80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi kahvaltı hazırlamaya gittim yazmışsınız da yazmışsınız hala okuyorum ya
ben senden maharetliymisim..hem kahvalti hazirladim hem buraya laf yetistirdim hemde face den 15 senedir görüsmedigim arkadasim buldu beni onla sohpetteyim

gelsinde tanisalim kaderdasimla

yok valla bacim duymadim:44::44:

cok iyi olurdu ya..adresi ver..hatta sen sadece sehri söyle..ben sucuklu yumurtanin kokusundan bulurum seni

istanbula doğru burnunu uzat alırsın sucuklu yumurta kokusunu banada kokuyo ama yemiyom ah şu kardeşim olmasa hiç yapmiycam ama istiyo mecburi yapıyorum

ilaca felan gerek yok canım sağlıklı beslenerek veriyoruz biz kiloları.. azcıkta spor yaptın mı iyiki o ilaçları kullanarak kendimi hasta etmedim dersin...

onu sürekli kullanmak için söylemiyo adam. bir güne falan gidecen ve büyük kaçamaklar olacak o zaman bitane içip gidecen diyo. ve ya özel bir gece fazla kaçıracan biliyon o zaman kullanacan. her gün değil yani. ama bence işe yarıyodur. ben o adama güveniyom

ana kiz kahvalti yapmaya gitti 15 sene sonra aradi buldu beni..ki bende onu cok aradim ama soyadini unuttugumdan bulamadim.sabahtan beri soru yagmuruna tutuldum..birden demezmi kahvalti hazirmis ben gidiyorum sonra gene konusuruz diye arkadas zamandi degisti ben ormanda yasaya yasaya insanlarimi unuttum bu neydi simdi yaaaaaaa..ben olsam acliktan geberirim gene kalkmam masadan

bak öyle olabilir o zaman...

ilaca felan gerek yok canım sağlıklı beslenerek veriyoruz biz kiloları.. azcıkta spor yaptın mı iyiki o ilaçları kullanarak kendimi hasta etmedim dersin...
adamim benim

istanbula doğru burnunu uzat alırsın sucuklu yumurta kokusunu banada kokuyo ama yemiyom ah şu kardeşim olmasa hiç yapmiycam ama istiyo mecburi yapıyorum
istanbulun hangi semtine dogru uzatayim

senin sorunun bu zaten. herkesi kendin gibi biliyon

ALEMSİNİZ YAA...sizin kocalar sizden korkmasında ne yapsın

kız nası olsa buldunuz bir birinizi yine konuşursunuz diye düşünmüştür.. :)

senin sorunun bu zaten. herkesi kendin gibi biliyon
ammaaaaaaaaaaaa ama ama nayir nolamaz..dostluk arkadaslik bumu simdi..bana öyle ögretmediler ki bu kizla esim öldügünde beraber agladik..günlerce yanimdan ayrilmadi..ne istesem dörtelle kosardi...bumu simdi acikmismi kahvaltimi soguyormus..15 sene sonra buldu beni

ben kaçar kızlar temizliğe devam bugün de yarın çocuğun dersi var öğleden sonra da annanemlerle ilgilencem babamla annem tedaviye gidince.. öğleden sonra yine konuşuruz çok açmayın muhabbeti, duyum sakın uyuma bi rüya daha görürsün üzerine 10 sf daha yazarsın sonra okumaktan muhabbete katılamıyorum

dr lar hep der vücudun yağa da ihtiyacı var diye bence ters etki yapabilir
ben diyetimee uymuyodum diye bikaç yıl önce dr bana bir ilaç vermişti yağ yakıyomuş resmen tuvalet yağ oluyodu yağlı yiyince çıkanda yağ oluyo bir kutudan sonra içmedim

kız nası olsa buldunuz bir birinizi yine konuşursunuz diye düşünmüştür.. :)
ya olurmu öyle ne yani tavlanan kiz gibi nasilsa tavladim..bu gün camdan bakmasamda olur diyem oglam misalimi bu isler...ben sorularina cevap vermekten birsey soramadim bile..birazda sen anlat nerdesin ne yapiyorsun diyebildim arada....ne yani bumu

bazı insanlar böyle be tatlım. herkes bizmi. bak sporumu bıraktım. yemek yapmıyom. burda sizleri bir arada bulmuşım karnı ağrısın başka herşeyin.

bazı insanlar böyle be tatlım. herkes bizmi. bak sporumu bıraktım. yemek yapmıyom. burda sizleri bir arada bulmuşım karnı ağrısın başka herşeyin.
acaba merakini gfidermek icinmi buldu beni..özlemedimi yoksa 15 yilda degistimi...benimkide laf olsun..15 yilda degismeyecekte ne zaman degisecek..sanki ben 15 yil öncesi gibiyimde degistimi diye sitemleniyorum..

.düzenli kullanıldığında kilo verdirdiği söyleniyor..eczanelere danışıp kullansak mı acaba??

kizim yazmayincada muhabbet olmuyor nasil edecez:44::44::44: daha rüyamin geri kalaninida anlatmamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…