80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçende gaza geldiydin ama nolduysa geri gaz maz kalmadı. depoda delik var galiba
kizim gaz foldüde türkiyeye gidince gaz maz kalmadi..havalalaninda uctu gitti:))))))))))))))))

Duyumm nerlerde ya onsuz muhabbetin tadi hic cikmiyo demi
oy oy senin o dillerin ne diyor öyle....bensiz muhabbetin tadi yok demi ama...ay hicte ukala degilim..hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic kendimi begenmem..ne yani herkesten özel güzel zekiysem suc benimmi..yaradan kiyak yapmis iste... ay ay saka bir yanada senle rastlasamiyoruz denizim ya...hala 78,5 lardan düsememe sitreslerindeyim ama gececek gececek

kiz senin o kaza kursunu bana saplandi sanirim..en gec bu gün kirmizi kart görmeliydim..daha ofsayt bile yok:18::18::18::18::18::18:

ev işlerinden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiist kis biri duyacak..evde kalican...caktirmasana tembel pis oldugunu...ev islerini seviyorum..elimden her is 10 dakkada gelir diicenki taliplerin cogalsin..bende bizim herife öyle kakaladim kendimi...simdi garibim corabinin tekini bulmak icin yatagin carsafini degisiyor dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

neeeeeeey kız yorgunluktandır yoksa bişe yoktur. sende mi benim gibi saldım çayıra diyon ki yoksaaaa

yok giiiiiiiiz ben bu öküzü cariya salsam dakka bir gol bir olurdu yemin ederim..ama tuhaflik var.hapim bittikten 3 gün icinde olmaliydim..hap biteli 5 gün oldu..ne gelen var ne gideeeeeeeeeeeeeeeeen...
dardayim ben dardayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
malum 4 duvardayiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ne gelen var ne gideeeeeeeeeeeeen
hergün ahu zardayim

kiz ben es kaza hamile kalacak olsam varya kyamet kopar..en basta bizimkiler beni evlatliktan reddeder
cocuklar annelikten reddeder
herifte artik istemiyordu...böyle iyi demeye baslamisti
kilolarda daha yeni yeni gidiyor yani ne diiim...allahim ya ben sirami isteyipte bulamayanlara devretsen senin ihsanina nankörlük etmis olurmuyum yaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:

benim de 5 6 günüm kaldı inşallah olur da rahatlarım:18: komşum inşallah hamilesindir diye dua ediyo. bir yıldır korunmuyom eee misafirde gelmiyo millete kaygısı düştü dr git diyip duruyolar. bana göre acelesi hiiiiç yok dursun olmazsada sorun yok allah iki tane verdi onları bağışlasın napim

amannn kadınlar kulubün de de ne talip olur yaaa :))) gerçi asıl patron erkek miş gözümü ona mı diksem ne yapsam :))))ayy bide eşii bizden biriymişşşş şaka şka :)

ben bu aileleri anlamıyorum zaten sanki tek başına yapıyon telepati yoluyla geliyo.bizimkilerde ben hamile kalınca kızıyolar doğunca kucaktan inmiyo maşallah ama şimdilik çocuklarda eşimde istiyo. ev içi istiyo dışardakiler karşı çıkıyo

herseyden önce hayirlisi olsun ama cocuk yapmak büyük sorumluluk..onu hayata hazirlamak ömür boyu tükenmeyecek sorunlarina güclü olmak...yok aman ya ben istemiyorum..bende 4 tane var yeter ....of ya bu günde olmazsam doktora gidecegim mecburen...ay ya hamileysem:18::18::18::18::18: dogursamda günahina girmis olucam dogurmasamda..allahim sen bilirsin herseyin hayirlisini..sen evlat kokusuyla yanip tutusanlara ikiz ikiz nasip et yarebbim..benim hakkimida onlardan birine ver allahim...bende yas yetmis is bitmis...:18::18::18::18::18::18::18:

amannn kadınlar kulubün de de ne talip olur yaaa :))) gerçi asıl patron erkek miş gözümü ona mı diksem ne yapsam :))))ayy bide eşii bizden biriymişşşş şaka şka :)
aman öyle deme..buradaki kadinlarin erkek kardesleri var ogullari var bekar ancalari dayilari var hicbiri yoksa bakkalciragini taniyorlardir bekar olanlarindan sen ablani dinle naapcan

bende hiç sevmezdim hata sürünerek yapardım ev işlerini. çocuk oldu sadece 15 dk uyurdu o arada yemek temizlik çamaşır bütün evin işini bitirmem gerekirdi. şimdi jet gibiyim

kız doğurup ta bakamam diyosan doğur ama bana ver hazır bebeğe bakarım

ama sunuda hatirlatmakta fayda görüyorum: evin icindekiler duygusal disindakiler mantiksal bakiyorlar demedi deme
bizde icindekilerde disindakilerde mantiksal bakiyor....sadece görümcelerim vede kaynanam olsun diyor..gerisi tehtitkar bakiyorlar valla

kız merak ettim sen doğursan senin görümce de seni kıskanıp doğururmu

ev işi yapacam güya sofram bile yerde ben burda muhabbette

birak dursun ya benimde ayni..sofra önümde disarda araba beni bekliyor ...sevdiginden degil ama onu yikayayim icini disini paklayayim diye...herifede hava attim bugün temizlicem diye...oooof offfffffff
yarim saat daha cene calayimda..sonra kaldiririm koca totoyu yerden...bir kalkarsamda pir kalkarim ha sakasi yok yani yeterki kaldirabileyim

kız merak ettim sen doğursan senin görümce de seni kıskanıp doğururmu

valla dogurur...simdi bana aman aman aklin varsa yapma diyor ya ama arasi 6 ay gecerse gelin tüüü sana duyum birde dogurur diyordun kari akilli cikti deyin
üstelikte sülalede besleyen yok daha...4 sinir sayisi...ilk besleyen cesaret ödülü alicak

kız kar mar yok mu yıkasanda donmaz mı? bak ne yap al arabayı bi oto kuaförüne götür tertemiz yapsınlar ben yaptım diye havanı bas

senin avantajın +1 olması yani 4 tanesini sen doğurmuş olacan 1 tanede bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…