- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
evet evet top gibi olanlardan :) yarısından yapıyorum kocaman oluyor içine domates bide taze soğan ince ince bide narekşisi :) ohhh mis .. sabahları yapamıyorum yürüyüşümü ama yorgun uyanıyorum oldum olası sabahları :/ kahvaltı falan ettikten sonra güç geliyor :))) o yüzden geceleri yapıyorum yürüyüşümü bırazdan başlıcam hatta :)) bide bu işin püfü 6 dan sonra yememek ben bunu biliyorum artık ve sabahları uyanınca aynaya baktığımda sanki azda olsa verdiğimi hissediyorum kilolarımdan bu sabah ve dün sabah böyle oldu :) daha 2 gün oldu zaten başlayalı
ne kadar az beslenmişsin canım ya,süt ve yoğurdunu eksik etmemelisin:44:bende menümü yazayım
sabah:cozuttum:26:
3 tatlı kaşığı acuka, 3-4 dlm ekmek
zeytin,peynir
ara: sade kahve
öğle:
3 kaşık patetes püre
1 kaşık kavrulmuş kıyma
akşam: bol salata içine 1 kk b.peynir doğradım.
ve bol bol su
merhaba karmanova, aramıza hoşgeldinmerhaba herkese :) benide aranıza alır mısınız :)
ben bu günlerde kafayı yedim. deli gibi kahve içmek istiyorum ki hiç aram yok. hemde şekersiz içiyom nasıl firenlicem kendimi. normalde her gün nescafe fincanı ile 1 fincan içiyodum bu gün yanı sıra 1 küçük fincan daha içtim. fazlası ne zarar verir. canım hala çekiyor ya burnuma kokuyor sanki
ne kadar az beslenmişsin canım ya,süt ve yoğurdunu eksik etmemelisin:44:
merhaba karmanova, aramıza hoşgeldin
ah be canım bu senin canın çekmeleri benim aklıma başka şey getirdi,adet olunca genelde tatlı çeker canlar,seninki burnuna tütüto , anaaaaamm bebişmi geliyo yoksa
harpycim light ürünler zararlı diye biliyorum ben,o yüzden sütümde yoğurdum da normal,gerçi sütü arada az yağlısından alıyorum,yoğurtsa ev yoğurdu :))sabah: yumurta, azcık ekmek, 1 kase yulaf+süt +tarçın, yarım greyfurt üzerine azcık pekmez (çok ekşiydi), domates
ara: yarım grisini
öğlen: brokoli 6 yk makarna, light ayran
ara: 2 lokma çikolata oğlumunkinden kemirdim dicem ama ondan çok yemiş olabilirim
akşam: 2 sk b pilavı, biraz pırasa (dibi tutmuş), hindi, yoğurt, light ayran
ara: en lightından süt
o light bu light ama çikolata hiç light olmamış de mi? ben ilk fırsatta bu pilatese başliyim en iyisi göbüşüm çok fena moralimi bozdu
herkese iyi geceler
niye herkes böyle diyo:18::18::18::18:canım az önce ekşi çekti salata yedim durumu kurtardım da şimdi de tatlı çekiyo noluyo banaaaaaaaaaaaaaa eşime dedim tatlı bul bana bakim görevini yerine getirebilecekmi yok kız yok adet olacam ben bilirim. gelyooooor geliyoooor hissediyoruuuum
harpycim light ürünler zararlı diye biliyorum ben,o yüzden sütümde yoğurdum da normal,gerçi sütü arada az yağlısından alıyorum,yoğurtsa ev yoğurdu :))
ahhh yawruuuuuuuumm pek hayra alamet değil bu tatlı tuzlu karıştırmaları ama ALLAH gönlüne göre versin inş. :))) bir lafı 40 kere söylersen başına gelir derler ya ,duyumla muhabbetleriniz geldi aklıma :)))
kız yok ağrım var diyom canım çıkıyo diyom. adet sancısı diyom. bebiş mebiş yok. olsada yola devam napim
harpycim light ürünler zararlı diye biliyorum ben,o yüzden sütümde yoğurdum da normal,gerçi sütü arada az yağlısından alıyorum,yoğurtsa ev yoğurdu :))
ahhh yawruuuuuuuumm pek hayra alamet değil bu tatlı tuzlu karıştırmaları ama ALLAH gönlüne göre versin inş. :))) bir lafı 40 kere söylersen başına gelir derler ya ,duyumla muhabbetleriniz geldi aklıma :)))
kız ne zararı var lightların? benim bildiğim tatlandırıcılar zararlı ondan da süütte yok zaten, süt sadece yağı azaltılmış değil mi? kız valla bilmiyom söle bakim ne zararı var?
bu hürreme noooldu böyle kardesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...herhalde o büyücü zehir gibi birsey yapti
:)) bilmemki ne olmuş ,ben o diziyi izlemedim hiç canım,ben kuzey-güney deyim
kizlar herif bu gün eve geldi...taframi anlamis bacisina yaptigimi..caktirmadan bana laf degdiriyor..neymis bacisi bu gün ona demiski :beni hususi aramamis kahvaltiya.ise cagiriyor sanirmisim yanlis anlarmisin..yuh yani...sülümanimin kafasini celmis cadaloslar geneee..hiii dedim soguk soguk..ben öyle tepki gösterincede kesti konuyu
tam dedigim gibi bitti yaaaaaaaaaagüneye gitte kuzey soguk üsütmeeyesin
he ya..acayip kurnazlar yenim ederim...esim zaten hic sormadi ya iki gündür neden gitmedigimi..ben anlamistim esimin onlara alinganlik gösterdimi anladigini...aklinca ortam yumusatiyor..bu günde inadina süslendim püslendim carsida gezdim..birde görümcenin yakinlarini görmedimmianaaaaacııım bak sen şu çakmaya,resmen seni salak sanıyo sanırım bu çakma,kocanı niye dolduruyoki sana kartşı,kendinide acındırması yokmu pees yani,önce başka söylüyo sana ,sonra eşine başka
ee gitmeden sormazsa öyle olur..haftaya gitme o tarafa..hurreme gel..orada cok mum yaniyor ortalik sicaktirasıl kuzey gelse güneye ohhhh kıyaküşütmüşüm bile canım ya boğazlar fena,kulaklarıma vuruyo ağrısı :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?