- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
benim ablamda enginar yapragiyla vermisti..gici kari amasi gibi kaldim yaninda..geberiyorum onu görünce kiskanliktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanama gururda duyuyyorum..nasilsa benim bacim
benim ablamda enginar yapragiyla vermisti..gici kari amasi gibi kaldim yaninda..geberiyorum onu görünce kiskanliktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanama gururda duyuyyorum..nasilsa benim bacim
enginar bulmam biraz zorda lahana deneyebilirim. de ufak bi sorun var tiroidlere ne der acaba? biliyosunuz ki lahanayla tiroidin pek arası iyi değil kan davası var aralarında
yanında normal yediklerimiz bu bi ilave sadece yağların yakımı için
ben biraz uzak kalmak istiyorum o işlerden onun için önce lahana yapıcam çok kafaya taktım biliyosunuz topikcek:)
ben sabah aç karna ve gece yatmadan önce içmeyi planlıyorum baktım inceledim çeşitli rivayetler var en iiisi bööle gibi geldi gece ben uyurken çalışsın diye düşünüyorum
anam becerebilsem 100 kilo iken bile hamile kalacam da yetenek yyooook:)))
enginar bulmam biraz zorda lahana deneyebilirim. de ufak bi sorun var tiroidlere ne der acaba? biliyosunuz ki lahanayla tiroidin pek arası iyi değil kan davası var aralarında
Bendede var triot icemiyozmu biz :26:
arkadaşım ben türk kahvesi metabolizmayı hızlandırır diye biliyorum ama araştırayım bakim:44:taylan kümelinin facebook grubunu takip ediyorum cnm. taylan hnm. günde 3 fincan kahve içiyormuş çünkü metabolizmayı hızlandırıyormuş. bunu kendi paylaştı. bende nescafesiz duramam ama süt tozu yerine bikaç damla süt koyuyorum şekersiz tüketiyorum.
cnm sabah çok ekmek yedim diye kendime ceza verdim ama akşam pişman oldum ya sütüm kesilirsediye(
çok su tüketiyorum bu nedenle. aslında süt ve yoğurdu hiç eksik etmezdim ama dün evde kalmamıştı eşimde şehir dışında böyle oluverdi yani. teşekkürler cnm
canım inan HAYIRLISI ne ise o olsun..hatırladım canım hatırlamaz mıyım hoşgeldin tekrar uğraş didin didin hoop 2-3 ayda geri gelsin anam bi rahatlayarak yemek yiyemeyecz biz:))
tedavi 6 olumsuz tüp bebek denemsi ile son buldu(
boşver sen en iyisini yapıyosun kötüyle kötü olacağına sen iyi ol belki bigün bunu da taklit ederler
yok anam bu kari bu sonbaharda kuzular ...demedi demeyin
sorma canim...yapisti gitmiyor..gitsede söyle merhametsizce biraz intikam alsam bazilarindan..ama yok iste gitmiyor...
nassılsınız canlar.. yine bir ton yazmışsınız.. beni günüm yine çok yoğun geçti. çok yoruldum.. kv de sinirlerimi bozdu akşam.. her gün hergün kapris kapris sanki oğlu değil kocası anlamıyorum yaa sinirlerimi bozdu gene oğlumla bile telefonda soğuk konuşmuş deli mi ne 2 yaşında çocuka tafra mı yapılır? illa gelin diyor şimdi inat etti ya gitmezsel 6 ay hergün tafrasını çekeriz.. artık yakında telefonlara da çıkmaz bu.. sen gel diyoruz tansiyonu varmış gelemzmiş bahaneye bak duyanda ölüm döşeğinde sanacakçok uyuz olurum kapris yapan insanlara..
harikasın
kuzular demekbayılıyorum sana
evet canım liahana iyot emilimini mi ne engelliyor. eğer yapmak istiyorsan bir doktoruna danış derim.. hem lahanaya gelene kadar bir sürü yağ yakıcı yiyecek var onları yiyin kızlar :)
yarın bildirim günü ve ben çok tırsıyorum yine,stresi şimdiden sardı :18:
beni hiç sarmadı çünkü bu hafta artıdayım. Yopikçek kırmızı kart görüyoz heralde bu haftaGeçen hafta çanta yiyen yoktu bu hafta herkesin kafası kırılacak gibi geliyo. Tabi harpy hariç. Harpyyyyyyyyyyyyyyy gız sen kırmızı kart görmüyonmuuuuuuuuuuuuuuuu. Yoksam sen kadın değilmisin bizimi kandırıyon. Aramızdaki casus senmisin yoksa
ben mor olanın sıkıntısı var diye bilirimm:))enginar bulmam biraz zorda lahana deneyebilirim. de ufak bi sorun var tiroidlere ne der acaba? biliyosunuz ki lahanayla tiroidin pek arası iyi değil kan davası var aralarında
Haklisin canim bosver öncelik lahana suyunda
merhaba herkese :)
bugun yediklerimi yazayım sabah : 2 yumurta 1 tabak çorba
öğlen iki tane tavuklu hamburger eti ( tost makinesinde kızdırdım )
akşam dayanamadım bitane dondurma yedim :))
dondurma yedim die başka hiçbişey yemedim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?