80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah : kepek ekmeğinden yağsız tost ve yanında kiraz saplı form çayı
ara : 2 gün kurusu, kuru erik,bir lokma kurabiye üzüm pekmezli ve 1 lokma kek
öğle : 4 yemek kaşığı lahana yemeği, avuç içim kadar tavuk köfte ızgara,2 dilim kepek ekmeği ve koca bir bardak ayran
ara : 2 gün kurusu,1 kuru erik , 2 lokmalık cevizli pestil ve 1 bardak süt
akşam : lahana 2 kaşık ( şükür bitti ), 1 kepçe çorba, yarım tavuk köfte
ara : sadece süt içerim

• menüm sabah iki brotchen.dometes peynir . bir tas kahve
  • öglen bir potakal kivi
  • ara bir tabak patlamis misir
  • aksam m uc tane findik lahmacun.iki bardak ayran .iki parca bitter cikolata

canım öğle yemeğini neden meyvelerle geçiştirdin? meyve acıktırır tok tutmaz ki.iyi dayanmışsın akşama kadar.

cnm sen yukarıda artı 3 kilo gelirim çok şiştim yazınca acaba liste yapıyor uymadımı diycektim ama sanırım yediklerine dikkat ederek yapıyorsun liste yok. zaten liste olsa uymak zor yani ben listeyle diyet yapamıyorum.ben fii tarihinde diyetisyene giderken diyetisyen akşam 4 yk pilav veriyordu ama onu yersen ekmek yemiyceksin diyordu.

birde sabah kızartma mııııı ohhh afiyet olsun tabi ama cuma ya az kaldı:)) (benimde canım domates soslu biber patlıcan kızartması çekiyor :26: ama cısss)

bende menümü yazayım

sabah:cozuttum:26:

3 tatlı kaşığı acuka, 3-4 dlm ekmek
zeytin,peynir

ara: sade kahve

öğle:
3 kaşık patetes püre
1 kaşık kavrulmuş kıyma

akşam: bol salata içine 1 kk b.peynir doğradım.

ve bol bol su

ya biliyorum pilavla ekmek olmaz da dedim ya et vardı ekmeğin arasına koydum ağzıma değmeden çiğnemeden yuttum. kızartma da akşamdan kalmaydı kahvaltıyı eşim hazırladı yemesem ayıp olur hiç bari canıma sine yedim zaten çok azdı.

Herkeşe merhabaaaa
napıyosunuz sohbet muhabbet süper süper süper
menümü yazayım

Sabah: 1 dilim kep ekmek, yumurta, peynir, zeytin, domates
Ara: Türk kahvesi
Öğle: 2 kase tarhana çorba, 1 ıspanaklı pide.
Ara: 1 dilim kakolu kek, 1 kase kısır (misafirlerim vardı)
Akşam: 2 kaşık pirinç pilavı, 3 lokma tavuk

hoşbuldumm :) çok mutluyum şuanda benimleberaber zayıflamaya çalışan birilerinin olduğunu görmek çok güzel :) ben koşu bandı aldım geçenlerde şimdi yarım saat olarak başladım tempolu yürüyüşlere :)

bendee yazayım :) sabah : 3 yumurta , 1 minikk beyaz peynir , 5 zeytin , 1 tabak karalahana çorbası :) yumurtaya hiç dayanamıyorummmm

ara : türk kahvesi

akşam : iceberg salatası yağsız ama narekşili tazesoğanlı

Son düzenleme:
ben bu günlerde kafayı yedim. deli gibi kahve içmek istiyorum ki hiç aram yok. hemde şekersiz içiyom nasıl firenlicem kendimi. normalde her gün nescafe fincanı ile 1 fincan içiyodum bu gün yanı sıra 1 küçük fincan daha içtim. fazlası ne zarar verir. canım hala çekiyor ya burnuma kokuyor sanki

canım kaç kilosun evlimisin. kısaca topiğe tanıtırmısın kendini. yürüyüş güzel ilk zaman yarım saat iyi. ama sonra arttırman lazım ki yağ yaksın. veeee oooooohhhh gitsin kilolar

canım biraz az değilmi yediklerin? hoş diyene bak desene hayvan gibi yiyom bide affına sığınarak iceberg salatası nedir cahılımda biraz

yeni olduğum için tam anlayamadım siteyi fotoğrafımı falan paylaşıcam ilerledikçe :) 5 yıldır uzatmalı bi ilişkim var :) evlenicez inşallah 24 yaşındayım 83 kiloyum ben ama boyumda var 179 o yüzden çirkin duruyor kilo 15 kilo vermeliyim bi öncelikle ..

