ben senden maharetliymisim..hem kahvalti hazirladim hem buraya laf yetistirdim hemde face den 15 senedir görüsmedigim arkadasim buldu beni onla sohpetteyimbi kahvaltı hazırlamaya gittim yazmışsınız da yazmışsınız hala okuyorum ya
gelsinde tanisalim kaderdasimlakız hep anlatırım ya duyum gibi bahtı kara bi arkidişim var diye ondan bahsediyorum o da gelcek topiğimize 80 kiloyu görmüş..
evlenmekte sorun yok esas sorun evlendiği kişideo da senin gibi çok iyi adam ama diye başlayan hikayeler anlatır hep
yok valla bacim duymadim:44::44:arkadaşlar solisitan yağ emici ilacı kullanan varmı?ilaçlara karşıyım ama bunu dr.gürkan kubilay tavsiye edince tereddüt ettim..eşim de reklam için yaparlar diyor..bu maddenin yağ emici özelliği olduğunu eczacılarda söylüyor ama nereye kadar..kullanmayı kesince kilolar kaçınılmaz oluyor..bilginiz var mı??
cok iyi olurdu ya..adresi ver..hatta sen sadece sehri söyle..ben sucuklu yumurtanin kokusundan bulurum seni
arkadaşlar solisitan yağ emici ilacı kullanan varmı?ilaçlara karşıyım ama bunu dr.gürkan kubilay tavsiye edince tereddüt ettim..eşim de reklam için yaparlar diyor..bu maddenin yağ emici özelliği olduğunu eczacılarda söylüyor ama nereye kadar..kullanmayı kesince kilolar kaçınılmaz oluyor..bilginiz var mı??
arkadaşlar solisitan yağ emici ilacı kullanan varmı?ilaçlara karşıyım ama bunu dr.gürkan kubilay tavsiye edince tereddüt ettim..eşim de reklam için yaparlar diyor..bu maddenin yağ emici özelliği olduğunu eczacılarda söylüyor ama nereye kadar..kullanmayı kesince kilolar kaçınılmaz oluyor..bilginiz var mı??
onu sürekli kullanmak için söylemiyo adam. bir güne falan gidecen ve büyük kaçamaklar olacak o zaman bitane içip gidecen diyo. ve ya özel bir gece fazla kaçıracan biliyon o zaman kullanacan. her gün değil yani. ama bence işe yarıyodur. ben o adama güveniyom
adamim benimilaca felan gerek yok canım sağlıklı beslenerek veriyoruz biz kiloları.. azcıkta spor yaptın mı iyiki o ilaçları kullanarak kendimi hasta etmedim dersin...
istanbulun hangi semtine dogru uzatayimistanbula doğru burnunu uzat alırsın sucuklu yumurta kokusunu banada kokuyo ama yemiyom ah şu kardeşim olmasa hiç yapmiycam ama istiyo mecburi yapıyorum
ana kiz kahvalti yapmaya gitti15 sene sonra aradi buldu beni..ki bende onu cok aradim ama soyadini unuttugumdan bulamadim.sabahtan beri soru yagmuruna tutuldum..birden demezmi kahvalti hazirmis ben gidiyorum sonra gene konusuruz diye arkadas zamandi degisti ben ormanda yasaya yasaya insanlarimi unuttum bu neydi simdi yaaaaaaa..ben olsam acliktan geberirim gene kalkmam masadan
ALEMSİNİZ YAA...sizin kocalar sizden korkmasında ne yapsınyeni gelen arkadaşlar aslında biz cani değiliz yada arsız ev kadınları yada sapık rüyalar gören kadınlar yada kızıyla beraber doğuracak kadınlar ya da......bu liste böyle uzar gider. biz iyi insanlarıııııız gerçekteeeeen
ana kiz kahvalti yapmaya gitti15 sene sonra aradi buldu beni..ki bende onu cok aradim ama soyadini unuttugumdan bulamadim.sabahtan beri soru yagmuruna tutuldum..birden demezmi kahvalti hazirmis ben gidiyorum sonra gene konusuruz diye arkadas zamandi degisti ben ormanda yasaya yasaya insanlarimi unuttum bu neydi simdi yaaaaaaa..ben olsam acliktan geberirim gene kalkmam masadan
ammaaaaaaaaaaaa ama ama nayir nolamaz..dostluk arkadaslik bumu simdi..bana öyle ögretmedilersenin sorunun bu zaten. herkesi kendin gibi biliyon
ya olurmu öyle ne yani tavlanan kiz gibi nasilsa tavladim..bu gün camdan bakmasamda olur diyem oglam misalimi bu isler...ben sorularina cevap vermekten birsey soramadim bile..birazda sen anlat nerdesin ne yapiyorsun diyebildim arada....ne yani bumukız nası olsa buldunuz bir birinizi yine konuşursunuz diye düşünmüştür.. :)
ammaaaaaaaaaaaa ama ama nayir nolamaz..dostluk arkadaslik bumu simdi..bana öyle ögretmedilerki bu kizla esim öldügünde beraber agladik..günlerce yanimdan ayrilmadi..ne istesem dörtelle kosardi...bumu simdi acikmismi kahvaltimi soguyormus..15 sene sonra buldu beni
acaba merakini gfidermek icinmi buldu beni..özlemedimibazı insanlar böyle be tatlım. herkes bizmi. bak sporumu bıraktım. yemek yapmıyom. burda sizleri bir arada bulmuşım karnı ağrısın başka herşeyin.
.düzenli kullanıldığında kilo verdirdiği söyleniyor..eczanelere danışıp kullansak mı acaba??onu sürekli kullanmak için söylemiyo adam. bir güne falan gidecen ve büyük kaçamaklar olacak o zaman bitane içip gidecen diyo. ve ya özel bir gece fazla kaçıracan biliyon o zaman kullanacan. her gün değil yani. ama bence işe yarıyodur. ben o adama güveniyom
kizim yazmayincada muhabbet olmuyor nasil edecez:44::44::44: daha rüyamin geri kalaninida anlatmamistimben kaçar kızlar temizliğe devam bugün de yarın çocuğun dersi var öğleden sonra da annanemlerle ilgilencem babamla annem tedaviye gidince.. öğleden sonra yine konuşuruzçok açmayın muhabbeti, duyum sakın uyuma bi rüya daha görürsün üzerine 10 sf daha yazarsın sonra okumaktan muhabbete katılamıyorum
adamim benim
istanbulun hangi semtine dogru uzatayim
esenyurta doğru uzat bide uçağa binip geliyomuşsun kahvaltıya geldim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?