80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

göndereyim canım canın sağolsun
2.oğlan olduktan sonra hiç vakit kalmıyor evde ama gerekçe değil elbet fedakarlık yapmak gerek

canım çok teşekkür ederim. düşüncelerin için ama önce arkadaşlarımın tavsiyelerine uyacağım leslie yürüyüşü yapacağım eğer başaramazsam o zaman senden yardım isterim gerçekten minnettarım çok tşk.

canım geçmiş olsun ya çok üzüldüm dikkat et yinede kendine ....

kızlar merhaba yeni bir hafta ve ben çok mutluyum sizlerin nasihatlarına uyarak hızlı değil dengeli beslenerek kilo vermeye karar vermiştim ve sonuçlarda yavaş yavaş etkisini gösteriyoru tekrar 7 'li rakamlara görüyorum tartıda çok mutlu oldum anlatamam bu sabah 79.9 kg idim. bu grubu çok seviyorum o kadar ilgili dikkatli anlayışla destekci bir grup ki öncelikle ayyüzlüm harppy çok tşk ederim ve tabiki diğer grup üyelerine de paylaşımlarından aldığım fikirler için tşk ederim hedefime ulaşana kadar buradayım sizler kadar aktif olamasamda buradayım tekrar teşekkür ederim hepinize...

HAYIRLI SABAHLAR TOPİĞİN TOMBİŞ KIZLARI..

HEMEN DÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM
SABAH
zeytin peynir(light peynir yiyorum)
2 d. t.b. ekmek
sütlü kahve şekersiz

ara
hurma
öğle
bir kase çorba
salata
1 dilim ekmek
ara
türk kahvesi
hurma
akşam
sebze yemeği
salata
yoğurt
2 d.ekmek
ara
çay
hurma

bu arada yine dayanamadım tartıya çıktım..hala artıştamıyım merak ettim çook şükür 4 günde 400 gr gitmiş regl de yaklaşıyor..hemen motive oldum kahve etki ettimi acaba??valla kocam çikolata almış kızlarıyla yedi ağzımı sürmedim hem de en sevdiğimden
biraz önce giiti kociş..tartıda eksildiğimi görünce paylaşayım dedim..bana boşuna takma diyor..verirsin sonra yine bırakır alırrsın diyor..sus!karışma bana dedim..sinir ediyor beni yaaa..
bugün yemekli misafirim gelecek çook iş var..

çok geçmiş olsun canım..niye kendinizi bu kadar zorluyorsunuz anlamıyorım en güzel spor yürüyüş ve plates bence..

Tebrikediyorum canım darısı başımıza inşallah

Sensin tombis bikerem ben 90 60 90 ım ve 55 kiloyum niye tombis diyon kabuletmiyom:))) eee sabrın sonu selamet nihayet verebiliyon. Ben de ödemimi atmaya başladım ama haftaya anca normale dönerim. Bu kadar ödemin nedeni de tiroitmiş

öyle de olacağız arkadaşım..inanmak başarmaktır
sen regl oldunmu..?CUMA göreceğiz sonuçları ama ben tam haftasonu regl olacağım neyse ben yine de vereceğime inanıyorum

günaydın canım tebrik ederim darısı başıma bende istiyorum o 7 dili rakama düşmek sen çok az bekleniyo idin galiba okuduklarımda dügüne mi ne hazırlanıyodun birinin yanlış mı hatırladım

ben bu güne kadar hep 5 verip aldım ondan öyle diyo kocalar am bu sefer farklı olacak ha gayret

kız ayyuzlüm şu hareketler nerde var banada yaz tam adres bakayım dün bir tane video gördüm uyguladım karın kasların tutulmuş agrıyo çok egilemiyon bile alışıer biraz yaparsam demi

Off canim cok can sıkıcı bir durum ne denirki canim esine biraz sabırli ol zamanla durumu kabullenecektir

evet canım çok can sıkıcı bir de kp atıp tutmaya da bayılır önce yaparız ederiz der sonra işte kredi çekelim felan deyince .. neyse bi hesap yaptık akşam belki yine de yetecek paramız almaya.. hayırlısı olsun canım yaa ne diyim...

kirmizi kartin etkisi tartisilmaz canim
seninki tam gorumce kiskancligi olmus.tabi onun oz babasi senin degil.abisine yardim ettigini dusunmez de geline ev alacak olur adi sen kocanisdut bnce

canım yemin ediyorum bu ev konusu ilk açıldığında hem kocama hem kpyle kvye dedim ki bakın görümcemin düğünü var onun hakkını ona göre ayırıp hesabımızı öyle yapalım.. ki herşey bir kenara bu çocukla ilk evlenmek istediğinde acayip karşı çıkmıştı kv eğer araya ben ve eşim girmeseydik belki de vermeyeceklerdi çünkü diğer görümcem de istemiyordu. gel gelelim ilk kazığını bize attı
ayrıca kpler bize yardım etmek zorunda değiller evlendiğimizde bi ev almışlardı sağolsunlar.. kp görümceme hiç yok diyemez.. şimdiye kadar ne dese yaptırdı, baktı biz buradan varolan kaynakları tüketeceğiz.. hemen harekete geçti tabi acayip sinsi bir insan kendisi de bunu söylüyor.. ilk evlendiğimde küçüktü çocuk der geçerdik ama şuan haddini gerçekten aşmış durumda.. madem artık çocuk değil, ben de ona göre merhametimi ve sonsuz hoş görümü çekiyorum, madem öyle işte böyle..

