80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız evde imkanın var ama yararlanamıyorsun demi benim bir fikrim var şu koşu bandını bana gönder ben senin yerinede kıoşaym olurmu ayol :)
şaka şaka gerçekten en çok istediği şey eve koşu bandı almak ama maddiyat işte.

eşimi aramıştım söylemek için..öğretmen bey derste olduğu için açamadı..o arada çarptığım adam aramış..sonra eşim bana döndü..birşey demedi..bizim sigorta adamınkini ödüyormuş..
çook rahatladım..
bu arada sabah tartıldım..

82.2 kg ile bugün başlamış oldum..
KİLO VEREN ARKADAŞLAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM...

Ya arkadaşım tam şuanda olduğum kiloda başlamışsın ve hedefim olan kilodasın..nekadar zamanda nasıl verdin??

canım geçmiş olsun çok zor bi durum geçen senelerde evin önündeki arabayı temizleyeyim dedim ama yan tarafa kaydırıpta temizleyecektim geri geri giderken üst kata çıkan merdivenin altına girdim hemde arabanın ön sağ tarafı çizildi ayna gitti tampon sizlere ömür. ben nasıl korktum tamam eşim beni kesin boşayacak dedim öyle bir ses çıktı ki bütün mahalle toplandı. bide araba oraya sıkıştı çıkaramadım. mahalledeki genç abiler yardım ettide kurtuldu araba. nasıl utandım nasıl korktum anlatamam ev sahibim kapıda beklemiş eşimi kadına kızma çok korktu demiş. benimki geldi bişe demiyo ama ben nasıl ağlıyorum. ya tamam ağlama bişe demedim diyo ama dinleyen kim üç gün ağladım. yani boş ver bişe desede üç gün sonra unutuyon.

sana diğer topiğe bak dedim ya oraya yazdım neydim ne oldum.

canım çocukları uyut haftada 3 gün yap, benim de 1 oğlum var sporumu o uyurken yapıyorum.. sen hafta sonları eşin 2 dk ilgilensin sen yarım saat yürüsen yeter.. ardından duş da 15 dk de 45 dk yeter sana.. haftada 3 gün de diğer işler bekleyecek artık :)

hiiiiiiiiiiiiiiç bahane değil bunlar... koşu bandı bisikleti olanlar da üzerine çıkmamak için bin bir bahane üretiyorlar.. bence hiç gerek yok boşuna yer kaplıyor evde.. sen leslie 3 mile walk aç koşubandından çok yakarsın :)

Ya arkadaşım tam şuanda olduğum kiloda başlamışsın ve hedefim olan kilodasın..nekadar zamanda nasıl verdin??

az önce de yazmıştım onu alıntı yapim cnaım

kız yazmışsın şimdi gördüm. :)

bi de şu alıntılı mesajları yazabilemyi öğrensem i olcakta harppy cevabımı alıntı içinde vermişim sen anla olurmu

sen de alemsin ay yüzlüm ben öyle durumlarda hemen işi pişkinliğe vururum mesela bazen bişi olur "hep senin yüzünden" derim eşime, o da bana "neden ben ne yapım ki" der, ben de "ne biliyim? benim yüzümden olacak değil ya" derim amaç dikkati dağıtıp suçu üzerimden atmak

yabenim korkum birazda çocuklardı. onlar evin önündeydi. arka arkaya giderken onlara vurmayayım dedim arabaya aldım. allahtan öyle yapmışım varya duvarı daha doğrusu merdiveni dibimde görünce çocukları düşündüm çok korktu onlarda. sonra ben kendime gelemedim. hele bide psikolojik tedavi, gördüğüm zamandı ki zaten salak gibiydim yani

kız yazmışsın şimdi gördüm. :)

leslie çok kolay canım hiç düşündüğün gibi değil ben 82 kiloda yaptım onu biraz yoruyor ama tam kilolu sporu.. bence koşu bandından önce bunu bir dene eğer hoşuna gitmezse alırsın.. çünkü uygun fiyata alacağı koşu bandının yokuşu olmayacak büyük ihtimalle ve esas kiloyu o verdiriyor.. ayrıca uzun vadede diz ağrısı yapabiliyor.. sen gel benim dediğimi bir dene hem bütçene zararı yok hem evde yer kaplamaz hem sessiz hem zararsız :) bi dene bak

ayy bak o fena.. ben bazen sadece ona olabilecek şeyleri düşünüp ağlıyorum.. anne olmak yarı deli olmak demek zaten

ay canım hislerime tercüman oldun..ben soğukkanlıyımdır..ama dedim ya sabahtan beri içim daralıyordu..okuyarak gidip geldim..tam eve geldim olan oldu..neyse sanada geçmiş olsun canım..
bu arada bu hafta regl öncesi durumu yaşıyorsun dikkat edersen regl sonrası 2 kg gidiyor

sedalis harpy çok haklı. illa alet olacak diye bişe yok. olmasada olur olmasada olur kilo vermek isteyene her şey spor aleti. bazı videoları bulabil yeter canım.

evet malesef yarın bekliyorum ama bu sefer 4 gün öncesi sancı başladı çoktandır böyle olmamıştım. geberiyorum ağrıdan.

taamam canım denicem çok tşk desteğiniz için herkese bol bol irade tememnni ediyorum mesaim bitti gidiyorum by :)

ya canım benim de sorunum TATLI.. YEMEK OLMASIN TATLI OLSUN..tabiki böyle olmaz..20 kg verdim ama hiç spor yapmadan..9 kg geri geldi.bugün troid sonuçlarımı aldım.yüksek çıktı.her ay kontrol ettireceğim..kiloyu korumak çok önemli..ideal zaman aralığında ideal kilo vermişsin tebriklerrr..

sedalis harpy çok haklı. illa alet olacak diye bişe yok. olmasada olur olmasada olur kilo vermek isteyene her şey spor aleti. bazı videoları bulabil yeter canım.

taamam canım denicem çok tşk desteğiniz için herkese bol bol irade tememnni ediyorum mesaim bitti gidiyorum by :)

yaw gwri kalan kızlar nerde bu gün bildirim günü olduğunu bilmiyolarmı yoksaaaaaa korkuyolarmıııııı:18: korkman kız korkman bu hafta hemen hemen herkes dayaklık

cnm geçmiş olsun elbette küçük bi hasarda olsa insanın canı sıkılabiliyor, bu arada eşinin bişey dememesine sevindim neticede kendi başınada gelebilirdi.

evt leslie hem koşu bandı gibi sıkılmadan yapılan hemde zevkli bi yürüyüş programı. kızım dururken 15. dak. (1 mile) yapabildim. ben hamile kalmadan önce hergün 45. dakika olanını yapardım resmen eritiyor kesinlikle tavsiye ederim. evde yürüyüş bandım da var ama leslie tercihim dediğim gibi sıkmıyor ama rahat bi spor ayakkabısı ile yapılması şart

ah canim o duygulari cok iyi bilirim ama bosuna kendini üzmüssün..aradan zaman gecince sende aynisini söyleyeceksin emin ol..kaza konu´sunda gecmisi hicte parlak olmayan biri olarak tecrübeyi konusturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…