80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar, öyle yoğun geçiyor ki anlamıyorum.

meğer çocuk olmadan önce ne çok zamanım varmış, şimdi evdi, yemekti yetişemiyorum kendime özel yaptığım tek sosyal durum burası belki inanmasınız
haliyle dün gece menü yazamadım ve bugün hala ne ara öğün ve öğle yemeği yiyebilmiş değilim.

dünki menüm: sabah klasik kahvaltı diyim. h. yumurta, b.peynir, zeytin
ara öğün : cumaları eskiden kaçamak yapardık topikte hala devam ediyormu bilmiyorum ama çikolata yedim:)
öğle: sebze yemeği
ara öğün: sade nescafe
akşam: bol salata, bir kase yoğurt, 3 yk. tavuk kavurması

arkadaşım bunlar tamamen kilonun insana verdiği özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor..eşim kilolarımdan şikayetçiydi ama ben 20 kg .yi tamamen kendim için verdim çünkü ben kendimle barışık olursam mutlu olacağım ve bu eşime çocuklarıma zaten yansıyacak ..mutsuzluğum için de aynısı geçerli..kilolar gidince aynalara bakmaya doyamıyorsun..hatta eşim birgün; ''aynaya artık farklı bakıyorsun'' demişti..kimse için değil sadece kendin için bu yola çık..bak nasıl herşey değişiyor..olumsuz senaryo yazmayı da bırak..kendine gösterdiğin ufacık bir özen eşine olumlu yansıyacaktır..

bizimki farkında ben kocam için değil kendim için veriyom kiloları. hani bir reklam vardı ya kadınlar aslında her şeyi kendileri için yaparmış diye. hep onu söylüyo bana. eee haklılarda ben kendim için yapıyom yoksa kocamın karnı ağrısın ben niye onun için aç kalim kıçımı yırta yırta spor yapim tabiki kendim için

ya bu katiplik sınavına hazırlanmaya çalışıyomda parmaklarım kitlenecek hızlı yazmaya çalışmaktan çok zoooooor

kızlar bizde de haftasonu yok..eşim bugün de yarın da çalışıyor
şuan annemdeyim işim olunca çocukları anneme bıraktım..eşimin almasını bekliyorum..sabah güzel kahvaltı yaptım hatta dışarıda arkadaşlar hamur işi yediler ben yemedim ama anneme aç düştüm o da patates yemeği peynirli makarna yapmış..tam karbonhidratyedim artık..süt varsa bir kahve içeyim..yanında da birkaç hurma

selam fıstıklar ben geldimmmmmmm yaaaa bizim kadar misafiri gelen varmıdırrrr acabaaaa valla öldüm önlerinde evde battı çıktıııı yinee amannnn

kahveee bende bende

pardon kaptanım yanlış kişiye atmışım msj dapsedan yazmış onu. kafam karışık nolur affet boş yere canını çektirdim. ama olsada yesek dimi
kv sarmış dolaba koymuş bi pişirimlik ama sabah yeşil fasülye çıkartmıştım bektım erimiş sonraya sakladınm sarmayı..:)
selam fıstıklar ben geldimmmmmmm yaaaa bizim kadar misafiri gelen varmıdırrrr acabaaaa valla öldüm önlerinde evde battı çıktıııı yinee amannnn
hoşgeldinnnnn kızım orası diyarbakırrrr çok normal çok misafir özledim oralarıı evimizi satmayı düşünüyoruz diyarbakırdaki zaten 7 yıl kredisi var daha satıp onu da kapatırız işte satılırsa gelecem tekrar diyarbakıra acaba evin satılmasını diyarbakırı bi daha görebilmek için mi istiyorum bilemedimmm:)

slm gittim az önce kendime degişik iç camasırları aldım azcık kendimi mutluluklar yaşatmalıyım illa birini beklememliyim çok da yakıştılar ben çok renkli severim pembe mor kırmızı öyle siyah beyaz yoktur yada nadir şeylerde giyerim cıvıl cıvıl pırıl pırıl şeyler çok hoş duruyo ama

satılmasın satarsanızzzzzzzzz artık hiç gelemezsiniz

güle güle kullannn bunlar beyaz ama idare ettt:))):92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…