80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eh bari bildirimimi de yapim bu kadar yazmışıkene

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 81.5
bu hafta: 83.5
giden: -2000 gr
toplam giden: 2000 gr
hedef: 70
spor: eliptik bisiklet, kas güçlendirici hareketler

bol su da tüketmeme rağmen bu kadar su topladım. iki hafta nerdeyse bu böyle devam edecek gibi geliyo bana hadi kızlar kırmızı kartları göreyiiiiiiim hadi milli takım

Son düzenleme:
başlangıç: 89
geçen hafta: 85,5
bu hafta: 84,8
giden: 700 gr
toplam giden: 4,2 kg
hedef: 60
spor: 3 gün 1er saat spor salonu

Son düzenleme:
merhaba arkaadaşlar bu hafta iş yerinde çok yoğundum maillerime bile zor baktım evdede internet yok o yüzden giremedim ve etkisini gösterdi bu hafta çok veremedim.

başlangıç kilom:84
geçen hafta kilom:81.8
bugünkü kilom :80.7
giden kilo:1.1
toplam kaybım:3.3 kg
hedef:65
spor : malesef yok
bir hafta sadece 1.1 kg gitti buranın motivasyonu inannılmaz yüksek bundan sonra elimden geldince girmeye çalışcam

AYYÜZLÜM CANIM SANA BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM

GEÇENLERDE BİR SPORDAN BAHSETMİŞSİN KISACA GÖZ GEZDİRDİM ÇOK BAKAMADIM
BANA BU KONUDA BİRAZ DAHA DETAYLI BİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİN
20 GÜNDE 2 BEDEN DARALDIM DEMİŞSİN NASIL OLDU LÜTFEN YARDIM CI OLURSAN SEVİNİRİM.

güzel vermişsin ben şimdiye kadar haftada 1 kg dan 1 gram fazla veremedim zaten bir kere verebildim onuda sen diyet dışında fazladan bişey mi yapıyosun

Canım sanırım calleneticsten bahsediyorsun. Kasları sıkılaştırmak ve formda kalmak için yapılan basit görünüp son derece zorlayan hareketler. Videoları başka bir topikte var. Sana daha bilgi verecem ama daha önce kızimdan bilgisayari alayim tlf dan zor oluyo

güzel vermişsin ben şimdiye kadar haftada 1 kg dan 1 gram fazla veremedim zaten bir kere verebildim onuda sen diyet dışında fazladan bişey mi yapıyosun

canım normalde diyetimi yapıyorum aslında spor diye yapmıyorum ama benim eşim park görevlisi bildiğin çoçuk parkı ve spor aletlerinin olduğu bir park iki günde bir sadec orad takılıyorum oda yarım saat kadar birde oraya gitmezsem anneme gidiyorum 20 dk yürüyüş mesafesinde yani spor adına yapmıyorum aktiviteyi biraz bol tutuyorum ama diyetimde önemli akşam 6 sonra tüketim yapmıyorum hepsi bu ama bu hafta sonu biraz dikkat etmedim o yüzden 1 kg kaldım yoksa hedefim haftalık 2 kg.

call diye kısaltarak yazayım bari. pilatesi andıran ama ondan daha yorucu bir egzersiz. ama daha sıkıcı tek sıkıntısı o. video su 70 li yıllarda çekilmiş gibi. kilo verdirmiyo çok fazla yanında kardio yapmazsan. ama pilateste öyle genelde bütün kas güçlendirici hareketler yanında kardio yapılmazsa kilo veremiyorsun zaten. callenetics yapanlar diye aratırsan topikleri lotus 35 arkadaşımızın açtığı konunun ilk sayfasında videolar var. ama sıkıntı günlük 1 gb yüklemeye izin veriyor o da kime kısmet olursa o gün. genelde gece yarısı yapıyor diğer arkadaşlar yüklemeleri.

kız şu göbüşümü görsen totonu tuta tuta gülersin çünkü o kadar şiddetli gülersin ki gaz kaçırman çok olası bunu yazınca aklıma bi fıkra geldi

kadının teki halıcıya gitmiş
bi halının fiyatını sormuş adam 100 lira demiş
kadın halıya bakmak için eğilirken istem dışı sesli bir şekilde gaz çıkarmış
tabi çok utanmış konuyu değiştirmek için başka bi halıya yönelmiş onun fiyatını sormuş
halıcı; "şu halının fiyatını duyunca osurduysanız, bu halınınkini söyleyemem çünkü onu duyunca s.çabilirsiniz" demiş

daha iyisini yapabilirsin... kendini aç bırakıyorsun sonra yine kendini kontrol edemiyorsun ve yine kendine ceza veriyorsun bence hatayı baştan düzeltmen gerek.. ana öğünlerin 4 yapraklı yonca olsun, ara öğünlerinde mutlaka süt ürünü bulunsun... en az 2 porsiyon meyve, 6-8 dilim karşılığı ekmek yemen gerekiyor.. eğer 20 kilo vermen gerekiyorsa böyle gündelik menülerle kilo vermezsin. beslenmeni düzenlemen gerekiyor..

gggüüüüüüünnnnnnaaaaaayyyyyyydddddddıııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızar
bu günaydının üzerine 2 kilo vermiş olmanı bekliyordm

kızbu hafta çok kaçamak yaptın galiba kırmızı kart felan dinlemem bu hafta sana kaçamak yok elma şekerim gibi mehter marşı hayranısın sen de...

başlangıç: 89
geçen hafta: 85,5
bu hafta: 84,8
giden: 700 gr
toplam giden: 4,2 kg
spor: 3 gün 1er saat spor salonu

istikrarına hayranım

aktivite arttırmak çok iyi fikir bu aralar bende spor yapamadığımda kendime iş çıkartıyorum.. ya da oğlumu alıp dışarı çıkıyorum mutlaka faydası oluyor.. saat 6dan sonra bişi yememek pek iyi bi fikir gibi gelmedi bana kaçamağa çok açık oluyorsundur.. bi ara öğün olmalı mutlaka.. tabi kaçta yattığına da bağlı :) saat 9 da yatıyorsan sorun yok

Son düzenleme:

canım bir meyve yiyorum saat 7 gibi tüketim derken hani yemek anlamında demiştim asansör kullanmıyorum merdiven çıkıyorum vb. aktiviteleri yapmaya özen gösteriyorum.

harpy allah seni kahretmesin çok güldürdün beni mehter marşı ha iyiymiş. ama inanki şişkinlik. bu gün çok kötüyüm. sancı falan yataktan zor kalktım. gerçi dünkü şişliğin yanında bu iyi kaldı gene dün 85 ti anam noluyo dedim geri döndüm iki ay öncesine. umarım gider bu şişkinliğim ya

Son düzenleme:
canım bir meyve yiyorum saat 7 gibi tüketim derken hani yemek anlamında demiştim asansör kullanmıyorum merdiven çıkıyorum vb. aktiviteleri yapmaya özen gösteriyorum.

anladım canım.. yatmadan 1-2 saat önce de süt içersen harikaolur.. süt ürünleri yağ yakıyor unutma

muhtemelen bu hafta beni listeye almicaksınız çünkü doğru düzgün menü yazmadım örtmenim beni bu seferlik affederse haftaya her gün menü yazcam sös...

başlangıç: 82
geçen hafta: 67,9
bu hafta: 67,2
fark: -700gr
toplam giden: 14,8
spor: yok

pekala o zaöan haftaya kırmızı kart geçince 2 kilonu verirsen sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…