canım biraz az değilmi yediklerin? hoş diyene bak desene hayvan gibi yiyom bide affına sığınarak iceberg salatası nedir cahılımda biraz

estafurullah olurmu öyle şey :) hani şu adıyaman çiğ köftecisinden çiğköfte aldığımzda verdikleri göbek marulmu deniyor tam bilmiyorum ama iceberg diyoruz biz o işte :) evet ben baya dikkat ediyorum yeni başladım çünkü :))))) aman boşver yemiyeyim bu zamana kdr hep yedimde oldu bu kilolar simit var belimde kocaman erkek arkadaşımda filinta gibi moralim bozuluyor bende çirkin bi kız değilim ama komplekse giriyorum çok mutsuzum

maşallah baya uzun boylusun verirsin canım ya kilocukları. yemezsen ilerde bu diyeti bıraktığın zaman eski yeme şekline döndüğünde aynen alırsın kiloları. ye ama abartma bak bana hiç abartmıyom ama kalori hesabı yapıyom yani günlük 1800 kaloriyi geçmemeye çalışıyom. haaa oluyomu her zaman değil. arada aşıyom ama moralimi hiç bozmuyom pişkin pişkin devam ediyom.
o salata bildiğimiz marol salata demi. resölerden öyle geldi sanki nette baktımda

kaptancım hoşgeldin tekara aramıza seni görmeyi özlemişiz nasılsın bakalım şimdi lahana suyumu içeceksin faydasını gördünmü deneyekm,i bizde
sağol canım benim geri elmaşekerimin dediği gibi hiç diyete başlayasım yok:))) lahana suyunu cuma yapmaya başlıcam yarın nöbetim var diyete başlamıyım
yakında şabana dönücem bugün haftanın ilk günü salı sallanır carşamba çarşafa dolanır............:)))
alıyorum alıyorum fi,l gibi oldummmm diyete de hiç başlayasım yok ((
aynen dilaram aynennnnn
herkeste hürrem izliyo heralde
yessss hürrremmmm başladıııııı..........
merhaba herkese :) benide aranıza alır mısınız :)
hoşgeldinnnnnnn
canım kahve ve çayın ödem tuttuğunu sölemişti gecen sene diyetisyenim ve kesinlikle yasaklamıştı ama tam bilemiyorum kahve içince bende bi saat filan açlığımı yatıştırıyo

geçmiş olsun canım şimdi nasıl kızın? daha iyidir umarım?

veeeee kayınvalide giderrrrr irem topikine geri dönerrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ohhh be sevindim buna :) gözün aydın şekerim uzak ve sağlıklı olsunlar :)

geçmiş olsun canım yaa eğer götürmediysen bi tahlile götür bence bebekken bazen böyle değişik kakalar oluyor ama tahlililini yaptır rahatla.. biz de de inek sütüne ilk geçtiğimizde olmuştu, belki yoğurt felan verdiysen ondan olmuş olabilir..

bugün markette jillian michaels ın kitabını gördüm topikte onun egzersizlerini yapan arkadaşlar vardı galiba
internette baktımda kadın zayıflama konusunda ne varsa el atmış

ben yaptımm evet başlangıç için biraz ağır leslieyle başlamak çok iyi olmuştu bende.. sonra 75 gibi jiilliana başladım başta biraz zorlanıyorsun ama zamanla ilerleme kaydettikçe insanın çok hoşuna gidiyor.. buarada ben 1 aydır spor yapmıyorum ya acaba diyorum benim göbek ondan mı döndü? aslında kilo veriyorum ama göbüşüm çıktı neyse dur bi regli olayım da geçer belki :18:

merhaba herkese :) benide aranıza alır mısınız :)

hoşgeldin cnaım...

abaaaaow 3 yumurta mı? çok değilmi canım ya alerji olma benim gibi başlarda sağlıklı beslencem diye ceviz badem yumurta ne bulduysam yedim acayip alerji olmuştum sen de olmaysın :) herşeyin fazlası zarar unutma..

kıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııız bu kazanın gelmiş hali olmasın? :18:

evet evet top gibi olanlardan :) yarısından yapıyorum kocaman oluyor içine domates bide taze soğan ince ince bide narekşisi :) ohhh mis .. sabahları yapamıyorum yürüyüşümü ama yorgun uyanıyorum oldum olası sabahları :/ kahvaltı falan ettikten sonra güç geliyor :))) o yüzden geceleri yapıyorum yürüyüşümü bırazdan başlıcam hatta :)) bide bu işin püfü 6 dan sonra yememek ben bunu biliyorum artık ve sabahları uyanınca aynaya baktığımda sanki azda olsa verdiğimi hissediyorum kilolarımdan bu sabah ve dün sabah böyle oldu :) daha 2 gün oldu zaten başlayalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…