günaydın kızlar bugun sizlere bir sorum var ben dogum dan sonra korunma ignesi yaptırdım o bir yıl kadar sonra hapa döndüm her ikiside kilo ve isteksizlik yaptı sonuçta bir şekilde korunmalıyım ki nasıl bir önerisi olan var mı dogumdan öncede 8 yıl spiral taıklı idi aslinda kontenjan dolmuş ama hayat devam ediyo ben de mi doydum ki neden bu isteksizlik kilo dan da mı kafam cok karısık birde bügün doymadıgımı hissediyorum sanki yandım ben
İnan ki aileler bir olmuyor ..inaanki..
dediklerine uycm cnmmsın..
uyumadım ki hiç..
ilaçtan kaynaklı bende uzun zaman ilaç kullandım ve söylediğin gibi isteksizlik yaptı. eşine söylicen korun diye başka yolu yok. tabi benimki gibi hemen ben bebek istiyom diyip yan çizebilir. bide haplar acayip iştah açıyo dikkat et
yok ya ne bebegi zaten 3 tane var ama böyle olmaz ben bu ay hap içmek yada bilmem ne yapmak istemiyon tabi korkuyom da off off kadın olmak çok zor diyorum
yapamadım yıne yarım cıktı yazılar yahu
yapamadım yıne yarım cıktı yazılar yahu
bak en son işaretlediğin yerde sadece wight yazan bişe var onu işaretle. ben de o hatayı yapıyom hep
oldu oldu yaşasın
kızlar sizler tum hafta hiç tartılmıyonuz mu yada aç mı tok mu günün hangi saatinde ben sabah 82.80 isemkahvaltı edince 83.70 oluyo nezaman dogru tartılınır
oldu oldu yaşasın
kızlar sizler tum hafta hiç tartılmıyonuz mu yada aç mı tok mu günün hangi saatinde ben sabah 82.80 isemkahvaltı edince 83.70 oluyo nezaman dogru tartılınır
sabah aç karnına tuvalete gittikten sonra yapılan tartılma en doğrusu. vallahi her gün tartılmıyom dersem yalan olur. ben hergün bi çıkarım tartıya
BENDE TUTAMIYOM KENDİMİ Kİ bir ara tartının pilini çıkarıp saklıyom yok mera olunca yine takıyonsabah aç karnına tuvalete gittikten sonra yapılan tartılma en doğrusu. vallahi her gün tartılmıyom dersem yalan olur. ben hergün bi çıkarım tartıya
benim bildiğim doğru kilon sabah aç karnına tartıldığın kilondur çünkü ne kadar yemek yediğine bağlı kilon değişir
Selam kizlar bende bugun basladim diyete 84 kiloyum 62 den Ciktim ( dogum nedeniyle) herkese basarilar spor Sart
nabersiniz fistiklarim insallah güzel bir gece gecirmissinizdir..ay ben süper bir gece gecirdim...durun durun hemen öyle baska niyet aramayin..horul horul uyudum..amaa bir rüya gördümkiiiiiiiiii zaten ben o aski anca rüyada yasarin...caktiniz demi hemen....ay rüyamda yakisikli genc bir adam bena asikmis...ama psikolojik sorunlari varmis...beni normal biri bulmazki rüyada bile olsaadam ben uyurken saclarimi oksuyor yüzümü seviyor..ay bebek gibi ilgi gösteriyordu..onun bir abisi varmis..oda biraz daha kisa biraz daha kilolu ama oda bana asikmis...karar veremiyorum hangisini seceyim diye...bekarmisim coluk cocuk yokmus...diyorumki bu genc olana icim kayniyor ruhum seviyor ama hasta..ilerde daha hasta olup beni dövmeye öldürmeyede kalkar..ondan uzak durmaliyim..ama o kadar masum o kadar evgi doluki vazgecemiyorum..digeride akli basinda sorumluluk sahibi...mantigim o olsun diyor ama kalbim otekini istiyor..hangisini secmeliydim yaaaaaaaa....secemeden uyandim..bizim herif beni dürterek kaldirdi..sabah olmusta ise gidecekmis kahvesini hazirlamaliymisimda..ya dur iki dakka daha karar veremedim hangisini sececegime dedim..niyeki rüyanda birseymi aliyordun....dedi...heeeeeeeeeeeee koca sececektim senin yüzünden yarim kaldi dedim saka yaptim sandi
nabersiniz fistiklarim insallah güzel bir gece gecirmissinizdir..ay ben süper bir gece gecirdim...durun durun hemen öyle baska niyet aramayin..horul horul uyudum..amaa bir rüya gördümkiiiiiiiiii zaten ben o aski anca rüyada yasarin...caktiniz demi hemen....ay rüyamda yakisikli genc bir adam bena asikmis...ama psikolojik sorunlari varmis...beni normal biri bulmazki rüyada bile olsaadam ben uyurken saclarimi oksuyor yüzümü seviyor..ay bebek gibi ilgi gösteriyordu..onun bir abisi varmis..oda biraz daha kisa biraz daha kilolu ama oda bana asikmis...karar veremiyorum hangisini seceyim diye...bekarmisim coluk cocuk yokmus...diyorumki bu genc olana icim kayniyor ruhum seviyor ama hasta..ilerde daha hasta olup beni dövmeye öldürmeyede kalkar..ondan uzak durmaliyim..ama o kadar masum o kadar evgi doluki vazgecemiyorum..digeride akli basinda sorumluluk sahibi...mantigim o olsun diyor ama kalbim otekini istiyor..hangisini secmeliydim yaaaaaaaa....secemeden uyandim..bizim herif beni dürterek kaldirdi..sabah olmusta ise gidecekmis kahvesini hazirlamaliymisimda..ya dur iki dakka daha karar veremedim hangisini sececegime dedim..niyeki rüyanda birseymi aliyordun....dedi...heeeeeeeeeeeee koca sececektim senin yüzünden yarim kaldi dedim saka yaptim sandi
ne güzel paylaşılamıyomuşsun ama kocan gene araya girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?