80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım :)

bence sen o anı değerlendir.. yaparsın sen aslansın :) bende hiç cilve yok yaa ben adamdan daha odunum :) ay bi arkadaşım vardı işyerinde biz ona zaten banu alkan derdik, çok kilolu ve kısa boylu bir kızdı amaaaaa gel gör ki acayip cilveliydi bana bile cilve yapardı hayır demek mümkün değil kaşı gözü ayrı oynardı, keşke ben de öyle olabilsem

yaa bende hala kilo verdiğimi gördükçe acaba tartı mı yanlış demeye başladım kendi kendime, halbuki evde 2 tane tartı var :44: ikisi de aynı gösteriyor...

arkadaşım meyveyi mutlaka süt yada yoğurtla ye..glisemik e.sini düşürüyor..benden tavsiye

canım teşekkür ederim tavsiyen için.. aslında öğleden sonra yoğurt yulaf yaparım ama bugün nedense aklıma gelmedi :44:

neyse canlar ben yatar iyi geceleri

sen deyince hypoxi falan bi araştırim dedim bi salonun videosunu izledim. orda öyle diyodu. onun aslı neymiş biliyonmu. şu nenelerin yaptığı şişe çekme varya oymuş. şeytan dedi. azıcık para bay o vakkumlu bardaklardan al çokta pahalı bişede değil ha 20 civarı satılıyo bakim biraz araştırim bakalım belki bi işve cilve seansıda ben yaparım. ama benimki pek kanmıyo o numaralara

canım call sayfası varya onun ilşk sayfasında 10 saat videosu indirilebiliyo. haberin olsun. sanada o lazım zaten. bide kitap var orda istersen onu da indir. kolay gelsin şimdiden

bende öyle düşünmüştüm, az koyrım kendime ,zaten hizmet etmekten yiyememde doğru dürüst ama ya sonrası :26: yarın tatil günüm bakalım neler olcak,hadi hayırlısı :44:
yaa bende hala kilo verdiğimi gördükçe acaba tartı mı yanlış demeye başladım kendi kendime, halbuki evde 2 tane tartı var :44: ikisi de aynı gösteriyor...

benim baskülde seninki gibi olsa ah ah ah,sihirli değnek değmiş gibi oh ne güzel her hafta giştsin kilolarbende bakalım haftaya ablama gitmeyi düşünüyorum bakalım onda kaç çıkıcam,genelde orda tartıldığımda hep daha az çıkıyorum,bizim evdeki dijital ama fazla tarttığına eminim,çünkü nerdeyse 1 aydır dikkat ediyorum ve son 3 haftadır tık yok gözüküyo tartıda,ama ben biliyorum kilo verdiğimi kıyafetlerimden , artık başka baskül alırım herhalde ama bu sefer dijital almayı düşünmüyorum :44:

bende de öyle oluyo iki üç bazen dört hafta tık yok sonra bi inmeye başlıyo oooooh ne güzel. bence vücudun bi direnme noktası var orayı kırmak sorun onu kırdığın zaman birkaç kilo veriyon sonra yine duruyo tabi kendim için söylüyorum. egzersiz yapıyosan kasların sıkılaştığı için daha zayıflamış görünmen gerçekten çok normal. o sıkılaşan kaskasların varya ilerde sana öyle ya yaktıracak varya. bak harpye durduğu yerde kilo veriyo kadın maşallah bizde görecez o günleri inşallah canım. ööööf neyazdım ben yine yaaaa

yok canım niye yanlış anlıyim ben herhangi bir spor salonu zannettim ondan pahalı dedim inşallah kocan izin verir

günaydın kızlar iki gün giremedim hem oglum hasta hem anneme gittim dünde sonunda spirali taktırdım ama dün beni cok hsta etti sanki yen evli bir bayan gibi hiç ellenmemiş gibi sancılar ve duygular yaşadım anam 3 çocuk dogurdum böyle garip olmadın ufacık şey taktılar dünyam sarsıldı ne demek istiyon diyeceniz şimdi dogumdan sonra adam 40 gün bekledi hiç böyle beni aldatacak piskolojisi yaşamadım bunda 6 gün ara dedi çökdüm dünden beri aglak mızır bir şey oldum sanki dünya durdu bitti beni işler bir anda çektim kafama battaniye attım kendimi yataga kuruyom da kuruyom kafamda nerde nasıl aldatacagını bune böyle adam gündüz işte gece yanımda uyurken mi kaçaaçk ah ben var ya manyadım dünden beri sahip çıkamıyon düşüncelerime sürekli süpe arıyom kendime kızıyom ama olmuyo içimde bir savaş varki anlatamam nereye saldıracam mı şasırdım nasıl gececek bu hisler çok taktım bu ara kilo ve zayıflamayı kendimi iyce şişko çirkin bir şey görmeye başladım ondan güvenim gitti sanki odaklandım zayıf olunca güzel olacama neyse yazdım kafam rahatladı az hepiniz eleştirin bu manyak düşüncelerimi

