80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşım asıl mesele KİLOYU KORUMAK..20 kilonun 10 kilosunu çok hızlı geri aldım..kaçamaklarımın sonucu bu olmamalı..ölene kadar kontrol altında mı tutacağız şu boğazlarımızı..ben tatlıyı çok seviyorruumm

bende çok severim tatlıyı diyetten önce çeşit çeşit yapardım hergün de tatlı yerdim ama dengeliyodum akşam yemeklerini çok az yiyodum doymadan kalkıyodum sofradan 1-2 saat sonrada tatlı yiyodum kilo veremedim doğal olarak ama kiloda almadım belki diyetten sonrada yapılabilinir tabi benim gibi hergün değilde hafta da 1-2 kez birde sporu hayatımızdan çıkarmamamız lazım

herkeze iyi pazarlar selam kızlar,

ist. da hava öyle güzel ki bugün hemen fırsattan istifade bebişi koydum arabasına azcık gezdik bana da yürüyüş oldu.

temiz hava yordu herhalde şimdi uyudu çok şükür. bende öğle yemeğimi yedim. sonrada şeytana uydum hiç yapmamam gereken bişey yaptım:18:
çikolata krizime yenik düştüm(((

kendime ceza verdim akşam sadece elma sadece yiyeceğim.

merhaba ben uzun süredir yani 13 seasn bitti call yapıyorum kendimi çok iyi hissediyorum falann ama bugün şu 30 day shred deneyim dedim kesinlikle sakatlanmaya birebir yaparken dizim döndüü acilden yeni geldimm bandajladım çok dikkat etmeme ısınmama rağmen olduu çok canım yandı gerçekten callde en azından sakatlanma ihtimalin yok

bende 7 yıl oldu bu hastalıkla yaşamaya başlayalı. kahveye yeni dadandım ama biber öldürüyo. yazın çok yedim zayıflayacam diye mideyi delecem

anam bu karı onu da kıskanıyo. bizimki yazın geldiğindeyemeğimizi yer gezmeye çıkarız. akşam 7 den gece 11 e kadar yürürüz. onlarınki yatar. sonra da senin koca sizi gezdiriyo diye sitem eder. napim anam gezdirmemi diyim. sende al kocayı çık gez. olmadı kocayı ödünç verecem sonunda heralde

malesef herkesten çok dikkatetmemiz lazım ama en çokta hayatımız boyunca uyabileceğimiz bir diyetle başlamamız ve devametmemiz lazım. zor ama buna mecburuz.

jillian ı diyosun sanırım ona bende şöyle bi baktım çok güzel terletiyo da çok tehlikeli hele bizim gibi kocaman cüssesi olanlar için. benim de menüsküsler yırtık o yüzden call iyi geliyo. bi de eliptik bisiklete biniyom darbeyi daha iyi emiyor. yürümek bile zararverebiliyo menüsküslere.

canim benim herifte evine düskün...isten eve evden ise...2-3 haftada bir gece gezmesi vardir..aksam üstü gider..geceyarisi gelir..bunalmamasi icin müdahale etmem..baktimki cok SIKLASTIRMAYA basliyor onun deyimiyle dirdira basliyorum..ama birisi bu adama sen yaparsin sen olmasan biz neolurduk iyi varsin desin...ne evi ne ailesi kimseyi umursamaz..varsa yoksa gazaldigi yerin isleridir onun icin hersey..benim görümcelerde huyunu bildikleri icin gaz üstüne gaz...dün adamcagiz eve geldiginde özleri kan icindeydi..catiya merdiven yapacaklarmisda catiya tavandan delik acmisler ..ama asil evsahibi olacak adam beceriksizin teki oldugundan cekic bile tutamadigindan benim herifin tahammülüde sifir..gecmis basina...kirarken o 105 yillik binanin belkide 105 yillik tozu gözlerine dolmus...tüm gece agrilar icinde gözyaslari sipir sipir akarak dolandi..doktora gidelim diyorum yok diyor... cok sükür bu gün iyiydi...ama caninin bile kiymeti olmuyor birilerine yardim edecek diye..yardimlasmasi karsiliksiz destek olmasi cok güzel ama bununki haddini coktan asan haller...ne diim..yoksa evine ailesine düskün..benim ortanca kiz haric amabu ailesine düskün lafimin icinde

kızlar yaaa listeyi çıkartcam ama ayyuzlum benben ist87 harpy duyum başka bildirim yapan yok muuu çok az geldi bana

sabah.bir yufkadan yapilmis gozleme domates zeytin 2-3 lokma pekmez
ara.yok
ogle.1 cokonat disaridaydik yiyemedim
ara.yok
aksam.az patatesli kiyma bir baget biber tursusu
ara.bir dilim.mozaik.pasta

cok.duzensiz h.sonu sasirdim

katip mi olcan kiz meslektas mi olcaz sorcan bisey olursa cevaplarim canim
ayrica arkadasina da gicik.oldum kedi. ciger olayi tam kiskanc

kızlar naber yaa.. bugün çok canım sıkıldı, sinirden başım boynum nasıl ağrıyor anlatamam.. neyse oğlumu yatırayım da gelip biraz dert yanayım size, beni bir siz anlarsınız

kızlar naber yaa.. bugün çok canım sıkıldı, sinirden başım boynum nasıl ağrıyor anlatamam.. neyse oğlumu yatırayım da gelip biraz dert yanayım size, beni bir siz anlarsınız
hayirdir canim elti kv kp kb vakasi mi yoksa cakma harpy ya da kiskanc ark vakasi mi

hayirdir canim elti kv kp kb vakasi mi yoksa cakma harpy ya da kiskanc ark vakasi mi

görümceeyi saymamışsın canım :) aslında sadece o da değil ama görümcenin de çok büyük parmağı var diyeyim.. baştan anlatayım;

