- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
doğu hizmeti için gittik görev bitti bursaya tayin istedik:)) kayınbirader kb kayınpeder kp:)))
züperrrrr fikir:)))
doğu hizmeti için gittik görev bitti bursaya tayin istedik:)) kayınbirader kb kayınpeder kp:)))
züperrrrr fikir:)))
kızlaaar nerelerdesiniz..uyuyakaldınız sanırım
ya ben şu troide taktım Ankara da iyi bir uzman bulmam lazım..off özellerde çook para alıyor..şimdi netten baktım..bir sürü eksikliğe sebep oluyormuş bu troid..sadece ilacın düzenlii alınması yetmiyor..%17 si düzenli alıp düzenli beslensede kilo veremeyebilirmiş ama bende yüzde de olmayacağım..ya daha markete gitmem lazım evde birşey kalmadı sebze alıp pişireceğim..gelince çocukların banyo faslı var..ben öğlen ne yiyeceğim? işlerimi halledene kadar öğle vakti geçer..neyse hallederiz.kocişte yok zaten
bende öyle zannetmiştim valla :)yaw ben nasıl şeddiriyom bu günlerde kafa nerde kaynana ve kayınbaba ayrımı yaşıyolar dicektim ben babayla oğlunu birleştirdim
kızlaaar nerelerdesiniz..uyuyakaldınız sanırım
ya ben şu troide taktım Ankara da iyi bir uzman bulmam lazım..off özellerde çook para alıyor..şimdi netten baktım..bir sürü eksikliğe sebep oluyormuş bu troid..sadece ilacın düzenlii alınması yetmiyor..%17 si düzenli alıp düzenli beslensede kilo veremeyebilirmiş ama bende yüzde de olmayacağım..ya daha markete gitmem lazım evde birşey kalmadı sebze alıp pişireceğim..gelince çocukların banyo faslı var..ben öğlen ne yiyeceğim? işlerimi halledene kadar öğle vakti geçer..neyse hallederiz.kocişte yok zaten
iyi geceler kizlar ben de bugunkü menümü yazmasam cok cok iyi olur berbat... callenetis yapan arkadaslar ben bir iki defa denedim tam beceremedim.spor yapma ma ragmen bacaklari fazla geriyosun .fazla esneme hareketleri var yani yaptigim zaman hakkini veremedim.pilatesi sanki daha kolay geldi bana .
sauna eşofman gerçekten zayıflamaya katkıda bulunuyormu kullananlar ne düşünüyor çok terletiyormuu
canım bence hiç gerek yok onlar sadece terletiyo terle de yağ değil su gidiyo
az önce çok sinir oldum. bi arkadaşımla dün adliye zabıt katipliği sınavı hakkında konuşmuştum. arkadaş öğretmen ama kpss yüzzünden atanamayan öğretmem. ha yanlış anlamayın aman aman bi puan alıpta atanamamak değil 60 falan alıyo. bahane çok tabi yok misafiri çokmuş yok iki çocuk varmış benimkinden yaramazmış. evin işi bitmiyomuş falan gibi aslında hepimizin yaşadığı şeyleri kendisininki daha kötühazymüş gibi sunar önüme her zaman. ben ders çalışırım geçe çocukları herifi uyuturum saat 5 e kadar yatmadan çalışırım hergün. kendisi eee ben yatmasam sabah erken kalkmam gerek olmuyo bahanesi. sanki ben erken kalkmıyom. hortlak gibi geziyodum bi ara. neyse hem bahanesi çok hem beni küçümsüyo 4 yıllık mezunu değilim diye. çok canımı sıkıyo