80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah ben cenemi tutsan adamın sesi çıkmayacak ama kendime kızıyorum görünce aynada benim toto büyük başka yer bilmem büyükte göze batmıyo onun kadar ölçülerim
gögüs :100
bel:90
kalça:120 idi enson bakayım bir mezura bulup yazacam tekrar yanlış bilmiyorsam çok oldu ölçmedim

inş. canım ya,inan artık sinir olmaya başladım,o kadar dikkat ediyorum ve farkettiğimi hissediyom ama baskülde tık yok anam,bende dijital olmayan bi baskül alıcam,bakalım ne farkedecek :44:
gün olayını atlattık,bugün sadece börek ve sütlü tatlıdan yedim ama 2 şer porsiyon yedim:26: daha da bişe yemeyi düşünmüyorum şimdilik :) anca form çayları tarzında şeyler tüketirim yatana kadar

dijitallerle diğerleri arasında pek fark olmuyo eğer evdekine güvenemiyosan bir eczaneye gidip tartılabilirsin hem karşılaştırmış olursun

ay ne güzel gaz aldim ne güzel ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

mesajni almisim cevaabini yazmayi unutmusum..
kiz ben hep gündüzleri isveye naza gayretleniyorumm..aksam oldumu fos diye söynüyorum..adamin yüzüne bile bakasim gelmiyor.. aslinda o cok sever öyle cilve nazlari ama beni sogutu iste naapiiim

dijitallerle diğerleri arasında pek fark olmuyo eğer evdekine güvenemiyosan bir eczaneye gidip tartılabilirsin hem karşılaştırmış olursun

ben sabah wc den sonra çıplak tartılıyorum canım,eczanede tartılırsam gerçek kilomu yine anlayamam ki ödemim oluyo güün içerisinde , sonra daha beter moralim bozulur falan

merhabalar benimde kilom 81 küsürlerde değişiyor daha öncede diyet yaptım sıkı bir diyet ve 7 kilo verdim hop geri aldım simdide çok dikkat ediyorum yediklerime sporumu çok düzenli yapıyorum callanetics artı günde 6 km tempolu yürüyüş gören herkes baya fark var diyor ölcmedim kendimi ama kiloda değişim yok biraz hevesim kırıldı sanki

kız bişe dicem senin koca düzeliyomukaç vakittir şikayet etmiyon yoksa hastanedeki kadının dediği mi çıkıyo? (inşallah)

sende call cisin demek bende çok seviyorum calli sabret sonuçları alacaksın. ben aldım şahsen. zor kilo veriyom ama veriyom sonuçta ya veremeseydim:18::18::18::18:

sabah.1sigara boregi peynir zeytin
ara.turk kahvesi
ogle.2 lahmacum yesillik 1bardak ayran
ara.1muz
aksam.4-5 kofte 2catal patates. bir kase yesil.merc corbasi
ara.1bardak sut

sabah.2 dilim kizarmis ekmek peynir zeytin sucuklu yumurta
ara.yok
ogle-aksam. firinda bol sebzeli kiymali.patates yarim pide 4-5 yaprak sarma
ar.Bir avuc patlamis misir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…