- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
he kıızz iyi tevafuk olmuş,buralardayım nefeim ensenizde aslında hissetmiyomusun:)amaaannn hiç sorma kaynana kayınpeder 10 günden fazladır bizde ne zaman gideceklerine dair ipucuda yok:) ki 6 yıllık evliliğimde hiç gelmemişlerdi tahmin edersinki canım burnumda..Anammm Allah sürekli beraber yaşayanlara yardım etsin bu ne böyle ya insan kendi evinde rahat edemiyo...dua ette tez gitsin şunlar öznuurrr yoksa derdim var topiğinde kaynanamı kayınpederimi öldürdüm cesetlerini napem diye konu açacam yakında haberin ola
sen genede arada git yap..kocisle kötü olma gazimiza geliptesizin orda erken daha benim öğlen yemeğini hazırlamam lazım. ben oturdum laklak peşindeyim. banane bişe yapmicam işte
ay ay ne güzel olurduben şimdi hazırlıyorum gel beraber yiyelim
he kıızz iyi tevafuk olmuş,buralardayım nefeim ensenizde aslında hissetmiyomusun:)amaaannn hiç sorma kaynana kayınpeder 10 günden fazladır bizde ne zaman gideceklerine dair ipucuda yok:) ki 6 yıllık evliliğimde hiç gelmemişlerdi tahmin edersinki canım burnumda..Anammm Allah sürekli beraber yaşayanlara yardım etsin bu ne böyle ya insan kendi evinde rahat edemiyo...dua ette tez gitsin şunlar öznuurrr yoksa derdim var topiğinde kaynanamı kayınpederimi öldürdüm cesetlerini napem diye konu açacam yakında haberin ola
olduk valla...sen dara gelirsen bize danis..seni ilk celsede bosandiririz dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiim
aynen kailiyorum..demezki hatun bana kiyak geciyor beni seviyor bende baska zaman ona bunu yapayim...direkt düsünür ne isteyecek..bakti birsey istemiyorsun..kafayi yemis birak yapsin sende keyfini cikar der...
ay ben istemiyorum bile artik..istedikten sonra öpse ne öpmese ne..nasilsa istesemde yapmiyor biraktim kendi haline..doktor öyle deedi...aslinda demedide sorsam derdi amabenim durum biraz karisik..bana sorarsan 15 yillik..ilk evliligim 15 yil önce gerceklesti..ama 3 sene dolar dolmaz rahmetli oldu...5 yil evlenmedim..hicte evlenmezdimde kader diyelim kestirmeden 7 senedirde bu odunla orman hayati sürmekteyim aslinda cok iyi biri..yani arasan bulunmaz adam..ama kocalik ve babaligi kesinlikle tartisilir
anam bende ne cevherler vardıda körelttiler. birinde ka ve kb bi resim çektirmişler göz göze. ayyyy ne güzel ormantik ormantik dedimdediğimme diceğime pişman oldum. vay efendim orman kaçkını mıymışlar vay efendim ben onlara hayvan demişim o gün bu gün kimseye espiri yapmıyom. sizin dışınızda umarım sizde bana tepki göstermezsiniz. benim ticker doğru. her değişiklikte doğruluyom.
sen genede arada git yap..kocisle kötü olma gazimiza gelipte
ay ay ne güzel olurdu
espri yetenegim yok deyipte kendine haksizlik etmissin canimsüper gidiyorsun valla...tamam sen öldürdügün zaman bana haber et bizim evin bahcesine gömeriz..benim diger leslerde orada..toplu mezar olur iste
yavrum espriyi anlamakta yapmakta zeka isi..sen bosver onlari..onlara ciddi sert ol senden iyisi olmaz..erkek gibi gelin derler
Günaydınnnnnnnnnn :)
Dün giremedim sağolsun ailemden bıktım usandım illallah dedim artık dua edin kızlarda hayırlı biriyle evleneyim
Neyse dün ne yedim patila simit 2 kaşık yoğurt bir salatalık başka bişe yok migrenim tuttu ya yiyemiyorumda..
