- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
bu hürreme noooldu böyle kardesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...herhalde o büyücü zehir gibi birsey yapti
he ya..acayip kurnazlar yenim ederim...esim zaten hic sormadi ya iki gündür neden gitmedigimi..ben anlamistim esimin onlara alinganlik gösterdimi anladigini...aklinca ortam yumusatiyor..bu günde inadina süslendim püslendim carsida gezdim..birde görümcenin yakinlarini görmedimmiay canim SIKILDI dolasiyorum dedim onlarada
ee gitmeden sormazsa öyle olur..haftaya gitme o tarafa..hurreme gel..orada cok mum yaniyor ortalik sicaktir
galiba bencede zehir verdi.
kııız senin çakma çok cadı haaaa. şah sultanı geçer o bacım. ama o salak izlenimini sen veriyon ellerine diyom sana. saklama kendini koyver gitsin
valla ben padisahtan cok hürremin derdindeyim..padisahi hürreme güzel sözler söylerken izliyorum...bu gece rüyamda sülüman asik olmasin bana simdiama duyum kül yutmazzzzz :))) en güzlini yapmışsın canım ,sefan olsun,şimdi yetiştirirler çakmaya
sevmiyorum ben o diziyi,tarihime hakaret ediyo resmen,alim olan padişahları uçkur düşkünü gösteriyo, o yüzden izlemedim hiç :44:
ohhhh yedim 4 dilim baklavamı oturdum bi tarafımın üstüne. yaaaa bu ay ortalama 2000 kalori oluyo amaaaaaan çok az 1800 yapamadım. neyse sinirim bozuldu ben yatıyom.
valla ben padisahtan cok hürremin derdindeyim..padisahi hürreme güzel sözler söylerken izliyorum...bu gece rüyamda sülüman asik olmasin bana simdi
dur bakalim yarinda gitmeyecegim..bu aksam birde yemek salmis esimle bana...ya o kadar uyanikki..esime:ben dostuyum duyumun havasi veriyor..zehir zehir..sanki ben bilmiyorum ne maksat oldugunu...sahne onlarin..oynasinlar bakalim.
hadi yaaaaaaaaaaaaaaaa yedim valla..pilavdan 4-5 kasik yedim..yahu insaatta aksamakadar ne edecek..cok cok icine tükürmüstür..tam kedi bakışlı desen senin çakmayı, kıs aklına sokmuş gibi olmayayım ama gönderdiği şeyleri yeme,yersende oku kendini,ben sinsi kişilerden korkarım çok,hele özelikle ısrarlı bişey yedirtilmek istiyosa ben yemem,dünyanın binbir türlü hali var
:)) afiyet olsun canım,şifa olsunhadi yaaaaaaaaaaaaaaaa yedim valla..pilavdan 4-5 kasik yedim..yahu insaatta aksamakadar ne edecek..cok cok icine tükürmüstür..
ay kimdi kiz bu tickerimdeki seyin kazan oldugunu söyleyen..o söylediginden beri kazana benzetmeye calisiyordum benzetemiyordum..simdi düstü jetonum..hani derler ya gökkusaginin altinda bir testi altin var diye..bu ticker onu anlatiyor..ama bende sümüklü böcek olarak sürünerek gidiyorum..olurmu ya bir kazan altina varmak icin sürünülürmü..ilk firsatta tickerimi degisecegim..kosan kadin yapacagim..yok ya niye kosuyorumki bisiklet sürecegim..yok yok onada gerek yok..araba sürecegim...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buldum ucak var ucak ucaga binecegim tamam kesin ucaga binecegim
vah vah noolcak bu hürremi hali..neler oluyor anlamadim..böylede bitirirler diziyi gözükörolmayasicalarsemsipasapasajinda dili büzülesiceler
irem nasılsın?beni hatırladın mı bilmiyorum..k.validen sende mi kalıyordu?veeeee kayınvalide giderrrrr irem topikine geri dönerrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
aynı benim gibisin arkadaşım 73 kg ile ayrıldım topikten 80 küsürle döndüm küsüratını bilmiyorum yarın göreceğiz..teşekkürler kızlar diyet miyet olmadı walla onlar varken hatta bi sürü güzel şey yapınca oturdum yedim yani
canım ben gecen sene 84.5 tan 71e düştüm bi tedavi yaptırdım 76 oldum yazın devam etmedim diyete 80 oldum bu gidişimden öncede 78 yapıp gittim 82 ile geri döndüm
bakalım şimdi neler yapabilicem
ne çok anlattım 82 yim canım ticker yapam bu akşam kendimeeee....
cuma başlıyorum tekrar ama çok şişlik var belki bi lahana ile tüpten de kalan şişlik varsa bi atarım diyorumbakalaım
Arkadaşım hoşgeldin..bendee yazayım :) sabah : 3 yumurta , 1 minikk beyaz peynir , 5 zeytin , 1 tabak karalahana çorbası :) yumurtaya hiç dayanamıyorummmm
ara : türk kahvesi
akşam : iceberg salatası yağsız ama narekşili tazesoğanlı
ay kimdi kiz bu tickerimdeki seyin kazan oldugunu söyleyen..o söylediginden beri kazana benzetmeye calisiyordum benzetemiyordum..simdi düstü jetonum..hani derler ya gökkusaginin altinda bir testi altin var diye..bu ticker onu anlatiyor..ama bende sümüklü böcek olarak sürünerek gidiyorum..olurmu ya bir kazan altina varmak icin sürünülürmü..ilk firsatta tickerimi degisecegim..kosan kadin yapacagim..yok ya niye kosuyorumki bisiklet sürecegim..yok yok onada gerek yok..araba sürecegim...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buldum ucak var ucak ucaga binecegim tamam kesin ucaga binecegim
HAYIRLI SABAHLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR...
kızlar uyanamadınızmı hala?kocişimi yolladım işe,çocuklar uyanana kadar topikteyim...aç karnına kan vermeye gideceğim troidime baktıracağım..yarın sağlıklı beslenmeye ve spora başlıyorum inş.
güüüünayyyydııııın mı desem kız anlamadınmı bunca zaman allah senin canını almasın. ama ben geçen gün o kazanı aldım ve ağzından damlayan balları topladım artık içinde altın yok
günaydın tatlım bende sabahçı olanlardanım. kocamla oğlumu gönderdim kızımla oturuyoz. işi bitirebilseydim. buraya gelince bütün işim kalıyo yaw
valla öyle arkadaşım..sen çocukları büyütmüşsün sanırım..bizimkiler küçük..2 ve 4 yaşlarındalar..bu arada yarın tartı günü olduğunu unutuyorsun galiba..baklavalar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?