80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar hatınlarr :))))
sabah----- bir fincan çay iki dilim k ekmeği,1 domates salatalık kk peynir bir tutam maydanoz 2 zeytin
öğlen------ kepek ekmeğine tost
akşam------3 dilim ekmek 3 kaşık türlü 1 bardak ayran
2 lt su 35 dk koşu
bu gün iyi hissediyorum kendimi umaım ilerleyen saatlerdede devam ederopuyorumnanaktan

ya çok üzüldüm vallahi bende ilk kez okudum allah rahmet eylesin aşlesine sabır versin :1no2::1no2:

aynen canımbenimde cocuklardan fırsatmı oluyor
düğününüzde hayırlı olsun inş canım o kıyefet sorunu sorma ya ben halamın kızının nişanı var bayramdan sonra ne giysem diye düşünüyorum birde EN ÖNEMLıSı oğullarımın sünneti var tabi nişanla arası olmucağı için aynı kıyafeti giyinicem fikrim değişmesse tabi

Son düzenleme:
bu giyim derdi bütün kadınlarda var sanıyorum bend de çok var ( dolap elbise kaynıyor ama içine giremiyorum ben inşşş gireceğim günler çok yakındır:)))

bu giyim derdi bütün kadınlarda var sanıyorum bend de çok var ( dolap elbise kaynıyor ama içine giremiyorum ben inşşş gireceğim günler çok yakındır:)))

İNŞ CANIM YA BENİM ÖYLE BİR SORUNUM YOK DAR GELEN HERŞEYİMİ VERDİĞİM İÇİN ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM KEŞKE VERMESEYDİM ONUN İÇİN DE BİR ÇABAM OLURDU EN AZINDAN AMA ŞİMDİDE ELBİSE MERAKIM VAR BİR AMAÇ OLMASI İYİOLUYOR KİLO VERMEK İÇİN BAKALIM İŞE YARAR İNŞ :teselli:

herkese merhaba bu hafta pek giremyorum giremicem misafrlerim var gelelim bu hafta ki kiloma
geçen haftaki kiolm 79.600
bu haftaki kilom malesef 79,500 yani giden 100 gr =)
handerya şimdiden teşşekür ederim

ay ablam ben gecmisi okumuyorum öyle pek yaaa, nerde rakkam görüyorsam ölcü sanip okuyorum ekliyorum ama seninkini neden görmemisim bilmiyorum, affet ablam
ve basin sagolsun gercekten görmedim, zaten pek giremedim bu hafta... kimi kaybettiniz :1shok:

elay83 kullanıcısından alıntı
benim rüya etkim biraz azaldı kızlar kalktım bi yasin okudum bide sadaka verdim bir ihtiyaç sahibine bu beni rahatlattı tabi sizlerde .allah herkesi korusun ..
Bide menemen de kardeşimin 19 yaşındaki arkadaşı kız arkadaşı ile denizde yüzerken kalp krizi gerçiriyo ve boğularak can veriyor.bu olay cumartesi günü oldu ben o günden beri çok kötüyüm.. Daha hayatının baharında gencecik bir melek.allah evlat ve kardeşlerimizi korusun

ay simdi gördüüm, ay sok oldum nasil yaaa........ kalp krizi? sicaktan mi olduki ayy yaziiik ((
ben bu yazdigini cabucak gectim, tabi cabucak gecincee rüya yorumu sandim, yani rüyani öyle sandim, bende bilmiom niye öyle sandim.

allah ailesine sabir versin

bugün yediklerim:

sabah: 1 domates dereotru maydonoz salatasi, 1 kizarmis ekmek ile bana bana yedim
öglen: 1 ayran
ara: 2 kasik cilekli recel, 1 kasik nutella
Aksam: kusbasi et 4 kasik felan, 3 kasik pilav

aylin ne haber kızlar neler oluyor hepinize alınıyorsunuz bizede bezen kimse selam vermiyor ama biz yinede burdayız

ELAY SANA GELıNCE BEN SENıNLE BıR KAC KEZ MERHABA DEDıM AMA SEN BANA BıRŞEY YZMADIN BENDE ARTIK YAZMIYORUM HıÇ BıRŞEY TABıKı BAŞINIZ SAG OLSUN ALLAH SABıR VERSıN AYLESıNE

Selam kizlar kilomu yaziyorum hemen
Baslangic kilosu :84
Gecen hafta.78.600
Bu hafta.77.300
1.400 gr vermisim bu hafta valla cok mutluyum yavas yavas isetegim kiloya ulasicam sanirim.

elay başın sagolsun canım ne olur kırılma hepimizin en son isteyecegi şey birbirimizi kırmak sizler her biriniz ayrı ayrı benim için çok önemlisiniz.yine de ben kendi adıma özür dilerim daha yeni okudum.ben 2 hafta izne ayrılıyorum zaten nete giremeyecegim 2 hafta bu şekilde tatile gitmek gercekten çok moral bozucu ne olur birbirlerimizin ellerini bırakmayalım ve iyi ki varsınız

cvp vermediğim durum çok nadirdir ben genelde bana sorulan sorulara cvp vermeye çalışıyorum ayrıca ben gibi düşünenlerde var demekki bir karışıklık oluyor yada msjlar yoğun oluyor görülmüyor diyelim ayrıca alınganda değilim sadece söylemek gereği duydum düşündüklerimi okadar

BUYRUN SON LıSTEMıZ...
bu listeyi o kadar meşguliyet arası yaptım ki kızlar bi yandan bavul hazırlıyorum yarın antalyaya gidiyoruz,bi yandan uykum geldi vs..
bir iki kişi geçen haftaki kilosuna göre verdiği kiloyu yanlış yazmış yine ben listeye göre hesap yaptım (o yüzden cerencim +100 gr çıktın ve halka oldun )
şimdi acilen çıkmam lazım yarın akşama kadar girebilirsem girerim son kez,giremezsem hepinize mucksss ,ben gelene kadar halka falan kalmasın hatta 80li kilolarda kimse kalmasın emi? kimse kırılmasın,alınganlık yapmasın,nasıl kilo verebilirim ona yoğunlaşsın herkes..
bende yapabildiğim kadar diyete ve spora devam edecem kızlar (kaynana evinde ne kadar olursa artık )
beni özleyin anacımmmm...byeee

unutmuşum ben özlem ve meloş tebrikler kızlar tam gaz devam süper gidiyorsunuz..kaydirigubbakcemile5:hooray:

handerya ellerine saglık canım lise güzel olmuş tabikide ceren haftanın zencisi gerci bana hava atıp duruyor brn senden zayıfım diye ama olsun işte bak haftanın kapkarasıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınn
tebrikler meloş ve benözlem
handerya ellerine sağlık canım iyi tatiller inş güzel geçer tatilin güle güle git gel inş

tebrikler için sagolun kızlar ben veren herkesi tebrik ediyorum handerya iyi tatiller canım yarın ben de izne gidiyorum kardeşimin düğünü var 2 hafta yokum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…