80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

resmen alacağını almış terketmiş seni kullanıp atmış merakını gidermiş kaçmış :) takma kafana gelir birazdan karnını doyurup :)

duyum bu yaparmı yapar

yaparim valla..daha dogrusu yapardim..artik yapamam..elime dolasan 4 cocugum vede bir o kadar meseleli kocam var..eskiden olsa böylemiydi beeeeeeeeeeee..hahaaaaaaaaayt kim tutardi duyumu....ilk esimle nisanliydik...ki o cok romantikti...bir bakardi kapinin önündeyim zile basan benmisim..yakin sehirlerde okuyorduk üniversiteyi...o eskisehirdi bende kütahya...ablaminda sinifarkadasi oldugu icin eskisehire gitmem bizimkiler tarafindan kötü karsilanmiyordu.,.ama ben önce yarimi ziyaret ederdim..disardi bir sütlac yerdik...valla bak saka degil..ben sütlaci cok seviyorum diye ille sütlac ismarlardi...oradanda ablama giderdim..vay ve ne yillardi..en güzel yillarimdi..hayatimda en cok mutlu oldugum yillardi..birdaha o hazzi hicbiryerde hickimseyle alamadim..sigasra iciyor olsam simdi yakardim valla bir tane..neyse ben cayla idare edeyim simdilik insanda gözleri nemliyken gülermi..ben gülüyorum iste..ben insanliktan yarim cikmis durumdayim bu ormanda ayilarla öküzlerle maymunlarla yasaya yasaya

resmen alacağını almış terketmiş seni kullanıp atmış merakını gidermiş kaçmış :) takma kafana gelir birazdan karnını doyurup :)

ulan öyle bir söyledinki tecavuze ugramis gibi hissettim kendimi..tüfegi alip onu vurmam an meselesi yani haberin ola..benim domateslere bir les daha geliyor

geldi geldi..kahvaltisini yapmis..benim icin cayi balkonda icmemis yasasin beni seviyor seviyor..ben kocamida böyle diyerek 7 senedir idare ediyorum ya..ee harpycim iyi adam amaa

size alışınca bırakmak kolay olmuyo bak gittim yatakları düzelttim yemek koydum bir de elma yedim ara geldim daha süpürge ve camaşır var sizlerin evde temizlikçi var galiba kızlar buraya oturacam diye koşturarak el işi yaptım iki haftadır o yüzden dalmadım girdim imi ayrılamam yapışırıp s......k gibi

yok anam ya ne hizmetcisi...ben zügürt aganin karisiyim..anca ben giderim hizmetcilige..henüz yapmadim ama an meselesi yani bu gün izin verdim kendime.son zamanlarda esim gec geliyor diye salliyorum yalan yok

ayyyy ben safranboludan erzuruma giderdim. derdim kaza olsa ölsem sorun değilde sakat kalırsam babam beni öldürür.:18: bir gün dua ettim allahım bir daha nasip rtme gitmeyeyim. bir daha evlenene kadar görüşemedik ki iki sene sürdü görmedim. sonra evlendik zaten rüya bitti.

benim anam var sağolsun pek fazla iş yapmıyorum ama arada yardım ediyorum

şu internettte yada televizyonda çıkan zayıflama reklamına kanan arkadaşlar sakın inanmayın 6 yılldır ne varsa denedim çıkan hiç biri zayıflatmıyo sadece onlarla beraber yapılan diyet yani az ve sık yeme bende hep onların zayıflattıgını düşünürdüm meger buraya girelim beri sadece diyet ile onların verdigi gibi ilk hafta etkisini yaşadım ve tek kuruş vermeden o reklamları gördünüz yerde gözünüzü kapatın kandırmaca onlar

anaaaaaam ne hizmetçisi dün görmeliydin beni dip köşe bucak temizlik yağıyom. bi buraya geliyom bi işe bakıyom. bide oğlanı okula götürüp getiriyom. çok fonksyonluyuz yani bacım. bizde bu maharet varken kocalar bize hizmetçi tutarmı hiç

hadi ya senin dualar kabul oluyor o zaman..kiz banada dua etsene..cocuklarim saglili basarili ahlakli yasasinlar ömürboyu..sonrada analari mutlu olsun zengin olsun..kocasi akilli olsun..görümceleri birden bire kilo alsin bende incecik olayim..ama saglili tabi..biri tutmasa biri tutar belki hen hemsini söyle

canın sağolsun canım dualarım sizinle zaten

kizim bu maharette olmasa emin ol hizmetci almazdi yeni hanim alirdi
bizimki azmi agladi annemlerin yaninda onu terkettigim zaman..niye agladi...cünkü nerde bulacakti benim gibi iyi hizmetciyi iyi yatakpartnerini iyi cocuk yetistireni..yani övünmek gibi olmasinda elim kalemde tutar cekicte tutar sabunda tutar..baska seslerde tutar yani on parmaginda 10 marifet..birde erkek gibi is yaparim yani..insaat dedinmiydi ben gelirim akla ay cok övdüm kendimi ya hic sevmem kendimi övmeyi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic o kadar dörtdörtlügümdür

iyi ki sevmiyosun kendini övmeyi bi de sevsen neler saycan acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…