80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dediğim gibi inceliyorum call sayesinde ama çok dikkat etmeme rağmen kiloda değişim yok denecek kadar az o kadar emeğe rağmen görenler şasırıyor:) karar verdim sadece ölcülerime bakacağım yoksa hiç motive kalmayacak bende.

sabah : kaşarlı tost yağsı ve bitki çayı
ara : 1 bardak süt
öğle : 1 kase çorba
ara : 2 kayısı
akşam : 1 kase çorba,2 parça ızgara tavuk,2 dilim kepek ekmeği,salata ve ayran
ara : 1 kivi

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
tere
1 bardak meyve çayı
1 elma
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
4 küçük galeta
1 bardak süt
Öğle
1 kase ayran çorbası
1 tabak kapuska
1 kase yoğurt
1 portakal
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
Akşam
1 fırında uskumru
1 ekmek
salata
Ara
1 portakal
yeşil çay

bugün ki menümü yazmıycam çünkü çanta yerim ama izin verdim gerçi kendime günden dolayı ,hiiiiiiiiiiiiiiçç çanta yşiycek halim yok başım kazan gibi oldu o yüzden çanta atana bende bi patlatırım

menüm
sabah: 20 gr peynir, yumurta, 4 zeytin, 1 dilim peynir.
ara: 1 b fincan kahve
öğlen: 1 küçük tabak pırasa, 1 dilim ekmek, 100 gr yoğurt
ara: kahve
akşam: karnabahar ve patates kızartması bir tabak, 2 dilim ekmek az salata
ara: 1 fincan salep

iyi geceler kizlar ben de bugunkü menümü yazmasam cok cok iyi olur berbat... callenetis yapan arkadaslar ben bir iki defa denedim tam beceremedim.spor yapma ma ragmen bacaklari fazla geriyosun .fazla esneme hareketleri var yani yaptigim zaman hakkini veremedim.pilatesi sanki daha kolay geldi bana .

kolay gibi görünüyo ancak çok zorluyo. o esneme hareketleri sayesinde daha zayıflamış narin görünüyorsun zaten

Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum şu an 89,0 kiloyum malesef,inşallah sizinle birlikte bende kilo verırım 2 gün oldu başlayalı hadı hayırlısı...

Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum şu an 89,0 kiloyum malesef,inşallah sizinle birlikte bende kilo verırım 2 gün oldu başlayalı hadı hayırlısı...

merhaba canım hoşgeldin bende yapıyorum bakalım hayırlısı sporu ihmal etme:)

günaydın kızlar

Yok canım her gün 50 dakıka eliptı bisiklet sürüyorum ve bazı günler yürüyüş yapıyorum bu arada senın kılo nekadar

bende eliptik kullanıyorum senin kadar uzun yapamasamda ( nefesim tıkanıyo şimdilik) ama yürüyüşten çooook daha etkili diyebilirim. yanındada kas güçlendirici ve esneticileri ekle bence muhteşem oluyo o zaman

bugün pazar diye mi kimse yok ayyüzlüm bile gelmemiş

ahanda yeni kaltım. kahvaltı bile yapmadan buraya geldim. zor bi geceydi. oğlumla dün boğuşurken yanlışlıkla olğun sezeryan yerime tekme attı. malum zaten hassas bi zamandayım bide tekme yiyince kıvrana kıvrana yattım

geçmiş olsun canım

iyi pazarlar fıstıklar..epeydir giremedim..bebeğimm ateşlı hastalandı iyileşincede sünnet ettiridk daha onla uğraştım

az önce çok sinir oldum. bi arkadaşımla dün adliye zabıt katipliği sınavı hakkında konuşmuştum. arkadaş öğretmen ama kpss yüzzünden atanamayan öğretmem. ha yanlış anlamayın aman aman bi puan alıpta atanamamak değil 60 falan alıyo. bahane çok tabi yok misafiri çokmuş yok iki çocuk varmış benimkinden yaramazmış. evin işi bitmiyomuş falan gibi aslında hepimizin yaşadığı şeyleri kendisininki daha kötüymüş gibi sunar önüme her zaman. ben ders çalışırım geçe çocukları herifi uyuturum saat 5 e kadar yatmadan çalışırım hergün. kendisi eee ben yatmasam sabah erken kalkmam gerek olmuyo bahanesi. sanki ben erken kalkmıyom. hortlak gibi geziyodum bi ara. neyse hem bahanesi çok hem beni küçümsüyo 4 yıllık mezunu değilim diye. çok canımı sıkıyo bu kadının bu halleri. amaaaan konu iyice dağıldı. katiplikte ben istesem torpil yaptırırım ama hak yemek istemedim dedim. kazanacaksam kendi hakkımla olsun istiyorum dedim. eveeeet haklısıııın ben olsam hakkımı helal etmeeeem gibi şeyler söyledi. az önce onun tlf uyandım. bu katiplik için kpss gerekiyomu dedi. evet 70 olmalı dedim. noldu kim giriyo dedim. kendim için soruyom dedi. bi tanıdık varda herkesi aldırıyo benide aldırır dedim dedi klavyen nasıl dedim hiç iyi değil dedi. 3 dk 90 kelime yazman gerekiyo dedim. yok yazamam dedi. eee kpss de 65 gibiydi yanlış hatırlamıyosam. allahım nepis kadın yaaaa. alıştım bu hallerine diyodum ama yok her defasında kendini aşıyo bu kadın. geçende kreş açmaya niyetlenmiş. kocam bana kreş açıyo çatla dedi bana yahu niye çatlim güle güle açsın da çalış. hatta biran önce açta sınavlarda çocukları nereye bırakacam sorunu yaşamayayım. tabi o da olmadı. oturup kpss çalışmıyo sonra kazanamadım diyo. allahım çooook sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…