- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ist87 canım bende diyodum bu kız nerde bu saatte bi o birde ben oluyom diyodum kendi kendime
başlangıç: 89
geçen hafta: 85,5
bu hafta: 84,8
giden: 700 gr
toplam giden: 4,2 kg
hedef: 60
spor: 3 gün 1er saat spor salonu
canıııııım tebrikler. eeee içimizde çanta yemeyeceklerde var yaşasıııın
sağol canım sende haftaya ödemi atınca 1. olursun
hiiiiç zannetmiyom ya bu iki hafta çeker bende gibi geliyor.
merhaba arkaadaşlar bu hafta iş yerinde çok yoğundum maillerime bile zor baktım evdede internet yok o yüzden giremedim ve etkisini gösterdi bu hafta çok veremedim.
başlangıç kilom:84
geçen hafta kilom:81.8
bugünkü kilom :80.7
giden kilo:1.1
toplam kaybım:3.3 kg
hedef:65
spor : malesef yok
bir hafta sadece 1.1 kg gitti buranın motivasyonu inannılmaz yüksek bundan sonra elimden geldince girmeye çalışcam
AYYÜZLÜM CANIM SANA BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM
GEÇENLERDE BİR SPORDAN BAHSETMİŞSİN KISACA GÖZ GEZDİRDİM ÇOK BAKAMADIM
BANA BU KONUDA BİRAZ DAHA DETAYLI BİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİN
20 GÜNDE 2 BEDEN DARALDIM DEMİŞSİN NASIL OLDU LÜTFEN YARDIM CI OLURSAN SEVİNİRİM.
güzel vermişsin ben şimdiye kadar haftada 1 kg dan 1 gram fazla veremedim zaten bir kere verebildim onuda sen diyet dışında fazladan bişey mi yapıyosun
beni hiç sarmadı çünkü bu hafta artıdayım. Yopikçek kırmızı kart görüyoz heralde bu haftaGeçen hafta çanta yiyen yoktu bu hafta herkesin kafası kırılacak gibi geliyo. Tabi harpy hariç. Harpyyyyyyyyyyyyyyy gız sen kırmızı kart görmüyonmuuuuuuuuuuuuuuuu. Yoksam sen kadın değilmisin bizimi kandırıyon. Aramızdaki casus senmisin yoksa
merhaba herkese :)
bugun yediklerimi yazayım sabah : 2 yumurta 1 tabak çorba
öğlen iki tane tavuklu hamburger eti ( tost makinesinde kızdırdım )
akşam dayanamadım bitane dondurma yedim :))
dondurma yedim die başka hiçbişey yemedim :/
bu günaydının üzerine 2 kilo vermiş olmanı bekliyordmgggüüüüüüünnnnnnaaaaaayyyyyyydddddddıııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızar
eh bari bildirimimi de yapim bu kadar yazmışıkene
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 81.5
bu hafta: 83.5
giden: -2000 gr
toplam giden: 2000 gr
hedef: 70
spor: eliptik bisiklet, kas güçlendirici hareketler
bol su da tüketmeme rağmen bu kadar su topladım. iki hafta nerdeyse bu böyle devam edecek gibi geliyo banahadi kızlar kırmızı kartları göreyiiiiiiim hadi milli takım
başlangıç: 89
geçen hafta: 85,5
bu hafta: 84,8
giden: 700 gr
toplam giden: 4,2 kg
hedef: 60
spor: 3 gün 1er saat spor salonu
canım normalde diyetimi yapıyorum aslında spor diye yapmıyorum ama benim eşim park görevlisi bildiğin çoçuk parkı ve spor aletlerinin olduğu bir park iki günde bir sadec orad takılıyorum oda yarım saat kadar birde oraya gitmezsem anneme gidiyorum 20 dk yürüyüş mesafesinde yani spor adına yapmıyorum aktiviteyi biraz bol tutuyorum ama diyetimde önemli akşam 6 sonra tüketim yapmıyorum hepsi bu ama bu hafta sonu biraz dikkat etmedim o yüzden 1 kg kaldım yoksa hedefim haftalık 2 kg.
kız şu göbüşümü görsen totonu tuta tuta gülersin çünkü o kadar şiddetli gülersin ki gaz kaçırman çok olasıbunu yazınca aklıma bi fıkra geldi
aktivite arttırmak çok iyi fikir bu aralar bende spor yapamadığımda kendime iş çıkartıyorum.. ya da oğlumu alıp dışarı çıkıyorum mutlaka faydası oluyor.. saat 6dan sonra bişi yememek pek iyi bi fikir gibi gelmedi bana kaçamağa çok açık oluyorsundur.. bi ara öğün olmalı mutlaka.. tabi kaçta yattığına da bağlı :) saat 9 da yatıyorsan sorun yok
canım bir meyve yiyorum saat 7 gibi tüketim derken hani yemek anlamında demiştim asansör kullanmıyorum merdiven çıkıyorum vb. aktiviteleri yapmaya özen gösteriyorum.
harpy allah seni kahretmesin çok güldürdün beni mehter marşı ha iyiymiş. ama inanki şişkinlik. bu gün çok kötüyüm. sancı falan yataktan zor kalktım. gerçi dünkü şişliğin yanında bu iyi kaldı gene dün 85 tianam noluyo dedim geri döndüm iki ay öncesine. umarım gider bu şişkinliğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?