şimdi biz dubaiden geldiğimizden beri deli dana gibi ev arıyoruz çünkü eşimin işe buradan gitmesi çok zor oluyor. kp bize belli bi miktar yardım edecek biz de buradaki evi satıp üzerine kpden alacağımız parayla ev alcaz ama istanbulu bilen bilir şehir merkezinde evler çok pahalı ve eski, yeni yaapılanlar da uçuk fiyatlara.. birkaç ev gezdik bütçemize ucu ucuna yetenler resmen kümes gibi ya da çok abuk yerlerde.. neyse bu sabah arkadaşım bizdeydi beraber oğlumu parka götürdük bişiler içtik tam eve dönerken eşim aradı ama sesi o kadar kötü geliyor ki bişi oldu sandım; mahvolduk biz ev bulamadık taşınamicaz felan dedi, öyle sesini duydum ya artık nasıl kastıysam kendimi o anda başıma ağrı girdi hala da boynum başım çatlicak gibi. meğersem biz burada ev ararken görümcem gaza gelmiş o da bu yıl sonuna doğru evlenecek ya ankaradan ev bakmaya başlamış, ve bulmuşta, bulduğu ev de artık yalı mı köşk mü neyse bizim istanbulda almayı düşündüğümüz evden pahalı, bu durumda kp ağız değiştirip işte yarısını ben verim yarısını da kredi çekelim felan demiş.. biz krediye girebilecek olsak zaten o kadarını düşünebilecek beynimiz var.. kısacası görümcemin totosunun keyfi için biz burada eziyet çekmeye devam edicez.. eşim eve o kadar stresli geliyorki hergün kapıdan girdiği gibi kavga çıkarıyor.. bazen alttan alıyorum ama bazen kaldıramıyorum yani bu şekilde nasıl devam ettireceğiz evliliğimizi bilemiyorum.. kendi babamdan para istemeyi düşündüm ama adam kanser hastası biliyorsunuz, yanlış anlar üzülür felan diye sormaya korkuyorum, anneme desem kesin babama söyler ağzında laf hiç tutamaz naapcaz biz yaaa

not: bugün kırmızı kart gördüm onun da etkisi var herhalde kendimi berbat hissediyorum (

Son düzenleme:

melek melek bi kanatları eksik

Off canim cok can sıkıcı bir durum ne denirki canim esine biraz sabırli ol zamanla durumu kabullenecektir

kirmizi kartin etkisi tartisilmaz canim
seninki tam gorumce kiskancligi olmus.tabi onun oz babasi senin degil.abisine yardim ettigini dusunmez de geline ev alacak olur adi sen kocanisdut bnce

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Tere
1 bardak süt
1 elma
Ara
4 küçük galeta
Yeşil çay
Öğle
1 kase ayran çorbası
Yarım tabak bulgur pilavı
1 büyük kase yoğurtlu karnabahar salatası
1 kivi
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık tulaf ezmesi
3 kayısı
Yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
2 köfte
1 ekmek
Salata
Ara
1 kivi
1 armut
Yeşil çay
2 ceviz

katip mi olcan kiz meslektas mi olcaz sorcan bisey olursa cevaplarim canim
ayrica arkadasina da gicik.oldum kedi. ciger olayi tam kiskanc

becerebilsem yapacaz da iki kişi alacaklar burda ya. peki nasıl canım bir kadın için zor mu kolaymı. sınavlarda çok zorluyolarmı?

bence de kırmızı kart da kasıyo seni. istanbula hiç gitmedim ama trafiği malum tv den aşinayız berbat. canım görümcene kendi kp si ev alsın babana noluyo ki. sizinki ataerkil aile değilmi niye kıza yatırım yapıyo.( hani öyle derler ya usülden) ama dedikleri gibi oğluna değil gelinine alıyo olur malı. sanki oğulları oturmayacak içinde. canını sıkma olacağına varır. sen canını sıkınca para çoğalıp ev bulabilecek haliniz yok ya. kocan düşünsün kendi ailesinin kazığı bu. görümcenin acelesi mi vardı sanki. bunu ona söyle sana eziyet edemez.

menüm

sabah: 2 dilim uymurtalı ekmek (çok kaloriliymiş yedikten sonra baktım) 20 gr kadar peynir 4 zeytin
öğlen:1 meyveli kek
ara: koca 1 kupa tüek kahvesi
akşam: yarım karnıyarık, 1 dilim ekmek, biraz salata
ara: (misafirlik)4kaşık havuç salatası, 1 dilim kek

insanlar vakitsizlikten şikayet ediyo birde. (ders çalışmak için zaman yok) palavra. işte zaman saat iki çocuk uyuyo koca uyuyo etraf sessiz. evet sabah erken kalkacam ama bir süre sonra vücudumda alışacak bu tempoya biliyorum. belki sınavı veremeyeceğim. sonuçta ilk iki olmak zor. ama çalıştım dicem çalıştım yapamadım. çocuğun, ev işinin vs. bahanesi yapmicam. bahaneler bulan herkese sevgilerimle. öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…