Bugün
Sabah 1 yumurta
1 domates
2 salatalık
Arada yoğurt yiyicem 2 kaşık yağlı ama
ben de ilacı bırakırken korkuyodum eşimde sakın bırakma diyodu. bir gün çok rahatsızlandım. kalpritmim falan değişti. dr gittim. dr ilaçtan olabilir dedi. bende beyin damarlarımdan biri tıkalı ve karaciğerimde de yağlanma var dedim. dr dan fırçayı yedimmadem bu sorunlar var nasıl bu ilacı kullanırsın dedi. eşimde yanımda tabi. mecburen sesini çıkarmadan kabullendi ilacı bırakmam gerektiğini. spiral de taktıramıyorum sezeryan sonrası rahim içe kıvrılmış. yapabileceğim hiç bişe yok. eğer sıkıntı yoksa spiral taktır olmazmı
oldu oldu yaşasın
kızlar sizler tum hafta hiç tartılmıyonuz mu yada aç mı tok mu günün hangi saatinde ben sabah 82.80 isemkahvaltı edince 83.70 oluyo nezaman dogru tartılınır
nabersiniz fistiklarim insallah güzel bir gece gecirmissinizdir..ay ben süper bir gece gecirdim...durun durun hemen öyle baska niyet aramayin..horul horul uyudum..amaa bir rüya gördümkiiiiiiiiii zaten ben o aski anca rüyada yasarin...caktiniz demi hemen....ay rüyamda yakisikli genc bir adam bena asikmis...ama psikolojik sorunlari varmis...beni normal biri bulmazki rüyada bile olsaadam ben uyurken saclarimi oksuyor yüzümü seviyor..ay bebek gibi ilgi gösteriyordu..onun bir abisi varmis..oda biraz daha kisa biraz daha kilolu ama oda bana asikmis...karar veremiyorum hangisini seceyim diye...bekarmisim coluk cocuk yokmus...diyorumki bu genc olana icim kayniyor ruhum seviyor ama hasta..ilerde daha hasta olup beni dövmeye öldürmeyede kalkar..ondan uzak durmaliyim..ama o kadar masum o kadar evgi doluki vazgecemiyorum..digeride akli basinda sorumluluk sahibi...mantigim o olsun diyor ama kalbim otekini istiyor..hangisini secmeliydim yaaaaaaaa....secemeden uyandim..bizim herif beni dürterek kaldirdi..sabah olmusta ise gidecekmis kahvesini hazirlamaliymisimda..ya dur iki dakka daha karar veremedim hangisini sececegime dedim..niyeki rüyanda birseymi aliyordun....dedi...heeeeeeeeeeeee koca sececektim senin yüzünden yarim kaldi dedim saka yaptim sandi
duymcum günlerdir okuyorum şu görümcelerin hepsi aynı gaqliba bende var 4 tane bir şey almaya yapmaya korkuyom yada göstermiyon hemen benimde ihtiyacım var deyip aynısını alıp yapıyolar ben tek gelinim vay halişime
geldim duyumum geelllldiiiiimmmm,günayddııınnn ne haber başta duyum olmak üzere tüm fıstıklarrrr:))
o ormansa sende ormancısın anam yont gitsin ölene kadar bişeye benzer heralde
ay ben istemiyorum bile artik..istedikten sonra öpse ne öpmese ne..nasilsa istesemde yapmiyor biraktim kendi haline..doktor öyle deedi...aslinda demedide sorsam derdi amabenim durum biraz karisik..bana sorarsan 15 yillik..ilk evliligim 15 yil önce gerceklesti..ama 3 sene dolar dolmaz rahmetli oldu...5 yil evlenmedim..hicte evlenmezdimde kader diyelim kestirmeden 7 senedirde bu odunla orman hayati sürmekteyim aslinda cok iyi biri..yani arasan bulunmaz adam..ama kocalik ve babaligi kesinlikle tartisilir
hoşgeldin şekerim seni görmek ne büyük mutluluk :) geçen kulaklarını çınlattık :)
kizim güvenme dünya tatlisi dünya acisi olur vakti gelince..o aci sandiginda tam tersi..keser döner sap döner gün gelir hesap döner..anam yetişemiyorum yaaa bi durun okuyorum bitti derken bi sayfa daha çıkıyoryavaş yazın biraz bu arada herkese günaydın..
geçmiş olsun canım...
