Allah bağışlasın canım 1.sınıfta neden bukadar çocuklara yükleniyorlar anlamıyorum..senin gibi olan arkadaşlarımla artık sık görüşemiyoruz çocukla ödev yapmaktan..benimki biri 7 biri 4 yaşında teyzesi. büyüğü bu sene 1. sınıfa gidiyo. depresyona girdim. ödev yaparken artık imdaaaaaaat diye bağıra bağıra kaçmak istiyorum.baklavaya gelince yarın tartı günü de öbür günde kırmızı kart günü. anaaaaam. bu günlerde deli gibi bi ekşiye bi tatlıya bi acıya falan saldırıyom. napim sağlık olsun. şu iki günü atlataydım:18::18::18::18:
yok denemedim ama hurmanın iyi olduğunu biliyorum şeker krizinde. anne sütünü bile arttırıyomuş onu bırak gebeliğin son zamanlarında yediğinde bebek doğduğunda hiç sarılık olmuyomuş.Allah bağışlasın canım 1.sınıfta neden bukadar çocuklara yükleniyorlar anlamıyorum..senin gibi olan arkadaşlarımla artık sık görüşemiyoruz çocukla ödev yapmaktan..
tatlı krizine hurma çook iyi geliyor denedinmi?
yine oku oku bitiremedim gece uyuyan olmamış anlaşılan
karbonatlı su ne işe yarıyor canımyoğurt karbonatlı su tüketin cnm.
Bide vücudu arada şaşırtın çikolata yiyip o gün ekmeği kesin
ahanda açtım mügeyi biniyom bisikletime. Yuppiiiiiii yaşasın spor yapmak kalkın kızlar hadiiii hep beraber
bende de koşu bandı var canım ama düşünüyorumda sanırım bisiklet alsam daha iyi olurdu
karbonatlı su ne işe yarıyor canım
bende de koşu bandı var canım ama düşünüyorumda sanırım bisiklet alsam daha iyi olurdu
bende de koşu bandı var çok sıkıcı oluyo
WAWW BU SÜPER BİŞEY UNU DENEYECEM SAĞOL CANIMvücutta biriken asitlerin vücuttan atılmasını sağlıyor. alkali beslenme diyorlar. bu konuyla ilgili bir topik var bakabilirsin. aslında yapıla bilse çok güzel. diyet olarak geçiyo ama diyet değil bir beslenme şekli. vücudun asidik olup olmadığını anlayabilmen için idrarına bak idrar ne kadar açık renkse asitlik az demek. fazla asit kilo yapıyor.
tv karşısında yürü ben öyle yapıyom. çok sıkıcı yoksa. bendeki eliptik bisiklet. insanın canını çıkarıyo. tabi yürüyüşten biraz daha fazla kalori yapıyor.
Selam kızlar ben de 83 kg ile başladım diyete. Şu an 81 kg oldum, haftada 1 kilo verdim şimdilik.. Sadece ekmek ve şekeri keserek.
Tartıma inanamadım 83 kg olamam ben ya :)
canım bizde inanamadık ilk gördüğümüzde yada bu gerçekle karşı karşıya geldiğimizda bizde aynı tepkiyi vermişizdir. ama gerçek bu. biz kilolu insanlarız. ama bu durumdan hep beraber kurtulacaz. biraz yediklerimize dikkatederek biraz sporu hayatımıza katarak (buna mecburuz) verecez bu kiloları.
Vücuduma birden bire yüklenmek istemedim. Yavaş yavaş pilav, makarna gibi yiyecekleri de kesecem yavaş yavaş :) Ve spor ekleyerek tabi..
Bu şekilde haftada 2,5 kg vereceğimi düşünüyorum. Hedef 55-60 kg
canım haftada 2.5 kg çok fazla. şöyleki ilk zamanlar verebilirsin ödem olarak ama yağ olarak bu şekilde verebileceğine inanman hayal kırıklığı olarak döner. sonra da pes edersin. haftada 1.5 kilo veren arkadaşlarımız var. ama onlarda her hafta değil bazen duruyor bünye bir iki hafta sonra birden veriliyor. bazı arkadaşlarımızda haftada hiç sektirmeden 500 gr veriyor. inşallah istediğin gibi verebilirsin canım
Çok bilgim yok, ama 1 haftada 1 kg verdiysem bu şekilde spor ve birkaç eklemelerle 2,5kg verebileceğimi düşünmüştüm. Neyse sağlıklısı olsun :) Geç olsun güç olmasın değil miUzun bir süre var nasılsa. İnşallah başaracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?