80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok mütevazisin maşallah

hamile kıyafetlerine de özeniyomusun

ayyyy dur kız bi on kilo daha verim. verim diyom ama kendim bile inanmıyom haaa

ben geldim. oğlanı aldım kalorilerimi aldım geldiiii. anam yoğurtlu makarna yaptım. bi küçük tabak yedim. karnımda tam doymadı 500 kalori aldım ne biçim iş bu kardeşim. en sevdiğim yemek makarna onuda yiyemeyecem artık. gerçi kaç kalori olursa olsun vazgeçmem de neyyyyyse

yeni aldığım kısa elbiseler büyük oluyo biraz bana. üstüme çok yapışırsa eşim giydirmez dedim büyük aldım. dünden beri karnım şiş aynı hamile gibi. baktım da hamilelikte de giyilebilir. eşim diyo geleceğede yatırım yapmışsın diye. :26: biraz öyle oldu galiba. arladaşım 7 aylık hamile onunda üzerine giydirdim güzel duruyo.

afiyet olsun makarnayı bende severim ama doyurmuyo bir büyük tabak yesem doymuyorum

ben inat ettim zayıflayana kadar mecbur kalmadıkça üstüme bişey almıycam

ben inat ettim zayıflayana kadar mecbur kalmadıkça üstüme bişey almıycam

kız bende almayacaktım da üzerime giyecek bi şeyim kalmamıştı. yıllardır memlekete giderken aynı şeyleri giyiyom millet artık yazık gözüyle bakıyodu. yazdan beri epeyce zayıfladım. 89 dan geldim buraya. yeni kıyafetler aldım giydim milletin ağazı açık kaldı. hem zayıflığıma hemde giyim tarzımın değişikliğine. artık nene gibi giyinmiyom

ee ideal kilona gelene kadar yiyemeyecen iste..caresi yok

yok anam sen bu 10 kiloyu vermeden hamile kalirsin demedi deme..

dur sen dur 70 in altina düste asil o zaman gör milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…