80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok dogru coooooooooooooooooooooooooooooooook

kaynana ile kayınpeder hastaneye gitti çok hastalarmıstasen şu benim oğlanların kahvaltısını da ver elin değmişken bende azcık uzanayım işe gidicem daha teyzesi olmazmı:)
olur tabi niye olmasin..onlar benim dal gibi kocamin adaslari:))) yanilmiyorsam hasan hüseyindi demi adlari

sofra hazır hadi gel

dün akşam duş kendimi temizledim duş aldım mini mini elbiseleri giydim yemeği hazırladım kocayı bekliyon meğerse adam nöbetçiymiş saat 10 a kadar öyle bekledim totom dondu. geldi ben güzel güzel giyinmişim. beyefendi helir gelmez giydi pijamalarını geçti karşıma. öküz dedim ben boşamı giydim üzerimi bekliyom. sende rahat rahat otur. sinirlendim gittim o 96 kiloyken giydiğim pembe kocaman pijamalarımı giydim. oturdum şimdi burnumu çekiyom. kocaya güzel görünecez diye vanaları bozduk akıyo şimdi:2::2::2::2::2::2:

arkadaşım en azından tam tersini yapmaya çalış..gündüzleri ye akşamları yememeye çalış..faydasını hemen görürsün..

ha ha haaaaaa kiz ben o isi yapsam bizimkinin agzinin suyu akar..adam selülit falan dinlemiyor..ille giy minileri gec karsima salin diyor..diyorda ben bir ayiya bunu yapamiyorum sapiklik gibi geliyoooooooooooooor

anlamadınki espiriyi

kız hep anlatırım ya duyum gibi bahtı kara bi arkidişim var diye ondan bahsediyorum o da gelcek topiğimize 80 kiloyu görmüş..

vah vah vah hem kova burcu hem evli ha..intihar etmis benim gibi desene

evlenmekte sorun yok esas sorun evlendiği kişide o da senin gibi çok iyi adam ama diye başlayan hikayeler anlatır hep

arkadaşlar solisitan yağ emici ilacı kullanan varmı?ilaçlara karşıyım ama bunu dr.gürkan kubilay tavsiye edince tereddüt ettim..eşim de reklam için yaparlar diyor..bu maddenin yağ emici özelliği olduğunu eczacılarda söylüyor ama nereye kadar..kullanmayı kesince kilolar kaçınılmaz oluyor..bilginiz var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…