- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
kız bişe dicem senin koca düzeliyomukaç vakittir şikayet etmiyon yoksa hastanedeki kadının dediği mi çıkıyo? (inşallah)
sende call cisin demek bende çok seviyorum calli sabret sonuçları alacaksın. ben aldım şahsen. zor kilo veriyom ama veriyom sonuçta ya veremeseydim:18::18::18::18:
Veeeee ehliyetli bir denizzzzz yasasinnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi geceler kizlar ben de bugunkü menümü yazmasam cok cok iyi olur berbat... callenetis yapan arkadaslar ben bir iki defa denedim tam beceremedim.spor yapma ma ragmen bacaklari fazla geriyosun .fazla esneme hareketleri var yani yaptigim zaman hakkini veremedim.pilatesi sanki daha kolay geldi bana .
Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum şu an 89,0 kiloyum malesef,inşallah sizinle birlikte bende kilo verırım 2 gün oldu başlayalı hadı hayırlısı...
tebrik ederim canım darısı benim gibi ehliyetsizlere
denizim hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kaygıdan kurtuldun
tebrikler allah kazasiz belasiz sürmek nasip etsinn
Yok canım her gün 50 dakıka eliptı bisiklet sürüyorum ve bazı günler yürüyüş yapıyorum bu arada senın kılo nekadarmerhaba canım hoşgeldin bende yapıyorum bakalım hayırlısı sporu ihmal etme:)
Yok canım her gün 50 dakıka eliptı bisiklet sürüyorum ve bazı günler yürüyüş yapıyorum bu arada senın kılo nekadar
bugün pazar diye mi kimse yok ayyüzlüm bile gelmemiş
günaydın kızlar
bende eliptik kullanıyorum senin kadar uzun yapamasamda ( nefesim tıkanıyo şimdilik) ama yürüyüşten çooook daha etkili diyebilirim. yanındada kas güçlendirici ve esneticileri ekle bence muhteşem oluyo o zaman
ahanda yeni kaltım. kahvaltı bile yapmadan buraya geldim. zor bi geceydi. oğlumla dün boğuşurken yanlışlıkla olğun sezeryan yerime tekme attı. malum zaten hassas bi zamandayım bide tekme yiyince kıvrana kıvrana yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?