eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.ama orada kücücüktü kiz..hic bu kadar anlamli bakmiyorduKız duyumm bu resim senin eski avatar degilmiydi
ay onu becerebilsem zaten böyle rezil olmam ama kapima gelene nasil gel demeyeyim..oy benim bu kafam yokmu tas taaaaaaaaaaaaaaskız bir gün daha keyfini çıkarsaydın :)) gel demiycektin aslında daha da bi bozulcaktı
Tmm adetin kacinci gunu basliyoduk
4-5 lahana yaprağını parçalamadan kaynamakta olan 750ml suyun içine koyun ve hafif ateşte ağzı kapalı 7 dakika pişirin. Aşağıdaki gibi tüketin...
ilk 5 gün: hergün sabah ve akşam 1 su bardağı
ikinci hafta: hergün bir su bardağı
üçüncü hafta: iki günde bir 1 su bardağı
dördüncü hafta: üçgünde bir 1 su bardağı
beşinci hafta 7 günde 1 su bardağı
altıncı hafta: içilmeyecek
yedinci hafta 1 su bardsağı
not: zayıflamak için yaptığınız bu kür, aynı zamanada toksin atıcı, arındırıcı ve kansere karşı da koruyucudur.
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.ama orada kücücüktü kiz..hic bu kadar anlamli bakmiyordu
ay onu becerebilsem zaten böyle rezil olmam ama kapima gelene nasil gel demeyeyim..oy benim bu kafam yokmu tas taaaaaaaaaaaaaas
ay onu becerebilsem zaten böyle rezil olmam ama kapima gelene nasil gel demeyeyim..oy benim bu kafam yokmu tas taaaaaaaaaaaaaas
boşver sen en iyisini yapıyosun kötüyle kötü olacağına sen iyi ol belki bigün bunu da taklit ederler
4-5 lahana yaprağını parçalamadan kaynamakta olan 750ml suyun içine koyun ve hafif ateşte ağzı kapalı 7 dakika pişirin. Aşağıdaki gibi tüketin...
ilk 5 gün: hergün sabah ve akşam 1 su bardağı
ikinci hafta: hergün bir su bardağı
üçüncü hafta: iki günde bir 1 su bardağı
dördüncü hafta: üçgünde bir 1 su bardağı
beşinci hafta 7 günde 1 su bardağı
altıncı hafta: içilmeyecek
yedinci hafta 1 su bardsağı
not: zayıflamak için yaptığınız bu kür, aynı zamanada toksin atıcı, arındırıcı ve kansere karşı da koruyucudur.
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.ama orada kücücüktü kiz..hic bu kadar anlamli bakmiyordu
yok kız bunda adet önemli değil soğan suyunda lazım dı o diye biliyorummm
sencakmaya surat asmıycaktın kapıda hiç gülerken ,getirdiği yemeği alıp hiç birşey yokmuş gibi davranıp ama evde halakızın olduğunu bilkiyo ya içeri davet etmeyince görseydin sen :)) ama becerememişsin,anlardı o zaman davet nasıl edilir nasıl edilmezay çokmu fenayım
he valla..sair yanim benimBu fotada cok anlamli cikmis
Ben önce sogan suyumu icsem diyom :26::26:irem bi topik gördüm silkelet hamile kal diye gördünmü onu bana cok ilginc geldi
kiz yemegi getiren onun bacisiydi..bacisiyla salmis..o insaattan cikamiyorki garibim..bak gene acidim görüyormusun..hay yüregimi essekler yesin emi
yok anam bu kari bu sonbaharda kuzular ...demedi demeyinAnaaaa durun gız önce ben hamile kalacaktim ya noluyonuz hepbirlikte. Kilo veremiyoz bari sisko yerine hamile desinler topigimi olacak yoksa burasi:)
sorma canim...yapisti gitmiyor..gitsede söyle merhametsizce biraz intikam alsam bazilarindan..ama yok iste gitmiyor...kız tövbe de, hımm tabi canım bacısına yapılmaz ama belliki durumdan haberdar,kötüyle kötü olunmaz zaten canım,sen şükret merhamet sahibi hatunsun kıyamıyosun
yok anam bu kari bu sonbaharda kuzular ...demedi demeyin
sorma canim...yapisti gitmiyor..gitsede söyle merhametsizce biraz intikam alsam bazilarindan..ama yok iste gitmiyor...
yanında normal yediklerimiz bu bi ilave sadece yağların yakımı içiniyide bunu icelim icmesinede yaninda ne yiyecezherhalde bir kac bardak lahana suyuyla yasamayacaz
ben biraz uzak kalmak istiyorum o işlerden onun için önce lahana yapıcam çok kafaya taktım biliyosunuz topikcek:)Bu fotada cok anlamli cikmis
Ben önce sogan suyumu icsem diyom :26::26:irem bi topik gördüm silkelet hamile kal diye gördünmü onu bana cok ilginc geldi
ben sabah aç karna ve gece yatmadan önce içmeyi planlıyorum baktım inceledim çeşitli rivayetler var en iiisi bööle gibi geldi gece ben uyurken çalışsın diye düşünüyorumcanım bunu aç karına mı içiyoruz?
Anaaaa durun gız önce ben hamile kalacaktim ya noluyonuz hepbirlikte. Kilo veremiyoz bari sisko yerine hamile desinler topigimi olacak yoksa burasi:)
bu arada hakikaten bu lahana kilo verdiriyomu yaaa:44:
bnada öle geliyo ama hadi hayırlısı :))) kuzularda pek bi sevimli oluyo canım
sen iyisini yapmışsın canım,en azından için rahat ALLAH'ın huzurunda,gerisinide salla ama arad da burunları sürtsün canım
annem yapmıştı canım benim,tabi destek olarakl yürüyüşte yapmıştı ve bayağı kilo vermişti teeeee bir zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?