- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
geçmiş olsun canım
az önce çok sinir oldum. bi arkadaşımla dün adliye zabıt katipliği sınavı hakkında konuşmuştum. arkadaş öğretmen ama kpss yüzzünden atanamayan öğretmem. ha yanlış anlamayın aman aman bi puan alıpta atanamamak değil 60 falan alıyo. bahane çok tabi yok misafiri çokmuş yok iki çocuk varmış benimkinden yaramazmış. evin işi bitmiyomuş falan gibi aslında hepimizin yaşadığı şeyleri kendisininki daha kötüymüş gibi sunar önüme her zaman. ben ders çalışırım geçe çocukları herifi uyuturum saat 5 e kadar yatmadan çalışırım hergün. kendisi eee ben yatmasam sabah erken kalkmam gerek olmuyo bahanesi. sanki ben erken kalkmıyom. hortlak gibi geziyodum bi ara. neyse hem bahanesi çok hem beni küçümsüyo 4 yıllık mezunu değilim diye. çok canımı sıkıyo bu kadının bu halleri. amaaaan konu iyice dağıldı. katiplikte ben istesem torpil yaptırırım ama hak yemek istemedim dedim. kazanacaksam kendi hakkımla olsun istiyorum dedim. eveeeet haklısıııın ben olsam hakkımı helal etmeeeem gibi şeyler söyledi. az önce onun tlf uyandım. bu katiplik için kpss gerekiyomu dedi. evet 70 olmalı dedim. noldu kim giriyo dedim. kendim için soruyom dedi. bi tanıdık varda herkesi aldırıyo benide aldırır dedim dediklavyen nasıl dedim hiç iyi değil dedi. 3 dk 90 kelime yazman gerekiyo dedim. yok yazamam dedi. eee kpss de 65 gibiydi yanlış hatırlamıyosam. allahım nepis kadın yaaaa. alıştım bu hallerine diyodum ama yok her defasında kendini aşıyo bu kadın. geçende kreş açmaya niyetlenmiş. kocam bana kreş açıyo çatla dedi bana yahu niye çatlim güle güle açsın da çalış. hatta biran önce açta sınavlarda çocukları nereye bırakacam sorunu yaşamayayım. tabi o da olmadı. oturup kpss çalışmıyo sonra kazanamadım diyo. allahım çooook sinirliyim
iyi pazarlar fıstıklar..epeydir giremedim..bebeğimm ateşlı hastalandı iyileşincede sünnet ettiridk daha onla uğraştım
az önce çok sinir oldum. bi arkadaşımla dün adliye zabıt katipliği sınavı hakkında konuşmuştum. arkadaş öğretmen ama kpss yüzzünden atanamayan öğretmem. ha yanlış anlamayın aman aman bi puan alıpta atanamamak değil 60 falan alıyo. bahane çok tabi yok misafiri çokmuş yok iki çocuk varmış benimkinden yaramazmış. evin işi bitmiyomuş falan gibi aslında hepimizin yaşadığı şeyleri kendisininki daha kötüymüş gibi sunar önüme her zaman. ben ders çalışırım geçe çocukları herifi uyuturum saat 5 e kadar yatmadan çalışırım hergün. kendisi eee ben yatmasam sabah erken kalkmam gerek olmuyo bahanesi. sanki ben erken kalkmıyom. hortlak gibi geziyodum bi ara. neyse hem bahanesi çok hem beni küçümsüyo 4 yıllık mezunu değilim diye. çok canımı sıkıyo bu kadının bu halleri. amaaaan konu iyice dağıldı. katiplikte ben istesem torpil yaptırırım ama hak yemek istemedim dedim. kazanacaksam kendi hakkımla olsun istiyorum dedim. eveeeet haklısıııın ben olsam hakkımı helal etmeeeem gibi şeyler söyledi. az önce onun tlf uyandım. bu katiplik için kpss gerekiyomu dedi. evet 70 olmalı dedim. noldu kim giriyo dedim. kendim için soruyom dedi. bi tanıdık varda herkesi aldırıyo benide aldırır dedim dediklavyen nasıl dedim hiç iyi değil dedi. 3 dk 90 kelime yazman gerekiyo dedim. yok yazamam dedi. eee kpss de 65 gibiydi yanlış hatırlamıyosam. allahım nepis kadın yaaaa. alıştım bu hallerine diyodum ama yok her defasında kendini aşıyo bu kadın. geçende kreş açmaya niyetlenmiş. kocam bana kreş açıyo çatla dedi bana yahu niye çatlim güle güle açsın da çalış. hatta biran önce açta sınavlarda çocukları nereye bırakacam sorunu yaşamayayım. tabi o da olmadı. oturup kpss çalışmıyo sonra kazanamadım diyo. allahım çooook sinirliyim
devran korktuğun kadar zor geçtimi direksiyon sınavı?
kendim hastalandım desen bu kadar üzülmezdim. çocukların hasta olması çok kötü. bebek küçükmüydü yani bez giyiyorsa sünnet çok rahat oluyoç ben oğlumu 6 aylıkken yaptırmıştım. çok rahat olmuştu.