bu kadının bu halleri. amaaaan konu iyice dağıldı. katiplikte ben istesem torpil yaptırırım ama hak yemek istemedim dedim. kazanacaksam kendi hakkımla olsun istiyorum dedim. eveeeet haklısıııın ben olsam hakkımı helal etmeeeem gibi şeyler söyledi. az önce onun tlf uyandım. bu katiplik için kpss gerekiyomu dedi. evet 70 olmalı dedim. noldu kim giriyo dedim. kendim için soruyom dedi. bi tanıdık varda herkesi aldırıyo benide aldırır dedim dediklavyen nasıl dedim hiç iyi değil dedi. 3 dk 90 kelime yazman gerekiyo dedim. yok yazamam dedi. eee kpss de 65 gibiydi yanlış hatırlamıyosam. allahım nepis kadın yaaaa. alıştım bu hallerine diyodum ama yok her defasında kendini aşıyo bu kadın. geçende kreş açmaya niyetlenmiş. kocam bana kreş açıyo çatla dedi bana yahu niye çatlim güle güle açsın da çalış. hatta biran önce açta sınavlarda çocukları nereye bırakacam sorunu yaşamayayım. tabi o da olmadı. oturup kpss çalışmıyo sonra kazanamadım diyo. allahım çooook sinirliyim
canim ya o bu aralr o kadar mesgulki kavgaya gürültüye zaman kalmiyor..ama bu gün seytan dürtüyor beni bulasacam herhalde...ya adam bir aydir bu görümcenin insaatinda..isten direk oraya gidiyor..yani ben birakiyorum arabayla..ben ´sadece bir iki saat ugruyorum..tamam yardim et..isten anlamiyorlar destek ol..ama senin ailen varyaaaaaaaaaaaaa....cocuklar aile gecesi yapmak isterdiler..yani hep beraber bir film izlemek oyun oynamak falan...adam tamam siz yapin ben insaata gidecegim diyor.deli oluyorum..bir iki saat önce giydi kusandi ben gidiyorum dedi..neymis insaata gidip bakacakmis ne yapiyorlar diye,..dedim birgünde gitme..bizimle dur...yada gidiyorsan is kiyafetini giy..hep toz olucak püstün..yok is yapmayacakmista bakacamis ki hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic sanmiyorum....ille toza bulanmis olacak bende kizicam artik..ne araba ne ev..ne üst bas..sanki insaat bizim evde yani o derece toz icinde kaliyoruz....neymis beyefendi oradanda gezmeye gidecekmis..bende bagirdim arkasindan..niy e ben essek basimiyim burada dedim....kız bişe dicem senin koca düzeliyomukaç vakittir şikayet etmiyon yoksa hastanedeki kadının dediği mi çıkıyo? (inşallah)
sende call cisin demek bende çok seviyorum calli sabret sonuçları alacaksın. ben aldım şahsen. zor kilo veriyom ama veriyom sonuçta ya veremeseydim:18::18::18::18:
gözünaydin denizcim..kazasiz belasiz sürüsler dilerim sana..umarim magandalara denk gelmedden sürersin bu biraz mucize olacak ama allah büyükVeeeee ehliyetli bir denizzzzz yasasinnnnnnnnnnnnnnnnn
