80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa kızlar ben diyette yapıyorum ama sadece 1 kilo verebildim..başka veremedim..acaba adetim geçti ondan olabilir mi? 1.5 ay geçti adetim,pko luyum ya.. etkiler mi acaba kilo vermemi? öptüm canlarıımm..bu arada bende elma sirkesini içmeye başladım..yarında keten tohumuna başlıycam..inşallah veririz yaaa bende 40 bedene inmek istiyoomm.benneyaptımki.öptüm canlarıımm..a.s.

kızlar benim yoklama alma zamanım gelmiş gene.. Nerdesiniz bakem? Ay yarın iple çekiyorum ama bu hafta ümidim yok. Neden derseniz? Kaçırmadım ama kalori hesabıda yapmadım hastalıkla uğraşırken. Vermedim gibi geliyor.Bakalım.. Ben bir kere Alanya'ya gittim. Ağustos ayında grip oldum yattım otelde. Acayip sıcak.. Bunalınca açtık klimaları. Bu seferde oldum grip.. Ben de bir tuhaflık var kesin Allah'ın Ağustosunda grip olan olamaz değil mi? Bu arada öğlen 1 tabak tavuk suyu çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, salata(beyaz ve kırmızı lahana), 2 kaşık tiftilmiş tavuk haşlama yedim. Tabi bir de yoğurt kızlar..

selam kızlar geçmiş olsun alnagmecim çabuk atlatırsın inşallah bende başlayalı 1.5 ay olcak yarın merakla bekliyorum verdimmi acep:bbo:

ya kızlar ben bir tane daha yedim. 1 adet badem ezmesi yedim. Büyüklerden değil ama. Olsun yedim. Bugün bana ne oldu tam cuma öncesi. Ağlamak istiyorum. Akşama birşey yememem lazım artık. Ancak atarım herhal..oof ooff

Slm kızlar ,yeni gelenler hoşgelmişşşş..Bende regl dönemimdeyim ve emzirdiğim için zaten hep tatlı krizim var dün eşimde yoğun ısrarda bulununca sütlü tatlı yaptım malesef ama arada olur o kadar dimi yaaa.. Benim eşim saolsun hiç yardımcı değil bana bu konuda özellikle geçip karşımda yemesine dayanamıyorum ya! klava:

Bu arada aşkolsun kızlar yaaa bişey sordum kimseden cvp gelmedi ,hani şu marankinin kozmik vücut temizliğini deneyen veya denemek isteyen var mı??? hem çok faydalı topiği okudum herkesten neler neler çıkmış,hemde en az 3-4 kilo gitmiş herkesten ben nisanda denemeyi düşünüyorum ne dersiniz?:uhm:

Bu akşam kayınvalidelere gidiyoruz biz orda kalcaz yarın yetişirsem gece listeyi yaparım artık 2 haftadır girmeyenleri silcem ,bilginizeee! Bakalım kim birinciiiiiiii!!!!:hooray::lepi:

iki gündür düzgün beslenemedim,
dün dogumgünüm vardi, ve sevgilim hediye almamis
almadigi gibi bi güzel söz bir özür bile yok
üzüntüden bi tatliya vuruyom kendimi
bazen de saatlerce yemiyorum

Son düzenleme:
canım doğum günün kutlu olsun lütfen üzülme boş verr hayatta bazı şeyler üzülmeye değmez sen bunun için sakın diyetini bozma lütfen kendini toparla ve herkese başardığını ispat et hepimiz inş ispat edicez bizi böyle şeyler yıkmasın yılmak yok canımmm kaydirigubbakcemile5

canım ben bi ara düşündüm sonra lavma yapmaktan biraz tırstım açıkçası bilmiyorum ama bitkileri nasıl ayarlıycaz nereden baktın sen belki birbirimize destek olursak bende yapabilirim :uhm:

bende polikistik over hastsıyım evet buhastalık kilo vermeyi güçleştirir,ilaçlar şişirir malesef böle, hele birde sancıları vardırki bugün öldüm ben arkadaşım ,yumurtalıklarıma kramp giriyormuş,igne vurdular sakinleştim birazz öldüm öldüm allah düşmanıma vermesin,dogum sancısından beter bir agrı sendede oluyormu..ahh ahh bende buhastalık olmasaydı 52kiloda bir bayandım hayatımda hiç bukadar kilolu olmamıştım hep bu hastalıgımdan iştahımı actı ilaçlarr,valla beni görenler pınar altuga benzetirdi şimdi insanlıktan cıktım sıfır makyaj bol dökümlü koyu renkli giysiler off offf böle devam etsin istemiyorum zayıflamak bu kistten kurtulmak istiyorum.allah yardımcımız olsun.

herkese merhaba bugün ben cok hastaydım gerci hala sancım var yumurtalıklarıma kramp girdigi için sancı yapıyormuş,polikistik overden dolayı,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su yedim,sabah acile gittik,doktor agrı kesici igne vurdu,saat akşam 5e kadar uyudum evimde 5te kalktım canımsadece tatlı istedi,bir puding yaptım,5tane cevizle yedim,akşam 6,5dada 8tane biber 1ızgara köfte 2dilim kepek ekmek yedim.aslında hiç iştahım yok zorladım kendimi,canım sadece tatlı istiyor,neden bilmiyorum hiç böle sancılanmamıştım üşüttümmü nedir anlamadım.birazdanda 1nescafe içecegim,yanında bir parca bitter cikolata yiyecem.

pehh deegmez gülüm degmezz böle odunlar için diyetini bozmaya degmez,sen incecik oldugunda köpek gibi peşinde dolanır durur sende ona hiç pas vermee:)))süründüra.s.

yok yine toparladim aksam sadece sehrie corbasi ictim bide bir saat sonra meyvem var...

basarcaaaz

cok tesekkür ederim kizlarr

handera cim neymis o cok merak ettim.. bilgi verir misiniz?

slm kızlarr ya ben çok kötü rahatsızım karnım çok kötü bir şişlik varr neden bilmiyorumm kilomda fark edermi acaba biri bana bişey yazsın lütfennnÇok üzgünüm çoookmirmirmirmir

yok yine toparladim aksam sadece sehrie corbasi ictim bide bir saat sonra meyvem var...

basarcaaaz

cok tesekkür ederim kizlarr
lavitacım kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatın başındasın daha o odun arkadaş bide eşin olursa yandın. hele de ilerde birde çocuğunuz olursa onda ev işleri gibi sadece senin görevinmiş muamelesi yapınca

neyse canım erkekleri boşverrrrrrrrrrrrrrrrr burası KK:enbuyukkk:

hoşgeldin burcu

burcucum senle durumumuz aynı,bende regli olmam için dogumkontrol hapı verdi ama yine regli olamıyorum,üstelik sancılanıyorum,rruh halimide depresif oluyor,regli olmamamdan dolayı tabii,ne yapcam bilmiyorum buhalde bir de diyet yapıncaa off offf allah yardımcımız olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…