yaş kaç canım evlimisn çalışıyormusun?
he heee yer fıstığı tombul fıstık :)))bakıyodurr chat filan yapıp oğlunu aldatıyon mu :)) e tabi haklı bulmuşş fıstık gibi gelini :)
iyi geceler canlar ben yatar..
yaş nerde yaş :)evli değlm okuyrm çalşmyrm :)
ala alaa biz sempatiğiz bi keree :)))))he heee yer fıstığı tombul fıstık :)))
iii geceler canımmmm
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güle güleeeeeeeeeeeeeeee :)))))
21 :)))))) yaş genç ama iş bitmiş haha
yooooooook artıııııık iş bitmiş kız gelirsem yanına alırım yaşını veririm benimkini sen 31 bende fıstık gibi 21 olurum. ayyyy hayali bile güzel kızzzz
iyi geceler yavruumuhabbet şahane kızlar ama benimde yatmam lazım,hepinize iyi geceler bol muhabbetler
ee ben bu duanın hangisini alacam bende istiyorum banane :)slm kızlar yeni gelenler hoş geldi, yatacaklara iyi geceler, hastalara geçmiş olsun, kv lileri allah kurtarsın
yooooooook artıııııık iş bitmiş kız gelirsem yanına alırım yaşını veririm benimkini sen 31 bende fıstık gibi 21 olurum. ayyyy hayali bile güzel kızzzz
iyi geceler yavruu
ee ben bu duanın hangisini alacam bende istiyorum banane :)
değiştik cnm sen 21 ben 31 oldum :) hayırlı olsn :) valla resmdeki sensen hiç 31 gözükmysn he diyeym
benim canım hemide iki veled annesiyim
ay maşallah ya yemin ederim en fazla 26 gösterysn allahm evlatlarını sana bağışlasın helal süt emmişlerle karşılaştırsın güzel hayırlı günler yaşatsn
amiiiiiin allahım hepimizin yavrularını bağışlasın, yavrusu olmayanlara en kısa zamanda nasip etsin, sizin gibi bekarları da allah helal süt emmişlerle karşılaştırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?