arkadaşım asıl mesele KİLOYU KORUMAK..20 kilonun 10 kilosunu çok hızlı geri aldım..kaçamaklarımın sonucu bu olmamalı..ölene kadar kontrol altında mı tutacağız şu boğazlarımızı..ben tatlıyı çok seviyorruummpatates, pirinç, beyaz ekmek ve şekeri herkesin oldukça az tüketmelerini istiyo dr lar aslında ben dikkat ediyorum elimden geldiği kadar bir çikolataya dayanamıyorum
alaha şükür bir toroidim yok daha doğrusu başlangıç var ama hastalık konumunda değil bende hormon bozukluğu vardı onu ilaçla düzelttim ama kilo vermediğim için hala endokrine gidiyorum 2 defa diyetisyene gönderdi son gittiğimde kendi bir diyet listesi verdi öncekilere hiç uymadım ama şimdi dikkat ediyorum diyetime hastaneye gitmekten anam ağladı normal kiloma ulaşırsam en azından yılda bir kontrole giderim diye düşünüyorum
arkadaşım asıl mesele KİLOYU KORUMAK..20 kilonun 10 kilosunu çok hızlı geri aldım..kaçamaklarımın sonucu bu olmamalı..ölene kadar kontrol altında mı tutacağız şu boğazlarımızı..ben tatlıyı çok seviyorruumm
BEN 10 YILDIR KULLANIYORUM..evlenmeden önce adet düzensizliği şikayetiyle(4-5 ayda bir oluyordum)kadın doğuma gittiğimde kanda ortaya çıktı..o zamanda kiloluydum..endokrin sadece ilacın dozunu ayarlıyor..beslenme uzmanı da gerekli..zaten yeni baktırdım kanıma..yine yüksek..birçok kişide duydum ilacı kullanıp baya bir zayıflamışlar..bakalım biz sağlıklı beslenmeye devam edelim sporla..eğer veremezsek başka çareler ararız..mesela ben metabolizmayı hızlandırdığı için şekersiz türk kahvesi içmeye başladım birde acı biber yiyorum..oda hızlandırıyor
valla haklısın canım..senin gibi kocası olan arkadaşlarım var..Allahtan bizimki tam tersi..evine düşkünarkadaş bilmez işten koşa koşa gelir evine..ama bende onu ilk günkü gibi pencerelerde beklerim çokta didişiriz..bizim kociş çook sinirlidir..Rabbim herkesin ailesine huzur ve sağlık versin...
arkadaşım asıl mesele KİLOYU KORUMAK..20 kilonun 10 kilosunu çok hızlı geri aldım..kaçamaklarımın sonucu bu olmamalı..ölene kadar kontrol altında mı tutacağız şu boğazlarımızı..ben tatlıyı çok seviyorruumm
merhaba ben uzun süredir yani 13 seasn bitti call yapıyorum kendimi çok iyi hissediyorum falann ama bugün şu 30 day shred deneyim dedim kesinlikle sakatlanmaya birebir yaparken dizim döndüü acilden yeni geldimm bandajladım çok dikkat etmeme ısınmama rağmen olduu çok canım yandı gerçekten callde en azından sakatlanma ihtimalin yok
valla haklısın canım..senin gibi kocası olan arkadaşlarım var..Allahtan bizimki tam tersi..evine düşkünarkadaş bilmez işten koşa koşa gelir evine..ama bende onu ilk günkü gibi pencerelerde beklerim çokta didişiriz..bizim kociş çook sinirlidir..Rabbim herkesin ailesine huzur ve sağlık versin...
hayirdir canim elti kv kp kb vakasi mi yoksa cakma harpy ya da kiskanc ark vakasi mikızlar naber yaa.. bugün çok canım sıkıldı, sinirden başım boynum nasıl ağrıyor anlatamam.. neyse oğlumu yatırayım da gelip biraz dert yanayım size, beni bir siz anlarsınız
hayirdir canim elti kv kp kb vakasi mi yoksa cakma harpy ya da kiskanc ark vakasi mi
canim benim herifte evine düskün...isten eve evden ise...2-3 haftada bir gece gezmesi vardir..aksam üstü gider..geceyarisi gelir..bunalmamasi icin müdahale etmem..baktimki cok SIKLASTIRMAYA basliyor onun deyimiyle dirdira basliyorum..ama birisi bu adama sen yaparsin sen olmasan biz neolurduk iyi varsin desin...ne evi ne ailesi kimseyi umursamaz..varsa yoksa gazaldigi yerin isleridir onun icin hersey..benim görümcelerde huyunu bildikleri icin gaz üstüne gaz...dün adamcagiz eve geldiginde özleri kan icindeydi..catiya merdiven yapacaklarmisda catiya tavandan delik acmisler ..ama asil evsahibi olacak adam beceriksizin teki oldugundan cekic bile tutamadigindan benim herifin tahammülüde sifir..gecmis basina...kirarken o 105 yillik binanin belkide 105 yillik tozu gözlerine dolmus...tüm gece agrilar icinde gözyaslari sipir sipir akarak dolandi..doktora gidelim diyorum yok diyor...cok sükür bu gün iyiydi...ama caninin bile kiymeti olmuyor birilerine yardim edecek diye..yardimlasmasi karsiliksiz destek olmasi cok güzel ama bununki haddini coktan asan haller...ne diim..yoksa evine ailesine düskün..benim ortanca kiz haric amabu ailesine düskün lafimin icinde
