- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
nayir nolamaz duymak istedigim bu degildi
ay o kazanmiydi ben kaya saniyordum bu güne kadar:)))))))) vallaha bakağzından bal damlıyoooo dur ticker indeki kazanı alim doldurim
aman adama birakirsan durum tgehlikeli..sen alican önlemini..hap falan yani anlarsin ya..biliyonki benim elimde değil. benim ö...z bakmıyo kendine. söylüyom söylüyom dinlemiyo. göz göre göre her ay tehlikeli sularda yüzüyom
ay o kazanmiydi ben kaya saniyordum bu güne kadar:)))))))) vallaha bak
aman adama birakirsan durum tgehlikeli..sen alican önlemini..hap falan yani anlarsin ya..
dedim ya hap kullanamıyom yada spiral. beyin damarım tıkalı
kızlar ya şu topikte çıkan çamaşır reklamlarına bitiyom. biz ne vakit öyle olacaz yaaaa
kız bende almayacaktım da üzerime giyecek bi şeyim kalmamıştı. yıllardır memlekete giderken aynı şeyleri giyiyom millet artık yazık gözüyle bakıyodu. yazdan beri epeyce zayıfladım. 89 dan geldim buraya. yeni kıyafetler aldım giydim milletin ağazı açık kaldı. hem zayıflığıma hemde giyim tarzımın değişikliğine. artık nene gibi giyinmiyom
duyum bir alem kadınsın ya..senin kocanı tanımayan kalmadı..kendinle barışık olman her zaman avantaj sana..sizin bu muhabbetle ev hanımları da depresyona girmez..kizim bu maharette olmasa emin ol hizmetci almazdi yeni hanim alirdi
bizimki azmi agladi annemlerin yaninda onu terkettigim zaman..niye agladi...cünkü nerde bulacakti benim gibi iyi hizmetciyi iyi yatakpartnerini iyi cocuk yetistireni..yani övünmek gibi olmasinda elim kalemde tutar cekicte tutar sabunda tutar..baska seslerde tutar yani on parmaginda 10 marifet..birde erkek gibi is yaparim yani..insaat dedinmiydi ben gelirim aklaay cok övdüm kendimi ya hic sevmem kendimi övmeyi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic o kadar dörtdörtlügümdür
bende inat etmiştim kıyafet almamaya..aynı kıyafetlere mahkum kalmıştım..kilo aldığım zaman(zayıf olduğum zamanlar çok kısadır)hemen kendime küsüyorum belki yakışan çok kıyafet olacak ama ben kendimi beğenmiyorum..çok arkadaş bilirim benden çok daha kilolu olup çok şık giyinen..ben yapamıyorum 93 kg dan 78 e inene kadar birşey almadım o zaman mecbur aldım sonra 73 e inince birazdaha kilo verip daraltırım diyordum..benim kocişte zayıfla istediğini al demişti..gerçekten de aldım..şimdi 8'li rakamlardayım ve kıyafetlere sınır getirdim yine...kız bende almayacaktım da üzerime giyecek bi şeyim kalmamıştı. yıllardır memlekete giderken aynı şeyleri giyiyom millet artık yazık gözüyle bakıyodu. yazdan beri epeyce zayıfladım. 89 dan geldim buraya. yeni kıyafetler aldım giydim milletin ağazı açık kaldı. hem zayıflığıma hemde giyim tarzımın değişikliğine. artık nene gibi giyinmiyom
geldi geldi..kahvaltisini yapmis..benim icin cayi balkonda icmemis yasasin beni seviyor seviyor..ben kocamida böyle diyerek 7 senedir idare ediyorum ya..ee harpycim iyi adam amaa
ayyyy ben safranboludan erzuruma giderdim. derdim kaza olsa ölsem sorun değilde sakat kalırsam babam beni öldürür.:18: bir gün dua ettim allahım bir daha nasip rtme gitmeyeyim. bir daha evlenene kadar görüşemedik ki iki sene sürdü görmedim. sonra evlendik zaten rüya bitti.
anaaaaaam ne hizmetçisi dün görmeliydin beni dip köşe bucak temizlik yağıyom. bi buraya geliyom bi işe bakıyom. bide oğlanı okula götürüp getiriyom. çok fonksyonluyuz yani bacım. bizde bu maharet varken kocalar bize hizmetçi tutarmı hiç
kızlar ya şu topikte çıkan çamaşır reklamlarına bitiyom. biz ne vakit öyle olacaz yaaaa
ben geldim. oğlanı aldım kalorilerimi aldım geldiiii. anam yoğurtlu makarna yaptım. bi küçük tabak yedim. karnımda tam doymadı 500 kalori aldım ne biçim iş bu kardeşim. en sevdiğim yemek makarna onuda yiyemeyecem artık. gerçi kaç kalori olursa olsun vazgeçmem de neyyyyyse
ben inat ettim zayıflayana kadar mecbur kalmadıkça üstüme bişey almıycam
ay o kazanmiydi ben kaya saniyordum bu güne kadar:)))))))) vallaha bak
aman adama birakirsan durum tgehlikeli..sen alican önlemini..hap falan yani anlarsin ya..
