günaydınnn tünaydınnnnn
hoş geldin kaptanım. afiyet olsun bende istiyom sarma ama yanına cacıkta yap geliyom
arkadaşım bunlar tamamen kilonun insana verdiği özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor..eşim kilolarımdan şikayetçiydi ama ben 20 kg .yi tamamen kendim için verdim çünkü ben kendimle barışık olursam mutlu olacağım ve bu eşime çocuklarıma zaten yansıyacak ..mutsuzluğum için de aynısı geçerli..kilolar gidince aynalara bakmaya doyamıyorsun..hatta eşim birgün; ''aynaya artık farklı bakıyorsun'' demişti..kimse için değil sadece kendin için bu yola çık..bak nasıl herşey değişiyor..olumsuz senaryo yazmayı da bırak..kendine gösterdiğin ufacık bir özen eşine olumlu yansıyacaktır..günaydın kızlar iki gün giremedim hem oglum hasta hem anneme gittim dünde sonunda spirali taktırdım ama dün beni cok hsta etti sanki yen evli bir bayan gibi hiç ellenmemiş gibi sancılar ve duygular yaşadım anam 3 çocuk dogurdum böyle garip olmadın ufacık şey taktılar dünyam sarsıldı ne demek istiyon diyeceniz şimdi dogumdan sonra adam 40 gün bekledi hiç böyle beni aldatacak piskolojisi yaşamadım bunda 6 gün ara dedi çökdüm dünden beri aglak mızır bir şey oldum sanki dünya durdu bitti beni işler bir anda çektim kafama battaniye attım kendimi yataga kuruyom da kuruyom kafamda nerde nasıl aldatacagını bune böyle adam gündüz işte gece yanımda uyurken mi kaçaaçk ah ben var ya manyadım dünden beri sahip çıkamıyon düşüncelerime sürekli süpe arıyom kendime kızıyom ama olmuyo içimde bir savaş varki anlatamam nereye saldıracam mı şasırdım nasıl gececek bu hisler çok taktım bu ara kilo ve zayıflamayı kendimi iyce şişko çirkin bir şey görmeye başladım ondan güvenim gitti sanki odaklandım zayıf olunca güzel olacama neyse yazdım kafam rahatladı az hepiniz eleştirin bu manyak düşüncelerimi
kız ne sarması kim yapıyo sarmayıııı ufff canım çekti bak:)))
arkadaşım bunlar tamamen kilonun insana verdiği özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor..eşim kilolarımdan şikayetçiydi ama ben 20 kg .yi tamamen kendim için verdim çünkü ben kendimle barışık olursam mutlu olacağım ve bu eşime çocuklarıma zaten yansıyacak ..mutsuzluğum için de aynısı geçerli..kilolar gidince aynalara bakmaya doyamıyorsun..hatta eşim birgün; ''aynaya artık farklı bakıyorsun'' demişti..kimse için değil sadece kendin için bu yola çık..bak nasıl herşey değişiyor..olumsuz senaryo yazmayı da bırak..kendine gösterdiğin ufacık bir özen eşine olumlu yansıyacaktır..
kızlar bizde de haftasonu yok..eşim bugün de yarın da çalışıyor
şuan annemdeyim işim olunca çocukları anneme bıraktım..eşimin almasını bekliyorum..sabah güzel kahvaltı yaptım hatta dışarıda arkadaşlar hamur işi yediler ben yemedim ama anneme aç düştüm o da patates yemeği peynirli makarna yapmış..tam karbonhidratyedim artık..süt varsa bir kahve içeyim..yanında da birkaç hurma
selam fıstıklar ben geldimmmmmmm yaaaa bizim kadar misafiri gelen varmıdırrrr acabaaaa valla öldüm önlerinde evde battı çıktıııı yinee amannnn
ne güzel ne güzellll :)))) ohhhh film izleyecem ayaklarımızı uzatım keyfime diyecek yok :)))karşı komşumhiç misafiri eksik olmaz maşallah. benimde ayda yılda bir gelir
kv sarmış dolaba koymuş bi pişirimlik ama sabah yeşil fasülye çıkartmıştım bektım erimiş sonraya sakladınm sarmayı..:)pardon kaptanım yanlış kişiye atmışım msjdapsedan yazmış onu. kafam karışık nolur affet boş yere canını çektirdim. ama olsada yesek dimi
hoşgeldinnnnn kızım orası diyarbakırrrr çok normal çok misafir özledim oralarıı evimizi satmayı düşünüyoruz diyarbakırdaki zaten 7 yıl kredisi var daha satıp onu da kapatırız işte satılırsa gelecem tekrar diyarbakıra acaba evin satılmasını diyarbakırı bi daha görebilmek için mi istiyorum bilemedimmm:)selam fıstıklar ben geldimmmmmmm yaaaa bizim kadar misafiri gelen varmıdırrrr acabaaaa valla öldüm önlerinde evde battı çıktıııı yinee amannnn
satılmasın satarsanızzzzzzzzz artık hiç gelemezsinizkv sarmış dolaba koymuş bi pişirimlik ama sabah yeşil fasülye çıkartmıştım bektım erimiş sonraya sakladınm sarmayı..:)
hoşgeldinnnnn kızım orası diyarbakırrrr çok normal çok misafir özledim oralarıı evimizi satmayı düşünüyoruz diyarbakırdaki zaten 7 yıl kredisi var daha satıp onu da kapatırız işte satılırsa gelecem tekrar diyarbakıra acaba evin satılmasını diyarbakırı bi daha görebilmek için mi istiyorum bilemedimmm:)
güle güle kullannn bunlar beyaz ama idare ettt:)))slm gittim az önce kendime degişik iç camasırları aldım azcık kendimi mutluluklar yaşatmalıyım illa birini beklememliyim çok da yakıştılar ben çok renkli severim pembe mor kırmızı öyle siyah beyaz yoktur yada nadir şeylerde giyerim cıvıl cıvıl pırıl pırıl şeyler çok hoş duruyo ama
satılmasın satarsanızzzzzzzzz artık hiç gelemezsiniz
güle güle kullannn bunlar beyaz ama idare ettt:))):92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?