80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baslangic:78.5
gecen hafta:78.5
bu hafta:78.0
giden :500 gr
toplam giden:500 gr..
spor:hayal kurmak
su:hayalin tam kendisi

kizlar sadece bogazima dikkat ederek 500 gr dan kurtulmus oldum.bu haftada insallah spora baslayacagim..hava ne olursa olsun ...kesin günlük 45 dak.yürüyüsüm olacak.hadi bakalim fit fit hazirlanalim yaza...

kizlar az önce buranin en iyi spor salonundan randevu aldim..pazartesi fiyati falan konusmaya gidecegim...iki sene önce 6 aylik bir sözlesme yapmistim..allahim ne güzeldi..tabi ben hic kilo veremedim ..ama cevremden acayip ciddi tepkiler görmüstüm sen inceldin falan diye..ee orada ssatlerce tepinip evede gelip tikininca sonuc tikir olmuyor malesef..vay be tekerleme gibi laf ettim haaaaaaaaaaaaaaaa esim ben sana para falan vermem diyor...bak basinin caresine..mutfak masrafindan yapiyorsan yap diyor.... ee adam ormanda yasadigi icin oduna parami verir..odunun hasi kendisi zaten demi ama....acaba diyorum biraz isve naz yapsam biraz cilvelensen sansim olurmu yorgun geldigi bir ani degerlendirmekmi lazim yoksa

ama sporsalonuda spor salonu haaaaaaaaaaaaaaaaa.....cocuk bakim yeri saunasi(sadece kadinlar ve kadin erkek karisik iki tane)muhtemelen ben karisik yere gireim..gözümüz birseyler görsünde gözü kapali gitmeyeyim..cahil demesinler dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim) saka saka..valla saka billa saka ha ne diyiordum...cocuk bakim yeri,2 saunasi,duslari,fitnes programlari,milon(özel calisma programi)bitün jimnastik aletleri özellikle kalcayi kaldiran vede bacaklari ayiran süpeeeeeeeeeeeeeeeer...7-8 cesit icekeleri..(bar haric tabi orada hersey var ama ekstra ücret o)ya süper birsey..2 yil önce 6 aylik anlasmaya pesin olmasi sartiyla 400 euro ya anlasmistim...simdi pesin veremeyecegim icin ay ay olacak..oda cok pahaliya geliyor..bu yüzden herif razi olmaz gibime geliyor..kizlar ya dua edin razi olsun...o bahaneyle hic degilse tembellige vermem para bosa gitmesin diye sporuma gider gelirim..yazada süper hazirlik olurdu yaaaaaaaaaaaaaaa

haaa birde hipoxi bölümü var..yeni cikti ya...ama oraya özel fiyat ödüyorsun tabi beles degil..

kizlar ya bu hipoxi konusunda fikriniz nedir???:26::26::26:

ooooooo kilo vermişiz ulen sen kırmızı kartlı değilmiydin:44: demek gaz işe yarıyo ama sen imkansız spor yapamazsın cücüğüm bak işte bunu iddaa edebilirim. zaten kiloda gitmemiştirde su kaybetmişsindir yalnız kocaya işve konusunda sen nasılsın bilemem yani işveyle bişeler yaptırabilme konusunda. ben hiiiiiç becermiyom.

400 euro çok değilmi abim burda ki bir spor salonuyla görüşmeye gitmişti geçenlerde 6 ay+1 ay hediye fitness, stüdyo dersleri ve saunaya 600 tl altı taksit yapıyolarmış kredi kartına

haaa birde hipoxi bölümü var..yeni cikti ya...ama oraya özel fiyat ödüyorsun tabi beles degil..

kizlar ya bu hipoxi konusunda fikriniz nedir???:26::26::26:

yok yok yapma hypoxi falan ne gerek var 12 seansta 3 kilo yağ kaybına. boşveeeer:18::18::18::18::18: kız senle nasıl yarışim ben manyadınmı gitme hypoxiye tamam canım

hayırlı akşamlar kızlar :)
ben kilo bildirmimi yarın sabah yapsam olur mu ki? gerçi 1 gecede bir şey değişmez ama c.tesileri sviyorum nedense :))
kilo konusuna gelirsek bugün tartıldım ve üzgün üzgün dolaştım sinrden,ben evdeki tartının bozuk olduğuna karar verdim,görüntüde gitti,baskül aynı diyor bu nasıl iş abi yaaaaaaaaaa

göndereyim canım canın sağolsun
2.oğlan olduktan sonra hiç vakit kalmıyor evde ama gerekçe değil elbet fedakarlık yapmak gerek

