80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gerçekten çok sinir bozucu.

iyi pazarlar fıstıklar..epeydir giremedim..bebeğimm ateşlı hastalandı iyileşincede sünnet ettiridk daha onla uğraştım

kendim hastalandım desen bu kadar üzülmezdim. çocukların hasta olması çok kötü. bebek küçükmüydü yani bez giyiyorsa sünnet çok rahat oluyoç ben oğlumu 6 aylıkken yaptırmıştım. çok rahat olmuştu.

Seninle bildigin yarisiyo canim hayatindan cıkar gitsin telefonlarinida acma cook sunir bir kadinmis

evet 8 aylık bezliyorum inş cabuk iyleşir bende topikte aktif olurum.
.bu ara senin arkadaş misali bendede var herşeyi abartır kendi sıkıntıları dağ biziki çakıl taşı kadardır ne yazikki çıkaramıyorumda hayatımdan sencileyin alışmaya çalışıyorum 15 yıldır...

oğluşum uyumuşken gidip pazar temizliğimi yapayım ardın sıcak bi duş zaman kalırsa güzel bir film izlerim arada gelirim inş aranıza...hoçşakalın

herkesin her yaptığına özenen insanlardan desene nerdeyse camdan atlasan o da peşinden gelecek bide açığa vuruyo bari gizli gizli yap ne kadar tuhaf insanlar var hayatta

Seninle bildigin yarisiyo canim hayatindan cıkar gitsin telefonlarinida acma cook sunir bir kadinmis

elimden geldiği kadar görüşmüyom ama eşlerimiz iş arkadaşı. bi şekilde görüşülüyo. dediğin gibi tabiri caiz artık benimle sidik yarıştırıyo. bi arkadaş vardı o öğretmenliğe atandı kurtuldu darısı başıma. bu kadın benden önce çalışmaya başlarsa vay halime:18::18::18::18: ben sosyoloji okuyorum ya bu salak zannetmiş öğretmenliği. ayyy zaten sizin atamanız yok boşa okuyon falan yaptı bana ö...z bende zaten benimki sosyolog öğretmen olmicam dedim. ayrıca ( eşim dersaneci) kocam bana iş verir öğretmenlik yapsam dedim (halbuki yalan çalışamazsın yanımda diyo) anlican çooook fesat

Hic sevmem böyle tipleri ya sen mesafeli dur genede bir ikide parala benim okudugum bransdan sana ne de benim atamanin derdi senimi gerdi de yada numarasini ver ben diyeyim

Hic sevmem böyle tipleri ya sen mesafeli dur genede bir ikide parala benim okudugum bransdan sana ne de benim atamanin derdi senimi gerdi de yada numarasini ver ben diyeyim

veriyom kaydet 0533..... benimde birinin yüzüne bişe diyebilmek gibi bi özelliğim yok. ne kadar sinirlensemde yapamıyorum.

ayyy anammm kadın karşımda olsada bende sacını başını yolup biraz stres atsammmm geröekten çok ihtiyacım var bunaaaaa
Yok kız kolaydi cok sükür yada ben cok iyi bir ögrenciyim
benim arkadaşım helal sana bunu da hallettin geldinnn

kızlar ya diyet harammı bana yaaa... başlayamadım hala ve de başlayamıyorum kb ve elti geldi hazırla yedir içir spor yapama lahana bile kaynatamama durumundayım herkes uyuyo şuan ben kahvaltı hazırlıyommm küçük elti bu aradaaa

kız sen nerde oturuyon bunlar niye zırt pırt geliyolar sana. sen bunların sitresinden dua et 90 değilsin

ayyyyy işte kıl olduğum arkadaş tipi birrrrrrrrrrrrr bide bunlarınnnn 2. versiyonu var sen fikrini söylersin bir konu hakkında hemen eleştirirrrrrrrr bir kaç gün sonra da kendi fikriymiş gibi gelirrr sana anlatırrrr :)))))

Yok kız kolaydi cok sükür yada ben cok iyi bir ögrenciyim
tbrkkk ederim birtanemmmmm

allaha şükür daha karşılaşmadım o tiplerden biriyle. bu yeterince zorluyor zaten. ama iki ay önce buna ne yaptım biliyon mu. bu hep ben senden zayıfım muhabbeti yapıyodu ki öyleydi de arkadaşın bitanesi çağırdı bizi bir baktım bu arkadaş bi elbise giymiş ama kendine 2 beden küçük kalmış. ama bende kilo verdim açık bariz görülüyo bu hiç bişe söylemiyo. senmisin bana böyle davranan dedim. kııııızsen kilo mu aldın dedim aynen böyle kaldı yooook aynı kiloyum dedi. yok kız almışsın dedim baksana kıyafet sıkıyo. ya işte biraz falan dedi ama bana hala demedi sen kilo vermişsin diye. diğer arkadaş bak gülay nasıl kilo vermiş dedi bu tabi ağzının ucuyle hııı dedi. şimdiki halimi görse kafayı yer ki o artık 81 kiloooooo. ya sevindiğimden değil ama bana gıcık giderse bende bi şekilde başka yerden vuruyorum lafı. ki her hafta komşu gezmeleri oluyomuş 15 kişi hepsi de ayrı bişe yapıp getiriyomuş oturup akşama kadar yiyolarmış. ohaaaaa dedim böyle yersen alırsın tabi kiloyu

kızlaaaaarrrrr hayırlı pazarlaaaarrrrrrrrrr
hemen dünkü menümü yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim t.b.ekmek
peynir zeytin
şekersiz çay

öğle
patates yemeği:44:
peynirli makarna
yoğurt

ara
meyve
akşam
tavuk patates
1 d.ekmek
salata
2 tane çiğköfte

ara
kuru kayısı şekersiz çay

sabah tartıldım 700 gr almışım yaa nasıl oluyor yaa...hata bende cuma ya kadar tartılmayacağım..eğer troidden böyle olyorsa iyi bir beslenme uzmanı ve endokrine gitmem lazım..

veriyom kaydet 0533..... benimde birinin yüzüne bişe diyebilmek gibi bi özelliğim yok. ne kadar sinirlensemde yapamıyorum.

Bendede yoktu ama 3 eltin olunca ögreniyosun öyle bi ögretiyolarki artik cat cat ne diyeceksem söylüyorum

Cok sagol canim benim kız kücük eltiyse git yatagin basina bi tepük kalksin hazirlasin nasil akil ama

Coooook sagol canim nihayet bitti kız dün yanimda oturan müfettis ayagi hep frende ben basmaya calisiyorum adam benden önce basmis dicektim ben debriyaj gaza basayim sen frene cok tedbirli bi adammis bende neysede bi arkadasa 3 kere stop ettirmis arabayi ayagini frenden cekmedigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…