anam bende düsünüyorum sabahtan beri spiralin beyin damarina nasil bir etkisi varmis acaba diyedamarın tıkalı olduğu kontrollerde çıktı beyni besleyen 4 damardan biri gitmiş açamıyolarmış. diğer üç tanesine iyi bakmam gerekiyomuş kilo almamalıymışım. bunu söylediklerinde 75 kiloydum sonra 96 yı gördümsipiralin bununla alakası yok. sezeryan oldum ya rahim içe doğru kıvrılmış içeri takamıyolar aleti
çooook şüüüüküüüüüüüürrrrrrr hoş geldin kaptanım
kız nerden buluyon bunları gülmekten çatladım
Sevgili Erkan Ağabey..
Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum..
geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde tv seyrederken
bıraktım. arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. hayli
uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri döndüm.
eve girince gözlerime inanamadım.. kocam komşunun kızı ile yatağımızda..
ben 32, kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22.. biz 10 yıldır evliyiz..
yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı.. 6 aydır
birliktelermiş..
"ya bu ilişki şimdi burda bitecek veya evliliğimiz..!" dedim bağırarak..
o gün işi bıraktı, gitgide artan bir depresyona girdi.. onu çok seviyorum
ama o ultimatomu çekince yok oldu.. resmen eridi.. artık ona ulaşamıyorum..
lütfen bana yardım eder misiniz?..
sevgilerimle
Ayşe..
Sevgili Ayşe;
Hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysan
arabalar genelde bunu yapar..
kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, çöküntü gibi bir şey var
mı.. manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden geçirt.
eğer bunlar sorunu çözemezler ise sorun yakıt pompasında olabilir.
bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (araban tüplü mü benzinli mi dizel mi
yazmamışsın, sanırım yardımcı oldum, Erkan ağabey'in
bende çok güldüm
ayrıca kocası çok üzgünmüşya kocasıyla kızın arasını yapsın bari
anam bende düsünüyorum sabahtan beri spiralin beyin damarina nasil bir etkisi varmis acaba diye
faceden gülüm faceden..sende bir hesap acsan iyi olcek yani
çooook şüüüüküüüüüüüürrrrrrr hoş geldin kaptanım
kayınvalidene güle gülesen de hoşgeldin :118:
kaptanım sen kaç kilosun şu an. affına sığınaraktan meraktan soruyom. kötü bi niyetim yok yaniiii
canım panikleme üşümüş olabilir eğer ek gıda alıyosa o aldıkları olduğu gibi çıkar biraz daha izle sonra kakdan tahlil yaptırırsın bu arada çocuğun kendisindee herhangi bi rahatsızlık huysuzluk belirtisi falan varmı ona dikkat et ama sen ne kadar rahat olursan bebeğinide o kadar rahat büyütürsün sen panikledikçe o huysuzlaşırslm kızlar,
deneyimli anneler varmı aramızda, kızımın ikidir kakası jöle gibi, ve içinde kırmızılıklar var. zaten pirpiriğim interneti okudukça daha tedirgin oldum. internet moralimi çok bozdu komşularıma söyledim banyodan sonra üşümüştür ondandır dediler eşimde sakin ol diyor şehir dışında. belkide normaldir ama birkaç defa daha olursa doktora götürürüm biraz panikledim açıkca( o kakanın içindeki kırmızılıklar kan gibi onlar canımı çok sıktı (((
şuan kalbim yerinden çıkcak canım çok sıkıldı yauykudan uyanınca olucakmı tekrar bakalım. ya acaba banyoda su mu yuttu offf
canım panikleme üşümüş olabilir eğer ek gıda alıyosa o aldıkları olduğu gibi çıkar biraz daha izle sonra kakdan tahlil yaptırırsın bu arada çocuğun kendisindee herhangi bi rahatsızlık huysuzluk belirtisi falan varmı ona dikkat et ama sen ne kadar rahat olursan bebeğinide o kadar rahat büyütürsün sen panikledikçe o huysuzlaşır
teşekkürler kızlar diyet miyet olmadı walla onlar varken hatta bi sürü güzel şey yapınca oturdum yedim yani
canım ben gecen sene 84.5 tan 71e düştüm bi tedavi yaptırdım 76 oldum yazın devam etmedim diyete 80 oldum bu gidişimden öncede 78 yapıp gittim 82 ile geri döndüm
bakalım şimdi neler yapabilicem
ne çok anlattım 82 yim canım ticker yapam bu akşam kendimeeee....
