80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar sizin aranıza girmek okadar zorki 2 haftadır baya uğraştım ama kale alınmadım herneyse sizleri tanıdığıma m oldum herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın

aylincim hoşgeldin canım...
bu arada ben bel ölçümü yanlış vermiştim düzeltirsen sevinirim
göğüs--100
bel--81
kalça--104
kol--30

slm kızlarr... dünden beri ancak girebildim..

kilo bildirimim...

geçen hafta-----------------80
bu hafta----------------------79,7
giden-------------------------- 300 gr

ölçülerim...

göğüs-------100
bel------------91
kalça--------106
kol------------28

kızlarr.. görmediğim bişeyler varsa kusura bakmayın... hatırladıklarımı yazıcam...

baharnaz.... arkadaşımın yanında olduğum için giremedim dünden beri cnm.. akşam 6 gibi geldim ama yemek,bulaşık giremedim.. sabahta kahvaltı fln hazırlancak diye erken gidiyorum... daha yeni gelip girebildim... tebrik için sağoll.. ama bende seni tebrik etmek istiyorum artık yaaalmaz:

fleks... geçmiş olsun cnımm... (sendin diye hatırlıyorum hastaolan ark. ama inş. yanlış değildir)

neslihan... cnm evlilik yıldönümünüzü kutlarım.. inş.bir ömür boyu mutlu huzurlu olursunuz..seneye 2temmuzda da meleğinizle kutlarsınız :)))

bebeqcim harikasın ya 79 u görmüşsün opuyorumnanaktan:lepi:hihoyyytalkisalkisalkis:teytey::teytey:

kimsecikler yokk.. bende acık komşu topikleri geziniyim...

7 li kiloları gördüm sonunda zemuszemus kaydirigubbakcemile2 :lepi: sositososito hihoyyyt

hehe aynı anda aynı şekilde yazmışız cnmm... darısı senin başına tatlımm...

evra- su ben sana daha önce yazdığımı ve senin bana cevap vermediğini hatırlıyorum canım sen birşeyler yazmazsan biz sana ne yazalım canım

neslihan her daim mutluluklar sizinle olsun canım

jasmin teşekkür ederim verdiğin bilgi için

kızlar hepinize çok kırıldım bir müddet ara veriyorum daha sonra tekrar görüşürüz 1 hafta kadar uzak kalıcam ...geçmişi okumuyorsunuz sanırım kimse baş sağlığı bile dilemedi .ayrıca aylincim ben 3 defa ölçülerimi bildirdim ama hala listende ben bildirmemiş gibi görünüyorum .neyse bu aada bu hafta 77700 gram oldum 300 gram gitmiş .ama siz isterseniz eklemeyin listeye beni .. hepinizi öpüyorum sizi seviyorum

amaannn elay.. evra-su... noluyo kızlarr yaa...

elaycım valla ben görmedim cnm. bölük pörçük girebildiğim içinn geçmişte kaçırıyorum çoğu şeyi... kusura bakma canmm.. başın sağolsun.. ama kimi kaybettiniz ki?

evra-su.. cnmm.. baharnazın dediği gibi bende sana birkaç kez yazdım ama senden cvp pek alamamıştım diye hatırlıyorum... hem aramıza girmek neden zor olsun kii.. anlamadım valla.. sen sık sık giriceksin.. muhabbete katılıcaksın.. birine cvp yazılmasa 2. sine yazılır.. bu konuda alınganlık etmenin alemi yokki cnmm.. kimseyi poh pohlama ve fazla ilgi gösterme yada bazılarına hiç cvp yazmama ve görmezden gelme gibi bi durumumuz olmazki... hepimiz burda aynı amaç için toplanmadık mı?

anlamadım valla kızlarr hee... bendeçoğu kez yazdım kimse cvp yazmadı... yada 2-3 gün sonra yazılan cvplarım bile oldu yani.. herkes geçmişi okuyamıyor... ben çoğu zaman okurken herkesin yazdığını okumaya çalışıyorum ama... çok birikince yada vaktim kısıtlı olduğunda hızlı hızlı geçiyorum.. sadece benim adımı kırmızı yazanların iletilerini okuyabiliyorum...

hiç kimse artık yazmadığı halde ben ısrarla listemi yazıcam... :)))

sabah---------- 1 dilim yumurtalı ekmek ve klasik kahvaltı
ara-------------- 1 bardak meyve suyu
öğlen----------- 1 küçücük lokma(hamur kızartması ), 1 kaşık un helvası :kedi:
ara-------------- 10 erik
akşam--------- 1 kepçe yayla çorbası, 4 kaşık taze fasulye
ara-------------- balkonda çay sefası :)))

3litreye yakın su içtim şu an itibariyle... spor-yürüyüş yok.. ama sabah 3 saat kendi evimde... öğleden sonra rk. evinde 1 saat temizlik yaptım :))))

Selammm kızlar
bebegcımbendım canım yanlıŞ hatırlamıyorsun Şımdı ıyıyım allaha ŞÜkÜr sabah Çok kÖtÜydÜm arkıdıŞım geldı aÇtı benı saĞolsun
elaycım kusura bakma canım ya aklımdaydı yazıcaktım ama unuttum sonradan Çocuklardan bır Şey kalmıyor kı aklımda baŞınız saĞolsun allah aılesıne sabır versın kımsenın baŞına vermesın

iyi olmanasevindim canmm... gerçi biz kadınların hasta olup yatmaya vaktimiz yokki :)))

yani en azından kendi adıma konuşayım... yatıp dinlenme lüksüm yok.. hasta olak gibi bi seçeneğim de yok :)))

hele şu yoğun günlerimde.. haftaya cuma-c:tesi düğün varr... daha kıyafet ayarlamadım.. c.tesi nikah için hazırda.. kınaya almadım daha.. yarın olmazsa çarşıya çıkmam lazım.. hiç de vaktim yok.. napçam bilemiyorum.. hem kız vercez onun üzüntüsü hem b u yoğunluk içinde süslenme çabamız .. ne garip :)))

bebeg burdan okursun canım yanlış birşey yazmamak için alıntı yapmak istedim

elaycım kusura bakma canım çocuklar insanın aklında birşey kalmıyor kendi adıma söyliyim ben okumuştum çok üzülmüştüm ama bişey yazamamıştım nedenini söylediğim gibi belki görmeyen olmuştur diye böyle yapmak istedim allah rahmet eylesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…