80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmişe dalınca çıkamadım bi türlü
herkeze hayırlı akşamlarrrr ara yemeğimi yiyip geliyorum birazdan,inş. yine sayfalar boyunca olmaz okuyacaklarım

ya açmaya açarım da önceden bana takık olanlar vardı onlar beni bulur da bizimki de ağzıma s.... diye korkuyom yaaaa
kiz gene kocanin adina ac..soyadi önce adi sonra yaparsin karismaz...kocanada söylersin senin adina actim diye..olmazmi..olmadi cakma duyum de:))))))))))))))))) söz telif istemem senden..arkadaslik öldümü..ama kocandan gizli acma..nolur nolmaz..hatta ismi kocan bulsun cok mesele edecekse
canim kafani bozma..belki ciddi birsey degildir..en kötü durumda bir kaka tahlili yaptirirsin olur biter..kedidir kedi

ay canim ya simartiyorsun beni...iyi oluyor gerci simart simart kiz ona görümce deme..o cakma duyum cakma..benim yan sanayiiim

yok kiz bilakis o bana ikide bir seni özlemisim muhabbetini özlemisim..seni bulduguma sevindim falan dediydi...tuhaf bir durum valla

bu ay yandıııım zannedersem bubildirim günü şöyle bi üç kilo fazla çıkacam. kendimi davul gibi hissediyom bunu önlemenin bir yolu yokmu yaaaaa:18::18::18::18::18:

eee hala kilo alıyonmu tatlım. sen bir duyum iki benim yanıma gelmek için debeleniyonuz maşallah. haaaa bu nebiçim konuşma deme size meydan okudum tatlık gelsen görürdün mutlaka ama neyyyyyseeeeeeeeeeeeeeee

yaaaaaa benim koca mızıkçılık yaptı geliyo. bende yemeği hazırlamaya gidiyom. sonra görüşürük canlarım

• menüm sabah iki brotchen.dometes peynir . bir tas kahve
  • öglen bir potakal kivi
  • ara bir tabak patlamis misir
  • aksam m uc tane findik lahmacun.iki bardak ayran .iki parca bitter cikolata

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak süt
1 elma
3 kayısı
Öğle
1 kase ayran çorbası
3 mangal köfte
yarım ekmek
1 kase yoğurtlu karnabahar salatası
1 kivi
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 çay kaşığı pekmez
Akşam
yarım tabak kadar mercimekli bulgur pilavı
salata
Ara
1 portakal
yeşil çay
3 ceviz ya da 2 parça bitter çikolata daha karar vermedim

BU GÜNKÜ MENÜM.
sabah: 1 dilim ekmek, küçük tabak kızartma, 1 zeytin
ara: türk kahvesi
öğlen: orta boy tabakta yoğurtlu makarna
ara: 3 pötibör biskivi, 5 gr kadar çekirdek
akşam: 2 kaşık etli güveç, 6 kaşık pirinç pilavı, bol salata 1 dilim ekmek

( ekmeği yemezdim ama eti başka türlü yiyemedim çok kötü yaaa yemekte et yiyemiyorum ve eşim zorluyo yemem için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…