80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anam bende düsünüyorum sabahtan beri spiralin beyin damarina nasil bir etkisi varmis acaba diye
faceden gülüm faceden..sende bir hesap acsan iyi olcek yani

bende çok güldüm
ayrıca kocası çok üzgünmüşya kocasıyla kızın arasını yapsın bari

kizlar ben kocisi isten almaya gidiyorum..oradanda insaata birakir gelirim...bir saate kalmaz ona göre..kacmayin biryerlere hemencik firsat bilip

az önce komşumu çağırdım gel azıcık kilo verek dedim. ama mızmızlanmak yok oram ağrıdı buram ağrıdı. yarım saat çalıştırdım kadın sesini çıkaramadı. amma hışımız çıktı. kaç gündür bende yapmamıştım unutmuş vücudum sonra da üzerine misssss gibi çay içtik. yarında gelecek galiba bu benimle beraber başladı ama az yapıyodu sporu yemek çok yiyo. kadının bel kısmı baya toplanmış. kocası da sen kilo mu verdin demiş çok hoşuna gitmiş. hadi beraber devam edelim dedi. bu sefer verecek kilocuklarını

anam bende düsünüyorum sabahtan beri spiralin beyin damarina nasil bir etkisi varmis acaba diye
faceden gülüm faceden..sende bir hesap acsan iyi olcek yani

ya açmaya açarım da önceden bana takık olanlar vardı onlar beni bulur da bizimki de ağzıma s.... diye korkuyom yaaaa

slm kızlar,

deneyimli anneler varmı aramızda, kızımın ikidir kakası jöle gibi, ve içinde kırmızılıklar var. zaten pirpiriğim interneti okudukça daha tedirgin oldum. internet moralimi çok bozdu komşularıma söyledim banyodan sonra üşümüştür ondandır dediler eşimde sakin ol diyor şehir dışında. belkide normaldir ama birkaç defa daha olursa doktora götürürüm biraz panikledim açıkca( o kakanın içindeki kırmızılıklar kan gibi onlar canımı çok sıktı(((

şuan kalbim yerinden çıkcak canım çok sıkıldı ya uykudan uyanınca olucakmı tekrar bakalım. ya acaba banyoda su mu yuttu offf

çooook şüüüüküüüüüüüürrrrrrr hoş geldin kaptanım

kayınvalidene güle güle sen de hoşgeldin :118:

kaptanım sen kaç kilosun şu an. affına sığınaraktan meraktan soruyom. kötü bi niyetim yok yaniiii

teşekkürler kızlar diyet miyet olmadı walla onlar varken hatta bi sürü güzel şey yapınca oturdum yedim yani

canım ben gecen sene 84.5 tan 71e düştüm bi tedavi yaptırdım 76 oldum yazın devam etmedim diyete 80 oldum bu gidişimden öncede 78 yapıp gittim 82 ile geri döndüm
bakalım şimdi neler yapabilicem
ne çok anlattım 82 yim canım ticker yapam bu akşam kendimeeee....
cuma başlıyorum tekrar ama çok şişlik var belki bi lahana ile tüpten de kalan şişlik varsa bi atarım diyorumbakalaım

mrb kızlar maşşalah nüfus kalabalıklaşmıi nasılsınız ya bayadır ben böle kalabalığa denk gelmiyom duyum gene patlatmış esprileri nerden bulursun bilmem o lafları ya sende şeytan tüyü var kızım ben söliyim burda bile insanları bağımlı yapıyn kendine senin görümce muhabbeti baya tuttu ha hergün netti görümceyle diyrm açarken

diyet nasıl gidiyo millet ben baya yemeyi azalttım yeşilçay falanda içyrm ama değişiklik yok valla emzirirken ne güzel az dikkat etsem veriydm şimdi olmuyo bi türlü sporda yapamıyrmki vakit yok ne eylicm blmyrm valla

canım panikleme üşümüş olabilir eğer ek gıda alıyosa o aldıkları olduğu gibi çıkar biraz daha izle sonra kakdan tahlil yaptırırsın bu arada çocuğun kendisindee herhangi bi rahatsızlık huysuzluk belirtisi falan varmı ona dikkat et ama sen ne kadar rahat olursan bebeğinide o kadar rahat büyütürsün sen panikledikçe o huysuzlaşır

cnm öyle haklısın da yapım öyle biraz. bi rahatsızlık huuysuzluk yok çok şükür banyo yaptırmıştım kalkıp emdi geri uyudu balım.

kaptancım hoşgeldin tekara aramıza seni görmeyi özlemişiz nasılsın bakalım şimdi lahana suyumu içeceksin faydasını gördünmü deneyekm,i bizde

bende spor yaptımda geldim hoca çok yordu her yanım ağrıyo

canım ateş kusma karın ağrısı yoksa dert etme üşütmüştür. eğer bu şikayetleri görürsen dr git şurup veriri geçer canım. geçmiş olsun

canın sağolsun kaptanım verirsin geri. lahana işe yarıyomu bari?

bende spor yaptımda geldim hoca çok yordu her yanım ağrıyo

bizim hoca da çok zorladı bizi yarım saat çalıştık 8 minutes hareketlerinin hepsini canımız çıktı

cnm isminle aratarak seni bulma olayını hesap gizliliğinden kapatabiliyorsun. mail adresini bilip sana o şekilde davet gönderebiliyorlar yada sen ekliyorsun.

sağol canım bakim eşim izin verecekmi

ooooooffffffffffffffffffffff şimdi mutfağa gidecem dağ gibi oldu. bide yemek allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah yorgunum ya. spordan sonra okula gittm yürüyemiyodum ayaklarım tirtir titriyodu

bugün markette jillian michaels ın kitabını gördüm topikte onun egzersizlerini yapan arkadaşlar vardı galiba
internette baktımda kadın zayıflama konusunda ne varsa el atmış

bugün markette jillian michaels ın kitabını gördüm topikte onun egzersizlerini yapan arkadaşlar vardı galiba
internette baktımda kadın zayıflama konusunda ne varsa el atmış

ben de istiyorum onunla çalışmayı çok güzel çalışıyo. ancak çok hoplayıp zıplıyo. benim menüsküsler yırtık o yüzden daha hafif şeyler yapmam lazım

ben de istiyorum onunla çalışmayı çok güzel çalışıyo. ancak çok hoplayıp zıplıyo. benim menüsküsler yırtık o yüzden daha hafif şeyler yapmam lazım

ben indirdim ama yapmıyorum fırsat bulursam leslie 2mili yapmaya çalışıyorum ben ağır kanlıyım hızlı geliyo bana jillian tempoya yetişemiyorum şöyle 70 olsam o zaman biraz daha hareketli olurum inşallah

anam oku oku 1 saatten fazla olmuştur ne konuşulmuş yine maaşşalah

canım totosunu kaldırmıuşsın sen ona canımlı cicimli karşılk vererek,kendisinin vazgeçilmez olduğunu düşünmüştür :44:
kızlar ya şu topikte çıkan çamaşır reklamlarına bitiyom. biz ne vakit öyle olacaz yaaaa

benimde dikkatimi çekiyo çok,ahh ahh birkaç yıl öncesinde aldıklarım var,kullnamadan giremez oldum ama inş. o günlere gelince girecem içlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…