80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende senin gibiyim valla öyle ekrana boş boş bakıyorum yazmak zor geliyo bende spora gitcem birazdan kahvede içemiyorum 1 saat kadar öğle yemeğinde ciğer yedim demirini almam lazım

bende senin gibiyim valla öyle ekrana boş boş bakıyorum yazmak zor geliyo bende spora gitcem birazdan kahvede içemiyorum 1 saat kadar öğle yemeğinde ciğer yedim demirini almam lazım

afiyet oksun canım. sporda allah kolaylık versin. napıyosun orda. toplu yapılan bişeymi bireysel mi çalışıyosun

eğlenceli olsa gerek. benim eşim izin vermiyo salona. o yüzdem aletleri aldı evde çalışıyom ama bazen sıkılıyo insan

erkeklerle karışık olduğu için izin vermiyo galiba eşin ama bizimki belediyenin sadece kadınlar var hocalarda kadın sadece güvenlik görevlisi var erkek onlarda dışarda salona habersiz girmiyolar

erkeklerle karışık olduğu için izin vermiyo galiba eşin ama bizimki belediyenin sadece kadınlar var hocalarda kadın sadece güvenlik görevlisi var erkek onlarda dışarda salona habersiz girmiyolar

zannetmiyorum burda kadın erkek karışık olduğunu salonların. ama bizimki pimpirikli işte. aldım işte ne istiyosan dur evinde çalış diyo. sağolsun kırmadı ne istesem aldı o konuda hakkını yemeyeyim.

burada ki özel spor salonları kadın erkek karışık ondandır diye düşündüm sende o aletleri kullanıyosan ne güzel ben babama zorla koşu bandı aldırdım ama ayda yılda bir kullanıyorum verdiğim paraya yazık

saat 2 30 olduğunda evden çıkmış olmam lazım ben burla lak lak yapıyom. sonra görüşürüz tatlım. kolay gelsin bol kalori yak emi

mrb kızlar nasılsınız dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek yumurta maydonoz 8-9 zeytin 1 kase yoğurt

öğle:3 kaşık yoğurt çorbası ve 2 kaşık et

ara:4-5 çubuk

akşam:1 kepçe et bol salata yoğurt

ara:1 elma

2b yeşilçay 4 b beşibiyerde

balmiiiiiiiiiiiiiiiiii yaani iki senedir bir resmi cözemedim ya yuh bana diyorum yuuuuuuuuuuuuuuh

yok kiz bala benzemiyor altin bu altin...ev icin sattigim altinlar geri gelmis..gerci o bir küp degildi hatta bircaybardagi bile degildi ya neeeeeeeeeeeeeeeeeeeyse

arkadaşım sen bu menüyle doyuyor musun?

kızlaar şuan annemdeyim..sabah aklımdan geçmişti annem bir irmik helvası yapsa diye..öylede olmuş..fıstıklı irmik helvamı yedim
sizde ister misiniz?
bugün son günüm:26:neyse sabah tartıda kaç kg çıkacağım merak ediyorum..

taylan kümelinin facebook grubunu takip ediyorum cnm. taylan hnm. günde 3 fincan kahve içiyormuş çünkü metabolizmayı hızlandırıyormuş. bunu kendi paylaştı. bende nescafesiz duramam ama süt tozu yerine bikaç damla süt koyuyorum şekersiz tüketiyorum.

ne kadar az beslenmişsin canım ya,süt ve yoğurdunu eksik etmemelisin:44:

cnm sabah çok ekmek yedim diye kendime ceza verdim ama akşam pişman oldum ya sütüm kesilirsediye(
çok su tüketiyorum bu nedenle. aslında süt ve yoğurdu hiç eksik etmezdim ama dün evde kalmamıştı eşimde şehir dışında böyle oluverdi yani. teşekkürler cnm

yarın diyete başlayalı bir hafta olacak inşallah. çok merak ediyorum ne kadar gitti.
bu arada dün sanırım banyoda su yuttu bebeğim, sonrasında kaka sorunu yaşamadık çok şükür. şimdi uyuyor ama ben kalkıp ne iş görmek istiyorum nede spor yapmak. pöffff

irem nasılsın?beni hatırladın mı bilmiyorum..k.validen sende mi kalıyordu?

aynı benim gibisin arkadaşım 73 kg ile ayrıldım topikten 80 küsürle döndüm küsüratını bilmiyorum yarın göreceğiz..
bu arada tedavi ne durumda?

hatırladım canım hatırlamaz mıyım hoşgeldin tekrar uğraş didin didin hoop 2-3 ayda geri gelsin anam bi rahatlayarak yemek yiyemeyecz biz:))

tedavi 6 olumsuz tüp bebek denemsi ile son buldu(

içimi rahatlattın canım. kahvenin içerisine şeker ya da süt katmıyorum sade zift gibi içiyom normalde içmezdim sevmezdim de içenlere de nasıl içiyonuz derdim. memlekete gidip geldikten sonra bişe oldu ne oldu bilmiyom deli gibi kahve içesim geliyor. ne zaman kahvenin olduğu dolabı açsam missssss gibi kokuyo burnuma

hatırladım canım hatırlamaz mıyım hoşgeldin tekrar uğraş didin didin hoop 2-3 ayda geri gelsin anam bi rahatlayarak yemek yiyemeyecz biz:))

tedavi 6 olumsuz tüp bebek denemsi ile son buldu(

bizim asıl hatamız yani zayıflarken yediklerimize o kadar dikkat ediyoruz ki normalde beslenmeyeceğimiz şekilde besleniyoruz. mesela ben kola ve cips çok tüketirdim diyete başladım diye kestim. baktım ben ilrki zamanlarda hiç mi yemicem bu zıkkımları dedim. cevap yiceeeem oldu. bu durumda beslenme şeklimi bu kaçamaklarıma görede de şekillendirmem gerekiyor. spor yapıp yapıp ideal kiloma geldikten sonra salarsam haliyle geri alırım. biz kilo verdikten sonra buna dikkat etmiyoz işte. halbu ki haftada iki gün yürüsek kaçamak yaptığımızın ertesi günü sadece bir gün kendimize dikkatetsek hiç geri almayacaz. ama yoooook illaki kıçımızı yayacaz o gün senin bu gün benim gezip millete hava atacaz ben zayıfladım diye. sonra bir gün biri diyecekki yoooo ne zayıflaması kilo bile almışsın. aynaya bakacaz ve yine aynı son anaaaam neyaptım ben kendimi frenleyemeden neler yazmışım senaryo gibi olmuş heeeey bir gün bunu tv de izlersem telif hakkı davası açarım karışmam ayağınızı denk alın şaka şaka alın filmini çekin millet bilinçlensin birazcık. üstüne para bile veririm

martın 16 sında düğünümüz var ama ben hala kıyafet bulamadım,hep bu kilolar yüzünden beğendiğimde olmuyo

canım o güne kadar callenetics yap nooooolur bu uyarımı göz ardı etme. bende yazın seninle aynı durumdaydım hiç kıyafet bulamadım. düğüne 22 gün kalana kadar o zaman callen i buldum ve başladım. düğünden 1 hafta önce gittim ve abiye bulabildim kendime çoooook mutlu olmuştum. 89 kiloydum o zaman.nolur dikkate al bu dediğimi bak aldığım kıyafeti avatarımda görebilirsin değiştiriyom şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…