anam sende de yok yok yahu dikkat et bak o nazarlı karıyla görüşmeni de yasaklıyorum
ben de bugün tartıldım maşallah bu haftada vermişiminanamıyorum... sanırım benim hala kilo vermemin sebebi jilian o bayağı kasımı arttırdı şimdi de metabolizma hızlı çalışıyor.. ha bu arada sorunun cevabı ben haftada 2 kez tartılıyorum ama bu hafta 3 oldu karnım şiş ya korktum nolüyo dedim ondan tartıldım..
anam ben de görüyom böyle rüyalarçok ta mutlu uyanıyorum. insan bir süre sonra ilk aşk zamanlarını özlüyor bende hep birilerinin bana aşık olduğunu görürüm. ama eşime anlatmaya cesaret edemedim daha. ama rüyada bile karşılık vermem :44: nedense... eşimde bazen rüyasında başka hatunlarla iş pişirir biraz bozulurum ama ses etmem
anam ben de tek gelinim ama bende görümce eksiği var sadece 2 tane biri dünya tatlısı biri dünya cadısı
hoşgeldin şekerim seni görmek ne büyük mutluluk :) geçen kulaklarını çınlattık :)
bencedeyok bu seferde bizi istemiyo diye eşimi kışkırtıp üzerime salıyolar. manyak kız bunlar
var ya bi polis falan okusa topluca tıkacaklar bizi içeri
kizim güvenme dünya tatlisi dünya acisi olur vakti gelince..o aci sandiginda tam tersi..keser döner sap döner gün gelir hesap döner..
benim karsdilik verdigim oldu vallarü+yada tabi
bencede
aman canim polisin isi gücü yok kadinlar klubünde hemde 80-89 kilodaki kadinlarin arasinda bizim leslerimizi takip edecekler..bak istersen seninkileride bizim bahceye gömeriz ha..les cok olunca domatesler iyi gelisiyor
ya sen resmen beni anlatmissinyeni gelen arkadaşlar aslında biz cani değiliz yada arsız ev kadınları yada sapık rüyalar gören kadınlar yada kızıyla beraber doğuracak kadınlar ya da......bu liste böyle uzar gider. biz iyi insanlarıııııız gerçekteeeeen
Allah canını almasın senin sabah sabah içimi açtın valla 7 senedir bu odunla orman hatayı sürüyomuş ha haayyyyy:))) odun diye diye odun ettin adamı azcık fidan boylum falan dede belki baharda çiçek verir kızzzz:)
anam benim kb taşımak için vinç gerek 106 kilocuk ta bana şişko diyen o hayvanaranızda vinç operatörü varmı malum kimse bilmemeli.
madem muhabbet uzuyo ve ben kıçımı kaldıramicam yerinden. o zaman kahve zamanıııııı. hadi kızlar gelin bol köpüklü bi türk kahvesi yapim size. ama sade malum kalori meselesi
kiz hallederiz kimseyi karistirma sen106 da kilomu sekerim...ben cakmaduyumun duvarlarini kirmaktan bir kas yapmisimki kv nide üstüne koyar cekerim
anam bende ne cevherler vardıda körelttiler. birinde ka ve kb bi resim çektirmişler göz göze. ayyyy ne güzel ormantik ormantik dedimdediğimme diceğime pişman oldum. vay efendim orman kaçkını mıymışlar vay efendim ben onlara hayvan demişim o gün bu gün kimseye espiri yapmıyom. sizin dışınızda umarım sizde bana tepki göstermezsiniz. benim ticker doğru. her değişiklikte doğruluyom.
olduk valla...sen dara gelirsen bize danis..seni ilk celsede bosandiririz dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiim
aynen kailiyorum..demezki hatun bana kiyak geciyor beni seviyor bende baska zaman ona bunu yapayim...direkt düsünür ne isteyecek..bakti birsey istemiyorsun..kafayi yemis birak yapsin sende keyfini cikar der...
allah yardımcın olsun. benimkiler son defasında 15 gün kaldı kafayı yiyodum az kalsınşimdide bura çok soğuk diyip duruyolar. yakında gelin buyrun beraber oturalım dicem heralde
hoşbulduk çıtır hatun maşallah süper vermişsin yaa bana yetişmişsin bile,ne dediniz arkamdan çabuk söyle:))
yok kiz halletmisken ikisini birden halledelim..sonra gider yeni evlenir..malum gelende gideni aratir...neme lazim risk alacak zaman degilkız kv iyi zavallım o da kb den kurtulmaya çalışıyo. yani o da bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?