- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
anam yedim de bi yerime oturdum mu sor bakalımmotor takmış gibiyim kaç haftadır geçen hafta biraz sakinledi bak doğru düzgün veremedim.. neyse biz hala ev bakıyoruz.. o iş te olursa yakın zamanda ben o hızla herhalde 60ı görürüm beni de topikten şutlarsınız artık baksana kimse beni sevmiyor
benim annemi neden seviyon sen yaa benim semirtiyor diye mi :44: anam ne kadar düşmanım varmış bilememişimj
valla sen 2 hafta yoktun kimse çalmadı topiğini biz oruduk kolladıkmerak etme hiç bişicikler olmaz topiğimize... tabi beni şutlamazsanız :83:
Yok canım ben 3 ana 3 ara yiyorum çikolata yiyorum yaş pastada patilede ama kilomu veriyrm 2 günde 1 kilo kaybediyorum.Çünkü vücut şaşırıyor diyor bu bana diyetteyiz dedi aç bıraktı şimdide yiyo :))))) ee şaşırıncada kilo gidio yani sadece diyete alıştırmıyorum :)
ay çok sağol cnm bende başlaycm ..limonlu su karbonatlı su iç 1 bardak ve kayısı tüket gider kilolar hemencik
sev beni canm ::29
eeeeeeeee dedikodu yok mu dedikodu :)))
ay bende de yok kızzzzz tühhh ne yapacaz :)Bende yok sende varmi
hg cnm aramıza ii iz sen nasılsınhaha çok şirinsin devran ya :)
kızlar nasılsınız
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok aşk olsun :)))Duyumm nerlerde ya onsuz muhabbetin tadi hic cikmiyo demi
eeeeeeeee dedikodu yok mu dedikodu :)))
Ben anneni senin gibi iradeli hanim bir kiz yetistirdigi icin seviyorum bi kerekiz birazcik haset yapam demi ama sen geldin ben 71 simdi oldum 73 sen bana yariyomusun ne bi gram veremiyorum
Sen böyle konus cukulata ye de ben seni sevmemmi
hg cnm aramıza ii iz sen nasılsın
valla yaaaa yapardıı zaten 2 dk geldi çekişdirdi gitti :)))) ayyyy geçen de ben seni tuttum öylee bana da mı diyemedin kız :)))ayy yok valla düşündüm aklıma gelmedi duyum olaydı başlardı şimdi görümcesinden :) bak görümce dedim de aklıma geldi ; anam görümcem geçen beni bi aradı konuş konuş 45 dk tuttu beni oğlan uyandı diyorum hala kapatmıyo sonra gerçekten uyandı yine kapatmadı sonra eşim geldi de ona verdim telefonu kurtuldum.. bi de başını şişirdim diyo valla şişirdin dicektim diyemedim :26:
çevir kazı yanmasın :) valla ben aslında bu kadar iradeli değildim, hayatımda hiç işe yarayan bir diyet uygulamış değilimburayı bulup biraz ciddiye alınca oldu ne olduysa siz de biraz ciddiye alsanız bence herşey çok daha güzel olur.. ya da kendinizi olduğunuz gibi kabullenin kendinizede işkence yapmayın :) sözün özü; nazar etme ne olur çalış seninde olur
Çok şükür iyiym bugün kaçamak günüydü yrn diyete başlycm :) ay zayflcm :)
ayy benimde 2 haftadır kaçamak günümmm bilişyon mu :)Çok şükür iyiym bugün kaçamak günüydü yrn diyete başlycm :) ay zayflcm :)
valla yaaaa yapardıı zaten 2 dk geldi çekişdirdi gitti :)))) ayyyy geçen de ben seni tuttum öylee bana da mı diyemedin kız :)))
ayy benimde 2 haftadır kaçamak günümmm bilişyon mu :)
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 83.4 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] eliptik bisiklet kas güçlendirici egzersiz [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 5.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 8.9 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] harpy[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] temizlik çamaşır gezme:) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
aboow aldın mı kilo ben almyrm kaçamak istediğim kadar yapaym suyuda keseym içmeyeyim almıom :)
:))))))))))))))))))) ayyy varya hiç çekemem bende o uzun konuşanları çekemem ne cvp vereceğimi şaşırırım evet hayırrr muhabbetine döner :)kız telefonla aynı mı? hem o abartısız 45 dk tuttu beni telefonda herhalde fazla dksı vardı diyorumya da konuşası geldi çünkü onu aramış bunu aramış kimse açmamış o da beni aramış sonunda herhalde günlük gevezelik ihtiyacının tamamını bana yükledi böyle olunca
almam mı aldım aldım durmadan yiyorummm tutamıyorum kendimi bu günlerdeaboow aldın mı kilo ben almyrm kaçamak istediğim kadar yapaym suyuda keseym içmeyeyim almıom :)
eline sağlık kaptan
ne güzel hiç kilo alan yok
listeye baktım da bi tek spor yapmayan benim pu bana spor yapanları tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?