anlaştık harpycim suyu da ihmal etmiyorum gerçekten çünkü wc den çıkamıyorum günde 2 litre kesin içiyorum fazlasını hesaplamıyorum artık
ben biraz karbonhidrata düşkünümdür o huyum beni mahvediyor
bundan sonra biraz spora ağırlık vermem lazım koşu bandım var evde çıkabilsem süper olcak ama nasıl vakit ayırcam 2 çocuk iş ile bilemem artık
var mı radikal bi fikri olan???
Ya arkadaşım tam şuanda olduğum kiloda başlamışsın ve hedefim olan kilodasınmuhtemelen bu hafta beni listeye almicaksınız çünkü doğru düzgün menü yazmadımörtmenim beni bu seferlik affederse haftaya her gün menü yazcam sös...
başlangıç: 82
geçen hafta: 67,9
bu hafta: 67,2
fark: -700gr
toplam giden: 14,8
hedef: 60
spor: yok
kızlar canım çoooookk sıkkın
gün boyunca koşuşturma içerisindeydim ve içimde sabahtan beri sıkıntı vardı kaza yapacağım hisside...
evin önünde kaza yaptım
duran arabanın aynasını kırdım komşulara bakacağım diye..biizim aynada da hasar var..
asıl iş eşime nasıl söyleyeceğim..arabası konusunda çook hassastır..Rabbim beterinden korudu ama içimde sıkıntı daha da katlandı
canım baktım evet güzel bir egzersiz olduğu belli ama bizzat yapıpı bilgi veren yok bir bilgi almak için zorlanıyorsun eğer sen yapıyorsan bana destek o0lurmusun ne kadar sürede neler yaptın etkisi nasıl oldu .. :)
anlaştık harpycim suyu da ihmal etmiyorum gerçekten çünkü wc den çıkamıyorum günde 2 litre kesin içiyorum fazlasını hesaplamıyorum artık
ben biraz karbonhidrata düşkünümdür o huyum beni mahvediyor
bundan sonra biraz spora ağırlık vermem lazım koşu bandım var evde çıkabilsem süper olcak ama nasıl vakit ayırcam 2 çocuk iş ile bilemem artık
var mı radikal bi fikri olan???
kız evde imkanın var ama yararlanamıyorsun demi benim bir fikrim var şu koşu bandını bana gönder ben senin yerinede kıoşaym olurmu ayol :)
şaka şaka gerçekten en çok istediği şey eve koşu bandı almak ama maddiyat işte.
Ya arkadaşım tam şuanda olduğum kiloda başlamışsın ve hedefim olan kilodasın..nekadar zamanda nasıl verdin??
kaç gün müyok kız ne günü 12 saatte verdim ben bu kiloları kız gün olurmu 4 -5 ay oldu 4 ay kadar hergün spor yaptım.. dengeli ve sağlıklı beslendim aynen sana anlattığım gibi.. bir menü takip etmedim ama dilara koçağın kitabını okumuştum yıllar önce ondan hatırladığım kadar yaptım.. sonuçta bazı kötü alışkanlıklarımız yüzünden bugünlere geldik eğer onları farkedip düzeltirsek sorun da ortadan kalkar.. mesela ben susuzlukla açlığı birbirine karıştırıyormuşum onu farkettim. oğlumun artıklarını ziyan olur diye yemekten vazgeçtim. ben tatlıyı hiç aramam (bulursam yerim ama ) ama sevgiğim yemek olsun 1 kazan yerim kusacak olurum yine yerim.. manyak bişi.. ondan vazgeçtimilk günler zor geliyordu alışkanlıktan dolayı ama sonra alışıyorsun.. mesela yemem kadarını yedim doydum ama hala canım yemek istiyor o zaman kalan yeri suyla dolduruyorum mide şişince canım da istemiyor.. öyle işte sonra insanların tepkileri çok motive ediyor.. biri kilo vermişsin diyince havalara uçuyorum :) eski resimlerime bakıp neden nada öncebaşlamadım diye kendime kızıyorum. burası olmasa yine veremezdim... senin nezdinde burada varlığıyla bana destek olan arkidişlerime başta kaptanlarım olmak üzere teşekkür ediyorum
kız yazmışsın şimdi gördüm. :)canım çocukları uyut haftada 3 gün yap, benim de 1 oğlum var sporumu o uyurken yapıyorum.. sen hafta sonları eşin 2 dk ilgilensin sen yarım saat yürüsen yeter.. ardından duş da 15 dk de 45 dk yeter sana.. haftada 3 gün de diğer işler bekleyecek artık :)
hiiiiiiiiiiiiiiç bahane değil bunlar... koşu bandı bisikleti olanlar da üzerine çıkmamak için bin bir bahane üretiyorlar.. bence hiç gerek yok boşuna yer kaplıyor evde.. sen leslie 3 mile walk aç koşubandından çok yakarsın :)
canım bahane değil tabiki ama evde olsa varya ben hergün 1 saat yürürüm garanti yani herşeyden vazgeçerim ondan vazgeçmem gerçekten çok istiyorum ama öteki maaşımla bi şekildee alcam.