cuma başlıyorum tekrar ama çok şişlik var belki bi lahana ile tüpten de kalan şişlik varsa bi atarım diyorumbakalaım
cnm öyle haklısın da yapım öyle biraz. bi rahatsızlık huuysuzluk yok çok şükür banyo yaptırmıştım kalkıp emdi geri uyudu balım.
az önce komşumu çağırdım gel azıcık kilo verek dedim. ama mızmızlanmak yok oram ağrıdı buram ağrıdı. yarım saat çalıştırdım kadın sesini çıkaramadı. amma hışımız çıktı. kaç gündür bende yapmamıştım unutmuş vücudumsonra da üzerine misssss gibi çay içtik. yarında gelecek galiba bu benimle beraber başladı ama az yapıyodu sporu yemek çok yiyo. kadının bel kısmı baya toplanmış. kocası da sen kilo mu verdin demiş çok hoşuna gitmiş. hadi beraber devam edelim dedi. bu sefer verecek kilocuklarını
ya açmaya açarım da önceden bana takık olanlar vardı onlar beni bulur da bizimki de ağzıma s.... diye korkuyom yaaaa
canım ateş kusma karın ağrısı yoksa dert etme üşütmüştür. eğer bu şikayetleri görürsen dr git şurup veriri geçer canım. geçmiş olsunslm kızlar,
deneyimli anneler varmı aramızda, kızımın ikidir kakası jöle gibi, ve içinde kırmızılıklar var. zaten pirpiriğim interneti okudukça daha tedirgin oldum. internet moralimi çok bozdu komşularıma söyledim banyodan sonra üşümüştür ondandır dediler eşimde sakin ol diyor şehir dışında. belkide normaldir ama birkaç defa daha olursa doktora götürürüm biraz panikledim açıkca( o kakanın içindeki kırmızılıklar kan gibi onlar canımı çok sıktı (((
şuan kalbim yerinden çıkcak canım çok sıkıldı yauykudan uyanınca olucakmı tekrar bakalım. ya acaba banyoda su mu yuttu offf
teşekkürler kızlar diyet miyet olmadı walla onlar varken hatta bi sürü güzel şey yapınca oturdum yedim yani
canım ben gecen sene 84.5 tan 71e düştüm bi tedavi yaptırdım 76 oldum yazın devam etmedim diyete 80 oldum bu gidişimden öncede 78 yapıp gittim 82 ile geri döndüm
bakalım şimdi neler yapabilicem
ne çok anlattım 82 yim canım ticker yapam bu akşam kendimeeee....
cuma başlıyorum tekrar ama çok şişlik var belki bi lahana ile tüpten de kalan şişlik varsa bi atarım diyorumbakalaım
bende spor yaptımda geldim hoca çok yordu her yanım ağrıyo
cnm isminle aratarak seni bulma olayını hesap gizliliğinden kapatabiliyorsun. mail adresini bilip sana o şekilde davet gönderebiliyorlar yada sen ekliyorsun.
bugün markette jillian michaels ın kitabını gördüm topikte onun egzersizlerini yapan arkadaşlar vardı galiba
internette baktımda kadın zayıflama konusunda ne varsa el atmış
ben de istiyorum onunla çalışmayı çok güzel çalışıyo. ancak çok hoplayıp zıplıyo. benim menüsküsler yırtık o yüzden daha hafif şeyler yapmam lazım
canım totosunu kaldırmıuşsın sen ona canımlı cicimli karşılk vererek,kendisinin vazgeçilmez olduğunu düşünmüştür :44:ana kiz kahvalti yapmaya gitti15 sene sonra aradi buldu beni..ki bende onu cok aradim ama soyadini unuttugumdan bulamadim.sabahtan beri soru yagmuruna tutuldum..birden demezmi kahvalti hazirmis ben gidiyorum sonra gene konusuruz diye arkadas zamandi degisti ben ormanda yasaya yasaya insanlarimi unuttum bu neydi simdi yaaaaaaa..ben olsam acliktan geberirim gene kalkmam masadan
kızlar ya şu topikte çıkan çamaşır reklamlarına bitiyom. biz ne vakit öyle olacaz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?