80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
1 ekmek
1 yumurtadan biberli çeçilli omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak meyve çayı
1 çay kaşığı pekmez
1 elma
3 kayısı
Ara
4 küçük galeta
1 bardak süt
Öğle
2-3 servis kaşığı kadar ciğer sote
1 ekmek
salata
1 portakal
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
Akşam
1 tabak kapuska
3 kaşık yoğurt
Ara
1 portakal
yeşil çay

naber kizlar ne var ne yok...
ben bu cakma duyuma tavir yapiyorum ya..hani beni kahvaltiya cagirmamisti banada sen yoksundur diye arama geregi duymadim demistide bende küsmüstüm yaaa..ha o günden beri gitmiyordum..yani bu gün 3.gün insaatlarina girmedigim..kapinin önünde herifi birakip gidiyordum..birdahada arayip sormuyordum...
bu gün herifi birakirken herif sende gel dedi..bende gelmeyecegim sana kolay gelsin dedim..israr etti..gel bir cay icte git...bende calismayacagim..beraber geliriz dedi(ki ilk günü gelmiyorum diyince byeee demisti bana ukala ukala) yok dedim...aksam tel caldi..bizim cakma duyum.. sesin cikmiyor kac zamandir iyimisin..yoksa küstündemi gelmiyorsun...yorgunluktan bilmeden bir yanlismi yaptik ta küstün dedi... bende evet öküzlügünüz hatta hayin öküz olusunuz zoruma gitti demek istedim ama tabiki diyemedim yok ya isler gücler vardi firsat bulamadim dedim formaliteden..ne diiim ben kimsenin yüzüne birsey diyememki kolay kolay..kiramam yapamamiste....gel yemek yiyelim dedi..dedim arkadas caya geldi..bizde oturuyoruz gelemem...su benim halakizi zehra varya o gelmisti oturmaya..herzamanki gibi akam olduktan sonra tabii neyse arasi 1 saat gecmedi..öteki görümcem elinde 1 tabak yemekle cikageldi..tabi biz halakizi zehrayla cay iciyoruz..gel dedim buyur ettim kaynanam arabadaymis cocuklar arabadaymis gelemezmis..neyse 3.gün ciddiyetimi anladilar cok sükür...artik arada giderim..artik tavir yaparsam gereksiz olur...kendimi haksiz yere düsürmüs olurum

biri yapacağını yapıyo kardeşide özür yemeği getiriyo iyi valla bunların biri ne yese diğerinin midesine gidiyo heralde

aa oldu vesikalik resmimi koyabildim..tük su sakallarimi almayi unutmusum ama neyseeeeeeeeeeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 639090 deneme yapiyorum bende resim yükleyebilirmiyim acaba diye...deneme denemeeeeeeeeeee
ya cok sirin ama dimiiiiiiiiiiiiiiiii..sanki tam gülümseyecekken asagiden biri bogazini sikmista yutkunamamis gibi duruyor...ayni ben iste..tam mutlu olucam ille birileri bogazimi SIKACAK hele bakislar ayni ben..gelin lan üatüme istediginiz kadar aglamayacam iste hih catlayin patlayin aglamayam der gibiyim aglamamak icin kendimi tutarak

Eki Görüntüle 639090 deneme yapiyorum bende resim yükleyebilirmiyim acaba diye...deneme denemeeeeeeeeeee
inceledimde burnundada hafif sola dogru cekme var...tipki benimki gibi vallahi..sakal sac ayni ben..allah kafadan cok sakala vermis kili tüyü kesin bunun bacaklarida benim gibi killidir..benimkini toplasak bir bebek yastigi cikar..ondan cikmaz

kız bir gün daha keyfini çıkarsaydın :)) gel demiycektin aslında daha da bi bozulcaktı

sabah : kepek ekmeğiyle yağsız tost ve 1 bitki çayı
ara : 1 gün kurusu,1 kuru erik,2 lokma pestil ve yarım bardak kısır
öğle : 1 kase çorba, 2 parça ızgara tavuk,1 dilim ekmek,1 koca bardak ayran
ara : 1 bardak süt
akşam : 1,5 tabak yoğurtlu mantı :26:
ara : yeşil çay içerim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…