yook sonradan gercek oldugunu söyledim...kız allah seni netmesin ilk düşündüm bu evli diye eee bune rüya bekardı galiba falan sonuna baktım bide ne evli ve adama ne diye bravo kocana şaka diye algılamış bende çok görürüm öyle manyak rüyalar sonrada günaha girdigimi hissederim hep elimdekini yetmezmiş gibi ama komikti canım ya
duymcum günlerdir okuyorum şu görümcelerin hepsi aynı gaqliba bende var 4 tane bir şey almaya yapmaya korkuyom yada göstermiyon hemen benimde ihtiyacım var deyip aynısını alıp yapıyolar ben tek gelinim vay halişime
yok gi birbirlerinden haberleri yoktu...acayip acayip rüyalar gördüm tüm gece..sanirim benim bu öküz kocamin ilgisine ihtiyacim var..aski özledim aski...yahu ille rüyadami görmek lazim...ama gelde bunu benim oduna anlat iste´..
hayir isin tuhaf yani rüyada bebek gibi sevilirken o rüyadan ayak ucuyla dürtülerek uyandirilmak..hemde niye..beyefendiyi cocuk okula salar gibi ise salmak icin...yahu birgünde git kahveyi yapta yanima getir..amaninda karicim uyuyormus de burnuma sok kahvenin kokusunu...yada br günde kiyama beni uyandirmaya..git kahveni ic ekmegini hazirla git isine...yok adam avrupanin göbeginde orman hayati sürüyor resmen
derler ya rüyalar bilinçaltının yansımasıymış diye olabilir bu işlerden anlamam ama sen bişeyler yapmaya çalışsan istediklerini sen ona yapsan kahveyi o uyurken yatağına götürsen olurmu ki belki anlar sevgi istediğini
yok gi birbirlerinden haberleri yoktu...acayip acayip rüyalar gördüm tüm gece..sanirim benim bu öküz kocamin ilgisine ihtiyacim var..aski özledim aski...yahu ille rüyadami görmek lazim...ama gelde bunu benim oduna anlat iste´..
hayir isin tuhaf yani rüyada bebek gibi sevilirken o rüyadan ayak ucuyla dürtülerek uyandirilmak..hemde niye..beyefendiyi cocuk okula salar gibi ise salmak icin...yahu birgünde git kahveyi yapta yanima getir..amaninda karicim uyuyormus de burnuma sok kahvenin kokusunu...yada br günde kiyama beni uyandirmaya..git kahveni ic ekmegini hazirla git isine...yok adam avrupanin göbeginde orman hayati sürüyor resmen
ay süper..ne gösterimdeyse onu izliyorsun ha..tuttum bunuduyumcum günaydın formundasın. bende öyle bi rüya gördüm ilk evli olduğumuz sıralarda. çok yakışıklı bi öğretmen vardı ve ilgi göstermişti bana. bende sabah kalkınca eşime anlattım salak gibi. lan o senin ev arkadaşın mı ne anlatıyon. kavga ettik sen nasıl böyle rüya görürsün dedi bana ula salak rüyalarım benim elimdemi. o gece ne gösterimdeyse onu izliyom allah allah
derler ya rüyalar bilinçaltının yansımasıymış diye olabilir bu işlerden anlamam ama sen bişeyler yapmaya çalışsan istediklerini sen ona yapsan kahveyi o uyurken yatağına götürsen olurmu ki belki anlar sevgi istediğini
geldim duyumum geelllldiiiiimmmm,günayddııınnn ne haber başta duyum olmak üzere tüm fıstıklarrrr:))
geldim duyumum geelllldiiiiimmmm,günayddııınnn ne haber başta duyum olmak üzere tüm fıstıklarrrr:))
günaydın tatlımmmmm. ay ne güzel bugün topik kalabalık bir sabaha uyandı. bende tam spor yapacaktım yaaaa bu haksızlık
erkek milletine öyle ilgi gösterilmez. alışır hep ister boş versene başınıza bela almayın
günaydın tatlımmmmm. ay ne güzel bugün topik kalabalık bir sabaha uyandı. bende tam spor yapacaktım yaaaa bu haksızlık
bak ayyüzlüm ne zamandır arada okuyorum topiği,gizli takibinizdeyim yani duyum bir sen iki,ahh ahh hayatım boyunca hep sizin gibi pozitif kadınlardan olmayı çok istedim,neşenize,espri yeteneğinize hayranım ama Allah vergisi bu sizde sonradan olmuyo işte:))bu arada kaç kilosun şimdi tickerin doğrumuhadi bakalım yaza bişey kalmadı hızlanın biraz:)
tam muhabbetin üstüne tesadüf gelen resimdeki paylasimin icin kutlarim seni:)))))))))) nerelerdesin anam bacim yaaa...
ben daha kahvalti yapamadim..sen spor diyorsun..cocuklari (basta kocam olmak üzere) ise saldim..birkac haftadir sazi elime almiyordum..unutmusmuyum diye bir iki tingirtattim..saz tingirdadi ben bagira bagira sivas ellerinde sazim caliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir siye türkü söyleedim sabah sabah...saz bile iki büklüm oldu karga sesimden
ortanca kizimin doktor randevularini ayarladim biri kaldi...hatta ikisi kaldi ..ama halloldu digerleri..burada cene caliyorum..ama bir kalkipta kahvalti hazirlayamiyorum..biri hazirlasada bende yesem
ben daha kahvalti yapamadim..sen spor diyorsun..cocuklari (basta kocam olmak üzere) ise saldim..birkac haftadir sazi elime almiyordum..unutmusmuyum diye bir iki tingirtattim..saz tingirdadi ben bagira bagira sivas ellerinde sazim caliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir siye türkü söyleedim sabah sabah...saz bile iki büklüm oldu karga sesimden
ortanca kizimin doktor randevularini ayarladim biri kaldi...hatta ikisi kaldi ..ama halloldu digerleri..burada cene caliyorum..ama bir kalkipta kahvalti hazirlayamiyorum..biri hazirlasada bende yesem
olduk valla...sen dara gelirsen bize danis..seni ilk celsede bosandiririz dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiimdedim ya hiç anlamam bu konulardan siz evlilik konusunda profesör olmuşsunuzdur artık
aynen kailiyorum..demezki hatun bana kiyak geciyor beni seviyor bende baska zaman ona bunu yapayim...direkt düsünür ne isteyecek..bakti birsey istemiyorsun..kafayi yemis birak yapsin sende keyfini cikar der...erkek milletine öyle ilgi gösterilmez. alışır hep ister boş versene başınıza bela almayın
ay ben istemiyorum bile artik..istedikten sonra öpse ne öpmese ne..nasilsa istesemde yapmiyor biraktim kendi haline..doktor öyle deedi...aslinda demedide sorsam derdi amabende bende isterim çok ilgi gecen ne dese begenirsin dedimki beni öperek uyandır buna ihtiyacım var demezmi sanki yeni evliyiz ne fark eder ki zaman geçti diye dudaklarımı yıprandı yok hala eskisi gibi ama kafa cok degişti onu degiştir dedim bak sorun orda onun kaç yıl olursa olsun her yaşta yaşanır aşk ben hala 18 deyim ruh hali olarak hiç 3 çocuk annesi gibi hissetmiyom ah birz görrüntü işi bozuyo ama o sorunuda aşıcam yeterki ruhum genç kalsın hep böyle duyum sen kaç yıllık evlisin ben 13 bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?