görümceeyi saymamışsın canım :) aslında sadece o da değil ama görümcenin de çok büyük parmağı var diyeyim.. baştan anlatayım;
şimdi biz dubaiden geldiğimizden beri deli dana gibi ev arıyoruz çünkü eşimin işe buradan gitmesi çok zor oluyor. kp bize belli bi miktar yardım edecek biz de buradaki evi satıp üzerine kpden alacağımız parayla ev alcaz ama istanbulu bilen bilir şehir merkezinde evler çok pahalı ve eski, yeni yaapılanlar da uçuk fiyatlara.. birkaç ev gezdik bütçemize ucu ucuna yetenler resmen kümes gibi ya da çok abuk yerlerde.. neyse bu sabah arkadaşım bizdeydi beraber oğlumu parka götürdük bişiler içtik tam eve dönerken eşim aradı ama sesi o kadar kötü geliyor ki bişi oldu sandım; mahvolduk biz ev bulamadık taşınamicaz felan dedi, öyle sesini duydum ya artık nasıl kastıysam kendimi o anda başıma ağrı girdi hala da boynum başım çatlicak gibi. meğersem biz burada ev ararken görümcem gaza gelmiş o da bu yıl sonuna doğru evlenecek ya ankaradan ev bakmaya başlamış, ve bulmuşta, bulduğu ev de artık yalı mı köşk mü neyse bizim istanbulda almayı düşündüğümüz evden pahalı, bu durumda kp ağız değiştirip işte yarısını ben verim yarısını da kredi çekelim felan demiş.. biz krediye girebilecek olsak zaten o kadarını düşünebilecek beynimiz var.. kısacası görümcemin totosunun keyfi için biz burada eziyet çekmeye devam edicez.. eşim eve o kadar stresli geliyorki hergün kapıdan girdiği gibi kavga çıkarıyor.. bazen alttan alıyorum ama bazen kaldıramıyorum yanibu şekilde nasıl devam ettireceğiz evliliğimizi bilemiyorum.. kendi babamdan para istemeyi düşündüm ama adam kanser hastası biliyorsunuz, yanlış anlar üzülür felan diye sormaya korkuyorum, anneme desem kesin babama söyler ağzında laf hiç tutamaz naapcaz biz yaaa
not: bugün kırmızı kart gördüm onun da etkisi var herhalde kendimi berbat hissediyorum(
kirmizi kartin etkisi tartisilmaz canimgörümceeyi saymamışsın canım :) aslında sadece o da değil ama görümcenin de çok büyük parmağı var diyeyim.. baştan anlatayım;
şimdi biz dubaiden geldiğimizden beri deli dana gibi ev arıyoruz çünkü eşimin işe buradan gitmesi çok zor oluyor. kp bize belli bi miktar yardım edecek biz de buradaki evi satıp üzerine kpden alacağımız parayla ev alcaz ama istanbulu bilen bilir şehir merkezinde evler çok pahalı ve eski, yeni yaapılanlar da uçuk fiyatlara.. birkaç ev gezdik bütçemize ucu ucuna yetenler resmen kümes gibi ya da çok abuk yerlerde.. neyse bu sabah arkadaşım bizdeydi beraber oğlumu parka götürdük bişiler içtik tam eve dönerken eşim aradı ama sesi o kadar kötü geliyor ki bişi oldu sandım; mahvolduk biz ev bulamadık taşınamicaz felan dedi, öyle sesini duydum ya artık nasıl kastıysam kendimi o anda başıma ağrı girdi hala da boynum başım çatlicak gibi. meğersem biz burada ev ararken görümcem gaza gelmiş o da bu yıl sonuna doğru evlenecek ya ankaradan ev bakmaya başlamış, ve bulmuşta, bulduğu ev de artık yalı mı köşk mü neyse bizim istanbulda almayı düşündüğümüz evden pahalı, bu durumda kp ağız değiştirip işte yarısını ben verim yarısını da kredi çekelim felan demiş.. biz krediye girebilecek olsak zaten o kadarını düşünebilecek beynimiz var.. kısacası görümcemin totosunun keyfi için biz burada eziyet çekmeye devam edicez.. eşim eve o kadar stresli geliyorki hergün kapıdan girdiği gibi kavga çıkarıyor.. bazen alttan alıyorum ama bazen kaldıramıyorum yanibu şekilde nasıl devam ettireceğiz evliliğimizi bilemiyorum.. kendi babamdan para istemeyi düşündüm ama adam kanser hastası biliyorsunuz, yanlış anlar üzülür felan diye sormaya korkuyorum, anneme desem kesin babama söyler ağzında laf hiç tutamaz naapcaz biz yaaa
not: bugün kırmızı kart gördüm onun da etkisi var herhalde kendimi berbat hissediyorum(
katip mi olcan kiz meslektas mi olcaz sorcan bisey olursa cevaplarim canim
ayrica arkadasina da gicik.oldum kedi. ciger olayi tam kiskanc
görümceeyi saymamışsın canım :) aslında sadece o da değil ama görümcenin de çok büyük parmağı var diyeyim.. baştan anlatayım;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?