80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

duymcum günlerdir okuyorum şu görümcelerin hepsi aynı gaqliba bende var 4 tane bir şey almaya yapmaya korkuyom yada göstermiyon hemen benimde ihtiyacım var deyip aynısını alıp yapıyolar ben tek gelinim vay halişime

yook sonradan gercek oldugunu söyledim... hic sesini cikarmadi ama bozuldu..ne yapayim canim rüya iste..insan sadece istedigini yada hayalettigini görmüyor rüyada..elinde degil..ama istedigim dogruda ama kendi kocamla..ah aaaaaaaaaaaaaaaaah anam elimdeki azicik ilgi gösterse belki rüyayada gerek kalmayacak..adam saat 10 da geldi eve..bacisinin insaatindan..bir ah of lar cekiyor..isten direk oraya gitti yardima..iyi yardimlasmak güzelde senin evin var cocuklarin var...önceki gün aksamdan beri cocuklarini görmedi yenim ederim.3,5 yasinda kizim var dün bana dediki anne nolur bu gün babami almaya gitme..ben yanliz kaliyorum ...hani babayi isten alip insaatta aliyorduk ya solugu cocuk bizi özlüyormus meger..dedim gitmem(zaten gitmeyecektim ya neeeyseeee) 2 gündür ayni evin icinde kizini görmüyaor..ama nazlanmaya gelince oy oy boynuma masaj yap koluma masaj yap..dedim kusura bakma naz cekecek halim yok...cocuklarin yeterince yoruyor zaten...bozuldu..belkide ona kizdigimdan rüyamda böyle gördüm kimbilir..gerci kizdim diye baskalarini asla hayal etmem..o karekterde degilim ama bilincalti iste

aa bende tek gelinim..ama benim senden bir artim var..bende 5 görümce var nabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

duyumcum günaydın formundasın. bende öyle bi rüya gördüm ilk evli olduğumuz sıralarda. çok yakışıklı bi öğretmen vardı ve ilgi göstermişti bana. bende sabah kalkınca eşime anlattım salak gibi. lan o senin ev arkadaşın mı ne anlatıyon. kavga ettik sen nasıl böyle rüya görürsün dedi bana ula salak rüyalarım benim elimdemi. o gece ne gösterimdeyse onu izliyom allah allah

derler ya rüyalar bilinçaltının yansımasıymış diye olabilir bu işlerden anlamam ama sen bişeyler yapmaya çalışsan istediklerini sen ona yapsan kahveyi o uyurken yatağına götürsen olurmu ki belki anlar sevgi istediğini

erkek milletine öyle ilgi gösterilmez. alışır hep ister boş versene başınıza bela almayın

bende bende isterim çok ilgi gecen ne dese begenirsin dedimki beni öperek uyandır buna ihtiyacım var demezmi sanki yeni evliyiz ne fark eder ki zaman geçti diye dudaklarımı yıprandı yok hala eskisi gibi ama kafa cok degişti onu degiştir dedim bak sorun orda onun kaç yıl olursa olsun her yaşta yaşanır aşk ben hala 18 deyim ruh hali olarak hiç 3 çocuk annesi gibi hissetmiyom ah birz görrüntü işi bozuyo ama o sorunuda aşıcam yeterki ruhum genç kalsın hep böyle duyum sen kaç yıllık evlisin ben 13 bitti

ay süper..ne gösterimdeyse onu izliyorsun ha..tuttum bunu eskiden bende anlatmazdim..ama dedimki kendi kendime niye anlatmayayimki ...onu asla aldatmadim aldatmayi düsünmedimde...rüya iste sert tepki gösterdiginde asla anlatmam..ama oda biliyorki ne onun ne benim elimde rüyalar..seninde dedigin gibi ne varsa gösterimde ona bakiyoruz

de get canim ya...ben ona ne kadar yapsam o kadar görevimmis gibi davraniyor...7 senelik evliyiz son iki senedir ögrendim bunu..kiz ben onun yatagina sadece kahveler götürseydim gene neyse...kahvalti hazirlardim...taze ekmek alirdim disardan g.üm dona dona...ekmek sicak yetissin diye kostururdum...önce sevinir mideye indirir sonrada ileri geri konusup moralimi bozar atardi..soguttu beni asktanda evliliktende..ama allah canini sag etsin basimizdan eksik etmesin iste..kör topal idare ediyoruz..

