80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün akşam kızım hiç durmadı ,gece menümü yazarım diyordum ama o uyuduktan sonra bende sızmışım resmen

neyse bu aralar çok huysuz hep ağlak . diş çıkarcaktır diyorlar daha 5 aylık olmadı bile bilmiyorum neyse, o uyurken dedim kilo bildirimimi yapıyım hemen. geçmişi henüz okumadım

kilo bildirimim

başlangıç:
geçen hafta:80
bu hafta:78
giden:2
toplamda giden:2
hedef:65
boy:168
beden:44-46
spor:yok

her diyete başladığımda ilk hafta 2-3 kilo gider zaten ama büyük ihtimal vücuttaki ödem gidiyor önce zira ben 2 kilo verdiğimi hiç hissetmiyorum

hatta adetim 3 hafta gecikti doğumdan sonra bazen böyle dengesizlikler normalmiş ama karnım çok şişti

kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ederim

Son düzenleme:

kııız bu hafta veremedinmi verdim demiştin sanki dün:44: ya da ben yanlış anladım. hayırlısı. hııııııııı seni seni ben sana casusmusun dedim diye aldın dediiiiiin. anladıııım. sen gerçekten casussun

anladım canım.. Yatmadan 1-2 saat önce de süt içersen harikaolur.. Süt ürünleri yağ yakıyor unutma

canım ben kendimi bildim bileli süt içemem içmem ama anlıyorumkki en büyük sıkıntılardan birisi bu o yüzden başlayacağım içmek için kendimi zorlayacağım. Tamam.

göbüşüm şişti dedim kilo aldım demedim nası almadım onu da bilemiyorum ama almadım işte hatta bi de üzerine verdim.. maşallah diyim

Son düzenleme:
canım ben kendimi bildim bileli süt içemem içmem ama anlıyorumkki en büyük sıkıntılardan birisi bu o yüzden başlayacağım içmek için kendimi zorlayacağım. Tamam.

İyi yaparsın canım, ama yine de içemezsen yoğurt var ayran var peynir var.. Kalsiyum ihtiyacını da karşılamış olursun hem :)

İyi yaparsın canım, ama yine de içemezsen yoğurt var ayran var peynir var.. Kalsiyum ihtiyacını da karşılamış olursun hem :)

evet canım haklısın tırnaklarımın etrafı yara dişlerim lekeli oldu hep kalsiyum eksikliğinden oldu dikkat etmem gerekiyor artık.
sen nasıl verdin bu kadar kiloyu bu kadar güzel bi şekilde
ne zamandır diyettesin kaç günde verdin.

kaç gün mü yok kız ne günü 12 saatte verdim ben bu kiloları kız gün olurmu 4 -5 ay oldu 4 ay kadar hergün spor yaptım.. dengeli ve sağlıklı beslendim aynen sana anlattığım gibi.. bir menü takip etmedim ama dilara koçağın kitabını okumuştum yıllar önce ondan hatırladığım kadar yaptım.. sonuçta bazı kötü alışkanlıklarımız yüzünden bugünlere geldik eğer onları farkedip düzeltirsek sorun da ortadan kalkar.. mesela ben susuzlukla açlığı birbirine karıştırıyormuşum onu farkettim. oğlumun artıklarını ziyan olur diye yemekten vazgeçtim. ben tatlıyı hiç aramam (bulursam yerim ama ) ama sevgiğim yemek olsun 1 kazan yerim kusacak olurum yine yerim.. manyak bişi.. ondan vazgeçtimilk günler zor geliyordu alışkanlıktan dolayı ama sonra alışıyorsun.. mesela yemem kadarını yedim doydum ama hala canım yemek istiyor o zaman kalan yeri suyla dolduruyorum mide şişince canım da istemiyor.. öyle işte sonra insanların tepkileri çok motive ediyor.. biri kilo vermişsin diyince havalara uçuyorum :) eski resimlerime bakıp neden nada öncebaşlamadım diye kendime kızıyorum. burası olmasa yine veremezdim... senin nezdinde burada varlığıyla bana destek olan arkidişlerime başta kaptanlarım olmak üzere teşekkür ediyorum

slm canım sen harpynin arkadaşısın dimi?

ayyy evet gelmiş ama msjını görmeden gitmiş sanırım :)

kızlar canım çoooookk sıkkın
gün boyunca koşuşturma içerisindeydim ve içimde sabahtan beri sıkıntı vardı kaza yapacağım hisside...
evin önünde
kaza yaptım
duran arabanın aynasını kırdım komşulara bakacağım diye..biizim aynada da hasar var..
asıl iş eşime nasıl söyleyeceğim..arabası konusunda çook hassastır..Rabbim beterinden korudu ama içimde sıkıntı daha da katlandı

baslangic.84
gecen hafta.75.1
bu hafta.75.8
giden.-700 gr
toplam giden.8.2 kg
hedef.64
spor.yok

çanta yiycem bugün hakettim anlamadım hiç kg vermediğim hafta olmamıştı acaba duraklama pardon gerileme dönemine mi girdim
gerçi bu hafta hiç dikkat etmedim yediklerime neyse vurun çantayı

kızlar canım çoooookk sıkkın
gün boyunca koşuşturma içerisindeydim ve içimde sabahtan beri sıkıntı vardı kaza yapacağım hisside...
evin önünde
kaza yaptım
duran arabanın aynasını kırdım komşulara bakacağım diye..biizim aynada da hasar var..
asıl iş eşime nasıl söyleyeceğim..arabası konusunda çook hassastır..Rabbim beterinden korudu ama içimde sıkıntı daha da katlandı

kız bu kadar üzme kendini altı üstü ayna.. kaskonuz varsa hasarsızlığı bozmadan bile tamir ettirirsiniz.. karşı tarafı da trafik sigortası halleder.. eşinde üzerine gelirse benden değerli mi de çık içinden

ayrıca içinde böyle hisler olduğunda aklın yolda olsun komşulara bakma :) ben de bazen mobilyacıların önünden geçerken gözüm kayıyo bi bakıyorum dibine girmişim öndeki arabanın hemen tırsıyorum at gözlüğü takmış gibi devam ediyorum yol :18: allah korusun oğlum arkada kendimi geçtim ona bişi olursa naparım...

hııııı seni seni.. sen kesin su içmeyi ihmal etmişsindir. bu hafta bol su iç bol salata ye öğünlerinde.. anlaştık mı?

Son düzenleme:
sedalis callen topiğine bi uğrasana ayrıca bi sayfa açıp burdan ayrılmadan gidebilirsin

canım baktım evet güzel bir egzersiz olduğu belli ama bizzat yapıpı bilgi veren yok bir bilgi almak için zorlanıyorsun eğer sen yapıyorsan bana destek o0lurmusun ne kadar sürede neler yaptın etkisi nasıl oldu .. :)

kızlar az önce pilates yaptım anam bacaklarım titredi yaw çok fena oldum ne zamandır spor yapmıyorum yaa acayip hamlamışım karın egzersizleri çok hoşuma gitti ama totom kocamna olduğundan hala toto egzersizlerinde zorlanıyorum...

anlaştık harpycim suyu da ihmal etmiyorum gerçekten çünkü wc den çıkamıyorum günde 2 litre kesin içiyorum fazlasını hesaplamıyorum artık
ben biraz karbonhidrata düşkünümdür o huyum beni mahvediyor
bundan sonra biraz spora ağırlık vermem lazım koşu bandım var evde çıkabilsem süper olcak ama nasıl vakit ayırcam 2 çocuk iş ile bilemem artık
var mı radikal bi fikri olan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…