- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
amin amin amin ..o bekar ben oluyrm aminnnnnnnnnnnnn :)
işte beklenen dua :)))))sen, elmaşekerim, merveokyanus ve kaşınan herkes için gelsin bu dua
ben zaten o ahberi uzun zamandır bekliyorum da dur bakalım hadi hayırlısıııı :))))) ayyy bende istiyorum o misafirden bi tane nazlım bi tane de kemalim olsun :))bu gün bir kadın tv de doğum yaptı allah bağışlasın öyle tatlı bir bebeği vardı ki canım çekti. bir an önce zayıflasam da bi tane daha misafir getirsem bu dünyayahoş zayıflamadan bir kaza kurşununa kurban gidecem gibi geliyo ama neeeeyseeeee
işte beklenen dua :)))))
ben zaten o ahberi uzun zamandır bekliyorum da dur bakalım hadi hayırlısıııı :))))) ayyy bende istiyorum o misafirden bi tane nazlım bi tane de kemalim olsun :))
iyi geceler cnmmmmmmm görüşürüzneyse dostlar yarın görüşürüz. oğlum uyandı kocam uyudu, oğlumu uyutup kocamı uyandırmam lazım
ayyy sne ölme emiii ne güldümmmmmmm :))))))))))))) yaş geldi valla gözümdennnnnayyyy ne fenasın bu duayı görmeden cvp yazmıyodun konu sen ve yavuklun olunca hemen koşa koşa geldin şekerim
Bak sabah kalkıyom dimi ekmek yok sabah direk yumurta 2 tane yerim bir güzel domatesim oh kalkarım
suyumu içerim 3 litre :)))
Arada meyve yemem pek domates yerim çeri domates 3 tane
Öğle oldumu evde ne pişmişse 4 yemek kaşığıda ondan yerim ve kesinlikle yannda yoğurt yerim ekmek görevi görür
arada yine meyve veya ara yemezsem akşam yemeğinde biraz fazla yerim .
Akşm yemeğinden önce arada tam çikolata yiyebilirim yada sonra ama bol su içerim aslada kilo almam :)))))
Çikolata 2 dilim yaş pasta yediğim olur hatta cips kola ama kilo kesinlikle almadım he
ben zaten o ahberi uzun zamandır bekliyorum da dur bakalım hadi hayırlısıııı :))))) ayyy bende istiyorum o misafirden bi tane nazlım bi tane de kemalim olsun :))
kız ben seni ço iyi hatrlıyrm en çok özendiğim elemanlardan biiydin gel canı aynı tempo devamslm kızlar,
geçen yıldan kimsecikler kalmamış herkez yeni. ama sohbetler samimiyet hep aynı. bu topikte ayrı birşey var ya. geçen yıl ocak ayına kadar bende bu topikteydim ve arkadaşların desteği ile 22 kilo vemiştim. sonra hamile kaldım ve hamilelikte 18 kilo aldım sadece 8 kilosu doğumda gitti
bebeğim artık 4,5 aylık oldu. sadece anne sütüyle beslendiği için diyet konusuna sıcak bakmıyorlar nette okuduğum diyetisyenler hatta emziren annelere verdikleri liste benim şimdi yediklerimden bile çok.
ama ben kendimi iyi hissetmiyorum ve birkaç gündür yediklerime daha dikkat ediyorum. bende tekrar eski topiğime paylaşımda bulunmak ve listeye girmek istiyorum önceden 2 hafta bekliyorduk sonra listeye giriyoduk ve cuma günü bildirim günüydü. bilgi veriirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler...
wsinlikle doğru yerdesin bitanem pes etmek yok bizimle beraber yola evamSanırımbu kez dogru yerdeyim. Motiveye ihtiyacım var.!!!! Kızlar durum acayip vahim kilolar aldı başını gidiyor(( yatasıya kadar yebabam ye tartıya çıkmaya korkuyorum bide sigarayı bıraktım lütfen destek verin bana ben de size yaza bikini yiyelim neden olmasın :)))))
maşallah ya bu ne eneji bendede olsa biraz bende tam tersi bi bitkinmki sorma okula nasıl gidilcek nasıl ders anlatılck karşımda bi atom karınca sürüsü netcez bilmem ama senin enerjik mesajın beni özendirmedi değil az hoplayıp zıplayımda kendime gelem bariHerkese kocamannnnnnnn enerjik bir günaydın :))))))
Hiç uyumadım bir enerji var üzerimde allahım anlatamam :))))) Şimdi kalkcam evleri komple cam kapı baca dere köşe bucak allah ne verdiyse elim nereye gittiyse temizliycem :)))
Sonrada topiğe gelip herkesle bir tanışıklık verip öğünlerimi yazcam..:)
Ay çatlaklığım üzerimde kızlar ama herkese yenisine eskisine herkese kocaman kocaman günaydın hayırlı haftalar günler olsun enerjiniz bol olsun :)))))))
gunaydin ay evet oku oku bitiremedimyahu bir saatte bu kadar muhabbet dönermi. oku oku gözlerim şaşı oldu.
Günaydın kızlar ben doğum yapalı 2,5 ay oldu 87 kiloyla doğum yaptım şuan 83 kiloyum ve sütüm etkilenmeden zayıflamak istiyorum boyum 1.70 70 kiloya düşmek istiyırum yardımcı olurmuaunuz :))
maşallah ya bu ne eneji bendede olsa biraz bende tam tersi bi bitkinmki sorma okula nasıl gidilcek nasıl ders anlatılck karşımda bi atom karınca sürüsü netcez bilmem ama senin enerjik mesajın beni özendirmedi değil az hoplayıp zıplayımda kendime gelem bari[/QUOTE .!.:haha özendiysen yüzünde tebessümle başlattıysam güne ne mutlu bana :)))
Hayat o atom karıncalarıyla güzel :)
aramıza yeni gelenlere hoş geldin dedik ya
Günaydın kızlar ben doğum yapalı 2,5 ay oldu 87 kiloyla doğum yaptım şuan 83 kiloyum ve sütüm etkilenmeden zayıflamak istiyorum boyum 1.70 70 kiloya düşmek istiyırum yardımcı olurmuaunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?