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak meyve çayı
1 elma
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
4 küçük galeta
1 bardak süt
Öğle
1 kase ayran çorbası
2 servis kaşığı ciğer sote
2 servis kaşığı mercimekli bulgur pilavı
salata
1 portakal
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
Akşam
yarım tabak kadar mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurtlu karnabahar salatası
Ara
1 portakal
yeşil çay
2 parça bitter çikolata

ben yediklerime dikkat ediyorum ama şuan harıl harıl tatlı ve böreklerle uğraşıyorum , yarın gün var evde ............... kokular, pastalar. börekler:95:

sabah bir menü akşam bir menü ne biçim bi iş benimkisi
sabah: yarım domates, yrım sivri biber, 20 gr peynir, 1 dilim ekmek
öğlen: roka salatası
ara: 1 halley, 1 büyük fincan kahve
akşam: küçük tabak ıspanak kavurması, 100 gr sarımsaklı yoğurt, 2 dilim ekmek
ara: 30 kadar antep fıstığı

ben yediklerime dikkat ediyorum ama şuan harıl harıl tatlı ve böreklerle uğraşıyorum , yarın gün var evde ............... kokular, pastalar. börekler:95:

anaaaam olmazsa yarın kendine izin ver. bir gün bişe olmaz. ev sahibisin hemde. gerçi ev sahipleri hizmet etmekten yemeye fırsat bulamıyo ama. sen bol bol şekersiz çay iç. oyalar. tabağını da çok doldurma hatta küçük servis tabağı al kendine. ama en önemlisi diyette olduğunu kimse bilmesin. bilirlerse kıskançlık yapıp zorla yediriyolar

bugün yoğun bir gündü hemen menümü yazayım

sabah
1 haşlanmış yumurta
zeytin peynir
2 dilim normal ekmek
1 çay bardağı süt

öğle
etli sebze yemeği
komposto
2 d.ekmek

ara
3 hurma
1 elma sütle c.flakes

akşam
patatesli sebze yemeği
2 d.ekmek
turşu
bir kaç kaşık makarna

ara
azıcık şerbetli tatlı

spor yok

çok iyi arkadaşım,hayallerimizdeki sporlar gerçeğe dönüşse çoktaaaan fit olmuştuk..bende söz verdim kendime hergün az da olsa koşu bandıma çıkacağım diye ama bugün okadar yoğundu ki..daha biraz önce eve girdik çocukları uyuttum ders çalışıyorum..daha başlamadım:44:

sabah: ekmek peynir, yumurta, 3 çay kaşığı keşkül
öğlen: 1 kase pırasa, biraz makarna bir parça et, light ayran
arA: 1 elma, 1 mandalina
akşam: 1 porsiyon mantı, 2-3 ısırık çiğ görek (oğlum yemese hepsini ben yicektim), 3-4 yaprak sarma
süt içebilirim yatmadan ama hiç yerim yok

arkadaşım meyveyi mutlaka süt yada yoğurtla ye..glisemik e.sini düşürüyor..benden tavsiye

anam ben iyi beceririm ayiptir söylemesiiiiiiiiiii ama yalandan bir agiz yokladim..iiii hiiic evet diyecek tip yok

400 euro çok değilmi abim burda ki bir spor salonuyla görüşmeye gitmişti geçenlerde 6 ay+1 ay hediye fitness, stüdyo dersleri ve saunaya 600 tl altı taksit yapıyolarmış kredi kartına
kiz bu zaten burada piyasasi en pahali yerlerden biri..normalde aylik 19 euraya yerlerde var..ama dusa her defasinda 50 cent veriyorsun..oda birkac dakika sürüor tabi..öyle icinde sauna cocuk bakim yeri falanda yok..milonda yok..sadece fitness aletleri var..vede 14 saat acik oluyor onlar..ama daha cok ögrenciler yada geliri düsük kisiler(ki bizde bu katagorideyiz:) gidiyor..ama serseri takimlarida oluyor..kadin erkek karisik olunca huzursuz oluyorsun..yani sabah erken teamam sakin olur ama diyelimki ben aksamüstü müsait oldum o gün..iste o zaman hercesit insala kardsilasma durumunu göze alican..zaten erkekler agirlikta oluyor öyle yerlerde..kadinlar daha cokta türk kadinlari ya sadece kadinlar icin acilan yere gidiyorlar yada benim gfibi böyle cok pahali olan yeri tercih ediyorlar..hani herkes tercih edemeyecegi icin tercih edenlerde genelde maddi durumu daha iyi vede iyi meslek sahibi kisilerin gittigi yer oluyor..otamatik eleniyor serserilige yatkin insanlar..ucuz yerler genelde gencler oluyor..yani daha okuyan yada henüz meslek sahibi olmamis..parasini tasarruflu harcamak zorunda olan grup oluyor...yanlis anlasilmasin kesinlikli horgörmek gibi bir maksatla yazmiyorum..nitekim bende tesisatci karisiyim yani..öyle lüksle sosyetelikle pek isimiz olmaz..ekonomik yasamak zorundayiz...ama salon olarak az insan seckin insan olmasi tercih..malum kicimiz basimiz oynayacak en azindan bir saat..haa heryerde iti ayisi öküzü olabuiliyor ama kiyaslama yaparsan aza iniyor iste yaaaaaaaaa.ne bileyim iste..ne kadar cok aciklama geregi duydum ben bu konuyu yaaa...yani ödüm kopuyor kic tanimadigim birileri beni yanlis analayacak diye
yok yok yapma hypoxi falan ne gerek var 12 seansta 3 kilo yağ kaybına. boşveeeer:18::18::18::18::18: kız senle nasıl yarışim ben manyadınmı gitme hypoxiye tamam canım
hadi beaaaaaaaaaaaaa....12 seansta 3 kilo yagmi dedin gercekmi kiz bu...gercek olsada bu benim boyumu cok acar bütce olarak ama kulagada hos geliyor haaaaaaaaaaaaaa
bana o kadar gazi ver..tam gaz yola baslayim simdide yok yok de..olur canim baskaaaaaaaaa

artik baslamamiz lazim bir yerden degilmi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…