bende gecen yıl bir kaşe mont almışım tam nine montu dumduz e insan kalın olunca bulduguna şükrediyo çok da para verdim ama zayıflayın bak iki katı pahalısını aldıracam kocama bir nevi intikam alacam bu gune kadar giyipde alamadıgıma saysın ilk 10 kiloda kuaföre gidip röfle yaptıracan bak
selam kizlar dün aksam ki davetim faciaydi bir sürü cig köfte yedim.daha neler yedim de yedim.son zamanlar da aksam hafif yemekler le gecistiriyodum bana agir geldi . bu sabah da kahvaltiya cagirdilar gitmedimm daha yediklerimi hazmedemedim.bazi insanlari da anlayamiyorum. herkese davet e giden bir arkadasimiz var .kendinin evi kucuk musait degil diye cagirmiyo ben anlamiyorum nasil bu piskinlikk ..
evet yaa bizim evlerimiz de saray yavrusu mübarek... bizim eski iş yerinden bi grubumuz vardı grup büyüdü de büyüdü 15 kişi felan olduk kolay mı 15 kişiye hizmet etmek.. doğumdan önce hamileyken bile (ki hamileliğim riskliydi) katlanıyordum ama en son aynı grup oğlumun daha 40 çıkmadan gelince, bi de telefonda eşime bizim karnımız çok aç felan demişler yemeğe gelecekler yani, dışardan 1-2 bişi söyleyelim de yapamazsın. ki aralarında aslında görüşmek istemediklerim var ama sevdiklerimin hatrına katlanıyordum.. neyse o gelişlerinde de elimden geldiği kadar ağarladım ama dedim bundan sonra işim var deyip kapatacaksın telefonu.. ayıp denen bişi var..he esas konuya gelelim o grupta aslında görüşmek istemediğim tiplerin evleri çok küçükmüş diye hiç çağırmamışlardı bizi.. gerçi farkettimde esas beni rahatsız eden onların o kadar kalabalık gelmesiymiş.. yoksa ben onların 1 tabak yemeğine kalmadım 10 kat güzelini yaparım evde...
kendimle barisik oldugum kesinlikle dogru..ama bu demek degilki kendimi begeniyorum..yok valla kilolarimla hele hiiiic anlasamiyoruz ..ama acilarin kadinini oynamaktanda yoruldum valla..birazda arsizlarin kadinini oynayayimduyum bir alem kadınsın ya..senin kocanı tanımayan kalmadı..kendinle barışık olman her zaman avantaj sana..sizin bu muhabbetle ev hanımları da depresyona girmez......
kiz ayca davetlerden uzak durmaaya calis..valla ben gittigim zaman kesinlikle kazasiz dönemiyorum..ille birseyler kacmis oluyor..mümkün oldugu kadar gitmemeye calisiyorum davete..hos davet edende yok ya benimkide laf olsun isteselam kizlar dün aksam ki davetim faciaydi bir sürü cig köfte yedim.daha neler yedim de yedim.son zamanlar da aksam hafif yemekler le gecistiriyodum bana agir geldi . bu sabah da kahvaltiya cagirdilar gitmedimm daha yediklerimi hazmedemedim.bazi insanlari da anlayamiyorum. herkese davet e giden bir arkadasimiz var .kendinin evi kucuk musait degil diye cagirmiyo ben anlamiyorum nasil bu piskinlikk ..
denizim cok gecmis olsun..mideyi karistirmis demekki...nanelimon icir iyi gelirYa kizlar ayip ama hep bensiz bensiz kaynatmissiniz yadün gece saat 2 de kızım bir uyandi sabaha kadar cıkardi halisida dahil 2 gündür anne sözü dinlemeyip cips kola ne bulursa yedi kızımında migdesi hassas okulada gidemedi simdi biraz iyi olduda anne sözü dinlemeyi ögrenmistir umarim.
veeeee kayınvalide giderrrrr irem topikine geri dönerrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kiz beyin damarinin tikali oldugunu nasil anladin? belki bendede vardir birseyler..spiral nasil etkiliyorki beyin damarini
:44::44::44::44::44::44: cok cahalim coook
veeeee kayınvalide giderrrrr irem topikine geri dönerrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Sevgili Erkan Ağabey..
Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum..
geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde tv seyrederken
bıraktım. arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. hayli
uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri döndüm.
eve girince gözlerime inanamadım.. kocam komşunun kızı ile yatağımızda..
ben 32, kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22.. biz 10 yıldır evliyiz..
yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı.. 6 aydır
birliktelermiş..
"ya bu ilişki şimdi burda bitecek veya evliliğimiz..!" dedim bağırarak..
o gün işi bıraktı, gitgide artan bir depresyona girdi.. onu çok seviyorum
ama o ultimatomu çekince yok oldu.. resmen eridi.. artık ona ulaşamıyorum..
lütfen bana yardım eder misiniz?..
sevgilerimle
Ayşe..
Sevgili Ayşe;
Hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysan
arabalar genelde bunu yapar..
kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, çöküntü gibi bir şey var
mı.. manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden geçirt.
eğer bunlar sorunu çözemezler ise sorun yakıt pompasında olabilir.
bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (araban tüplü mü benzinli mi dizel mi
yazmamışsın, sanırım yardımcı oldum, Erkan ağabey'in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?