öyle uykum var öyle canım sıkılıyoooo amanın kimse muhabbet etmiyoooo. oğlanı almaya gidecek olmasaydım yatar uyurdum ne güzel ooofffff offff. ne zor anne olmak kendin için ayıracak vaktin bile olmuyo. şimdi gözümü kapatsam eminimki bu sefer kızım uyandırır. en iyisi bi kahve galiba. heyyoooo dünden beri bu günü bekliyom. yani kahve için. dünkü kahve kontenjanım dolmuştu. nihayet. sizde istermisiniz kızlar
bende senin gibiyim valla öyle ekrana boş boş bakıyorum yazmak zor geliyo bende spora gitcem birazdan kahvede içemiyorum 1 saat kadar öğle yemeğinde ciğer yedim demirini almam lazım
afiyet oksun canım. sporda allah kolaylık versin. napıyosun orda. toplu yapılan bişeymi bireysel mi çalışıyosun
bugün bireysel çalışıyoruz aletlerle dün aerobik vardı onu hocayla birlikte topluca yapıyoruz
eğlenceli olsa gerek. benim eşim izin vermiyo salona. o yüzdem aletleri aldı evde çalışıyomama bazen sıkılıyo insan
erkeklerle karışık olduğu için izin vermiyo galiba eşin ama bizimki belediyenin sadece kadınlar var hocalarda kadın sadece güvenlik görevlisi var erkek onlarda dışarda salona habersiz girmiyolar
zannetmiyorum burda kadın erkek karışık olduğunu salonların. ama bizimki pimpirikli işte. aldım işte ne istiyosan dur evinde çalış diyo. sağolsun kırmadı ne istesem aldı o konuda hakkını yemeyeyim.
burada ki özel spor salonları kadın erkek karışık ondandır diye düşündüm sende o aletleri kullanıyosan ne güzel ben babama zorla koşu bandı aldırdım ama ayda yılda bir kullanıyorum verdiğim paraya yazık
saat 2 30 olduğunda evden çıkmış olmam lazımben burla lak lak yapıyom. sonra görüşürüz tatlım. kolay gelsin bol kalori yak emi
balmiiiiiiiiiiiiiiiiiigüüüünayyyydııııın mı desem kız anlamadınmı bunca zaman allah senin canını almasın. ama ben geçen gün o kazanı aldım ve ağzından damlayan balları topladım artık içinde altın yok
günaydın tatlım bende sabahçı olanlardanım. kocamla oğlumu gönderdim kızımla oturuyoz. işi bitirebilseydim. buraya gelince bütün işim kalıyo yaw
arkadaşım sen bu menüyle doyuyor musun?mrb kızlar nasılsınız dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek yumurta maydonoz 8-9 zeytin 1 kase yoğurt
öğle:3 kaşık yoğurt çorbası ve 2 kaşık et
ara:4-5 çubuk
akşam:1 kepçe et bol salata yoğurt
ara:1 elma
2b yeşilçay 4 b beşibiyerde
ben bu günlerde kafayı yedim. deli gibi kahve içmek istiyorum ki hiç aram yok. hemde şekersiz içiyom nasıl firenlicem kendimi. normalde her gün nescafe fincanı ile 1 fincan içiyodum bu gün yanı sıra 1 küçük fincan daha içtim. fazlası ne zarar verir. canım hala çekiyor ya burnuma kokuyor sanki
ne kadar az beslenmişsin canım ya,süt ve yoğurdunu eksik etmemelisin:44:
irem nasılsın?beni hatırladın mı bilmiyorum..k.validen sende mi kalıyordu?
aynı benim gibisin arkadaşım 73 kg ile ayrıldım topikten 80 küsürle döndüm küsüratını bilmiyorum yarın göreceğiz..
bu arada tedavi ne durumda?
taylan kümelinin facebook grubunu takip ediyorum cnm. taylan hnm. günde 3 fincan kahve içiyormuş çünkü metabolizmayı hızlandırıyormuş. bunu kendi paylaştı. bende nescafesiz duramam ama süt tozu yerine bikaç damla süt koyuyorum şekersiz tüketiyorum.
cnm sabah çok ekmek yedim diye kendime ceza verdim ama akşam pişman oldum ya sütüm kesilirsediye(
çok su tüketiyorum bu nedenle. aslında süt ve yoğurdu hiç eksik etmezdim ama dün evde kalmamıştı eşimde şehir dışında böyle oluverdi yani. teşekkürler cnm
hatırladım canım hatırlamaz mıyım hoşgeldin tekrar uğraş didin didin hoop 2-3 ayda geri gelsin anam bi rahatlayarak yemek yiyemeyecz biz:))
tedavi 6 olumsuz tüp bebek denemsi ile son buldu(
martın 16 sında düğünümüz var ama ben hala kıyafet bulamadım,hep bu kilolar yüzünden beğendiğimde olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?