80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim ablamda enginar yapragiyla vermisti..gici kari amasi gibi kaldim yaninda..geberiyorum onu görünce kiskanliktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ama gururda duyuyyorum..nasilsa benim bacim

enginar bulmam biraz zorda lahana deneyebilirim. de ufak bi sorun var tiroidlere ne der acaba? biliyosunuz ki lahanayla tiroidin pek arası iyi değil kan davası var aralarında

Haklisin canim bosver öncelik lahana suyunda

arkadaşım ben türk kahvesi metabolizmayı hızlandırır diye biliyorum ama araştırayım bakim:44:

[h=2]türk kahvesi zayıflatırmı-kahve içmek zayıflatırmı[/h]

Kahvede bulunan kafein maddesinin metabolizmayı hızlandıran bir enzim taşıdığını biliyoruz. O nedenle kahve içmek uzun zamandan beri zayıflatıcı etkisi ile bilinmektedir. Türk Kahvesi ise aslında yabancı kahvelere nazaran daha çabuk zayıflatma etkisi olan bir içecektir. Zira türk kahvesi içerisinde nescafe ya da diğer yabancı kahve türleri gibi kahve markalarında bulunan katkı maddeleri yer almaz. Türk kahvesi kahvenin en doğal ve saf halidir. Ayrıca sadece pişirilme işleminden geçtiği için diğer işlenmiş kahve türlerine nazaran daha fazla besleyicidir.
Türk kahvesini zayıflamak için kullanacaksanız mutlaka şekersiz içmenizi ve günde 3 fincandan fazla tüketmemenizi tavsiye ediyorum.

nassılsınız canlar.. yine bir ton yazmışsınız.. beni günüm yine çok yoğun geçti. çok yoruldum.. kv de sinirlerimi bozdu akşam.. her gün hergün kapris kapris sanki oğlu değil kocası anlamıyorum yaa sinirlerimi bozdu gene oğlumla bile telefonda soğuk konuşmuş deli mi ne 2 yaşında çocuka tafra mı yapılır? illa gelin diyor şimdi inat etti ya gitmezsel 6 ay hergün tafrasını çekeriz.. artık yakında telefonlara da çıkmaz bu.. sen gel diyoruz tansiyonu varmış gelemzmiş bahaneye bak duyanda ölüm döşeğinde sanacak çok uyuz olurum kapris yapan insanlara..

boşver sen en iyisini yapıyosun kötüyle kötü olacağına sen iyi ol belki bigün bunu da taklit ederler

harikasın

yok anam bu kari bu sonbaharda kuzular ...demedi demeyin

sorma canim...yapisti gitmiyor..gitsede söyle merhametsizce biraz intikam alsam bazilarindan..ama yok iste gitmiyor...

kuzular demek bayılıyorum sana

enginar bulmam biraz zorda lahana deneyebilirim. de ufak bi sorun var tiroidlere ne der acaba? biliyosunuz ki lahanayla tiroidin pek arası iyi değil kan davası var aralarında

evet canım liahana iyot emilimini mi ne engelliyor. eğer yapmak istiyorsan bir doktoruna danış derim.. hem lahanaya gelene kadar bir sürü yağ yakıcı yiyecek var onları yiyin kızlar :)

Amaaaaan zaten yapamam bu şüphe varken. Şimdi zayıflicam derken motorun zaten bozuk olan parçasını haşat etmenin hiç anlamı yok. İçerim kahvemi yaparım sporumu ve dikkat ederim yidiklerime veririm zahar birgun. Yaza kadar en aşağı 10 kilo verirmiyim acaba? Allah izin verirse yazın ramazan umresine gitmeyi düşünüyoz.orda da nerden baksan 5kilo gider heralde toplamda 15 eder sonuç 65 kilo olur allaaah ne guzel olur. Kendimi öznur gibi hissettim. O bir ara böyle hesap yapıyodu sonra vazgeçti((

yarın bildirim günü ve ben çok tırsıyorum yine,stresi şimdiden sardı :18:

beni hiç sarmadı çünkü bu hafta artıdayım. Yopikçek kırmızı kart görüyoz heralde bu hafta Geçen hafta çanta yiyen yoktu bu hafta herkesin kafası kırılacak gibi geliyo. Tabi harpy hariç. Harpyyyyyyyyyyyyyyy gız sen kırmızı kart görmüyonmuuuuuuuuuuuuuuuu. Yoksam sen kadın değilmisin bizimi kandırıyon. Aramızdaki casus senmisin yoksa

ben artık oynamak istiyorum ,kaç haftadır yerimde sayıyorum :44: kilo bakımından oynama ama inersem gerçektende oynarım bak,tutmayın beni :)))
acaba olabilr mi ki casus

merhaba herkese :)
bugun yediklerimi yazayım sabah : 2 yumurta 1 tabak çorba
öğlen iki tane tavuklu hamburger eti ( tost makinesinde kızdırdım )
akşam dayanamadım bitane dondurma yedim :))
dondurma yedim die başka hiçbişey yemedim :/

dondurmamıııııııı ayıp ayıp bensizzzz hiç yakıştıramadım sana

gggüüüüüüünnnnnnaaaaaayyyyyyydddddddıııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızar

ben dün menümü yazmadım
sabah: 20 gr kadar peynir, 4 zeytin, çeyrek domates, 1 dilim ekmek, birazda maydonoz
öğlen: 2 kaşık güveç 5kaşık pilav, 100gr yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
ara: kahve
akşam: birazcık azıcık bol makarna salatası mayonezsiz
araaaaaaa: ne siz sorun nede ben cips ve kola ikilisinden sizi haberdar edeyim:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…