80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar hepinizede ayri ayri tesekür ederim bizde bu azim oldukca insdallah hepizde istedigimiz kiloya ulasacagiz

meloş ve benözlem tebrikler
handerya sana da ii tatiller eline sağlık canım ii demişsin sen dönene kadar hepimiz 79 ları ve aşağısını görsek süper olur
flatliners hoşgeldin fazla kilo almamışsın darısı başımıza
ecrin çokta kapkara değilsin canım yerimseniben
elay bende olayı önce rüyan gibi algıladım tekrar okudum ve üzücü gerçekten ne diycemi bilemedim allah rahmet eylesin
selmacım evet canım pek kimse uğramıyor uğrayan arkadaşlarda alınganlık yapıyor
neslihancım seni tebrik ederim relax olmanı yani
aylin her rakamı ölçü yazma fıstık. birde liste sana emanet canım bu haftalardada herkes tatile gidiyor işin kolay olcak gibi yerimseniben

ve sevgili rakibem bebeqcim opuyorumnanaktan

ben de aranıza yeni katılıcam neler yapmam gerekiyor, konu çok uzun masaj sayısı çok fazla, birisi bana yardımcı olursa sevinirim...

selam ilk defa bu saatte buraya giriyorum yazmadan çıkmıyım dedim misafirim vardı 01.00de gittiler bende eşimde balkonda laflıyordum neyse şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz dur hadi iyi uykular tabiki banada

valla çok ii oluo fleks şimdi 2 tanesinin içine giribildim mutluluğumu tahmin edebilirsin heralde yerimseniben diğer elbiselerimin de içine girsem bi ahh ahh mafoldumben

ben de aranıza yeni katılıcam neler yapmam gerekiyor, konu çok uzun masaj sayısı çok fazla, birisi bana yardımcı olursa sevinirim...

hoşgeldin aramıza tek kural bol paylaşım ve her cuma sabahı ac karnına tartılıp kg buraya yazarsın vereliniortak:1hug:

gnydn kızlarrrrr...

baharnazcımm teşekkür ederim...

aylin ciğimmm...ölçülerimi bildiriyorumm...Yalnız listeyi düzenleyen sensin öncülük edip ölçülerini yazmamışsın....kaydirigubbakcemile yerimseniben

göğüs: 95
bel: 86
göbek: 101 (tam göbek deliğinden zaten en büyük gölgem....:):))
kalca: 108
kol: 30

gnydnn eflatuncuğummmm...nasılsın canım.

benözlemcimm
sanada ii tatiller canım hayırlısı ile gidip gelirsin inş....

neyse benim işlerim var ölçülerimi yazmaya gelmiştimmm....

hepinize iyi günler....

günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

terk edilmiş bir topik yazık ya:bbo:lmaz:lmaz:

selma lmaz: terkedilmedik canım sadece tatiller giriyor araya senağlama

dün gece o saatte fleks, sen calvin naptınız nöbetçimiydiniz canım bak bu dengesiz uykular hormonları etkiler sanıyorum ben

benözlemm ii tatiller

dutmame hoşgeldin önce başarıcağına inan canım sık sık az az ye bol spor ( olmadı haftada 4 kz 40 yürüsen bile faydası çok)ve bol su

bebeqcim canım yine yazlığamı kaçtın uğramamışsın

serra ne zaman dönüyor kızlar? merak ettim benim umreye giden arkadaşlardan dönenler oldu da fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…