ay ay bu tipte benim halakizi zehrayla benim cakma duyumun karisimi birsey olmus...kiz ona inat incelde yanindasalina salina süzül....allah herkese kalbi kadar verir insallahaz önce çok sinir oldum. bi arkadaşımla dün adliye zabıt katipliği sınavı hakkında konuşmuştum. arkadaş öğretmen ama kpss yüzzünden atanamayan öğretmem. ha yanlış anlamayın aman aman bi puan alıpta atanamamak değil 60 falan alıyo. bahane çok tabi yok misafiri çokmuş yok iki çocuk varmış benimkinden yaramazmış. evin işi bitmiyomuş falan gibi aslında hepimizin yaşadığı şeyleri kendisininki daha kötüymüş gibi sunar önüme her zaman. ben ders çalışırım geçe çocukları herifi uyuturum saat 5 e kadar yatmadan çalışırım hergün. kendisi eee ben yatmasam sabah erken kalkmam gerek olmuyo bahanesi. sanki ben erken kalkmıyom. hortlak gibi geziyodum bi ara. neyse hem bahanesi çok hem beni küçümsüyo 4 yıllık mezunu değilim diye. çok canımı sıkıyo bu kadının bu halleri. amaaaan konu iyice dağıldı. katiplikte ben istesem torpil yaptırırım ama hak yemek istemedim dedim. kazanacaksam kendi hakkımla olsun istiyorum dedim. eveeeet haklısıııın ben olsam hakkımı helal etmeeeem gibi şeyler söyledi. az önce onun tlf uyandım. bu katiplik için kpss gerekiyomu dedi. evet 70 olmalı dedim. noldu kim giriyo dedim. kendim için soruyom dedi. bi tanıdık varda herkesi aldırıyo benide aldırır dedim dediklavyen nasıl dedim hiç iyi değil dedi. 3 dk 90 kelime yazman gerekiyo dedim. yok yazamam dedi. eee kpss de 65 gibiydi yanlış hatırlamıyosam. allahım nepis kadın yaaaa. alıştım bu hallerine diyodum ama yok her defasında kendini aşıyo bu kadın. geçende kreş açmaya niyetlenmiş. kocam bana kreş açıyo çatla dedi bana yahu niye çatlim güle güle açsın da çalış. hatta biran önce açta sınavlarda çocukları nereye bırakacam sorunu yaşamayayım. tabi o da olmadı. oturup kpss çalışmıyo sonra kazanamadım diyo. allahım çooook sinirliyim
buda cakma duyumun cakma ayyüzlü versiyonuherkesin her yaptığına özenen insanlardan desene nerdeyse camdan atlasan o da peşinden gelecek bide açığa vuruyo bari gizli gizli yap ne kadar tuhaf insanlar var hayatta
bu ayaklari bende yapiyorum valla..normalde bizim öküzün bana karsi bir kiyagi olmaz basalarida sözkonusuysa...ama ben cevreme hep beni koruyor kolluyor havalari veririm..millette öküzü medeni bir adam sanirelimden geldiği kadar görüşmüyom ama eşlerimiz iş arkadaşı. bi şekilde görüşülüyo. dediğin gibi tabiri caiz artıkbenimle sidik yarıştırıyo. bi arkadaş vardı o öğretmenliğe atandı kurtuldu darısı başıma. bu kadın benden önce çalışmaya başlarsa vay halime:18::18::18::18: ben sosyoloji okuyorum ya bu salak zannetmiş öğretmenliği. ayyy zaten sizin atamanız yok boşa okuyon falan yaptı bana ö...z bende zaten benimki sosyolog öğretmen olmicam dedim. ayrıca ( eşim dersaneci) kocam bana iş verir öğretmenlik yapsam dedim (halbuki yalan çalışamazsın yanımda diyo ) anlican çooook fesat
ayni ben....veriyom kaydet 0533.....benimde birinin yüzüne bişe diyebilmek gibi bi özelliğim yok. ne kadar sinirlensemde yapamıyorum.
