- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
- menüm sabah iki brotchen.dometes peynir . bir tas kahve
- öglen bir potakal kivi
- ara bir tabak patlamis misir
- aksam m uc tane findik lahmacun.iki bardak ayran .iki parca bitter cikolata
BU GÜNKÜ MENÜM.
sabah: 1 dilim ekmek, küçük tabak kızartma, 1 zeytin
ara: türk kahvesi
öğlen: orta boy tabakta yoğurtlu makarna
ara: 3 pötibör biskivi, 5 gr kadar çekirdek
akşam: 2 kaşık etli güveç, 6 kaşık pirinç pilavı, bol salata 1 dilim ekmek
( ekmeği yemezdim ama eti başka türlü yiyemedim çok kötü yaaa yemekte et yiyemiyorum ve eşim zorluyo yemem için)
herkeste hürrem izliyo heralde
canım öğle yemeğini neden meyvelerle geçiştirdin? meyve acıktırır tok tutmaz ki.iyi dayanmışsın akşama kadar.
cnm sen yukarıda artı 3 kilo gelirim çok şiştim yazınca acaba liste yapıyor uymadımı diycektim ama sanırım yediklerine dikkat ederek yapıyorsun liste yok. zaten liste olsa uymak zor yani ben listeyle diyet yapamıyorum.ben fii tarihinde diyetisyene giderken diyetisyen akşam 4 yk pilav veriyordu ama onu yersen ekmek yemiyceksin diyordu.
birde sabah kızartma mııııı ohhh afiyet olsun tabi ama cuma ya az kaldı:)) (benimde canım domates soslu biber patlıcan kızartması çekiyor :26: ama cısss)
merhaba herkese :) benide aranıza alır mısınız :)
hoşbuldumm :) çok mutluyum şuanda benimleberaber zayıflamaya çalışan birilerinin olduğunu görmek çok güzel :) ben koşu bandı aldım geçenlerde şimdi yarım saat olarak başladım tempolu yürüyüşlere :)
bendee yazayım :) sabah : 3 yumurta , 1 minikk beyaz peynir , 5 zeytin , 1 tabak karalahana çorbası :) yumurtaya hiç dayanamıyorummmm
ara : türk kahvesi
akşam : iceberg salatası yağsız ama narekşili tazesoğanlı
canım biraz az değilmi yediklerin? hoş diyene bak desene hayvan gibi yiyombide affına sığınarak iceberg salatası nedir cahılımda biraz
yeni olduğum için tam anlayamadım siteyi fotoğrafımı falan paylaşıcam ilerledikçe :) 5 yıldır uzatmalı bi ilişkim var :) evlenicez inşallah 24 yaşındayım 83 kiloyum ben ama boyumda var 179o yüzden çirkin duruyor kilo 15 kilo vermeliyim bi öncelikle ..
estafurullah olurmu öyle şey :) hani şu adıyaman çiğ köftecisinden çiğköfte aldığımzda verdikleri göbek marulmu deniyor tam bilmiyorum ama iceberg diyoruz biz o işte :) evet ben baya dikkat ediyorum yeni başladım çünkü :))))) aman boşver yemiyeyim bu zamana kdr hep yedimde oldu bu kilolar simit var belimde kocaman erkek arkadaşımda filinta gibi moralim bozuluyorbende çirkin bi kız değilim ama komplekse giriyorum çok mutsuzum
sağol canım benim geri elmaşekerimin dediği gibi hiç diyete başlayasım yok:))) lahana suyunu cuma yapmaya başlıcam yarın nöbetim var diyete başlamıyımkaptancım hoşgeldin tekara aramıza seni görmeyi özlemişiz nasılsın bakalım şimdi lahana suyumu içeceksin faydasını gördünmü deneyekm,i bizde
aynen dilaram aynennnnnalıyorum alıyorum fi,l gibi oldummmm diyete de hiç başlayasım yok((
yessss hürrremmmm başladıııııı..........herkeste hürrem izliyo heralde
hoşgeldinnnnnnnmerhaba herkese :) benide aranıza alır mısınız :)
canım kahve ve çayın ödem tuttuğunu sölemişti gecen sene diyetisyenim ve kesinlikle yasaklamıştı ama tam bilemiyorum kahve içince bende bi saat filan açlığımı yatıştırıyoben bu günlerde kafayı yedim. deli gibi kahve içmek istiyorum ki hiç aram yok. hemde şekersiz içiyom nasıl firenlicem kendimi. normalde her gün nescafe fincanı ile 1 fincan içiyodum bu gün yanı sıra 1 küçük fincan daha içtim. fazlası ne zarar verir. canım hala çekiyor ya burnuma kokuyor sanki
Ya kizlar ayip ama hep bensiz bensiz kaynatmissiniz yadün gece saat 2 de kızım bir uyandi sabaha kadar cıkardi halisida dahil 2 gündür anne sözü dinlemeyip cips kola ne bulursa yedi kızımında migdesi hassas okulada gidemedi simdi biraz iyi olduda anne sözü dinlemeyi ögrenmistir umarim.
veeeee kayınvalide giderrrrr irem topikine geri dönerrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
slm kızlar,
deneyimli anneler varmı aramızda, kızımın ikidir kakası jöle gibi, ve içinde kırmızılıklar var. zaten pirpiriğim interneti okudukça daha tedirgin oldum. internet moralimi çok bozdu komşularıma söyledim banyodan sonra üşümüştür ondandır dediler eşimde sakin ol diyor şehir dışında. belkide normaldir ama birkaç defa daha olursa doktora götürürüm biraz panikledim açıkca( o kakanın içindeki kırmızılıklar kan gibi onlar canımı çok sıktı (((
şuan kalbim yerinden çıkcak canım çok sıkıldı yauykudan uyanınca olucakmı tekrar bakalım. ya acaba banyoda su mu yuttu offf
bugün markette jillian michaels ın kitabını gördüm topikte onun egzersizlerini yapan arkadaşlar vardı galiba
internette baktımda kadın zayıflama konusunda ne varsa el atmış
merhaba herkese :) benide aranıza alır mısınız :)
bendee yazayım :) sabah : 3 yumurta , 1 minikk beyaz peynir , 5 zeytin , 1 tabak karalahana çorbası :) yumurtaya hiç dayanamıyorummmm
ara : türk kahvesi
akşam : iceberg salatası yağsız ama narekşili tazesoğanlı
ben bu günlerde kafayı yedim. deli gibi kahve içmek istiyorum ki hiç aram yok. hemde şekersiz içiyom nasıl firenlicem kendimi. normalde her gün nescafe fincanı ile 1 fincan içiyodum bu gün yanı sıra 1 küçük fincan daha içtim. fazlası ne zarar verir. canım hala çekiyor ya burnuma kokuyor sanki
maşallah baya uzun boylusunverirsin canım ya kilocukları. yemezsen ilerde bu diyeti bıraktığın zaman eski yeme şekline döndüğünde aynen alırsın kiloları. ye ama abartma bak bana hiç abartmıyom ama kalori hesabı yapıyom yani günlük 1800 kaloriyi geçmemeye çalışıyom. haaa oluyomu her zaman değil. arada aşıyom ama moralimi hiç bozmuyom pişkin pişkin devam ediyom.
o salata bildiğimiz marol salata demi. resölerden öyle geldi sanki nette baktımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?