naber kizlar ne var ne yok...
ben bu cakma duyuma tavir yapiyorum ya..hani beni kahvaltiya cagirmamisti banada sen yoksundur diye arama geregi duymadim demistide bende küsmüstüm yaaa..ha o günden beri gitmiyordum..yani bu gün 3.gün insaatlarina girmedigim..kapinin önünde herifi birakip gidiyordum..birdahada arayip sormuyordum...
bu gün herifi birakirken herif sende gel dedi..bende gelmeyecegim sana kolay gelsin dedim..israr etti..gel bir cay icte git...bende calismayacagim..beraber geliriz dedi(ki ilk günü gelmiyorum diyince byeee demisti bana ukala ukala) yok dedim...aksam tel caldi..bizim cakma duyum.. sesin cikmiyor kac zamandir iyimisin..yoksa küstündemi gelmiyorsun...yorgunluktan bilmeden bir yanlismi yaptik ta küstün dedi...bende evet öküzlügünüz hatta hayin öküz olusunuz zoruma gitti demek istedim ama tabiki diyemedim yok ya isler gücler vardi firsat bulamadim dedim formaliteden..ne diiim ben kimsenin yüzüne birsey diyememki kolay kolay..kiramam yapamamiste....gel yemek yiyelim dedi..dedim arkadas caya geldi..bizde oturuyoruz gelemem...su benim halakizi zehra varya o gelmisti oturmaya..herzamanki gibi akam olduktan sonra tabii neyse arasi 1 saat gecmedi..öteki görümcem elinde 1 tabak yemekle cikageldi..tabi biz halakizi zehrayla cay iciyoruz..gel dedim buyur ettim kaynanam arabadaymis cocuklar arabadaymis gelemezmis..neyse 3.gün ciddiyetimi anladilar cok sükür...artik arada giderim..artik tavir yaparsam gereksiz olur...kendimi haksiz yere düsürmüs olurum
kesinlikle öyleeeebiri yapacağını yapıyo kardeşide özür yemeği getiriyo iyi valla bunların biri ne yese diğerinin midesine gidiyo heralde
ya cok sirin ama dimiiiiiiiiiiiiiiiii..sanki tam gülümseyecekken asagiden biri bogazini sikmista yutkunamamis gibi duruyor...ayni ben iste..tam mutlu olucam ille birileri bogazimi SIKACAKEki Görüntüle 639090 deneme yapiyorum bende resim yükleyebilirmiyim acaba diye...deneme denemeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 639090 deneme yapiyorum bende resim yükleyebilirmiyim acaba diye...deneme denemeeeeeeeeeee
aa oldu vesikalik resmimi koyabildim..tük su sakallarimi almayi unutmusum ama neyseeeeeeeeeeeeeeeeeee
çok alemsin
inceledimde burnundada hafif sola dogru cekme var...tipki benimki gibi vallahi..sakal sac ayni ben..allah kafadan cok sakala vermis kili tüyüEki Görüntüle 639090 deneme yapiyorum bende resim yükleyebilirmiyim acaba diye...deneme denemeeeeeeeeeee
kısss kendine hakaret etmeseneee taş hatunsun sennn
foto montaj o foto montajkısss kendine hakaret etmeseneee taş hatunsun sennn
canım bende ilk defa deniycem balkonda küçük tüpte yapıcam ki koku bunaltmasın beni.. soğan suyundan çok etkilenmemiştim ben bu ay bunu yapayım öbür ay da pko için soğan suyu içicem
Bendemi icsemkki
naber kizlar ne var ne yok...
ben bu cakma duyuma tavir yapiyorum ya..hani beni kahvaltiya cagirmamisti banada sen yoksundur diye arama geregi duymadim demistide bende küsmüstüm yaaa..ha o günden beri gitmiyordum..yani bu gün 3.gün insaatlarina girmedigim..kapinin önünde herifi birakip gidiyordum..birdahada arayip sormuyordum...
bu gün herifi birakirken herif sende gel dedi..bende gelmeyecegim sana kolay gelsin dedim..israr etti..gel bir cay icte git...bende calismayacagim..beraber geliriz dedi(ki ilk günü gelmiyorum diyince byeee demisti bana ukala ukala) yok dedim...aksam tel caldi..bizim cakma duyum.. sesin cikmiyor kac zamandir iyimisin..yoksa küstündemi gelmiyorsun...yorgunluktan bilmeden bir yanlismi yaptik ta küstün dedi...bende evet öküzlügünüz hatta hayin öküz olusunuz zoruma gitti demek istedim ama tabiki diyemedim yok ya isler gücler vardi firsat bulamadim dedim formaliteden..ne diiim ben kimsenin yüzüne birsey diyememki kolay kolay..kiramam yapamamiste....gel yemek yiyelim dedi..dedim arkadas caya geldi..bizde oturuyoruz gelemem...su benim halakizi zehra varya o gelmisti oturmaya..herzamanki gibi akam olduktan sonra tabii neyse arasi 1 saat gecmedi..öteki görümcem elinde 1 tabak yemekle cikageldi..tabi biz halakizi zehrayla cay iciyoruz..gel dedim buyur ettim kaynanam arabadaymis cocuklar arabadaymis gelemezmis..neyse 3.gün ciddiyetimi anladilar cok sükür...artik arada giderim..artik tavir yaparsam gereksiz olur...kendimi haksiz yere düsürmüs olurum
iç iç karşılaştırırz yarış yaparız:)))))
iç iç karşılaştırırz yarış yaparız:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?