Seninle bildigin yarisiyo canim hayatindan cıkar gitsin telefonlarinida acma cook sunir bir kadinmis
elimden geldiği kadar görüşmüyom ama eşlerimiz iş arkadaşı. bi şekilde görüşülüyo. dediğin gibi tabiri caiz artıkbenimle sidik yarıştırıyo. bi arkadaş vardı o öğretmenliğe atandı kurtuldu darısı başıma. bu kadın benden önce çalışmaya başlarsa vay halime:18::18::18::18: ben sosyoloji okuyorum ya bu salak zannetmiş öğretmenliği. ayyy zaten sizin atamanız yok boşa okuyon falan yaptı bana ö...z bende zaten benimki sosyolog öğretmen olmicam dedim. ayrıca ( eşim dersaneci) kocam bana iş verir öğretmenlik yapsam dedim (halbuki yalan çalışamazsın yanımda diyo ) anlican çooook fesat
Hic sevmem böyle tipleri ya sen mesafeli dur genede bir ikide parala benim okudugum bransdan sana ne de benim atamanin derdi senimi gerdi de yada numarasini ver ben diyeyim
ayyy anammm kadın karşımda olsada bende sacını başını yolup biraz stres atsammmm geröekten çok ihtiyacım var bunaaaaaaz önce çok sinir oldum. bi arkadaşımla dün adliye zabıt katipliği sınavı hakkında konuşmuştum. arkadaş öğretmen ama kpss yüzzünden atanamayan öğretmem. ha yanlış anlamayın aman aman bi puan alıpta atanamamak değil 60 falan alıyo. bahane çok tabi yok misafiri çokmuş yok iki çocuk varmış benimkinden yaramazmış. evin işi bitmiyomuş falan gibi aslında hepimizin yaşadığı şeyleri kendisininki daha kötüymüş gibi sunar önüme her zaman. ben ders çalışırım geçe çocukları herifi uyuturum saat 5 e kadar yatmadan çalışırım hergün. kendisi eee ben yatmasam sabah erken kalkmam gerek olmuyo bahanesi. sanki ben erken kalkmıyom. hortlak gibi geziyodum bi ara. neyse hem bahanesi çok hem beni küçümsüyo 4 yıllık mezunu değilim diye. çok canımı sıkıyo bu kadının bu halleri. amaaaan konu iyice dağıldı. katiplikte ben istesem torpil yaptırırım ama hak yemek istemedim dedim. kazanacaksam kendi hakkımla olsun istiyorum dedim. eveeeet haklısıııın ben olsam hakkımı helal etmeeeem gibi şeyler söyledi. az önce onun tlf uyandım. bu katiplik için kpss gerekiyomu dedi. evet 70 olmalı dedim. noldu kim giriyo dedim. kendim için soruyom dedi. bi tanıdık varda herkesi aldırıyo benide aldırır dedim dediklavyen nasıl dedim hiç iyi değil dedi. 3 dk 90 kelime yazman gerekiyo dedim. yok yazamam dedi. eee kpss de 65 gibiydi yanlış hatırlamıyosam. allahım nepis kadın yaaaa. alıştım bu hallerine diyodum ama yok her defasında kendini aşıyo bu kadın. geçende kreş açmaya niyetlenmiş. kocam bana kreş açıyo çatla dedi bana yahu niye çatlim güle güle açsın da çalış. hatta biran önce açta sınavlarda çocukları nereye bırakacam sorunu yaşamayayım. tabi o da olmadı. oturup kpss çalışmıyo sonra kazanamadım diyo. allahım çooook sinirliyim
benim arkadaşım helal sana bunu da hallettin geldinnnYok kız kolaydi cok süküryada ben cok iyi bir ögrenciyim
ayyy anammm kadın karşımda olsada bende sacını başını yolup biraz stres atsammmm geröekten çok ihtiyacım var bunaaaaa
benim arkadaşım helal sana bunu da hallettin geldinnn
kızlar ya diyet harammı bana yaaa... başlayamadım hala ve de başlayamıyorum kb ve elti geldi hazırla yedir içir spor yapama lahana bile kaynatamama durumundayım herkes uyuyo şuan ben kahvaltı hazırlıyommm küçük elti bu aradaaa
