80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız en azından uğraşmış adam hurdalıkta aramış bulmuş sonra çalışır hale getirmiş düşünmesi yetmez mi sen onu bırakıp gidemezsin

yapiyorum valla.görümce aramis beni esimi isten almaya gittigimde...aksam yemek yemesinler burada yesinler demis...yani esime göstermelik davet ediyor..sabah niye aramadin..aksam zaten gelecegimizi biliyordun nasilsa..dünkü gafi kapatmaya calismis aklinca...esimi isten alip insaatin önünded biraktim...iceri bilde girmedim...bozulmustur simdi...bozulsun valaa..bende gözüme baka baka kahvaltiya kimi cagiracagimi bilemedim bacimi cagirdim demesine bozuldum..esimde anladi sanirim..onu insaata götürürken kalicimisin gidicimisin dedi..gidiciyim dedim...iyi sana güle güle dedi...yani normalde mutlaka sorar ..nooldu niye gelmiyorsun falan diye..bacisina tafra yapiyorum ya bana güle güle diyor...

kız en azından uğraşmış adam hurdalıkta aramış bulmuş sonra çalışır hale getirmiş düşünmesi yetmez mi sen onu bırakıp gidemezsin

gidemem valla..söy<lemesi ayiptirda azrailim oldugu zamanlada gidemedim(gittimde geri döndüm essek gibi) bu zamanlardami gidecem..gidemem haklisin..

senin yazdığını görmüştüm ama ben çoktan o işi yapmış bulunmuştum :26: edit ticker diye bişey göremiyorum ben yaw,adresi sana yolayayım ama sen bana söyle ne yapmam gerektiğini canım olarmı öyle:44:

tamam canım ,sevindim bi an içime bişe oturdu kıs yanlış anladımı ki diye, neyse harpy ilgileniyo sağolsun bakalım yapabilcekmiyim

daha birde düsünüyormusun..cek tabiki hatta kivrim kivrim kivran.

kıvranırım ama karnımın şişliğinden ya tam yemek bitti tamam kalkacam dedim komşum yemek göndermiş hani varya sarımsaklı köfte yuvarlayıp ortasına parmağını bastırıyon onu sarımsaklı yoğurtlu yapmış ay bide güzel olmuştu tabağı bitirdim. offff of. neden adet öncesi böyle hayvani dürtüler ortaya çıkıyor. çocuklara bağırmaktan sesim kısıldıç bişe de yapmıyo cücüklerim

kadin olmanin iskencesi bitmiyorki
kiz yoksa bende adet dönemimdeyim diyemi bu hatuna bu kadar sinirleniyorum..yok ya yaptigi öküzlük ya...kizilmayacak birsey degilki ..

kadin olmanin iskencesi bitmiyorki
kiz yoksa bende adet dönemimdeyim diyemi bu hatuna bu kadar sinirleniyorum..yok ya yaptigi öküzlük ya...kizilmayacak birsey degilki ..

o hatun harbi ö...z sinirlen hakediyo. ayyy karnımı görsen garanti 5 aylık hamile dersin çok şiştim. adet başlayana kadar da inmez bu

bende kuzucum uyanmadan menümü yazayım

sabah: 1 haşlanmış yumurta,
1 kk b.peynir, 6 zeytin,
domates 2 dlm ekmek çay

ara: 3 burçak bisküvi, bi bardak süt

öğle:4 yk pilav, yoğurt

akşam: bir tabak brokoli haşlama 2 yk yoğurt 1 kase çorba
veeeee oh günü bitirdik gecede bir porsiyon meyve yerim derken zil çaldı kargo geldi ve eşimin şehir dışından arkadaşı tokata ait meşhur neler varsa göndermiş

2 dlm ekmekle çemeni hüplettim ve hala canım çekiyo:18:

o hatun harbi ö...z sinirlen hakediyo. ayyy karnımı görsen garanti 5 aylık hamile dersin çok şiştim. adet başlayana kadar da inmez bu
ben bu sabah kurtardim valla durumu....hamilelik sirami isteyenlere verdim ya gör hangi hatun sevineden 1 hafta sonra birkac sene sonra gidermisim kapisina..o benim cocugumdu sirami sana verdim diye sana geldi..o benim hakkim ver cocugumu dermisiiiiiiiiiim

akşam 5 gibiydi ben koştur koştur yemek hazırlamaya koyuldum herif gelecek diye. yemek hazır adam yok piyasada. aradım nerdesin diye. nöbetçiyim ya bu gün dedi anam nasıl unuttum bunuyormuyum ne

tilkiiii kim sana sıranı ver dediki derse. hadi bende sıramı sana verdim getir bitane ödeşelim derse nolcak

akşam 5 gibiydi ben koştur koştur yemek hazırlamaya koyuldum herif gelecek diye. yemek hazır adam yok piyasada. aradım nerdesin diye. nöbetçiyim ya bu gün dedi anam nasıl unuttum bunuyormuyum ne

tilkiiii kim sana sıranı ver dediki derse. hadi bende sıramı sana verdim getir bitane ödeşelim derse nolcak
yazarken düsünmedim desem yalan olur yemin ederim..ay kiz nasil veririm ben onlari...davul cala cala verirmisim gerci zamani gelince öyle zaten yapicaz demi...hem ele vericez hemde üstüne davul calicaz

yazarken düsünmedim desem yalan olur yemin ederim..ay kiz nasil veririm ben onlari...davul cala cala verirmisim gerci zamani gelince öyle zaten yapicaz demi...hem ele vericez hemde üstüne davul calicaz

ben kız annesi olacağımı öğrenince ilk aklıma gelen şey ben bu kızı nasıl evlendirip başka yerlere gönderecem oldu. sanki erkek dizimin dibinde duracak ya

kk nü yavaş yavaş kaynanalar kulübüne çevirecek gibisiniz torun muhabbeti başlarmış bir iki saat sonra

ben kız annesi olacağımı öğrenince ilk aklıma gelen şey ben bu kızı nasıl evlendirip başka yerlere gönderecem oldu. sanki erkek dizimin dibinde duracak ya

öyle ama kizi vermek daha zormus gibime geliyor..bakalim gittigi kapida mutlu olacakmi..yok ya banane bananeeeeeeeeeeee ben kiz falan vermem...oglan alirim söz icgüveysi oldugunu hissettirmem..bulasik yikatirim evi süpürttürürüm..cay demlettiririm...kizimin ayaklarini yikattiririm...tirnaklarini boyattiririm...yuh bayagida abartmis oldum haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…