80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla çok ii oluo fleks şimdi 2 tanesinin içine giribildim mutluluğumu tahmin edebilirsin heralde yerimseniben diğer elbiselerimin de içine girsem bi ahh ahh mafoldumben

tahmin ederim canım inş diğer elbiselerinde olur bende dün elbise almaya gittim kendime ama hiç hoş durmadı o yüzden almadım kilom çok hem boy kısa hiç yakışmadı itiraf ediyim senağlama

dutmame hoşgeldin sende aramıza bizimbi lafımız var yenikatılan arkadaşlara söyleriz bu seferde ben söyliyim istedim inş bi ce deyip gidenlerden olmazsın canım :kedi:

kızlar bu arada ben dün aktardan sandaloz sakızı aldım sirkeli suyla içilince çok faydası oluyor bu topiktede kullanılmış eski olan arkadaşlardan faydasını gören oldumu acaba bende yarın başlıcam elma sirkesi bulamadım bugün bulup denicem bakalım gelişmelerden haber ederim inş bi gelişme oılursa tabi

herkeze teşekkur ederim ..
Hoşbulduk
Ben sanıyorum kuralları anladım.
Öncelikle kilo çizelgesi yapmalıyım sanırım?
eflatun 24 kuralları yazmışsın tşk.

yooo kim dedi yazmadigimi, yazdim tabiki, sen yanlis listeye baktin ozaman?
eklicem simdi

yarin is yerinde listeyi yapmaya calisicam.

kizlar benim rejim dünnn okadar cokkkkk gittikiiii bozuldukiii,
neler yedim nelerrrrr.... kilo almadan bu haftayi atlatirsam göbek aticam.......
spora cok gitmem gerek, allahtan havalar 19 dereceye düsüyo ve yagmur oh be

bu geceye kadar ölcüler gelsinnnn

Son düzenleme:
dutmame hoşgeldin sende aramıza bizimbi lafımız var yenikatılan arkadaşlara söyleriz bu seferde ben söyliyim istedim inş bi ce deyip gidenlerden olmazsın canım :kedi:

benmi hayır
neyse ne desem boş yakında anlarsınız beni
ama şu an sizleri çok iyi tanımıyorum 1 hafta sonra herkezi tanıyacağım.
o zaman sohbet daha iyi olucak.
Bu haftaki planım
günlük yediğimi içtiğimi yaptığım sporu yazıcam ve bol bol sizlerin geçmiş yazılarını okuyacağım!!!
ama öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var...

Merhaba kızlar ben doğum yaptım çok şükür.95 le doğuma girdim 12 .gündeyim 87 kiloyum.Ölçülerimi en kısa zamanda yazıcam.Hayırlısı bakalım.ınşallah zayıflarız

aylin canım ölçülerim şunlar
kol 31 bel 90 gögüs 105 kalça 111 bu haftaki kilom 84

Kızlar ben bu ticker işini yapamıyorum.Başlangıç kilom 87 65 e düşmem gerekiyor.Lütfen biri bana yardımcı olsun.

Merhaba kızlar ben doğum yaptım çok şükür.95 le doğuma girdim 12 .gündeyim 87 kiloyum.Ölçülerimi en kısa zamanda yazıcam.Hayırlısı bakalım.İnşallah zayıflarız

sende hoşgeldin aramıza bebeğinde hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inş isteyen herkese nasip etsin inş ben bişeyi anlamadım 12. gündeyim demişsin diyetin mi yoksa doğum yapalımı :kedi:

bebeqcim canım yine yazlığamı kaçtın uğramamışsın

serra ne zaman dönüyor kızlar? merak ettim benim umreye giden arkadaşlardan dönenler oldu da fisfisfis

selam kızlarrr herkesee döndümm işteee amann allahımm çok güzel bir rüya gibiydi allah isteyen herkese nasip etsinn yorgunluktan ölüyorummm baharnazcım arkadaşlarının adı neybelkide bizim gruptandır neyse şimdilik kaçtımm sonra tekrar girerim

SERRADENıZ hoş geldin evet allah kabul etsin canım eminim güzeldir allah ordaki maneviyatı görmeyi bizede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…