80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaar nerelerdesiniz..uyuyakaldınız sanırım

ya ben şu troide taktım Ankara da iyi bir uzman bulmam lazım..off özellerde çook para alıyor..şimdi netten baktım..bir sürü eksikliğe sebep oluyormuş bu troid..sadece ilacın düzenlii alınması yetmiyor..%17 si düzenli alıp düzenli beslensede kilo veremeyebilirmiş ama bende yüzde de olmayacağım..ya daha markete gitmem lazım evde birşey kalmadı sebze alıp pişireceğim..gelince çocukların banyo faslı var..ben öğlen ne yiyeceğim? işlerimi halledene kadar öğle vakti geçer..neyse hallederiz.kocişte yok zaten

Hastaneye git canım endokrin uzmani bakiyor bendede var 3 ayda bir kontrole gidiyorum ilaclarimi aliyorum

sabah kahvaltısı
menemen
tam buğday ekmeği (organik)
4 zeytin
domates salatalık ılık suyumuda içtim
üzerine bir fincan tarçında ilave ettiğim yeşil çay.

Son düzenleme:

canım bende hipotiroid hastasıyım kilo vermek benim için çok zor. ilaçlarımı düzenli alıyom yediklerime dikkat ediyorum ( çalışıyom desem daha doğru) spor yapıyom. benim yaptıklarımı normal bi insan yapsa çoktaaaan adriana lima olmuştu. ama ben ayda iki kilo versem öpüp başıma koyuyom açıkçası. özel bir hastaneye gitmene gerek yook endokrin bölümü olan bir devlet hastanesinde de yaptırabilirsin.

canım bende 12. seansımı bitirdim callde ben ilk yaptığımda ağlayacaktım gerçekten doğal olarak ilk yaptığında hakkını veremiyorsun ama call öyle hareketleri varki yaptıkca daha iyi yapıyorsun bir süre sonra bırakamıyorsun vücudun istiyor şahsen bende öyle oldu ama ilk dört seansım kotuydu gerçekten.

herkeze güzel günler :)))

hiiiiiiiiiiiiiiçç hazzetmem öyle tiplerden,resmen kıskanıyo yawru seni,arada çekememezlik var , hiç lafının altında kalma şekerim kendini büyük görmesin, çat çat yapıştır lafları , ohhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun

canim ya o bu aralr o kadar mesgulki kavgaya gürültüye zaman kalmiyor..ama bu gün seytan dürtüyor beni bulasacam herhalde...ya adam bir aydir bu görümcenin insaatinda..isten direk oraya gidiyor..yani ben birakiyorum arabayla..ben ´sadece bir iki saat ugruyorum..tamam yardim et..isten anlamiyorlar destek ol..ama senin ailen varyaaaaaaaaaaaaa....cocuklar aile gecesi yapmak isterdiler..yani hep beraber bir film izlemek oyun oynamak falan...adam tamam siz yapin ben insaata gidecegim diyor.deli oluyorum..bir iki saat önce giydi kusandi ben gidiyorum dedi..neymis insaata gidip bakacakmis ne yapiyorlar diye,..dedim birgünde gitme..bizimle dur...yada gidiyorsan is kiyafetini giy..hep toz olucak püstün..yok is yapmayacakmista bakacamis ki hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic sanmiyorum....ille toza bulanmis olacak bende kizicam artik..ne araba ne ev..ne üst bas..sanki insaat bizim evde yani o derece toz icinde kaliyoruz....neymis beyefendi oradanda gezmeye gidecekmis..bende bagirdim arkasindan..niy e ben essek basimiyim burada dedim.... oh sen git gez bende cocuk güdeyim...aylardir dört duvar arasinda geberdik kaldik insaat yüzünden..bana gelince anca enistenin dönercisi sana gelince geceyarisina kadar her yer....ee neymis ben döneri seviyormusumda ondan götürüyormus..ben sinamayida seviyorum..gezmeyide seviyorum..disarda yemeyi konseri seyahati...yada evde ailecek film izlemeyi...niye sadece sevdiklarim arasinda dönerden baska birseyi düsünemiyorsun...ee maksat hatunu yemege götürmüs gezdirmis olmak degil..maksat hatunun cenesini kesmek kizim sen bana kocayi sorma..bir dokun bin ah isit hallerine düsersin
Veeeee ehliyetli bir denizzzzz yasasinnnnnnnnnnnnnnnnn
gözünaydin denizcim..kazasiz belasiz sürüsler dilerim sana..umarim magandalara denk gelmedden sürersin bu biraz mucize olacak ama allah büyük
ay ay bu tipte benim halakizi zehrayla benim cakma duyumun karisimi birsey olmus...kiz ona inat incelde yanindasalina salina süzül....allah herkese kalbi kadar verir insallah
herkesin her yaptığına özenen insanlardan desene nerdeyse camdan atlasan o da peşinden gelecek bide açığa vuruyo bari gizli gizli yap ne kadar tuhaf insanlar var hayatta
buda cakma duyumun cakma ayyüzlü versiyonu

