kk nü yavaş yavaş kaynanalar kulübüne çevirecek gibisiniz torun muhabbeti başlarmış bir iki saat sonra
öyle ama kizi vermek daha zormus gibime geliyor..bakalim gittigi kapida mutlu olacakmi..yok ya banane bananeeeeeeeeeeee ben kiz falan vermem...oglan alirimsöz icgüveysi oldugunu hissettirmem..bulasik yikatirim evi süpürttürürüm..cay demlettiririm...kizimin ayaklarini yikattiririm...tirnaklarini boyattiririm...yuh bayagida abartmis oldum haaaaa
kiz biz o muhabbete dün gectik ya...haberin yokmu..benim son numara torunumla ayni anda gelecek ya dünyaya
kiz biz o muhabbete dün gectik ya...haberin yokmu..benim son numara torunumla ayni anda gelecek ya dünyaya
valla haklisin..ne diiimhehehe benim bi halam var kızlarını hep dışarı verdi ama damatları nasıl olduysa hep etrafına topladı sanki gerçek ana babası bizimkiler gibi. üç kız bi oğlandı kızları çekti ama oğlan gitti. annemlere diyom biraz ders alın halamdan dinlemiyolar beni
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet..ama kiz beni bekleyecekti..benimkinin kellesi göründü+müydü baslayabilir dogurmaya...anamdan öncedogurdum diye hava atmasin simdi banahe ya doğru senin torunla çocuk aynı anda doğacaktı dimi
valla haklisin..ne diiim
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet..ama kiz beni bekleyecekti..benimkinin kellesi göründü+müydü baslayabilir dogurmaya...anamdan öncedogurdum diye hava atmasin simdi bana
ben dün yoktum orasını kaçırmışım
kış çayı ne ki liptonun mu
yok kiz bu aktarlarda satiliyormus..icinde 5-6 cesit cay varmis..adacayi kirmizi bir cicek az birsey kekik..ihlamur..
ama süper..onun sayesinde ne grip ne nezle..yemin ederim bomba gibiyim...her aksam aksatmadan iciyorum
bu arada bugün dilara hiç görünürde yok kayıplara karıştı heralde polise haber versek mi
bende gitmedimde..gidememde:)) annem kendi icin almis..bana verdi..ben burda birdaha alirim nasilsa dedi...pek aktara gitmediğim için hiç haberim yoktu
kiz bu saatte ne camasiri yaaaaaaaaaaaa....ne gayretli hatunsun maasallah...afiyet olsun ben 9 u biyerde içiyom aroması çok hoşuma gidiyo. bende bulaşıkları yıkadım çamaşırları da asabilirsem işim betecek ama önce biraz mola
yok yok ben face de gördüm onlineydi...sevdücegiyle barista ya sanal balayi yasiyorbu arada bugün dilara hiç görünürde yok kayıplara karıştı heralde polise haber versek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?