene başladım 2 ay da sadece 2 kğ verebildim fakat ben haşimato hastasıyım kiloyu zor veriyorum aranızda haşimato hastası olan varmı ?

60 olunca da gitmezsin topikten niye gidiyosun örnek model olarak kalırsın yanımızda

alkali diyetmi yapıyosun canım

Yok canım ben 3 ana 3 ara yiyorum çikolata yiyorum yaş pastada patilede ama kilomu veriyrm 2 günde 1 kilo kaybediyorum.Çünkü vücut şaşırıyor diyor bu bana diyetteyiz dedi aç bıraktı şimdide yiyo :))))) ee şaşırıncada kilo gidio yani sadece diyete alıştırmıyorum :)

ay çok sağol cnm bende başlaycm ..limonlu su karbonatlı su iç 1 bardak ve kayısı tüket gider kilolar hemencik

sev beni canm ::29

60 olunca da gitmezsin topikten niye gidiyosun örnek model olarak kalırsın yanımızda

baksene kimse beni istemiyooooooooor :84:

kız harpy sende benle uğraşmayı özlemişsin anladım bennn anladım :)))

eh sen yokken aklımdan geçmedi değil elmam şekerim gelse de onla biraz uğraşsam dediydim napim sen de ortalıktan bi kayboluyon 5 kilo almadan gelmiyon ne o tartılmadın mı hala?

cıksss o acı gerçekğe hazır değilim henüzzz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…