arkadaşım bunlar tamamen kilonun insana verdiği özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor..eşim kilolarımdan şikayetçiydi ama ben 20 kg .yi tamamen kendim için verdim çünkü ben kendimle barışık olursam mutlu olacağım ve bu eşime çocuklarıma zaten yansıyacak ..mutsuzluğum için de aynısı geçerli..kilolar gidince aynalara bakmaya doyamıyorsun..hatta eşim birgün; ''aynaya artık farklı bakıyorsun'' demişti..kimse için değil sadece kendin için bu yola çık..bak nasıl herşey değişiyor..olumsuz senaryo yazmayı da bırak..kendine gösterdiğin ufacık bir özen eşine olumlu yansıyacaktır..
teşekürler olsun beyazın yeri ayrıdır tabi
benim bir sorum olucak bir simit kac dilim ekmege bedel bilen varmı
bende de öyle oluyo iki üç bazen dört hafta tık yok sonra bi inmeye başlıyo oooooh ne güzel. bence vücudun bi direnme noktası var orayı kırmak sorun onu kırdığın zaman birkaç kilo veriyon sonra yine duruyotabi kendim için söylüyorum. egzersiz yapıyosan kasların sıkılaştığı için daha zayıflamış görünmen gerçekten çok normal. o sıkılaşan kaskasların varya ilerde sana öyle ya yaktıracak varya. bak harpye durduğu yerde kilo veriyo kadın maşallah bizde görecez o günleri inşallah canım. ööööf neyazdım ben yine yaaaa
inş. canım ya,inan artık sinir olmaya başladım,o kadar dikkat ediyorum ve farkettiğimi hissediyom ama baskülde tık yok anam,bende dijital olmayan bi baskül alıcam,bakalım ne farkedecek :44:
gün olayını atlattık,bugün sadece börek ve sütlü tatlıdan yedim ama 2 şer porsiyon yedim:26: daha da bişe yemeyi düşünmüyorum şimdilik :) anca form çayları tarzında şeyler tüketirim yatana kadar
ay ne güzel gaz aldim ne güzel ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelteşekkür ederim canım :)
bence sen o anı değerlendir.. yaparsın sen aslansın :) bende hiç cilve yok yaa ben adamdan daha odunum :) ay bi arkadaşım vardı işyerinde biz ona zaten banu alkan derdik, çok kilolu ve kısa boylu bir kızdı amaaaaa gel gör ki acayip cilveliydi bana bile cilve yapardı hayır demek mümkün değilkaşı gözü ayrı oynardı, keşke ben de öyle olabilsem
yaa bende hala kilo verdiğimi gördükçe acaba tartı mı yanlış demeye başladım kendi kendime, halbuki evde 2 tane tartı var :44: ikisi de aynı gösteriyor...
canım teşekkür ederim tavsiyen için.. aslında öğleden sonra yoğurt yulaf yaparım ama bugün nedense aklıma gelmedi :44:
neyse canlar ben yatar iyi geceleri
sen deyince hypoxi falan bi araştırim dedim bi salonun videosunu izledim. orda öyle diyodu. onun aslı neymiş biliyonmu. şu nenelerin yaptığı şişe çekme varya oymuş. şeytan dedi. azıcık para bay o vakkumlu bardaklardan al çokta pahalı bişede değil ha 20 civarı satılıyobakim biraz araştırim bakalım belki bi işve cilve seansıda ben yaparım. ama benimki pek kanmıyo o numaralara
kaptamin ve isstten baskasida yokmus ya ise selam olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
kaptamin ve isstten baskasida yokmus ya ise selam olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
dijitallerle diğerleri arasında pek fark olmuyo eğer evdekine güvenemiyosan bir eczaneye gidip tartılabilirsin hem karşılaştırmış olursun
bizi adamdan sayan yok galiba hıııııııııııhhh
film keyfi bitti((( hadi yemek yapmaya :)))
olurmu hic öyle sey canim ya..ben onu yazarken yoktun sen
nerdesin kiz sen kacgündür
mesajni almisim cevaabini yazmayi unutmusum..
kiz ben hep gündüzleri isveye naza gayretleniyorumm..aksam oldumu fos diye söynüyorum..adamin yüzüne bile bakasim gelmiyor..aslinda o cok sever öyle cilve nazlari ama beni sogutu iste naapiiim
merhabalar benimde kilom 81 küsürlerde değişiyor daha öncede diyet yaptım sıkı bir diyet ve 7 kilo verdim hop geri aldım simdide çok dikkat ediyorum yediklerime sporumu çok düzenli yapıyorum callanetics artı günde 6 km tempolu yürüyüş gören herkes baya fark var diyor ölcmedim kendimi ama kiloda değişim yok biraz hevesim kırıldı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?