bu ayaklari bende yapiyorum valla..normalde bizim öküzün bana karsi bir kiyagi olmaz basalarida sözkonusuysa...ama ben cevreme hep beni koruyor kolluyor havalari veririm..millette öküzü medeni bir adam sanir
veriyom kaydet 0533..... benimde birinin yüzüne bişe diyebilmek gibi bi özelliğim yok. ne kadar sinirlensemde yapamıyorum.
ayni ben....

Hastaneye git canım endokrin uzmani bakiyor bendede var 3 ayda bir kontrole gidiyorum ilaclarimi aliyorum
BEN 10 YILDIR KULLANIYORUM..evlenmeden önce adet düzensizliği şikayetiyle(4-5 ayda bir oluyordum)kadın doğuma gittiğimde kanda ortaya çıktı..o zamanda kiloluydum..endokrin sadece ilacın dozunu ayarlıyor..beslenme uzmanı da gerekli..zaten yeni baktırdım kanıma..yine yüksek..birçok kişide duydum ilacı kullanıp baya bir zayıflamışlar..bakalım biz sağlıklı beslenmeye devam edelim sporla..eğer veremezsek başka çareler ararız..mesela ben metabolizmayı hızlandırdığı için şekersiz türk kahvesi içmeye başladım birde acı biber yiyorum..oda hızlandırıyor

endokrin seni diyetisyene yönlendirmedi mi bende endokrine gidiyorum orası beni hep gönderir diyetisyene

valla haklısın canım..senin gibi kocası olan arkadaşlarım var..Allahtan bizimki tam tersi..evine düşkünarkadaş bilmez işten koşa koşa gelir evine..ama bende onu ilk günkü gibi pencerelerde beklerimçokta didişiriz..bizim kociş çook sinirlidir..Rabbim herkesin ailesine huzur ve sağlık versin...

endokrin seni diyetisyene yönlendirmedi mi bende endokrine gidiyorum orası beni hep gönderir diyetisyene
yok nerdee..sen iyi bir sonuç aldın mı ?mesela troid olanlar patates,pirinç,şeker,beyaz ekmek uzak dursun diyor..daha çok yeşil mercimek,nohut,bulgur yemeliymişiz..zaten her sağlıklı beslenme programında bu var

yok nerdee..sen iyi bir sonuç aldın mı ?mesela troid olanlar patates,pirinç,şeker,beyaz ekmek uzak dursun diyor..daha çok yeşil mercimek,nohut,bulgur yemeliymişiz..zaten her sağlıklı beslenme programında bu var

patates, pirinç, beyaz ekmek ve şekeri herkesin oldukça az tüketmelerini istiyo dr lar aslında ben dikkat ediyorum elimden geldiği kadar bir çikolataya dayanamıyorum
alaha şükür bir toroidim yok daha doğrusu başlangıç var ama hastalık konumunda değil bende hormon bozukluğu vardı onu ilaçla düzelttim ama kilo vermediğim için hala endokrine gidiyorum 2 defa diyetisyene gönderdi son gittiğimde kendi bir diyet listesi verdi öncekilere hiç uymadım ama şimdi dikkat ediyorum diyetime hastaneye gitmekten anam ağladı normal kiloma ulaşırsam en azından yılda bir kontrole giderim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…