günaydın kızlar çok berbat bir geceydi. eşimi koltuktan kaldıramadım uyudu kaldı orda. ben de on parmak klavye çalıştım sonra sızdım kaldım gece dört gibi kalktık her yerimiz tutulmuş dayak yemiş gibiyim

renkli yazı nerden oluyo kilo bi,ldirimi yapayım bari bu hafta 3 haftam oluyo az da olsa gitti galiba birde kırmızı kart dönemindeyim ayyuzlum sana şaşırdım harbi ödemin cok oluyo canım

kız çocuk doğurduğunda hem kendini kilolu gibi görmüyodun hemde ona kendinden bişe verince hoşuna gidiyodu. şimdi kilolusun bu gerçekle yüz yüze geldin. ve dışarda çıtır hatunlar var ve sanki kocanı tatmin etmezsen senden uzaklaşacak gibi geliyo sana. ama yooook böyle bişe. kocalarımız bizi aldatmaz onlar öyle iffetsiz değil. en azından bize böyle diyolar. geçen aylarda bizimki berline gidecekti. toplantısı vardı. ben nasıl kurdum kafamda şimdi gidece bi helga bulacak orda falan diye. nasıl dua etmişsem istanbula kadar gitti de vizesi çıkamadığı için geri döndü.

renkli yazı nerden oluyo kilo bi,ldirimi yapayım bari bu hafta 3 haftam oluyo az da olsa gitti galiba birde kırmızı kart dönemindeyim ayyuzlum sana şaşırdım harbi ödemin cok oluyo canım

hiç sorma tatile giderken burdan 84 olarak çıktım osmaniyede 82 oldum yol boyu hangi il hangi ilçe varsa durduk wc ye gittim. gelirken tam tersi 82 çıktım 85 döndüm. manyak su depolama kapasitem var. su kıtlığı olsa deve gibi depolarım suyu kurtulurum kıtlıktan haaa renkli yazıyı bu yazı yazdığımız yer varya orda üstte abuk subuk şekiller var onun en üstünde kalın A ve yanında aşağı küçük ok var oraya tıklayıp renk seçimi yapabilirsin

başlangıç:87
geçen hafta:84
bu hafta:83.3
giden:700gr
toplam giden:3.700gr
hedef:65
spor:yok
ev işi, çarşı,annem bu haftaki koşturmaca e birde kırmızı kart
bu ilk bildirimim 3 hafta yediklerimi yani menümü yazamadım çünkü akşamları çok giremiyorum ama bu hafta yazacam menü sabah erken saatte bir önce ki günü tabi şimdilik iyi gidiyo sayenizde ama o 3 ay 5 ay beklemek bakalım daha bende nasıl piskolojik sorunlar yaratacak sonunda zafer benim olacak herkeze ve en önemlisi şu salak ça işleyen beynime gösterecem gününü

canım tebrikler çok güzel vermişin. bide kafanda kur bakalım bir kaç ay sonra eşin seni zayıf halinle görünce dışarıyla alakasını kesecek işe bile gitmeyecek

sen çok mu içiyorsun acaba fazlasıda zarar ya gecen sanki 3 kilo falan içtin mi ne diye okudum o a felan bulamadım kı

sen çok mu içiyorsun acaba fazlasıda zarar ya gecen sanki 3 kilo falan içtin mi ne diye okudum o a felan bulamadım kı

suyumu diyon? günlük yaklaşık üç litre. ama bol su içmek ödem sökmeye yardımcı. söktüğü hali bu bide sökmese halim nice olurdu acaba

canım tebrikler çok güzel vermişin. bide kafanda kur bakalım bir kaç ay sonra eşin seni zayıf halinle görünce dışarıyla alakasını kesecek işe bile gitmeyecek

bu çok güzel bir hayaldi canım sayenizde verecem burda kiloları ne hap ne zayıflama aletleri sadece burda aldıgım destek ve motivasyon çok güzel geliyo bana birde ev işi yapmasam hep burda otursam ne güzel olurdu

bu çok güzel bir hayaldi canım sayenizde verecem burda kiloları ne hap ne zayıflama aletleri sadece burda aldıgım destek ve motivasyon çok güzel geliyo bana birde ev işi yapmasam hep burda otursam ne güzel olurdu

o zaman alırsın kilo işte. hep oturursan ne olur kızzzzz 90 olun

anam herkes nerde haftasonu diye kocalarınız yanınızda diye güzel vakit geçiriyosunuz diye niye gelmiyonuz niye beni yalnız bırakıyonuz

anam herkes nerde haftasonu diye kocalarınız yanınızda diye güzel vakit geçiriyosunuz diye niye gelmiyonuz niye beni yalnız bırakıyonuz

ben geldim benimki işte ama az önce yemege geldi gitti şimdi beende suç işliyom dun sarma sardım yemedim akşam da anneme gittik kaldılar bugun yanına bir çorba koydum eşim yedi çorba sarma yogur ben çorbaya hiç sıcak bakmadım kodum 10 tane sarma tatını cıkararak yiyorum yogurtla ama suçlulukta hissediyom ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…