canım doğum günün kutlu olsun lütfen üzülme boş verr hayatta bazı şeyler üzülmeye değmez sen bunun için sakın diyetini bozma lütfen kendini toparla ve herkese başardığını ispat et hepimiz inş ispat edicez bizi böyle şeyler yıkmasın yılmak yok canımmm kaydirigubbakcemile5iki gündür düzgün beslenemedim,
dün dogumgünüm vardi, ve sevgilim hediye almamis
almadigi gibi bi güzel söz bir özür bile yok
üzüntüden bi tatliya vuruyom kendimi
bazen de saatlerce yemiyorum
canım ben bi ara düşündüm sonra lavma yapmaktan biraz tırstım açıkçası bilmiyorum ama bitkileri nasıl ayarlıycaz nereden baktın sen belki birbirimize destek olursak bende yapabilirim :uhm:Slm kızlar ,yeni gelenler hoşgelmişşşş..Bende regl dönemimdeyim ve emzirdiğim için zaten hep tatlı krizim var dün eşimde yoğun ısrarda bulununca sütlü tatlı yaptım malesef ama arada olur o kadar dimi yaaa..Benim eşim saolsun hiç yardımcı değil bana bu konuda özellikle geçip karşımda yemesine dayanamıyorum ya! klava:
Bu arada aşkolsun kızlar yaaa bişey sordum kimseden cvp gelmedi ,hani şu marankinin kozmik vücut temizliğini deneyen veya denemek isteyen var mı??? hem çok faydalı topiği okudum herkesten neler neler çıkmış,hemde en az 3-4 kilo gitmiş herkesten ben nisanda denemeyi düşünüyorum ne dersiniz?:uhm:
Bu akşam kayınvalidelere gidiyoruz biz orda kalcaz yarın yetişirsem gece listeyi yaparım artık 2 haftadır girmeyenleri silcem ,bilginizeee! Bakalım kim birinciiiiiiii!!!!:hooray::lepi:
yaa kızlar ben diyette yapıyorum ama sadece 1 kilo verebildim..başka veremedim..acaba adetim geçti ondan olabilir mi? 1.5 ay geçti adetim,pko luyum ya.. etkiler mi acaba kilo vermemi? öptüm canlarıımm..bu arada bende elma sirkesini içmeye başladım..yarında keten tohumuna başlıycam..inşallah veririz yaaa bende 40 bedene inmek istiyoomm.benneyaptımki.öptüm canlarıımm..a.s.
iki gündür düzgün beslenemedim,
dün dogumgünüm vardi, ve sevgilim hediye almamis
almadigi gibi bi güzel söz bir özür bile yok
üzüntüden bi tatliya vuruyom kendimi
bazen de saatlerce yemiyorum
Slm kızlar ,yeni gelenler hoşgelmişşşş..Bende regl dönemimdeyim ve emzirdiğim için zaten hep tatlı krizim var dün eşimde yoğun ısrarda bulununca sütlü tatlı yaptım malesef ama arada olur o kadar dimi yaaa..Benim eşim saolsun hiç yardımcı değil bana bu konuda özellikle geçip karşımda yemesine dayanamıyorum ya! klava:
Bu arada aşkolsun kızlar yaaa bişey sordum kimseden cvp gelmedi ,hani şu marankinin kozmik vücut temizliğini deneyen veya denemek isteyen var mı??? hem çok faydalı topiği okudum herkesten neler neler çıkmış,hemde en az 3-4 kilo gitmiş herkesten ben nisanda denemeyi düşünüyorum ne dersiniz?:uhm:
Bu akşam kayınvalidelere gidiyoruz biz orda kalcaz yarın yetişirsem gece listeyi yaparım artık 2 haftadır girmeyenleri silcem ,bilginizeee! Bakalım kim birinciiiiiiii!!!!:hooray::lepi:
lavitacım kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatın başındasın daha o odun arkadaş bide eşin olursa yandın. hele de ilerde birde çocuğunuz olursa onda ev işleri gibi sadece senin görevinmiş muamelesi yapıncayok yine toparladim aksam sadece sehrie corbasi ictim bide bir saat sonra meyvem var...
basarcaaaz
cok tesekkür ederim kizlarr
günaydın arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 1.60 boyunda 83.5 kiloydum tabi sabah tartıldım 81.5 geldi inşallah hepimiz bir an önce inceck oluruz şuan 46 beden giyiyorum benim en iki büyük avantajım var eşimdede kilo sorunu olduğu için beraber yapıyoruz evde değişik başka yemek pişmiyor ve evde ekmek olmuyor tabi 2 gündür yeni başladık. diğer avantajım hamile kalamadığım için doktora gittim o bana adet düzenleyici ilaç verdi. Seni zayıflatır aynı zamanda dedi. Gerçekten faydası var çok açlık hissetmiyorum umarım yaza kadar bende 40 bedeni görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?