80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah-Öğle: 4 dilim sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, yeşillik, 2 lokma pekmezli ekmek, küçük bir dilim ıspanaklı börek
Ara: 1 muz
Ara: Bir parça börek
Akşam: Kelle paça çorbası 3 kaşık yiyebildim, 1 dilim kepekli ekmek, yoğurt, bulgur pilavı
Ara: 1 dilim tavuk göğsü tatlısı:26::26::26:

kız şaka maka sende 10 kiloya dayandın haa tebrik ediyorum seni

teşekkür ederim harpycimmm
seni örnek alıyorum tatlım sana yetişmeyi umuyorum ama daha yolum var
emziriyorum diye öyle çok sıkamıyorum kendimi ama buna çok şükür Rabbime

mrb kızlar nasılsınız valla iki gündür evde yoktum ama performansmı korumaya gayret ettim inş bu hafta 73 leri görücem diye umut ediyrm
duyum gelmiş gitmiş bi ara özletyr kendini değilmi

bu arada kaptanım eline sağlık liste için valla ben sondan birinci olrm diye beklydm ama 3. olmuşum çanta yiyen yok maşallah
bu hafta bol yeşilçay haftası ilan ediyrm kendime
kendime ve herkese başarılar şimdiden

herkeslere iyi geceler

slm kızlar,

geçen yıldan kimsecikler kalmamış herkez yeni. ama sohbetler samimiyet hep aynı. bu topikte ayrı birşey var ya. geçen yıl ocak ayına kadar bende bu topikteydim ve arkadaşların desteği ile 22 kilo vemiştim. sonra hamile kaldım ve hamilelikte 18 kilo aldım sadece 8 kilosu doğumda gitti

bebeğim artık 4,5 aylık oldu. sadece anne sütüyle beslendiği için diyet konusuna sıcak bakmıyorlar nette okuduğum diyetisyenler hatta emziren annelere verdikleri liste benim şimdi yediklerimden bile çok.

ama ben kendimi iyi hissetmiyorum ve birkaç gündür yediklerime daha dikkat ediyorum. bende tekrar eski topiğime paylaşımda bulunmak ve listeye girmek istiyorum önceden 2 hafta bekliyorduk sonra listeye giriyoduk ve cuma günü bildirim günüydü. bilgi veriirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler...

hatırlar gibiyim ama hafızamın şakası da olabilir :) hoş geldin arkadaşımmmm gözün aydın allah analı babalı büyütsünnn kurallarımız aynı canımm 2 hafta bekleyeceksin evet

ne bişim diyet la bu? bi liste ver bakem :44:

Bak sabah kalkıyom dimi ekmek yok sabah direk yumurta 2 tane yerim bir güzel domatesim oh kalkarım
suyumu içerim 3 litre :)))
Arada meyve yemem pek domates yerim çeri domates 3 tane
Öğle oldumu evde ne pişmişse 4 yemek kaşığıda ondan yerim ve kesinlikle yannda yoğurt yerim ekmek görevi görür
arada yine meyve veya ara yemezsem akşam yemeğinde biraz fazla yerim .
Akşm yemeğinden önce arada tam çikolata yiyebilirim yada sonra ama bol su içerim aslada kilo almam :)))))

Çikolata 2 dilim yaş pasta yediğim olur hatta cips kola ama kilo kesinlikle almadım he

Sanırımbu kez dogru yerdeyim. Motiveye ihtiyacım var.!!!! Kızlar durum acayip vahim kilolar aldı başını gidiyor(( yatasıya kadar yebabam ye tartıya çıkmaya korkuyorum bide sigarayı bıraktım lütfen destek verin bana ben de size yaza bikini yiyelim neden olmasın :)))))

canım o senin bünyeden kaynaklanan birşey yoksa burda ki çoğu kişi bırak almamayayı vermeyi artıda çıkarrrr söylediğin öyle tadımlık değil bayağı bayağı doyumluk tam çikolatadan bahsediyorsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
hoş geldik bebek doğru adrestesinnnnnnn arayıpda bulamadığın herşey buradaaaa en basda motiveee :))))

hoşgeldin canım hatırlıyorum ben seni:))
hersey aynı bi değişiklik yok
2 hafta sonra liste cuma bildirim sadece akşamları menülerimizi paylaşmaya biraz daha fazla özen gösteriyoruz hade kolay geleeeee

Vallaha bilmiyorum pko luyum ben doktorumda şaşırdı dedi vücudun pkolu olmana rağmen metabolizman süper çalışıo :))))) annemde şaşırıo kız dengesiz vücudu hepten dengesiz dio haha :)

teşekkür ederim harpycimmm
seni örnek alıyorum tatlım sana yetişmeyi umuyorum ama daha yolum var
emziriyorum diye öyle çok sıkamıyorum kendimi ama buna çok şükür Rabbime

anam bi de emzirirken veriyorsun demek maşallah :) valla bana yetişmene bişi kalmamış 14 kilo verdim ben 5 kilo kalmış ha gayret yetişiyorsun

ben bu beslenmeyi pek sağlıklı bulmadım şahsen, bence seni kimse örnek alamamalı çünkü bu gidişin bence bir dönüşü var...

hoşgeldiniz kızlar

bende artik zayiflamak istiyorum ama irademe hic hakim degilim surekli tatli biseyler yemek istiyorum ( yurt disinda yasiyorum buraya geldikten sonra 12 kilo aldim 6 ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…