kız şaka maka sende 10 kiloya dayandın haatebrik ediyorum seni
hatırlar gibiyim ama hafızamın şakası da olabilir :) hoş geldin arkadaşımmmm gözün aydın allah analı babalı büyütsünnn kurallarımız aynı canımm 2 hafta bekleyeceksin evetslm kızlar,
geçen yıldan kimsecikler kalmamış herkez yeni. ama sohbetler samimiyet hep aynı. bu topikte ayrı birşey var ya. geçen yıl ocak ayına kadar bende bu topikteydim ve arkadaşların desteği ile 22 kilo vemiştim. sonra hamile kaldım ve hamilelikte 18 kilo aldım sadece 8 kilosu doğumda gitti
bebeğim artık 4,5 aylık oldu. sadece anne sütüyle beslendiği için diyet konusuna sıcak bakmıyorlar nette okuduğum diyetisyenler hatta emziren annelere verdikleri liste benim şimdi yediklerimden bile çok.
ama ben kendimi iyi hissetmiyorum ve birkaç gündür yediklerime daha dikkat ediyorum. bende tekrar eski topiğime paylaşımda bulunmak ve listeye girmek istiyorum önceden 2 hafta bekliyorduk sonra listeye giriyoduk ve cuma günü bildirim günüydü. bilgi veriirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler...
kaptanımmmmmmmm özledin mi beni :)))wowww ne kadar kalabalığızzzz
ne bişim diyet la bu? bi liste ver bakem :44:
canım o senin bünyeden kaynaklanan birşey yoksa burda ki çoğu kişi bırak almamayayı vermeyi artıda çıkarrrr söylediğin öyle tadımlık değil bayağı bayağı doyumluk tam çikolatadan bahsediyorsun :)Bak sabah kalkıyom dimi ekmek yok sabah direk yumurta 2 tane yerim bir güzel domatesim oh kalkarım
suyumu içerim 3 litre :)))
Arada meyve yemem pek domates yerim çeri domates 3 tane
Öğle oldumu evde ne pişmişse 4 yemek kaşığıda ondan yerim ve kesinlikle yannda yoğurt yerim ekmek görevi görür
arada yine meyve veya ara yemezsem akşam yemeğinde biraz fazla yerim .
Akşm yemeğinden önce arada tam çikolata yiyebilirim yada sonra ama bol su içerim aslada kilo almam :)))))
Çikolata 2 dilim yaş pasta yediğim olur hatta cips kola ama kilo kesinlikle almadım he
hoş geldik bebek doğru adrestesinnnnnnn arayıpda bulamadığın herşey buradaaaa en basda motiveee :))))Sanırımbu kez dogru yerdeyim. Motiveye ihtiyacım var.!!!! Kızlar durum acayip vahim kilolar aldı başını gidiyor(( yatasıya kadar yebabam ye tartıya çıkmaya korkuyorum bide sigarayı bıraktım lütfen destek verin bana ben de size yaza bikini yiyelim neden olmasın :)))))
slm kızlar,
geçen yıldan kimsecikler kalmamış herkez yeni. ama sohbetler samimiyet hep aynı. bu topikte ayrı birşey var ya. geçen yıl ocak ayına kadar bende bu topikteydim ve arkadaşların desteği ile 22 kilo vemiştim. sonra hamile kaldım ve hamilelikte 18 kilo aldım sadece 8 kilosu doğumda gitti
bebeğim artık 4,5 aylık oldu. sadece anne sütüyle beslendiği için diyet konusuna sıcak bakmıyorlar nette okuduğum diyetisyenler hatta emziren annelere verdikleri liste benim şimdi yediklerimden bile çok.
ama ben kendimi iyi hissetmiyorum ve birkaç gündür yediklerime daha dikkat ediyorum. bende tekrar eski topiğime paylaşımda bulunmak ve listeye girmek istiyorum önceden 2 hafta bekliyorduk sonra listeye giriyoduk ve cuma günü bildirim günüydü. bilgi veriirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler...
canım o senin bünyeden kaynaklanan birşey yoksa burda ki çoğu kişi bırak almamayayı vermeyi artıda çıkarrrr söylediğin öyle tadımlık değil bayağı bayağı doyumluk tam çikolatadan bahsediyorsun :)
kaptanımmmmmmmm özledin mi beni :)))
yaş kaç canım evlimisn çalışıyormusun?Vallaha bilmiyorum pko luyum ben doktorumda şaşırdı dedi vücudun pkolu olmana rağmen metabolizman süper çalışıo :))))) annemde şaşırıo kız dengesiz vücudu hepten dengesiz dio haha :)
bakıyodurr chat filan yapıp oğlunu aldatıyon mu :)) e tabi haklı bulmuşş fıstık gibi gelini :)özlemem mii kuzum özledim de ben gelemiom kv dibimde oturuyo arada bil e de göz atıyoooo anaammmm:))
teşekkür ederim harpycimmm
seni örnek alıyorum tatlım sana yetişmeyi umuyorum ama daha yolum var
emziriyorum diye öyle çok sıkamıyorum kendimi ama buna çok şükür Rabbime
Bak sabah kalkıyom dimi ekmek yok sabah direk yumurta 2 tane yerim bir güzel domatesim oh kalkarım
suyumu içerim 3 litre :)))
Arada meyve yemem pek domates yerim çeri domates 3 tane
Öğle oldumu evde ne pişmişse 4 yemek kaşığıda ondan yerim ve kesinlikle yannda yoğurt yerim ekmek görevi görür
arada yine meyve veya ara yemezsem akşam yemeğinde biraz fazla yerim .
Akşm yemeğinden önce arada tam çikolata yiyebilirim yada sonra ama bol su içerim aslada kilo almam :)))))
Çikolata 2 dilim yaş pasta yediğim olur hatta cips kola ama kilo kesinlikle almadım he
Sanırımbu kez dogru yerdeyim. Motiveye ihtiyacım var.!!!! Kızlar durum acayip vahim kilolar aldı başını gidiyor(( yatasıya kadar yebabam ye tartıya çıkmaya korkuyorum bide sigarayı bıraktım lütfen destek verin bana ben de size yaza bikini yiyelim neden olmasın :)))))
slm kızlar,
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbende artik zayiflamak istiyorum ama irademe hic hakim degilim surekli tatli biseyler yemek istiyorum( yurt disinda yasiyorum buraya geldikten sonra 12 kilo aldim 6 ayda
güle güleeeeeeeeeeeeeeee :)))))iyi geceler canlar ben yatar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?