ya canım benim de sorunum TATLI.. YEMEK OLMASIN TATLI OLSUN..tabiki böyle olmaz..20 kg verdim ama hiç spor yapmadan..9 kg geri geldi.bugün troid sonuçlarımı aldım.yüksek çıktı.her ay kontrol ettireceğim..kiloyu korumak çok önemli..ideal zaman aralığında ideal kilo vermişsin tebriklerrr..
kizlar az önce buranin en iyi spor salonundan randevu aldim..pazartesi fiyati falan konusmaya gidecegim...iki sene önce 6 aylik bir sözlesme yapmistim..allahim ne güzeldi..tabi ben hic kilo veremedim ..ama cevremden acayip ciddi tepkiler görmüstüm sen inceldin falan diye..ee orada ssatlerce tepinip evede gelip tikininca sonuc tikir olmuyor malesef..vay be tekerleme gibi laf ettim haaaaaaaaaaaaaaaaesim ben sana para falan vermem diyor...bak basinin caresine..mutfak masrafindan yapiyorsan yap diyor.... ee adam ormanda yasadigi icin oduna parami verir..odunun hasi kendisi zaten demi ama....acaba diyorum biraz isve naz yapsam biraz cilvelensen sansim olurmu yorgun geldigi bir ani degerlendirmekmi lazim yoksa
hayırlı akşamlar kızlar :)
ben kilo bildirmimi yarın sabah yapsam olur mu ki? gerçi 1 gecede bir şey değişmez ama c.tesileri sviyorum nedense :))
kilo konusuna gelirsek bugün tartıldım ve üzgün üzgün dolaştım sinrden,ben evdeki tartının bozuk olduğuna karar verdim,görüntüde gitti,baskül aynı diyor bu nasıl iş abi yaaaaaaaaaa
arkadaşım meyveyi mutlaka süt yada yoğurtla ye..glisemik e.sini düşürüyor..benden tavsiye
anam ben iyi beceririm ayiptir söylemesiiiiiiiiiiiama yalandan bir agiz yokladim..iiii hiiic evet diyecek tip yok
kiz bu zaten burada piyasasi en pahali yerlerden biri..normalde aylik 19 euraya yerlerde var..ama dusa her defasinda 50 cent veriyorsun..oda birkac dakika sürüor tabi..öyle icinde sauna cocuk bakim yeri falanda yok..milonda yok..sadece fitness aletleri var..vede 14 saat acik oluyor onlar..ama daha cok ögrenciler yada geliri düsük kisiler(ki bizde bu katagorideyiz:) gidiyor..ama serseri takimlarida oluyor..kadin erkek karisik olunca huzursuz oluyorsun..yani sabah erken teamam sakin olur ama diyelimki ben aksamüstü müsait oldum o gün..iste o zaman hercesit insala kardsilasma durumunu göze alican..zaten erkekler agirlikta oluyor öyle yerlerde..kadinlar daha cokta türk kadinlari ya sadece kadinlar icin acilan yere gidiyorlar yada benim gfibi böyle cok pahali olan yeri tercih ediyorlar..hani herkes tercih edemeyecegi icin tercih edenlerde genelde maddi durumu daha iyi vede iyi meslek sahibi kisilerin gittigi yer oluyor..otamatik eleniyor serserilige yatkin insanlar..ucuz yerler genelde gencler oluyor..yani daha okuyan yada henüz meslek sahibi olmamis..parasini tasarruflu harcamak zorunda olan grup oluyor...yanlis anlasilmasin kesinlikli horgörmek gibi bir maksatla yazmiyorum..nitekim bende tesisatci karisiyim yani..öyle lüksle sosyetelikle pek isimiz olmaz..ekonomik yasamak zorundayiz...ama salon olarak az insan seckin insan olmasi tercih..malum kicimiz basimiz oynayacak en azindan bir saat..haa heryerde iti ayisi öküzü olabuiliyor ama kiyaslama yaparsan aza iniyor iste yaaaaaaaaa.ne bileyim iste..ne kadar cok aciklama geregi duydum ben bu konuyu yaaa...yani ödüm kopuyor kic tanimadigim birileri beni yanlis analayacak diye
