canım o güne kadar callenetics yap nooooolur bu uyarımı göz ardı etme. bende yazın seninle aynı durumdaydım hiç kıyafet bulamadım. düğüne 22 gün kalana kadar o zaman callen i buldum ve başladım. düğünden 1 hafta önce gittim ve abiye bulabildim kendimeçoooook mutlu olmuştum. 89 kiloydum o zaman.nolur dikkate al bu dediğimi bak aldığım kıyafeti avatarımda görebilirsin değiştiriyom şimdi
martın 16 sında düğünümüz var ama ben hala kıyafet bulamadım,hep bu kilolar yüzünden beğendiğimde olmuyo
benim kardeşimde bu yaz nişan yapmaya karar vermişşşşş acil acilll zayıflamam lazımmm yeter artık şık bi bayan olarak ortaya çıkmak istiyorummmm
köpüşümde büyüyo 1 ay sonra beraber yürüyüşe çıkabilirim onunlaaa:))
ya kızlar bu lahana kürünü sıcak mı içmek gerekiyo bilen var mı???
canım senin yine yaz,benimkine 1 ay kaldı ve ben bi tarafımı yırtsam 1 ayda incecik olamam,olsamda 84 falan olabilsem bari ama çok zor,baksanıza kaç haftadır uğaşıyorum tık yok,gitmiyo yapışkan yaşlar üzerimden,moralim bozuluyo,hevesim kırılıyo her şeyde((
bir resmi alıp yüzlerini silip nasıl buraya atıyoz?
bir resmi alıp yüzlerini silip nasıl buraya atıyoz?
yaptım da buraya atamadım bir insan bu kadar beceriksiz olur. halbuki çocukların resmini atmıştım daha önce buraya offff. neyse hayırlısı olsun
cevap verme panelinde insert image var canım ordan yükle
kendimle barisik oldugum kesinlikle dogru..ama bu demek degilki kendimi begeniyorum..yok valla kilolarimla hele hiiiic anlasamiyoruz ..ama acilarin kadinini oynamaktanda yoruldum valla..birazda arsizlarin kadinini oynayayim
kiz ayca davetlerden uzak durmaaya calis..valla ben gittigim zaman kesinlikle kazasiz dönemiyorum..ille birseyler kacmis oluyor..mümkün oldugu kadar gitmemeye calisiyorum davete..hos davet edende yok ya benimkide laf olsun iste
denizim cok gecmis olsun..mideyi karistirmis demekki...nanelimon icir iyi gelir
Sevgili Erkan Ağabey..
Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum..
geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde tv seyrederken
bıraktım. arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. hayli
uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri döndüm.
eve girince gözlerime inanamadım.. kocam komşunun kızı ile yatağımızda..
ben 32, kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22.. biz 10 yıldır evliyiz..
yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı.. 6 aydır
birliktelermiş..
"ya bu ilişki şimdi burda bitecek veya evliliğimiz..!" dedim bağırarak..
o gün işi bıraktı, gitgide artan bir depresyona girdi.. onu çok seviyorum
ama o ultimatomu çekince yok oldu.. resmen eridi.. artık ona ulaşamıyorum..
lütfen bana yardım eder misiniz?..
sevgilerimle
Ayşe..
Sevgili Ayşe;
Hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysan
arabalar genelde bunu yapar..
kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, çöküntü gibi bir şey var
mı.. manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden geçirt.
eğer bunlar sorunu çözemezler ise sorun yakıt pompasında olabilir.
bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (araban tüplü mü benzinli mi dizel mi
yazmamışsın, sanırım yardımcı oldum, Erkan ağabey'in
geçmiş olsun canım şimdi nasıl kızın? daha iyidir umarım?
ohhh be sevindim buna :) gözün aydın şekerim uzak ve sağlıklı olsunlar :)
geçmiş olsun canım yaa eğer götürmediysen bi tahlile götür bence bebekken bazen böyle değişik kakalar oluyor ama tahlililini yaptır rahatla.. biz de de inek sütüne ilk geçtiğimizde olmuştu, belki yoğurt felan verdiysen ondan olmuş olabilir..
ben yaptımmevet başlangıç için biraz ağır leslieyle başlamak çok iyi olmuştu bende.. sonra 75 gibi jiilliana başladım başta biraz zorlanıyorsun ama zamanla ilerleme kaydettikçe insanın çok hoşuna gidiyor.. buarada ben 1 aydır spor yapmıyorum ya acaba diyorum benim göbek ondan mı döndü? aslında kilo veriyorum ama göbüşüm çıktı neyse dur bi regli olayım da geçer belki :18:
hoşgeldin cnaım...
abaaaaow3 yumurta mı? çok değilmi canım ya alerji olma benim gibi başlarda sağlıklı beslencem diye ceviz badem yumurta ne bulduysam yedim acayip alerji olmuştum sen de olmaysın :) herşeyin fazlası zarar unutma..
kıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııız bu kazanın gelmiş hali olmasın? :18:
oyy lahana suyunu balkonda haşlıycam ben dayanamam onun kokusuna nasıl içicem ben onuda bilmiyorumm ama yarın ilk gün ve hiç tartılmıycam bi hafta dayancam hadi bakalımmm
Napiyon irem lahana suyu ben icemiyorum ya pko icin sogan suyu ic demislerdi nasil kokuyodu :104::104::104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?