günaydın tatlımmmmm. ay ne güzel bugün topik kalabalık bir sabaha uyandı. bende tam spor yapacaktım yaaaa bu haksızlık

bak ayyüzlüm ne zamandır arada okuyorum topiği,gizli takibinizdeyim yani duyum bir sen iki,ahh ahh hayatım boyunca hep sizin gibi pozitif kadınlardan olmayı çok istedim,neşenize,espri yeteneğinize hayranım ama Allah vergisi bu sizde sonradan olmuyo işte:))bu arada kaç kilosun şimdi tickerin doğrumuhadi bakalım yaza bişey kalmadı hızlanın biraz:)

günaydın tatlımmmmm. ay ne güzel bugün topik kalabalık bir sabaha uyandı. bende tam spor yapacaktım yaaaa bu haksızlık

ben daha kahvalti yapamadim..sen spor diyorsun..cocuklari (basta kocam olmak üzere) ise saldim..birkac haftadir sazi elime almiyordum..unutmusmuyum diye bir iki tingirtattim..saz tingirdadi ben bagira bagira sivas ellerinde sazim caliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir siye türkü söyleedim sabah sabah...saz bile iki büklüm oldu karga sesimden
ortanca kizimin doktor randevularini ayarladim biri kaldi...hatta ikisi kaldi ..ama halloldu digerleri..burada cene caliyorum..ama bir kalkipta kahvalti hazirlayamiyorum.. biri hazirlasada bende yesem

anam bende ne cevherler vardıda körelttiler. birinde ka ve kb bi resim çektirmişler göz göze. ayyyy ne güzel ormantik ormantik dedim dediğimme diceğime pişman oldum. vay efendim orman kaçkını mıymışlar vay efendim ben onlara hayvan demişim o gün bu gün kimseye espiri yapmıyom. sizin dışınızda umarım sizde bana tepki göstermezsiniz. benim ticker doğru. her değişiklikte doğruluyom.

tam muhabbetin üstüne tesadüf gelen resimdeki paylasimin icin kutlarim seni:)))))))))) nerelerdesin anam bacim yaaa...

he kıızz iyi tevafuk olmuş,buralardayım nefeim ensenizde aslında hissetmiyomusun:)amaaannn hiç sorma kaynana kayınpeder 10 günden fazladır bizde ne zaman gideceklerine dair ipucuda yok:) ki 6 yıllık evliliğimde hiç gelmemişlerdi tahmin edersinki canım burnumda..Anammm Allah sürekli beraber yaşayanlara yardım etsin bu ne böyle ya insan kendi evinde rahat edemiyo...dua ette tez gitsin şunlar öznuurrr yoksa derdim var topiğinde kaynanamı kayınpederimi öldürdüm cesetlerini napem diye konu açacam yakında haberin ola

ben şimdi hazırlıyorum gel beraber yiyelim

sizin orda erken daha benim öğlen yemeğini hazırlamam lazım. ben oturdum laklak peşindeyim. banane bişe yapmicam işte

dedim ya hiç anlamam bu konulardan siz evlilik konusunda profesör olmuşsunuzdur artık
olduk valla...sen dara gelirsen bize danis..seni ilk celsede bosandiririz dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiim

erkek milletine öyle ilgi gösterilmez. alışır hep ister boş versene başınıza bela almayın
aynen kailiyorum..demezki hatun bana kiyak geciyor beni seviyor bende baska zaman ona bunu yapayim...direkt düsünür ne isteyecek..bakti birsey istemiyorsun..kafayi yemis birak yapsin sende keyfini cikar der...

ay ben istemiyorum bile artik..istedikten sonra öpse ne öpmese ne..nasilsa istesemde yapmiyor biraktim kendi haline..doktor öyle deedi...aslinda demedide sorsam derdi ama benim durum biraz karisik..bana sorarsan 15 yillik..ilk evliligim 15 yil önce gerceklesti..ama 3 sene dolar dolmaz rahmetli oldu...5 yil evlenmedim..hicte evlenmezdimde kader diyelim kestirmeden 7 senedirde bu odunla orman hayati sürmekteyim aslinda cok iyi biri..yani arasan bulunmaz adam..ama kocalik ve babaligi kesinlikle tartisilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…