80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilaçtan kaynaklı bende uzun zaman ilaç kullandım ve söylediğin gibi isteksizlik yaptı. eşine söylicen korun diye başka yolu yok. tabi benimki gibi hemen ben bebek istiyom diyip yan çizebilir. bide haplar acayip iştah açıyo dikkat et

yok ya ne bebegi zaten 3 tane var ama böyle olmaz ben bu ay hap içmek yada bilmem ne yapmak istemiyon tabi korkuyom da off off kadın olmak çok zor diyorum

yok ya ne bebegi zaten 3 tane var ama böyle olmaz ben bu ay hap içmek yada bilmem ne yapmak istemiyon tabi korkuyom da off off kadın olmak çok zor diyorum

ben de ilacı bırakırken korkuyodum eşimde sakın bırakma diyodu. bir gün çok rahatsızlandım. kalpritmim falan değişti. dr gittim. dr ilaçtan olabilir dedi. bende beyin damarlarımdan biri tıkalı ve karaciğerimde de yağlanma var dedim. dr dan fırçayı yedim madem bu sorunlar var nasıl bu ilacı kullanırsın dedi. eşimde yanımda tabi. mecburen sesini çıkarmadan kabullendi ilacı bırakmam gerektiğini. spiral de taktıramıyorum sezeryan sonrası rahim içe kıvrılmış. yapabileceğim hiç bişe yok. eğer sıkıntı yoksa spiral taktır olmazmı

oldu oldu yaşasın
kızlar sizler tum hafta hiç tartılmıyonuz mu yada aç mı tok mu günün hangi saatinde ben sabah 82.80 isemkahvaltı edince 83.70 oluyo nezaman dogru tartılınır

sabah aç karnına tuvalete gittikten sonra yapılan tartılma en doğrusu. vallahi her gün tartılmıyom dersem yalan olur. ben hergün bi çıkarım tartıya

oldu oldu yaşasın
kızlar sizler tum hafta hiç tartılmıyonuz mu yada aç mı tok mu günün hangi saatinde ben sabah 82.80 isemkahvaltı edince 83.70 oluyo nezaman dogru tartılınır

benim bildiğim doğru kilon sabah aç karnına tartıldığın kilondur çünkü ne kadar yemek yediğine bağlı kilon değişir

sabah aç karnına tuvalete gittikten sonra yapılan tartılma en doğrusu. vallahi her gün tartılmıyom dersem yalan olur. ben hergün bi çıkarım tartıya
BENDE TUTAMIYOM KENDİMİ Kİ bir ara tartının pilini çıkarıp saklıyom yok mera olunca yine takıyon
benim bildiğim doğru kilon sabah aç karnına tartıldığın kilondur çünkü ne kadar yemek yediğine bağlı kilon değişir

evet bu nu dogru diyorsun bak bazen aksam hele öyle cok cıkıyorki

nabersiniz fistiklarim insallah güzel bir gece gecirmissinizdir..ay ben süper bir gece gecirdim...durun durun hemen öyle baska niyet aramayin..horul horul uyudum..amaa bir rüya gördümkiiiiiiiiii zaten ben o aski anca rüyada yasarin...caktiniz demi hemen....ay rüyamda yakisikli genc bir adam bena asikmis...ama psikolojik sorunlari varmis...beni normal biri bulmazki rüyada bile olsa adam ben uyurken saclarimi oksuyor yüzümü seviyor..ay bebek gibi ilgi gösteriyordu..onun bir abisi varmis..oda biraz daha kisa biraz daha kilolu ama oda bana asikmis...karar veremiyorum hangisini seceyim diye...bekarmisim coluk cocuk yokmus...diyorumki bu genc olana icim kayniyor ruhum seviyor ama hasta..ilerde daha hasta olup beni dövmeye öldürmeyede kalkar..ondan uzak durmaliyim..ama o kadar masum o kadar evgi doluki vazgecemiyorum..digeride akli basinda sorumluluk sahibi...mantigim o olsun diyor ama kalbim otekini istiyor..hangisini secmeliydim yaaaaaaaa....secemeden uyandim..bizim herif beni dürterek kaldirdi..sabah olmusta ise gidecekmis kahvesini hazirlamaliymisimda..ya dur iki dakka daha karar veremedim hangisini sececegime dedim..niyeki rüyanda birseymi aliyordun....dedi...heeeeeeeeeeeee koca sececektim senin yüzünden yarim kaldi dedim saka yaptim sandi

ne güzel paylaşılamıyomuşsun ama kocan gene araya girmiş

kız allah seni netmesin ilk düşündüm bu evli diye eee bune rüya bekardı galiba falan sonuna baktım bide ne evli ve adama ne diye bravo kocana şaka diye algılamış bende çok görürüm öyle manyak rüyalar sonrada günaha girdigimi hissederim hep elimdekini yetmezmiş gibi ama komikti canım ya

ne güzel paylaşılamıyomuşsun ama kocan gene araya girmiş

yok gi birbirlerinden haberleri yoktu...acayip acayip rüyalar gördüm tüm gece..sanirim benim bu öküz kocamin ilgisine ihtiyacim var..aski özledim aski...yahu ille rüyadami görmek lazim...ama gelde bunu benim oduna anlat iste´..
hayir isin tuhaf yani rüyada bebek gibi sevilirken o rüyadan ayak ucuyla dürtülerek uyandirilmak..hemde niye..beyefendiyi cocuk okula salar gibi ise salmak icin...yahu birgünde git kahveyi yapta yanima getir..amaninda karicim uyuyormus de burnuma sok kahvenin kokusunu...yada br günde kiyama beni uyandirmaya..git kahveni ic ekmegini hazirla git isine...yok adam avrupanin göbeginde orman hayati sürüyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…