hadi beaaaaaaaaaaaaa....12 seansta 3 kilo yagmi dedingercekmi kiz bu...gercek olsada bu benim boyumu cok acar bütce olarak ama kulagada hos geliyor haaaaaaaaaaaaaa
bana o kadar gazi ver..tam gaz yola baslayim simdide yok yok de..olur canim baskaaaaaaaaa
artik baslamamiz lazim bir yerden degilmi ama
bende öyle düşünmüştüm, az koyrım kendime ,zaten hizmet etmekten yiyememde doğru dürüst ama ya sonrası :26: yarın tatil günüm bakalım neler olcak,hadi hayırlısı :44:anaaaam olmazsa yarın kendine izin ver. bir gün bişe olmaz. ev sahibisin hemde. gerçi ev sahipleri hizmet etmekten yemeye fırsat bulamıyo ama. sen bol bol şekersiz çay iç. oyalar. tabağını da çok doldurma hatta küçük servis tabağı al kendine. ama en önemlisi diyette olduğunu kimse bilmesin. bilirlerse kıskançlık yapıp zorla yediriyolar
yaa bende hala kilo verdiğimi gördükçe acaba tartı mı yanlış demeye başladım kendi kendime, halbuki evde 2 tane tartı var :44: ikisi de aynı gösteriyor...
bende öyle düşünmüştüm, az koyrım kendime ,zaten hizmet etmekten yiyememde doğru dürüst ama ya sonrası :26: yarın tatil günüm bakalım neler olcak,hadi hayırlısı :44:
benim baskülde seninki gibi olsa ah ah ah,sihirli değnek değmiş gibi oh ne güzel her hafta giştsin kilolarbende bakalım haftaya ablama gitmeyi düşünüyorum bakalım onda kaç çıkıcam,genelde orda tartıldığımda hep daha az çıkıyorum,bizim evdeki dijital ama fazla tarttığına eminim,çünkü nerdeyse 1 aydır dikkat ediyorum ve son 3 haftadır tık yok gözüküyo tartıda,ama ben biliyorum kilo verdiğimi kıyafetlerimden , artık başka baskül alırım herhalde ama bu sefer dijital almayı düşünmüyorum :44:
kiz bu zaten burada piyasasi en pahali yerlerden biri..normalde aylik 19 euraya yerlerde var..ama dusa her defasinda 50 cent veriyorsun..oda birkac dakika sürüor tabi..öyle icinde sauna cocuk bakim yeri falanda yok..milonda yok..sadece fitness aletleri var..vede 14 saat acik oluyor onlar..ama daha cok ögrenciler yada geliri düsük kisiler(ki bizde bu katagorideyiz:) gidiyor..ama serseri takimlarida oluyor..kadin erkek karisik olunca huzursuz oluyorsun..yani sabah erken teamam sakin olur ama diyelimki ben aksamüstü müsait oldum o gün..iste o zaman hercesit insala kardsilasma durumunu göze alican..zaten erkekler agirlikta oluyor öyle yerlerde..kadinlar daha cokta türk kadinlari ya sadece kadinlar icin acilan yere gidiyorlar yada benim gfibi böyle cok pahali olan yeri tercih ediyorlar..hani herkes tercih edemeyecegi icin tercih edenlerde genelde maddi durumu daha iyi vede iyi meslek sahibi kisilerin gittigi yer oluyor..otamatik eleniyor serserilige yatkin insanlar..ucuz yerler genelde gencler oluyor..yani daha okuyan yada henüz meslek sahibi olmamis..parasini tasarruflu harcamak zorunda olan grup oluyor...yanlis anlasilmasin kesinlikli horgörmek gibi bir maksatla yazmiyorum..nitekim bende tesisatci karisiyim yani..öyle lüksle sosyetelikle pek isimiz olmaz..ekonomik yasamak zorundayiz...ama salon olarak az insan seckin insan olmasi tercih..malum kicimiz basimiz oynayacak en azindan bir saat..haa heryerde iti ayisi öküzü olabuiliyor ama kiyaslama yaparsan aza iniyor iste yaaaaaaaaa.ne bileyim iste..ne kadar cok aciklama geregi duydum ben bu konuyu yaaa...yani ödüm kopuyor kic tanimadigim birileri beni yanlis analayacak diye