ayyyyy işte kıl olduğum arkadaş tipi birrrrrrrrrrrrr bide bunlarınnnn 2. versiyonu var sen fikrini söylersin bir konu hakkında hemen eleştirirrrrrrrr bir kaç gün sonra da kendi fikriymiş gibi gelirrr sana anlatırrrr :)))))az önce çok sinir oldum. bi arkadaşımla dün adliye zabıt katipliği sınavı hakkında konuşmuştum. arkadaş öğretmen ama kpss yüzzünden atanamayan öğretmem. ha yanlış anlamayın aman aman bi puan alıpta atanamamak değil 60 falan alıyo. bahane çok tabi yok misafiri çokmuş yok iki çocuk varmış benimkinden yaramazmış. evin işi bitmiyomuş falan gibi aslında hepimizin yaşadığı şeyleri kendisininki daha kötüymüş gibi sunar önüme her zaman. ben ders çalışırım geçe çocukları herifi uyuturum saat 5 e kadar yatmadan çalışırım hergün. kendisi eee ben yatmasam sabah erken kalkmam gerek olmuyo bahanesi. sanki ben erken kalkmıyom. hortlak gibi geziyodum bi ara. neyse hem bahanesi çok hem beni küçümsüyo 4 yıllık mezunu değilim diye. çok canımı sıkıyo bu kadının bu halleri. amaaaan konu iyice dağıldı. katiplikte ben istesem torpil yaptırırım ama hak yemek istemedim dedim. kazanacaksam kendi hakkımla olsun istiyorum dedim. eveeeet haklısıııın ben olsam hakkımı helal etmeeeem gibi şeyler söyledi. az önce onun tlf uyandım. bu katiplik için kpss gerekiyomu dedi. evet 70 olmalı dedim. noldu kim giriyo dedim. kendim için soruyom dedi. bi tanıdık varda herkesi aldırıyo benide aldırır dedim dediklavyen nasıl dedim hiç iyi değil dedi. 3 dk 90 kelime yazman gerekiyo dedim. yok yazamam dedi. eee kpss de 65 gibiydi yanlış hatırlamıyosam. allahım nepis kadın yaaaa. alıştım bu hallerine diyodum ama yok her defasında kendini aşıyo bu kadın. geçende kreş açmaya niyetlenmiş. kocam bana kreş açıyo çatla dedi bana yahu niye çatlim güle güle açsın da çalış. hatta biran önce açta sınavlarda çocukları nereye bırakacam sorunu yaşamayayım. tabi o da olmadı. oturup kpss çalışmıyo sonra kazanamadım diyo. allahım çooook sinirliyim
tbrkkk ederim birtanemmmmmYok kız kolaydi cok süküryada ben cok iyi bir ögrenciyim
ayyyyy işte kıl olduğum arkadaş tipi birrrrrrrrrrrrr bide bunlarınnnn 2. versiyonu var sen fikrini söylersin bir konu hakkında hemen eleştirirrrrrrrr bir kaç gün sonra da kendi fikriymiş gibi gelirrr sana anlatırrrr :)))))
tbrkkk ederim birtanemmmmm
kız sen nerde oturuyon bunlar niye zırt pırt geliyolar sana. sen bunların sitresinden dua et 90 değilsin
ben diyarbakırdaydım bacım pek bi rahattım bu sene bursaya geldik kv balıkesirde kb eskişehirde
veriyom kaydet 0533.....benimde birinin yüzüne bişe diyebilmek gibi bi özelliğim yok. ne kadar sinirlensemde yapamıyorum.
ayyy anammm kadın karşımda olsada bende sacını başını yolup biraz stres atsammmm geröekten çok ihtiyacım var bunaaaaa
benim arkadaşım helal sana bunu da hallettin geldinnn
kızlar ya diyet harammı bana yaaa... başlayamadım hala ve de başlayamıyorum kb ve elti geldi hazırla yedir içir spor yapama lahana bile kaynatamama durumundayım herkes uyuyo şuan ben kahvaltı hazırlıyommm küçük elti bu aradaaa
ayyyyy işte kıl olduğum arkadaş tipi birrrrrrrrrrrrr bide bunlarınnnn 2. versiyonu var sen fikrini söylersin bir konu hakkında hemen eleştirirrrrrrrr bir kaç gün sonra da kendi fikriymiş gibi gelirrr sana anlatırrrr :)))))
tbrkkk ederim birtanemmmmm
doğu hizmeti için gittik görev bitti bursaya tayin istedik:)) kayınbirader kb kayınpeder kp:)))amma karışık haaa niye diyarbakırdaydın niye bursaya gittin en önemlisi kb ve kb ayrımı
Cok sagol canim benimkız kücük eltiyse git yatagin basina bi tepük kalksin hazirlasin nasil akil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?