sauna eşofman gerçekten zayıflamaya katkıda bulunuyormu kullananlar ne düşünüyor çok terletiyormuu
BEN 10 YILDIR KULLANIYORUM..evlenmeden önce adet düzensizliği şikayetiyle(4-5 ayda bir oluyordum)kadın doğuma gittiğimde kanda ortaya çıktı..o zamanda kiloluydum..endokrin sadece ilacın dozunu ayarlıyor..beslenme uzmanı da gerekli..zaten yeni baktırdım kanıma..yine yüksek..birçok kişide duydum ilacı kullanıp baya bir zayıflamışlar..bakalım biz sağlıklı beslenmeye devam edelim sporla..eğer veremezsek başka çareler ararız..mesela ben metabolizmayı hızlandırdığı için şekersiz türk kahvesi içmeye başladım birde acı biber yiyorum..oda hızlandırıyorHastaneye git canım endokrin uzmani bakiyor bendede var 3 ayda bir kontrole gidiyorum ilaclarimi aliyorum
BEN 10 YILDIR KULLANIYORUM..evlenmeden önce adet düzensizliği şikayetiyle(4-5 ayda bir oluyordum)kadın doğuma gittiğimde kanda ortaya çıktı..o zamanda kiloluydum..endokrin sadece ilacın dozunu ayarlıyor..beslenme uzmanı da gerekli..zaten yeni baktırdım kanıma..yine yüksek..birçok kişide duydum ilacı kullanıp baya bir zayıflamışlar..bakalım biz sağlıklı beslenmeye devam edelim sporla..eğer veremezsek başka çareler ararız..mesela ben metabolizmayı hızlandırdığı için şekersiz türk kahvesi içmeye başladım birde acı biber yiyorum..oda hızlandırıyor
valla haklısın canım..senin gibi kocası olan arkadaşlarım var..Allahtan bizimki tam tersi..evine düşküncanim ya o bu aralr o kadar mesgulki kavgaya gürültüye zaman kalmiyor..ama bu gün seytan dürtüyor beni bulasacam herhalde...ya adam bir aydir bu görümcenin insaatinda..isten direk oraya gidiyor..yani ben birakiyorum arabayla..ben ´sadece bir iki saat ugruyorum..tamam yardim et..isten anlamiyorlar destek ol..ama senin ailen varyaaaaaaaaaaaaa....cocuklar aile gecesi yapmak isterdiler..yani hep beraber bir film izlemek oyun oynamak falan...adam tamam siz yapin ben insaata gidecegim diyor.deli oluyorum..bir iki saat önce giydi kusandi ben gidiyorum dedi..neymis insaata gidip bakacakmis ne yapiyorlar diye,..dedim birgünde gitme..bizimle dur...yada gidiyorsan is kiyafetini giy..hep toz olucak püstün..yok is yapmayacakmista bakacamis ki hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic sanmiyorum....ille toza bulanmis olacak bende kizicam artik..ne araba ne ev..ne üst bas..sanki insaat bizim evde yani o derece toz icinde kaliyoruz....neymis beyefendi oradanda gezmeye gidecekmis..bende bagirdim arkasindan..niy e ben essek basimiyim burada dedim....oh sen git gez bende cocuk güdeyim...aylardir dört duvar arasinda geberdik kaldik insaat yüzünden..bana gelince anca enistenin dönercisi sana gelince geceyarisina kadar her yer....ee neymis ben döneri seviyormusumda ondan götürüyormus..ben sinamayida seviyorum..gezmeyide seviyorum..disarda yemeyi konseri seyahati...yada evde ailecek film izlemeyi...niye sadece sevdiklarim arasinda dönerden baska birseyi düsünemiyorsun...ee maksat hatunu yemege götürmüs gezdirmis olmak degil..maksat hatunun cenesini kesmek kizim sen bana kocayi sorma..bir dokun bin ah isit hallerine düsersin
gözünaydin denizcim..kazasiz belasiz sürüsler dilerim sana..umarim magandalara denk gelmedden sürersin bu biraz mucize olacak ama allah büyük
ay ay bu tipte benim halakizi zehrayla benim cakma duyumun karisimi birsey olmus...kiz ona inat incelde yanindasalina salina süzül....allah herkese kalbi kadar verir insallah
buda cakma duyumun cakma ayyüzlü versiyonu
bu ayaklari bende yapiyorum valla..normalde bizim öküzün bana karsi bir kiyagi olmaz basalarida sözkonusuysa...ama ben cevreme hep beni koruyor kolluyor havalari veririm..millette öküzü medeni bir adam sanir
ayni ben....
yok nerdee..sen iyi bir sonuç aldın mı ?mesela troid olanlar patates,pirinç,şekerendokrin seni diyetisyene yönlendirmedi mi bende endokrine gidiyorum orası beni hep gönderir diyetisyene
yok nerdee..sen iyi bir sonuç aldın mı ?mesela troid olanlar patates,pirinç,şeker,beyaz ekmek uzak dursun diyor..daha çok yeşil mercimek,nohut,bulgur yemeliymişiz..zaten her sağlıklı beslenme programında bu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?