günaydın kızlar iki gün giremedim hem oglum hasta hem anneme gittim dünde sonunda spirali taktırdım ama dün beni cok hsta etti sanki yen evli bir bayan gibi hiç ellenmemiş gibi sancılar ve duygular yaşadım anam 3 çocuk dogurdum böyle garip olmadın ufacık şey taktılar dünyam sarsıldı ne demek istiyon diyeceniz şimdi dogumdan sonra adam 40 gün bekledi hiç böyle beni aldatacak piskolojisi yaşamadım bunda 6 gün ara dedi çökdüm dünden beri aglak mızır bir şey oldum sanki dünya durdu bitti beni işler bir anda çektim kafama battaniye attım kendimi yataga kuruyom da kuruyom kafamda nerde nasıl aldatacagını bune böyle adam gündüz işte gece yanımda uyurken mi kaçaaçk ah ben var ya manyadım dünden beri sahip çıkamıyon düşüncelerime sürekli süpe arıyom kendime kızıyom ama olmuyo içimde bir savaş varki anlatamam nereye saldıracam mı şasırdım nasıl gececek bu hisler çok taktım bu ara kilo ve zayıflamayı kendimi iyce şişko çirkin bir şey görmeye başladım ondan güvenim gitti sanki odaklandım zayıf olunca güzel olacama neyse yazdım kafam rahatladı az hepiniz eleştirin bu manyak düşüncelerimi
renkli yazı nerden oluyo kilo bi,ldirimi yapayım bari bu hafta 3 haftam oluyo az da olsa gitti galiba birde kırmızı kart dönemindeyim ayyuzlum sana şaşırdım harbi ödemin cok oluyo canım
başlangıç:87
geçen hafta:84
bu hafta:83.3
giden:700gr
toplam giden:3.700gr
hedef:65
spor:yok
ev işi, çarşı,annem bu haftaki koşturmaca e birde kırmızı kart
bu ilk bildirimim 3 hafta yediklerimi yani menümü yazamadım çünkü akşamları çok giremiyorum ama bu hafta yazacam menü sabah erken saatte bir önce ki günü tabi şimdilik iyi gidiyo sayenizde ama o 3 ay 5 ay beklemek bakalım daha bende nasıl piskolojik sorunlar yaratacak sonunda zafer benim olacak herkeze ve en önemlisi şu salak ça işleyen beynime gösterecem gününü
hiç sorma tatile giderken burdan 84 olarak çıktım osmaniyede 82 oldumyol boyu hangi il hangi ilçe varsa durduk wc ye gittim. gelirken tam tersi 82 çıktım 85 döndüm. manyak su depolama kapasitem var. su kıtlığı olsa deve gibi depolarım suyu kurtulurum kıtlıktan haaa renkli yazıyı bu yazı yazdığımız yer varya orda üstte abuk subuk şekiller var onun en üstünde kalın A ve yanında aşağı küçük ok var oraya tıklayıp renk seçimi yapabilirsin
sen çok mu içiyorsun acaba fazlasıda zarar ya gecen sanki 3 kilo falan içtin mi ne diye okudum o a felan bulamadım kı
canım tebriklerçok güzel vermişin. bide kafanda kur bakalım bir kaç ay sonra eşin seni zayıf halinle görünce dışarıyla alakasını kesecek işe bile gitmeyecek
bu çok güzel bir hayaldi canım sayenizde verecem burda kiloları ne hap ne zayıflama aletleri sadece burda aldıgım destek ve motivasyon çok güzel geliyo bana birde ev işi yapmasam hep burda otursam ne güzel olurdu
anam herkes nerde haftasonu diye kocalarınız yanınızda diye güzel vakit geçiriyosunuz diye niye gelmiyonuzniye beni yalnız bırakıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?