80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok moralim bozuldu caım ya sinirimden ağlıorum inan o söylediğin ne ki canım,sporun farklı bi şeklde yapılışımı?
tmm canım bakıyorum

martın 16 sında düğünümüz var ama ben hala kıyafet bulamadım,hep bu kilolar yüzünden beğendiğimde olmuyo

benim kardeşimde bu yaz nişan yapmaya karar vermişşşşş acil acilll zayıflamam lazımmm yeter artık şık bi bayan olarak ortaya çıkmak istiyorummmm
köpüşümde büyüyo 1 ay sonra beraber yürüyüşe çıkabilirim onunlaaa:))

ya kızlar bu lahana kürünü sıcak mı içmek gerekiyo bilen var mı???

canım senin yine yaz,benimkine 1 ay kaldı ve ben bi tarafımı yırtsam 1 ayda incecik olamam,olsamda 84 falan olabilsem bari ama çok zor,baksanıza kaç haftadır uğaşıyorum tık yok,gitmiyo yapışkan yaşlar üzerimden,moralim bozuluyo,hevesim kırılıyo her şeyde ((

bak sana diyom 22 gün vardı bizim düğüne. callenetics sıkıcı gelirse 8 minutes hareketlerini yap. 8 er dakika kalça göbek kol ve bacak çalıştırıyo. tamam kilo belki çok az veriliyo ama sıkılaştığın için daha zayıf görünüyon. ben 50 bedenin içine girebiliyodum ilk baktığımda. 20 güne kalmadan 44 beden aldım diyorum. her yerim büklüm büklüm dü. karnım kat kattı düzlendi tamam kilo vermemiştim çok fazla ama görenler çok vermişsin diyodu.

bir resmi alıp yüzlerini silip nasıl buraya atıyoz?

bilgisayardaki paint bölümüne gel resmi oaraya taşı sonra yüzü sil canım
o yeni oluşana bi isim ver yazının rengini değiştirdiğimiz yerde dosya ekleme var değiştirdiğin resmi ordan buraya yüklemeyi dene umarım karışık olmamıştır..

yaptım da buraya atamadım bir insan bu kadar beceriksiz olur. halbuki çocukların resmini atmıştım daha önce buraya offff. neyse hayırlısı olsun

cevap yazma yerinde üstte smiley nin yanında eklentiler var ona tıklayıp sağ köşede dosya ekle var ordan dosya seçe tıklıyıp resmi seçiyosun istediğin resmi ana klasörden eklentilere sürüklüyosun önce içeriğe ekleye sonrada bitire tıkla biraz uzun ve karışık oldu ama idare et

benimki eve geliyo yemek hazırlayayım hiç olmazsa o işte kopyala yapıştır yapabiliyorum yapıştırimde yesin yemeğini

oyy lahana suyunu balkonda haşlıycam ben dayanamam onun kokusuna nasıl içicem ben onuda bilmiyorumm ama yarın ilk gün ve hiç tartılmıycam bi hafta dayancam hadi bakalımmm

İyi aksamlar kızlarr nasilsiniz ben bugun adet oldum agridan kıvranmaktayim

Sagol canim ya simdi baya iyi oldu simdi

Cok sagol canim iyi artik

oyy lahana suyunu balkonda haşlıycam ben dayanamam onun kokusuna nasıl içicem ben onuda bilmiyorumm ama yarın ilk gün ve hiç tartılmıycam bi hafta dayancam hadi bakalımmm

Napiyon irem lahana suyu ben icemiyorum ya pko icin sogan suyu ic demislerdi nasil kokuyodu :104::104::104:

Selam kızlar menümü yazmaya geldim..yarın bildirim günü ama ben biraz umutsuzum nedense..
Sabah: Peynir, zeytin, 1 dilim tost, 2 lokma pekmezli ekmek
Ara: Türk kahvesi.
Öğle: 2 kaşık pırasa, 1 parça tavuk, 2 kaşkı pirinç pilavı, yarım bardak ayran
Ara: 1 muz, yarım mandalina
Akşam: Kıymalı mantar sote, 2 kaşık pilav, 2 lokma biber turşu, yarım kase yoğurt
Ara: Acıkırsam meyve, acıkmazsam yemiycem

Napiyon irem lahana suyu ben icemiyorum ya pko icin sogan suyu ic demislerdi nasil kokuyodu :104::104::104:

canım bende ilk defa deniycem balkonda küçük tüpte yapıcam ki koku bunaltmasın beni.. soğan suyundan çok etkilenmemiştim ben bu ay bunu yapayım öbür ay da pko için soğan suyu içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…