80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydinnnn

evett kizlaaarrr, 3 hafta boyunca listeyi ben hazirliyorummm, halka istemiyom ona göree haha :))))

benözlem ve melos tebrike derim siziiiii, 1500 lüleri hic görmedim 3 haftadirr, ooof........ basaricaz ins :))

handeryammm iyi tatilllerrrr
antalyaya selamm :))

vallahi cnmm geçmişi pek okumuyorummm....biraz fazla trip yapmışsın ama oluyorr valla bende giriyorum slm veriyorum 10 kişiden 2 kişi selamımı alıyorr olabilirr hiç problem yapmıyorumm niye yapım ki herkes selamımı almak zorunda değil ki....

Başın sağolsun cnm.. Allah ailesine sabırlar versin....

sağol baharnazcımm teşekkür ederim....bak senden başka tebrik eden olup olmadığını da bilmiyorumm ama eğer tebrik eden var ise teşekkür ederim çünkü geçmişi okuyamıyorumm vaktim yok...zaten çıkarken kaçıncı sayfada kaldığımı bile unutuyorum....

bu arada 1. Cileri tebrik ediyorummm.....darısı başımızaaa....evet handeryacığım haklısın geldiğinde 3 hafta sonra sanırımm 79 ve aşağısını görmek istiyorum artık...sanada ii tatillerrr....

neslihan günaydın nasılsın diyet nesıl

bu arada birinçileri tebrik ederim ÖZLEM VE MELOŞ BAŞARACAKSINIZ KIZLA BAŞKA YOLU YOK BU ıŞıN TEKRAR TEBRıKLER

selam kızlar, ben tatilden döndüm, biraz erken oldu ama hemen kilo bildireyim, 67,5 sadece 500 gr. almışım, buna da şükür, geçmişi okuyamadım, önemli bir şey kaçırdıysam haber verir misiniz? hepinizi öpüyorum.

selam kızlar..birincileri tebrik ediyorum...
benözlemm hayırlı olsun canım..kardeşin evleniyormuş..
az önce alışverişten geldim..hh bi rahatladım..biz kadınlar ne çok seviyoruz bu alışverişi ya..
stres mtres kalmadı walla..

handerya canım neyaptın listeyi görünce kapkara oldum cok üzüldüm inşallah haftaya bembeyaz olacam ama ne yapayım annem burda ablam burda cok güzel yemekler yapılıyor kendimi tutamıyorum

teşekkür ederim canım.kızlar ben ne giyecegime daha karar veremedim.off off

selam kızlar baya kalabalıgız mutaka gözden kaçan şeyler olabilir
kırgınlık olmasın ben ev topluyorum arada gelip bakıyorum ama çogu kez cvp yazamadan cıkyorum
benözlem ve melos tebrikler
bugün kaçamak oldu çikolata yedim ve kola içtim mafoldumben

slm kıslarr
nasılsınız kimse yok ama belki biri görebilir babında yazayım dedim
herkes tatilde ne güzel ben evde tepiniyom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…