ayrıca egzersizlere başladıktan biraz zaman sonra lesli yürüyüşlerine de başlayacağım ama yavaş yavaş
az önce de yazmıştım onu alıntı yapim cnaım
canım geçmiş olsun çok zor bi durum geçen senelerde evin önündeki arabayı temizleyeyim dedim ama yan tarafa kaydırıpta temizleyecektim geri geri giderken üst kata çıkan merdivenin altına girdimhemde arabanın ön sağ tarafı çizildi ayna gitti tampon sizlere ömür. ben nasıl korktum tamam eşim beni kesin boşayacak dedim öyle bir ses çıktı ki bütün mahalle toplandı. bide araba oraya sıkıştı çıkaramadım. mahalledeki genç abiler yardım ettide kurtuldu araba. nasıl utandım nasıl korktum anlatamam ev sahibim kapıda beklemiş eşimi kadına kızma çok korktu demiş. benimki geldi bişe demiyo ama ben nasıl ağlıyorum. ya tamam ağlama bişe demedim diyo ama dinleyen kim üç gün ağladım. yani boş ver bişe desede üç gün sonra unutuyon.
sana diğer topiğe bak dedim ya oraya yazdım neydim ne oldum.
sen de alemsin ay yüzlüm ben öyle durumlarda hemen işi pişkinliğe vururummesela bazen bişi olur "hep senin yüzünden" derim eşime, o da bana "neden ben ne yapım ki" der, ben de "ne biliyim? benim yüzümden olacak değil ya" derim amaç dikkati dağıtıp suçu üzerimden atmak
kız yazmışsın şimdi gördüm. :)
yabenim korkum birazda çocuklardı. onlar evin önündeydi. arka arkaya giderken onlara vurmayayım dedim arabaya aldım. allahtan öyle yapmışım varya duvarı daha doğrusu merdiveni dibimde görünceçocukları düşündüm çok korktu onlarda. sonra ben kendime gelemedim. hele bide psikolojik tedavi, gördüğüm zamandı ki zaten salak gibiydim yani
canım geçmiş olsun çok zor bi durum geçen senelerde evin önündeki arabayı temizleyeyim dedim ama yan tarafa kaydırıpta temizleyecektim geri geri giderken üst kata çıkan merdivenin altına girdimhemde arabanın ön sağ tarafı çizildi ayna gitti tampon sizlere ömür. ben nasıl korktum tamam eşim beni kesin boşayacak dedim öyle bir ses çıktı ki bütün mahalle toplandı. bide araba oraya sıkıştı çıkaramadım. mahalledeki genç abiler yardım ettide kurtuldu araba. nasıl utandım nasıl korktum anlatamam ev sahibim kapıda beklemiş eşimi kadına kızma çok korktu demiş. benimki geldi bişe demiyo ama ben nasıl ağlıyorum. ya tamam ağlama bişe demedim diyo ama dinleyen kim üç gün ağladım. yani boş ver bişe desede üç gün sonra unutuyon.
sana diğer topiğe bak dedim ya oraya yazdım neydim ne oldum.
ay canım hislerime tercüman oldun..ben soğukkanlıyımdır..ama dedim ya sabahtan beri içim daralıyordu..okuyarak gidip geldim..tam eve geldim olan oldu..neyse sanada geçmiş olsun canım..
bu arada bu hafta regl öncesi durumu yaşıyorsun dikkat edersen regl sonrası 2 kg gidiyor
leslie çok kolay canım hiç düşündüğün gibi değil ben 82 kiloda yaptım onu biraz yoruyor ama tam kilolu sporu.. bence koşu bandından önce bunu bir dene eğer hoşuna gitmezse alırsın.. çünkü uygun fiyata alacağı koşu bandının yokuşu olmayacak büyük ihtimalle ve esas kiloyu o verdiriyor.. ayrıca uzun vadede diz ağrısı yapabiliyor.. sen gel benim dediğimi bir dene hem bütçene zararı yok hem evde yer kaplamaz hem sessiz hem zararsız :) bi dene bak
ya canım benim de sorunum TATLIcanım çocukları uyut haftada 3 gün yap, benim de 1 oğlum var sporumu o uyurken yapıyorum.. sen hafta sonları eşin 2 dk ilgilensin sen yarım saat yürüsen yeter.. ardından duş da 15 dk de 45 dk yeter sana.. haftada 3 gün de diğer işler bekleyecek artık :)
hiiiiiiiiiiiiiiç bahane değil bunlar... koşu bandı bisikleti olanlar da üzerine çıkmamak için bin bir bahane üretiyorlar.. bence hiç gerek yok boşuna yer kaplıyor evde.. sen leslie 3 mile walk aç koşubandından çok yakarsın :)
az önce de yazmıştım onu alıntı yapim cnaım
sedalis harpy çok haklı. illa alet olacak diye bişe yok. olmasada olur olmasada olurkilo vermek isteyene her şey spor aleti. bazı videoları bulabil yeter canım.
gün boyunca koşuşturma içerisindeydim ve içimde sabahtan beri sıkıntı vardı kaza yapacağım hisside...
evin önünde kaza yaptım
duran arabanın aynasını kırdım komşulara bakacağım diye..biizim aynada da hasar var..
asıl iş eşime nasıl söyleyeceğim..arabası konusunda çook hassastır..Rabbim beterinden korudu ama içimde sıkıntı daha da katlandı
leslie çok kolay canım hiç düşündüğün gibi değil ben 82 kiloda yaptım onu biraz yoruyor ama tam kilolu sporu.. bence koşu bandından önce bunu bir dene eğer hoşuna gitmezse alırsın.. çünkü uygun fiyata alacağı koşu bandının yokuşu olmayacak büyük ihtimalle ve esas kiloyu o verdiriyor.. ayrıca uzun vadede diz ağrısı yapabiliyor.. sen gel benim dediğimi bir dene hem bütçene zararı yok hem evde yer kaplamaz hem sessiz hem zararsız :) bi dene bak
evin önünde kaza yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?