esenyurta doğru uzat bide uçağa binip geliyomuşsun kahvaltıya geldim diye
yok ona yetisemem ama aksam yemegine yetisirim
ya olurmu öyle ne yani tavlanan kiz gibi nasilsa tavladim..bu gün camdan bakmasamda olur diyem oglam misalimi bu isler...ben sorularina cevap vermekten birsey soramadim bile..birazda sen anlat nerdesin ne yapiyorsun diyebildim arada....ne yani bumu
duyum bu yaparmı yapar
resmen alacağını almış terketmiş senikullanıp atmış merakını gidermiş kaçmış :) takma kafana gelir birazdan karnını doyurup :)
size alışınca bırakmak kolay olmuyo bak gittim yatakları düzelttim yemek koydum bir de elma yedim ara geldim daha süpürge ve camaşır var sizlerin evde temizlikçi var galiba kızlar buraya oturacam diye koşturarak el işi yaptım iki haftadır o yüzden dalmadım girdim imi ayrılamam yapışırıp s......k gibi
yaparim valla..daha dogrusu yapardim..artik yapamam..elime dolasan 4 cocugum vede bir o kadar meseleli kocam var..eskiden olsa böylemiydi beeeeeeeeeeee..hahaaaaaaaaayt kim tutardi duyumu....ilk esimle nisanliydik...ki o cok romantikti...bir bakardi kapinin önündeyim zile basan benmisim..yakin sehirlerde okuyorduk üniversiteyi...o eskisehirdi bende kütahya...ablaminda sinifarkadasi oldugu icin eskisehire gitmem bizimkiler tarafindan kötü karsilanmiyordu.,.ama ben önce yarimi ziyaret ederdim..disardi bir sütlac yerdik...valla bak saka degil..ben sütlaci cok seviyorum diye ille sütlac ismarlardi...oradanda ablama giderdim..vay ve ne yillardi..en güzel yillarimdi..hayatimda en cok mutlu oldugum yillardi..birdaha o hazzi hicbiryerde hickimseyle alamadim..sigasra iciyor olsam simdi yakardim valla bir tane..neyse ben cayla idare edeyim simdilikinsanda gözleri nemliyken gülermi..ben gülüyorum iste..ben insanliktan yarim cikmis durumdayim bu ormanda ayilarla öküzlerle maymunlarla yasaya yasaya
size alışınca bırakmak kolay olmuyo bak gittim yatakları düzelttim yemek koydum bir de elma yedim ara geldim daha süpürge ve camaşır var sizlerin evde temizlikçi var galiba kızlar buraya oturacam diye koşturarak el işi yaptım iki haftadır o yüzden dalmadım girdim imi ayrılamam yapışırıp s......k gibi
ayyyy ben safranboludan erzuruma giderdim. derdim kaza olsa ölsem sorun değilde sakat kalırsam babam beni öldürür.:18: bir gün dua ettim allahım bir daha nasip rtme gitmeyeyim. bir daha evlenene kadar görüşemedik ki iki sene sürdü görmedim. sonra evlendik zaten rüya bitti.
canın sağolsun canım dualarım sizinle zatenhadi ya senin dualar kabul oluyor o zaman..kiz banada dua etsene..cocuklarim saglili basarili ahlakli yasasinlar ömürboyu..sonrada analari mutlu olsun zengin olsun..kocasi akilli olsun..görümceleri birden bire kilo alsin bende incecik olayim..ama saglili tabi..biri tutmasa biri tutar belki hen hemsini söyle
anaaaaaam ne hizmetçisi dün görmeliydin beni dip köşe bucak temizlik yağıyom. bi buraya geliyom bi işe bakıyom. bide oğlanı okula götürüp getiriyom. çok fonksyonluyuz yani bacım. bizde bu maharet varken kocalar bize hizmetçi tutarmı hiç
kızlar ya şu topikte çıkan çamaşır reklamlarına bitiyom. biz ne vakit öyle olacaz yaaaa
kizim bu maharette olmasa emin ol hizmetci almazdi yeni hanim alirdi
bizimki azmi agladi annemlerin yaninda onu terkettigim zaman..niye agladi...cünkü nerde bulacakti benim gibi iyi hizmetciyi iyi yatakpartnerini iyi cocuk yetistireni..yani övünmek gibi olmasinda elim kalemde tutar cekicte tutar sabunda tutar..baska seslerde tutar yani on parmaginda 10 marifet..birde erkek gibi is yaparim yani..insaat dedinmiydi ben gelirim aklaay cok övdüm kendimi ya hic sevmem kendimi övmeyi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic o kadar dörtdörtlügümdür
canın sağolsun canım dualarım sizinle zaten
tam aynisi olmak icin mahser gününü bekleyecegiz..muhtemelen beni atese attiklarinda ilk 10 dakkadan sonra öyle olurum..malim yag o kadar cokki anca erirkızlar ya şu topikte çıkan çamaşır reklamlarına bitiyom. biz ne vakit öyle olacaz yaaaa
özeniyor özeniyorhamile kıyafetlerine de özeniyomusun
iyi ki sevmiyosun kendini övmeyi bi de sevsen neler saycan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?