kiz gene kocanin adina ac..soyadi önce adi sonra yaparsin karismaz...kocanada söylersin senin adina actim diye..olmazmi..olmadi cakma duyum de:))))))))))))))))) söz telif istemem senden..arkadaslik öldümü..ama kocandan gizli acma..nolur nolmaz..hatta ismi kocan bulsun cok mesele edecekseya açmaya açarım da önceden bana takık olanlar vardı onlar beni bulur da bizimki de ağzıma s.... diye korkuyom yaaaa
canim kafani bozma..belki ciddi birsey degildir..en kötü durumda bir kaka tahlili yaptirirsin olur biter..kedidir kedislm kızlar,
deneyimli anneler varmı aramızda, kızımın ikidir kakası jöle gibi, ve içinde kırmızılıklar var. zaten pirpiriğim interneti okudukça daha tedirgin oldum. internet moralimi çok bozdu komşularıma söyledim banyodan sonra üşümüştür ondandır dediler eşimde sakin ol diyor şehir dışında. belkide normaldir ama birkaç defa daha olursa doktora götürürüm biraz panikledim açıkca( o kakanın içindeki kırmızılıklar kan gibi onlar canımı çok sıktı (((
şuan kalbim yerinden çıkcak canım çok sıkıldı yauykudan uyanınca olucakmı tekrar bakalım. ya acaba banyoda su mu yuttu offf
ay canim ya simartiyorsun beni...iyi oluyor gerci simart simartmrb kızlar maşşalah nüfus kalabalıklaşmıi nasılsınız ya bayadır ben böle kalabalığa denk gelmiyom duyum gene patlatmış esprileri nerden bulursun bilmem o lafları ya sende şeytan tüyü var kızım ben söliyim burda bile insanları bağımlı yapıyn kendine senin görümce muhabbeti baya tuttu ha hergün netti görümceyle diyrm açarken
diyet nasıl gidiyo millet ben baya yemeyi azalttım yeşilçay falanda içyrm ama değişiklik yok valla emzirirken ne güzel az dikkat etsem veriydm şimdi olmuyo bi türlü sporda yapamıyrmki vakit yok ne eylicm blmyrm valla
canım panikleme üşümüş olabilir eğer ek gıda alıyosa o aldıkları olduğu gibi çıkar biraz daha izle sonra kakdan tahlil yaptırırsın bu arada çocuğun kendisindee herhangi bi rahatsızlık huysuzluk belirtisi falan varmı ona dikkat et ama sen ne kadar rahat olursan bebeğinide o kadar rahat büyütürsün sen panikledikçe o huysuzlaşır
anam oku oku 1 saatten fazla olmuşturne konuşulmuş yine maaşşalah
canım totosunu kaldırmıuşsın sen ona canımlı cicimli karşılk vererek,kendisinin vazgeçilmez olduğunu düşünmüştür :44:
benimde dikkatimi çekiyo çok,ahh ahh birkaç yıl öncesinde aldıklarım var,kullnamadan giremez oldum ama inş. o günlere gelince girecem içlerine
merhabalarrrr ne yapıyorsunuz kızlar
ohhh be en sonunda bişim koca da geç gelecekmiş. oh be daha vaktim var yani
merhabalarrrr ne yapıyorsunuz kızlar
:))))) dün misafirim vardı yine canımmm gelemedimmm bugün de bayağı yoğundum anca fırsat bulabildimmmm:)ooooooo kimler gelmiş efendim kimler nerdesiniz gözümüz yollarda kaldı
evett ben geldimm :)kala kala sen ben kaldık :) demiştim şeker gelmiş :))
eee hala kilo alıyonmu tatlım. sen bir duyum iki benim yanıma gelmek için debeleniyonuz maşallah. haaaa bu nebiçim konuşma deme size meydan okudum tatlık gelsen görürdün mutlaka ama neyyyyyseeeeeeeeeeeeeeee
bende yuvarlanıyorum amaaa buraya düşemiyorummm :))))))canım biz yuvarşlanıp yuvarlanıp buraya düşüyoruzsen nerelerden ,gözümüz yolarda kaldı
eee hala kilo alıyonmu tatlım. sen bir duyum iki benim yanıma gelmek için debeleniyonuz maşallah. haaaa bu nebiçim konuşma deme size meydan okudum tatlık gelsen görürdün mutlaka ama neyyyyyseeeeeeeeeeeeeeee
bana mı dedin kıs,yoksa şekeremi anlayamadım :44:
alıyorum alıyorum fi,l gibi oldummmm diyete de hiç başlayasım yok((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?