80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse dostlar yarın görüşürüz. oğlum uyandı kocam uyudu, oğlumu uyutup kocamı uyandırmam lazım

ben zaten o ahberi uzun zamandır bekliyorum da dur bakalım hadi hayırlısıııı :))))) ayyy bende istiyorum o misafirden bi tane nazlım bi tane de kemalim olsun :))

Kız be ne diyeti böyle ben dikkat etmedim dedigim zamanda bile 2 dilim pasta tam cikolata yemedim biraz sagliksiz tatlim

Herkese kocamannnnnnnn enerjik bir günaydın :))))))

Hiç uyumadım bir enerji var üzerimde allahım anlatamam :))))) Şimdi kalkcam evleri komple cam kapı baca dere köşe bucak allah ne verdiyse elim nereye gittiyse temizliycem :)))
Sonrada topiğe gelip herkesle bir tanışıklık verip öğünlerimi yazcam..:)

Ay çatlaklığım üzerimde kızlar ama herkese yenisine eskisine herkese kocaman kocaman günaydın hayırlı haftalar günler olsun enerjiniz bol olsun :)))))))

günaaaaaaay dııııııııııın
kız ben seni ço iyi hatrlıyrm en çok özendiğim elemanlardan biiydin gel canı aynı tempo devam
sakın diyet yapma ben emzirirken aynı hatayı yaptım hele bitki çayı falan sakın içme bebeğim zayıfladı benim yerime vicdan azabım hala devam edyr bence az sıkye ama spor yap zaten emziriken insan çok kolay veriyo emin ol canım sakın üzme kendini

wsinlikle doğru yerdesin bitanem pes etmek yok bizimle beraber yola evam

maşallah ya bu ne eneji bendede olsa biraz bende tam tersi bi bitkinmki sorma okula nasıl gidilcek nasıl ders anlatılck karşımda bi atom karınca sürüsü netcez bilmem ama senin enerjik mesajın beni özendirmedi değil az hoplayıp zıplayımda kendime gelem bari

Günaydın kızlar ben doğum yapalı 2,5 ay oldu 87 kiloyla doğum yaptım şuan 83 kiloyum ve sütüm etkilenmeden zayıflamak istiyorum boyum 1.70 70 kiloya düşmek istiyırum yardımcı olurmuaunuz :))

Günaydın kızlar ben doğum yapalı 2,5 ay oldu 87 kiloyla doğum yaptım şuan 83 kiloyum ve sütüm etkilenmeden zayıflamak istiyorum boyum 1.70 70 kiloya düşmek istiyırum yardımcı olurmuaunuz :))

slm canım bebeğini allah analı babalı büyütsün. kilo vermek için acele etme tatlım bebeğini büyüt bence. kilo vermek istiyosanda sen bizden daha şanslısın. 15 dk emzirdiğinde 1 saat tenis oynamış gibi kalori yakıyosun. diyet yapma ama bize takıl gel kız muhabbet ederiz.

maşallah ya bu ne eneji bendede olsa biraz bende tam tersi bi bitkinmki sorma okula nasıl gidilcek nasıl ders anlatılck karşımda bi atom karınca sürüsü netcez bilmem ama senin enerjik mesajın beni özendirmedi değil az hoplayıp zıplayımda kendime gelem bari[/QUOTE .!.:
haha özendiysen yüzünde tebessümle başlattıysam güne ne mutlu bana :)))
Hayat o atom karıncalarıyla güzel :)

aramıza yeni gelenlere hoş geldin dedik ya

alemsin ay yüzlüm koptum valla

hoşgeldin şekerim minicikmiş bebişin.. arkadaşların dediği gibi emzirirken beslenmene dikkat etmen gerek.. çok yağlı şekerli şeyleri menünden çıkarırsan ya da azaltırsan kilolar kendiliğinden gider gibi geliyor. bir de emzirirken insan çok sık acıkıyor.. o kriz anlarını nasıl atlatıcağını da bilirsen zayıflamaman için iç bir sebep yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…