80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

4-5 lahana yaprağını parçalamadan kaynamakta olan 750ml suyun içine koyun ve hafif ateşte ağzı kapalı 7 dakika pişirin. Aşağıdaki gibi tüketin...
ilk 5 gün: hergün sabah ve akşam 1 su bardağı
ikinci hafta: hergün bir su bardağı
üçüncü hafta: iki günde bir 1 su bardağı
dördüncü hafta: üçgünde bir 1 su bardağı
beşinci hafta 7 günde 1 su bardağı
altıncı hafta: içilmeyecek
yedinci hafta 1 su bardsağı
not: zayıflamak için yaptığınız bu kür, aynı zamanada toksin atıcı, arındırıcı ve kansere karşı da koruyucudur.

Kız duyumm bu resim senin eski avatar degilmiydi
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.ama orada kücücüktü kiz..hic bu kadar anlamli bakmiyordu

kız bir gün daha keyfini çıkarsaydın :)) gel demiycektin aslında daha da bi bozulcaktı
ay onu becerebilsem zaten böyle rezil olmam ama kapima gelene nasil gel demeyeyim..oy benim bu kafam yokmu tas taaaaaaaaaaaaaas

iyide bunu icelim icmesinede yaninda ne yiyecez herhalde bir kac bardak lahana suyuyla yasamayacaz

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.ama orada kücücüktü kiz..hic bu kadar anlamli bakmiyordu

ay onu becerebilsem zaten böyle rezil olmam ama kapima gelene nasil gel demeyeyim..oy benim bu kafam yokmu tas taaaaaaaaaaaaaas

boşver sen en iyisini yapıyosun kötüyle kötü olacağına sen iyi ol belki bigün bunu da taklit ederler

sencakmaya surat asmıycaktın kapıda hiç gülerken ,getirdiği yemeği alıp hiç birşey yokmuş gibi davranıp ama evde halakızın olduğunu bilkiyo ya içeri davet etmeyince görseydin sen :)) ama becerememişsin,anlardı o zaman davet nasıl edilir nasıl edilmez ay çokmu fenayım

boşver sen en iyisini yapıyosun kötüyle kötü olacağına sen iyi ol belki bigün bunu da taklit ederler

bak bu biraz olumsuz ama cikmadik candan umut cikmaz demi..ben bu hafta sonlari oturan boga hafta ici kaprisli boga aksamlari uyuyan boga olan bu kocacigimdan bu gün olmus umudu kesmemissem demekki neymissssssssssssss:allahtanümit kesilmiyormus

canım bunu aç karına mı içiyoruz?

Bu fotada cok anlamli cikmis

yok kız bunda adet önemli değil soğan suyunda lazım dı o diye biliyorummm

Ben önce sogan suyumu icsem diyom :26::26:irem bi topik gördüm silkelet hamile kal diye gördünmü onu bana cok ilginc geldi

kiz yemegi getiren onun bacisiydi..bacisiyla salmis..o insaattan cikamiyorki garibim..bak gene acidim görüyormusun..hay yüregimi essekler yesin emi

Anaaaa durun gız önce ben hamile kalacaktim ya noluyonuz hepbirlikte. Kilo veremiyoz bari sisko yerine hamile desinler topigimi olacak yoksa burasi:)

kiz yemegi getiren onun bacisiydi..bacisiyla salmis..o insaattan cikamiyorki garibim..bak gene acidim görüyormusun..hay yüregimi essekler yesin emi

kız tövbe de, hımm tabi canım bacısına yapılmaz ama belliki durumdan haberdar,kötüyle kötü olunmaz zaten canım,sen şükret merhamet sahibi hatunsun kıyamıyosun

Anaaaa durun gız önce ben hamile kalacaktim ya noluyonuz hepbirlikte. Kilo veremiyoz bari sisko yerine hamile desinler topigimi olacak yoksa burasi:)
yok anam bu kari bu sonbaharda kuzular ...demedi demeyin

kız tövbe de, hımm tabi canım bacısına yapılmaz ama belliki durumdan haberdar,kötüyle kötü olunmaz zaten canım,sen şükret merhamet sahibi hatunsun kıyamıyosun
sorma canim...yapisti gitmiyor..gitsede söyle merhametsizce biraz intikam alsam bazilarindan..ama yok iste gitmiyor...

yok anam bu kari bu sonbaharda kuzular ...demedi demeyin

sorma canim...yapisti gitmiyor..gitsede söyle merhametsizce biraz intikam alsam bazilarindan..ama yok iste gitmiyor...

bnada öle geliyo ama hadi hayırlısı :))) kuzularda pek bi sevimli oluyo canım

sen iyisini yapmışsın canım,en azından için rahat ALLAH'ın huzurunda,gerisinide salla ama arad da burunları sürtsün canım

iyide bunu icelim icmesinede yaninda ne yiyecez herhalde bir kac bardak lahana suyuyla yasamayacaz
yanında normal yediklerimiz bu bi ilave sadece yağların yakımı için
Bu fotada cok anlamli cikmis

Ben önce sogan suyumu icsem diyom :26::26:irem bi topik gördüm silkelet hamile kal diye gördünmü onu bana cok ilginc geldi
ben biraz uzak kalmak istiyorum o işlerden onun için önce lahana yapıcam çok kafaya taktım biliyosunuz topikcek:)
canım bunu aç karına mı içiyoruz?
ben sabah aç karna ve gece yatmadan önce içmeyi planlıyorum baktım inceledim çeşitli rivayetler var en iiisi bööle gibi geldi gece ben uyurken çalışsın diye düşünüyorum

anam becerebilsem 100 kilo iken bile hamile kalacam da yetenek yyooook:)))

annem yapmıştı canım benim,tabi destek olarakl yürüyüşte yapmıştı ve bayağı kilo vermişti teeeee bir zamanlar

benim ablamda enginar yapragiyla vermisti..gici kari amasi gibi kaldim yaninda..geberiyorum onu görünce kiskanliktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ama gururda duyuyyorum..nasilsa benim bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…