80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabahtan beri iş yapmaktan canım çıktı o da bu saate kaldı

umarım açıklayıcı olur..

o hatun harbi ö...z sinirlen hakediyo. ayyy karnımı görsen garanti 5 aylık hamile dersin çok şiştim. adet başlayana kadar da inmez bu

anam bende de en az bi 4 aylık var.. ben ya kilo aldım ya da kırmızı kart dönemi yüzünden böyle oluyor :18: hankisi acaba?

kaç kiloydun kaç oldun ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu çok mu soru sordum ne özür dilerim
4-5 ayda verdim arkadaşım...kızımı emzirmenin etkisi de vardı.şuan emzirmiyorum..93 kg idim 73 olmuştumşimdi 80 küsürlerdeyim tartılmıyorum cuma göreceğiz bakalım..10 gündür de sanki kıtlık olacakmış gibi yiyorum..

o kadar zaman oldu mu yaa??hızlısın arkadaşım..Allah bağışlasın..ama inan emzirirken kolay veriliyor..bir emzirmede 300-400 kl yakıyorsun..KAÇ KİLOSUN ŞUAN?

o kadar zaman oldu mu yaa??hızlısın arkadaşım..Allah bağışlasın..ama inan emzirirken kolay veriliyor..bir emzirmede 300-400 kl yakıyorsun..KAÇ KİLOSUN ŞUAN?

sağol canım cümlemizinkini inşallah.
valla herkez öyle diyor ama ben 78 dim doğumdan çıktığımda şimdi 80 im. emzirmek bana yarıyor sanırım. gündüz problem yok ama saat 7 den yatana kadar sürekli bişeyler yeme alışkanlığım var(

herkelere iyi geceleeeeeer
bugünkü menüm
sabah:1 b ılık su 2 dlim ekmek menemen bi tutam maydonoz 1 kase yoğurt 2b tek şekerli çay

öğle:2 kaşık karnabahar ve yoğurt

ara:10-15 tane cubuk

akşam:1b ılık su 2 -3 k makarna bol salata yoğurt ve 2k karnabahar

ara:1 portakal

4b beşibiyerde 2b yeşilçay

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnn :)

Dün giremedim sağolsun ailemden bıktım usandım illallah dedim artık dua edin kızlarda hayırlı biriyle evleneyim

Neyse dün ne yedim patila simit 2 kaşık yoğurt bir salatalık başka bişe yok migrenim tuttu ya yiyemiyorumda..

Bugün
Sabah 1 yumurta
1 domates
2 salatalık

Arada yoğurt yiyicem 2 kaşık yağlı ama

canım az yediğinin farkındasın. yoğurt 2 kaşık olacak diye kısıtlama kendini. arada yediğin yoğurt 1 su bardağı kadar olabilir.
ailene gelince insan evlenmeden ailesinin kıymetini bilemez. evlenince sadece eşin olmuyo onun ailesi de oluyo. kendi ailene çemkire biliyon ama diğerlerine ağzını açamıyon. işte o zaman ahhhhh ahhhhh keşke anamın babamın yanında olaydım da bunların kahrını çekmeyeydim dicen. nerden biliyon deme aynı hatayı bende yaptım. şimdi allahım onlara yaşattığım sıkıntılar için beni affet demekten başka bişe gelmiyo. bide kız sabahın köründe niye kalktın

günaydın kızlar bugun sizlere bir sorum var ben dogum dan sonra korunma ignesi yaptırdım o bir yıl kadar sonra hapa döndüm her ikiside kilo ve isteksizlik yaptı sonuçta bir şekilde korunmalıyım ki nasıl bir önerisi olan var mı dogumdan öncede 8 yıl spiral taıklı idi aslinda kontenjan dolmuş ama hayat devam ediyo ben de mi doydum ki neden bu isteksizlik kilo dan da mı kafam cok karısık birde bügün doymadıgımı hissediyorum sanki yandım ben

İnan ki aileler bir olmuyor ..inaanki..
dediklerine uycm cnmmsın..
uyumadım ki hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…