kizlar herif geldi ben kacarim..size iyi geceler
bende gitmedimde..gidememde:)) annem kendi icin almis..bana verdi..ben burda birdaha alirim nasilsa dedi...
kiz bu saatte ne camasiri yaaaaaaaaaaaa....ne gayretli hatunsun maasallah...
yok yok ben face de gördüm onlineydi...sevdücegiyle barista ya sanal balayi yasiyor
kizlar herif geldi ben kacarim..size iyi geceler
o hatun harbi ö...z sinirlen hakediyo. ayyy karnımı görsen garanti 5 aylık hamile dersin çok şiştim. adet başlayana kadar da inmez bu
çoooooook teşekkür edrim canım,yaptım
4-5 ayda verdim arkadaşım...kızımı emzirmenin etkisi de vardı.şuan emzirmiyorum..93 kg idim 73 olmuştumkaç kiloydun kaç oldun ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu çok mu soru sordum ne özür dilerim
o kadar zaman oldu mu yaa??hızlısın arkadaşım..Allah bağışlasın..durumum; hamile kalıp topiğe elveda kilolara merhaba dedim:)) şimdide bebiş 4,5 aylık tekrar diyete girdim bakalım:))
aynen, eşim iyi biridir aşkla sevgiyle kurulan bi evlilik ama asla süpriz yapmaz aslaaaa. çok ama çok isterdim şaşırayım bi kere ya.
bazı şeyleri ben talep ederim hatta
çok güzel olmuş şekerim lalelere bayılırım
o kadar zaman oldu mu yaa??hızlısın arkadaşım..Allah bağışlasın..ama inan emzirirken kolay veriliyor..bir emzirmede 300-400 kl yakıyorsun..KAÇ KİLOSUN ŞUAN?
Günaydınnnnnnnnnn :)
Dün giremedim sağolsun ailemden bıktım usandım illallah dedim artık dua edin kızlarda hayırlı biriyle evleneyim
Neyse dün ne yedim patila simit 2 kaşık yoğurt bir salatalık başka bişe yok migrenim tuttu ya yiyemiyorumda..
Bugün
Sabah 1 yumurta
1 domates
2 salatalık
Arada yoğurt yiyicem 2 kaşık yağlı ama
canım az yediğinin farkındasın. yoğurt 2 kaşık olacak diye kısıtlama kendini. arada yediğin yoğurt 1 su bardağı kadar olabilir.
ailene gelince insan evlenmeden ailesinin kıymetini bilemez. evlenince sadece eşin olmuyo onun ailesi de oluyo. kendi ailene çemkire biliyon ama diğerlerine ağzını açamıyon. işte o zaman ahhhhh ahhhhh keşke anamın babamın yanında olaydım da bunların kahrını çekmeyeydim dicen. nerden biliyon deme aynı hatayı bende yaptım. şimdi allahım onlara yaşattığım sıkıntılar için beni affet demekten başka bişe gelmiyo. bide kız sabahın köründe niye kalktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?