- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
görmezden gellllllllllllllllllllllll :))))duyum kız listede yoksunuz elmaşekerimleyaaaa kaçarsanız böyle olur
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 83.4 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] eliptik bisiklet kas güçlendirici egzersiz [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 5.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 8.9 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] harpy[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] temizlik çamaşır gezme:) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
görmezden gellllllllllllllllllllllll :))))
geliyorum kızlarrrrrrrrrrr,
az kaldı 80li kilolaraaaaaaaa 90,7 :130::130::130:
komplonun hasını annem yepıyor banapaçanga yapmış gugün fırında üzrine de bi ton kaşar koymuş sözde az yyedim ama üzerine kek üzerine de labneli sütlü tatlı yapmış anam yedim de yedim neyse pilav yememiştim ama karnım hla acayip şiş.. gördükçe moralim bozuluyor.. regli olsam da rahatlasam artık..
Yoğurt karbonatlı su tüketin cnm.
Bide vücudu arada şaşırtın çikolata yiyip o gün ekmeği kesin
şimdi de gelebilirsin canım biz sanaa aaaaaa 90 kilosun demeyiz gel gellll
naber kizlar..les gibi is kokuyorum..görümcelerin bahcesinde ates yaktik oturduk...önümüz yandi gerimiz dondu
eve geldim birazdan yemek yiyecegiz..allahim insallah az yerim...benim su taklitci cakma duyum(beni takliteden görümcem yani) acayip incelmis...cok kiskandim coooooooooooooooooooooooooooooookkkk..bir gaza geldimki..sormayin..umarim aksam yemeginde gazim bitmez
eee her hafta kilo verecen diye bişe yok bırak birazda biz verelim sen ye. hoş dubaiden beri yiyon yedikçe veriyon anlamıyom ben seni bacım nasıl bir bünye bu?
anneni çook seviyorum ne kadar kötüyüm demiama maşallah canım sana bende yarın itibariyle tekrar başlıyorum spor salonu degişiliği yapıcak gibiyim bakalım
biri çikolatamı dediseni çook sevdim canımm
neden kimsecikler yokkk neden topiğimmm sahipsizzzzzzz bende olmasam alıp götürecekler canım topiğimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anam yedim de bi yerime oturdum mu sor bakalımmotor takmış gibiyim kaç haftadır geçen hafta biraz sakinledi bak doğru düzgün veremedim.. neyse biz hala ev bakıyoruz.. o iş te olursa yakın zamanda ben o hızla herhalde 60ı görürüm beni de topikten şutlarsınız artık baksana kimse beni sevmiyor
benim annemi neden seviyon sen yaa benim semirtiyor diye mi :44: anam ne kadar düşmanım varmış bilememişim
valla sen 2 hafta yoktun kimse çalmadı topiğini biz oruduk kolladıkmerak etme hiç bişicikler olmaz topiğimize... tabi beni şutlamazsanız :83:
alkali diyetmi yapıyosun canım
canım listeye girmen için iki hafta geçmesi gerekir. her akşam o gün ne yediğini yazacaksın. iki hafta sonra kaptanımıza hatırlat bu hafta listedeyim diye sonrasında listeye alınacaksın. ben kas güçlendirme hareketi olarak callenetics, 8 minutes abs burn leg gibi hareketler yapıyorum. bide eliptik bisiklete biniyorum. ben şanssız gruptanım zor kilo veriyorum. ama çok şükür sarkmalarım olmadı. yazdan beri 8 9 kilo civarı verdim.
anneni çook seviyorum ne kadar kötüyüm demiama maşallah canım sana bende yarın itibariyle tekrar başlıyorum spor salonu degişiliği yapıcak gibiyim bakalım
biri çikolatamı dediseni çook sevdim canımm
60 olunca da gitmezsin topikten niye gidiyosun örnek model olarak kalırsın yanımızda
kız harpy sende benle uğraşmayı özlemişsin anladım bennn anladım :)))
cıksss o acı gerçekğe hazır değilim henüzzz :))))baksene kimse beni istemiyooooooooor :84:
eh sen yokken aklımdan geçmedi değil elmam şekerim gelse de onla biraz uğraşsam dediydimnapim sen de ortalıktan bi kayboluyon 5 kilo almadan gelmiyon ne o tartılmadın mı hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?