80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hehehe benim bi halam var kızlarını hep dışarı verdi ama damatları nasıl olduysa hep etrafına topladı sanki gerçek ana babası bizimkiler gibi. üç kız bi oğlandı kızları çekti ama oğlan gitti. annemlere diyom biraz ders alın halamdan dinlemiyolar beni

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak süt
1 elma
3 kayısı
Ara
4 diyet bisküvi
yeşil çay
Öğle
1 kase ayran çorbası buğdayla
3 ızgara köfte
yarım ekmek
salata
1 kivi
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 çay kaşığı pekmez
Akşam
1 tabak kapuska
1 kase yoğurt
Ara
1 portakal
3 ceviz
yeşil çay
arayı daha yemedim birazdan yerim

valla haklisin..ne diiim

he ya doğru senin torunla çocuk aynı anda doğacaktı dimi
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet..ama kiz beni bekleyecekti..benimkinin kellesi göründü+müydü baslayabilir dogurmaya...anamdan öncedogurdum diye hava atmasin simdi bana

kış çayı ne ki liptonun mu

yok kiz bu aktarlarda satiliyormus..icinde 5-6 cesit cay varmis..adacayi kirmizi bir cicek az birsey kekik..ihlamur..
ama süper..onun sayesinde ne grip ne nezle..yemin ederim bomba gibiyim...her aksam aksatmadan iciyorum

yok kiz bu aktarlarda satiliyormus..icinde 5-6 cesit cay varmis..adacayi kirmizi bir cicek az birsey kekik..ihlamur..
ama süper..onun sayesinde ne grip ne nezle..yemin ederim bomba gibiyim...her aksam aksatmadan iciyorum

pek aktara gitmediğim için hiç haberim yoktu

afiyet olsun ben 9 u biyerde içiyom aroması çok hoşuma gidiyo. bende bulaşıkları yıkadım çamaşırları da asabilirsem işim betecek ama önce biraz mola

bu arada bugün dilara hiç görünürde yok kayıplara karıştı heralde polise haber versek mi

sabah : 2 lokma ballı ekmek,kepek ekmeğinden yağsız tost ve 1 bardak papatya çayı
ara : 1 armut, 1 dilim yağsız portakalı kek,4 z.y sarma
öğle : 1 kase çorba ve 1 tabak lahana yemeği
ara : 1 küçük muz ve 1 bardak süt
akşam : 1 kase çorba ,3 s.k lahana yemeği ve 1 bardak yoğurt,yarım dilim ekmek
ara : karışık kuru meyve ve 2 dilim pestill, yeşil çay

pek aktara gitmediğim için hiç haberim yoktu
bende gitmedimde..gidememde:)) annem kendi icin almis..bana verdi..ben burda birdaha alirim nasilsa dedi...

afiyet olsun ben 9 u biyerde içiyom aroması çok hoşuma gidiyo. bende bulaşıkları yıkadım çamaşırları da asabilirsem işim betecek ama önce biraz mola
kiz bu saatte ne camasiri yaaaaaaaaaaaa....ne gayretli hatunsun maasallah...
bu arada bugün dilara hiç görünürde yok kayıplara karıştı heralde polise haber versek mi
yok yok ben face de gördüm onlineydi...sevdücegiyle barista ya sanal balayi yasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…