80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı akşamlar kızlar :))
nasdılsınız? ben eh işte.....
bugün ki beslenmem çok kötü oldu :44:
sabah : kibrt kutusu beyaz peynir, 5 zeytin ,2 lokma bal 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay
ara : 1 bardak süt veküçük 2 tane browni
akşam : 1 tabak pırasda yemeği ve koca bir bardak ayran , 1 dilim kepek ekmeği(dışarı çıktığım için biraz geç yedim )
ara : yeşil çay ve yatarken süt

Ben anneni senin gibi iradeli hanim bir kiz yetistirdigi icin seviyorum bi kere kiz birazcik haset yapam demi ama sen geldin ben 71 simdi oldum 73 sen bana yariyomusun ne bi gram veremiyorum

Sen böyle konus cukulata ye de ben seni sevmemmi

eeeeeeeee dedikodu yok mu dedikodu :)))

ayy yok valla düşündüm aklıma gelmedi duyum olaydı başlardı şimdi görümcesinden :) bak görümce dedim de aklıma geldi ; anam görümcem geçen beni bi aradı konuş konuş 45 dk tuttu beni oğlan uyandı diyorum hala kapatmıyo sonra gerçekten uyandı yine kapatmadı sonra eşim geldi de ona verdim telefonu kurtuldum.. bi de başını şişirdim diyo valla şişirdin dicektim diyemedim :26:

Ben anneni senin gibi iradeli hanim bir kiz yetistirdigi icin seviyorum bi kere kiz birazcik haset yapam demi ama sen geldin ben 71 simdi oldum 73 sen bana yariyomusun ne bi gram veremiyorum

Sen böyle konus cukulata ye de ben seni sevmemmi

çevir kazı yanmasın :) valla ben aslında bu kadar iradeli değildim, hayatımda hiç işe yarayan bir diyet uygulamış değilim burayı bulup biraz ciddiye alınca oldu ne olduysa siz de biraz ciddiye alsanız bence herşey çok daha güzel olur.. ya da kendinizi olduğunuz gibi kabullenin kendinizede işkence yapmayın :) sözün özü; nazar etme ne olur çalış seninde olur

valla yaaaa yapardıı zaten 2 dk geldi çekişdirdi gitti :)))) ayyyy geçen de ben seni tuttum öylee bana da mı diyemedin kız :)))

valla yaaaa yapardıı zaten 2 dk geldi çekişdirdi gitti :)))) ayyyy geçen de ben seni tuttum öylee bana da mı diyemedin kız :)))

kız telefonla aynı mı? hem o abartısız 45 dk tuttu beni telefonda herhalde fazla dksı vardı diyorum ya da konuşası geldi çünkü onu aramış bunu aramış kimse açmamış o da beni aramış sonunda herhalde günlük gevezelik ihtiyacının tamamını bana yükledi böyle olunca

eline sağlık kaptan
ne güzel hiç kilo alan yok
listeye baktım da bi tek spor yapmayan benim pu bana spor yapanları tebrik ediyorum

:))))))))))))))))))) ayyy varya hiç çekemem bende o uzun konuşanları çekemem ne cvp vereceğimi şaşırırım evet hayırrr muhabbetine döner :)

aboow aldın mı kilo ben almyrm kaçamak istediğim kadar yapaym suyuda keseym içmeyeyim almıom :)
almam mı aldım aldım durmadan yiyorummm tutamıyorum kendimi bu günlerde

eline sağlık kaptan
ne güzel hiç kilo alan yok
listeye baktım da bi tek spor yapmayan benim pu bana spor yapanları tebrik ediyorum

kız şaka maka sende 10 kiloya dayandın haa tebrik ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…