kiz gelelim bu günkü araba muhabbetine
facede izledigim kisa video...aynen söyleydi:adam araba sürüyor.arkadada kizim biri kameraya cekiyor..önde adamin sevgilisi var..geyik muhabbet derken önlerine kirmizi bir araba cikiyor.genc bir adam sürüyor..birden yavasliyor..tabi bizimkinin sevgilisi sinirleniyor noluyor ya diyor solluyor o adami..adam arkadan sellektör yapiyor yeniden önlerine geciyor..sonra yavaslayip duruyor..o durunca bunlarda duruyor...adam öfkeyle söylenirken kizda kavga cikacak diye korkuyor..aman bas git uyma salak iste git sen durma derken öteki arabadan inip bunlarin yanina geliyor..elinde bir dosya..dosyayi kadina uzatiyor..öndeki araba sevgilinizden size hediye diyor..kiz afallamis vaziyette..sevgiliside pek gururlu...kiz olayi idrak ettikten sonra ciglik cigliga arabadan inip yeni arabasina gidiyor..plakada kizin adina özel tabi:))))))))))))
buyrun konu üzerine tartisalim..kim isterdi böyle bir süpriz....kim gercekten yasayabilir?
sahsen ben degil..bizim herifin bana öyle bir süpriz yapmasi hayal bile olamaz zügürt aga
biz onla arabada seyahat halinde olurduk..cocuklardan biride arkada kameraya cekerdi bizi...o sirada önümüze 1990 model bir araba cikardi....tikir tikir giderken bizim herifte sinirlenirdi..neyse bendeadam elini kana bulamasin diye arabadab adami dövmek üzere inerdim..hay seni muayeneden geciren sisteme diyede arabaya bir küfür sallardim..o sirada söfer iner hanfendi senin öküz koca bu arabayi hurdaliktan cikardi calisir hale getirdi size hediye ediyor derdi..bende o kiz gibi ciglik atarak arabaya biner birdaha dönmemek üzere adami terkeder giderdim
tafranı yap kız hatta aramadan gitme :) gözünü de ihmal etme mutlaka görün doktora..
ben sana yazmıştım ama görmedin herhalde; virgül yerine nokta koyarsan o durum düzelir. tekrar girmeye gelince madem o sayfayı kaydettin işin kolay; aç sayfayı şifren varsa şifreyi gir, edit ticker'a bas sana o kilonu hedefini yazdığın sayfayı açacak; orada kilonu düzeltip tekrar next'e basarsan buradaki tickerin da düzelir.. umarım faydam dokunmuştur.. anlamadıysan resimli yapayım :)
kız en azından uğraşmış adam hurdalıkta aramış bulmuş sonra çalışır hale getirmiş düşünmesi yetmez mi sen onu bırakıp gidemezsin
daha birde düsünüyormusun..cek tabiki hatta kivrim kivrim kivran.ay vicdan azabı mı çeksem ne yapsam kızartma yediiiiim hemide çok yediiiim
ben sana yazmıştım ama görmedin herhalde; virgül yerine nokta koyarsan o durum düzelir. tekrar girmeye gelince madem o sayfayı kaydettin işin kolay; aç sayfayı şifren varsa şifreyi gir, edit ticker'a bas sana o kilonu hedefini yazdığın sayfayı açacak; orada kilonu düzeltip tekrar next'e basarsan buradaki tickerin da düzelir.. umarım faydam dokunmuştur.. anlamadıysan resimli yapayım :)
yoooook kııııız ne yanlış alicam kesinlikle böyle bişe getirme aklına böyle düşünürsen ben üzülürüm. o dediğin yere gelince orayı ben boş bırakıyom anlamadım bendedemekki her halukarda yardım edemeyecekmişim. bu durumda imdat harpyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diye bağıracaz
daha birde düsünüyormusun..cek tabiki hatta kivrim kivrim kivran.
kıvranırım ama karnımın şişliğindenya tam yemek bitti tamam kalkacam dedim komşum yemek göndermiş hani varya sarımsaklı köfte yuvarlayıp ortasına parmağını bastırıyon onu sarımsaklı yoğurtlu yapmış ay bide güzel olmuştu tabağı bitirdim. offff of. neden adet öncesi böyle hayvani dürtüler ortaya çıkıyor. çocuklara bağırmaktan sesim kısıldıç bişe de yapmıyo cücüklerim
kadin olmanin iskencesi bitmiyorki
kiz yoksa bende adet dönemimdeyim diyemi bu hatuna bu kadar sinirleniyorum..yok ya yaptigi öküzlük ya...kizilmayacak birsey degilki ..
ben bu sabah kurtardim valla durumu....hamilelik sirami isteyenlere verdim ya gör hangi hatun sevineden 1 hafta sonrao hatun harbi ö...z sinirlen hakediyo. ayyy karnımı görsen garanti 5 aylık hamile dersin çok şiştim. adet başlayana kadar da inmez bu
ben bu sabah kurtardim valla durumu....hamilelik sirami isteyenlere verdim ya gör hangi hatun sevineden 1 hafta sonrabirkac sene sonra gidermisim kapisina..o benim cocugumdu sirami sana verdim diye sana geldi..o benim hakkim ver cocugumu dermisiiiiiiiiiim
akşam 5 gibiydi ben koştur koştur yemek hazırlamaya koyuldum herif gelecek diye. yemek hazır adam yok piyasada. aradım nerdesin diye. nöbetçiyim ya bu gün dedianam nasıl unuttum bunuyormuyum ne
yazarken düsünmedim desem yalan olur yemin ederim..ay kiz nasil veririm ben onlari...davul cala cala verirmisimtilkiiii kim sana sıranı ver dediki derse. hadi bende sıramı sana verdim getir bitane ödeşelim derse nolcak
yazarken düsünmedim desem yalan olur yemin ederim..ay kiz nasil veririm ben onlari...davul cala cala verirmisimgerci zamani gelince öyle zaten yapicaz demi...hem ele vericez hemde üstüne davul calicaz
yazarken düsünmedim desem yalan olur yemin ederim..ay kiz nasil veririm ben onlari...davul cala cala verirmisimgerci zamani gelince öyle zaten yapicaz demi...hem ele vericez hemde üstüne davul calicaz
kk nü yavaş yavaş kaynanalar kulübüne çevirecek gibisiniz torun muhabbeti başlarmış bir iki saat sonra
ben kız annesi olacağımı öğrenince ilk aklıma gelen şey ben bu kızı nasıl evlendirip başka yerlere gönderecem oldu. sanki erkek dizimin dibinde duracak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?