tebrik ederim şekerim 7li rakamları kutlamam dün gibi aklımda hadi darısı 6ların başına

Son düzenleme:

çok doğru dedin canım, babamda öyle derdi ben çocukken keşke ağlamak çözüm olsa da oturup hep birlikte ağlasak derdi.. valla şuanki evimi görsen bir de taşınmayı düşündüğümüz evi dersin ki delimisiniz siz neden taşınıyorsunuz? şuan oturduüumuz ev 3+1 kocaman bi salonu var ve çok seviyorum evimi ve mobilyalarımı.. gel gör ki taşınmayı düşündüğüm ev hem oturduğumuz evin 2 katı fiyatına hem 2+1, salonuna muhtemelen yemek odası sığmayacak küçücük bir ev olacak ve tek özelliği eşimin işine yakın olması olacak.. yani bu durumda geline ev aldılar diyeni dilimle döverim.. ayrıca burada mobilyalarımı da satmak zorunda kalcam çünkü 1 tanesi bile o eve sığmayacak ve gidip en ucuzundan mobilyalar alcaz zaten sarsılan bütçemizi daha çok sarsmamak için.. sözün özü attan inip eşeğe bineceğim eşimin mutluluğu için..
babamdan yardım istemeye gelince mecbur kalınca isteyeceğim az da olsa elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacaktır diye düşünüyorum.. sağolsun kp görümcemi sever ama benim babam da beni sever allah ikisine de uzun ömür versin

bu günlük egzersizlerimi yaptım kurtuldum. formdan düşmüşüm ya tatilden beri haftada 2 kere yapıyodum eliptikte nefesim kesilmeye başladı yine ne güzel hiç yorulmuyodum artık yaaa hadi sizleride göreyim kaldırın popoları

öyle de olacağız arkadaşım..inanmak başarmaktır
sen regl oldunmu..?CUMA göreceğiz sonuçları ama ben tam haftasonu regl olacağım neyse ben yine de vereceğime inanıyorum

cuma oldum ama sorun var ya belkide sorun vardı bitti bilmiyom anlayamadım. önceden 6 gün kanamam yoğun olurdu. şimdi sadece 1 buçuk gün kanamam oldu o da yoğun değil ve durdu çok hafif kahverengi leke geliyo artık. normali bumu bilemedim yaaa. dr gitmem lazım ama üşeniyom git sıra bekle derdini anlat dr hiç bişe yapmadan sepetlesin

kız ayyuzlüm şu hareketler nerde var banada yaz tam adres bakayım dün bir tane video gördüm uyguladım karın kasların tutulmuş agrıyo çok egilemiyon bile alışıer biraz yaparsam demi

canım callenetics yapanlar diye yazarsan topik arama butonuna lotus 35 arkadaşımızın açtığı bir topik. ilk sayfada 10 saat 10 yaş gençleş videosu var gerçi ingilizce yazıyo olabilir bu. onu indir. başlangıç bu video ama uzuuuuun bi zaman bu video idare ediyo zaten çok etkili ama

inşallah kimseye muhtaç kalmadan ev alırsınız da herkes bi tarafına bakakalır. bende de bi görümce var geldiğimde çocuktu. şimdi arkadaş büyüdü de milletin yanında beni bozmaya çalışıyo. ama boyunun ölçüsünü de alıyo
ayyy şu 7 li rakamlarda darısı benim de başıma ve tüm isteyenlerin başına inşallah

ben gelin geldiğimde ilk oturduğum ev çoook güzeldi. sonra taşınmak zorunda kaldık yeni evim ehh denecek gibiydi öbüründen küçük eski ve böcekli sonra orda 1 yıl bile oturmadan sobalı bir eve çıktım hani aman aman değildi ama çoğu zaman mutluydum. sadece çok zahmeti vardı. bu eylülde yeniden taşındım bu evim ilk evdende güzel. sabret canım umarım sen daha iyilerini göreceksin. ha bu arada oturduğum evler kiraydı. keşke şimdi oturduğum evi satın alabilsek ama nerdeeeeeee

canım benim allah gönlüne göre versin.. allah kalbi temiz herkesin gönlüne göre versin..

kızzlarr bn geldim 83 kiloyum ne yapsam kilo veremiyorum dahada alıyorum çarsamba günü spora başlıycam ne yemem hakkında tavsiye verecek birileri var mıı=(( cok mutsuzumm

naber kizlar..gecmis yapmadim daha önce bir selam vereyim dedim..ne o ev falanmi aliyorsunuz...bende aldim bendeeeeeeeeee bu seneden aslinda cok korktum..malim bana 13 rakami hiiic iyi gelmemisti..2013 te cok aci cekecegim gibi hisler vardi.ana 2.ayi dolmadan ev aldik belkide allah ya kulum korkma bunlar hurafe diyerekten mesaj verdi..ama daha koooskoca 10 ay var:18::18::18::18:

melek melek bi kanatları eksik
seytanda bir melekti degilmi

canim öncelikle allah insallah kalbine göre verir..sabirli ol...görümcene gelince ya bunlarin hepsi ayni gercekten....istanbulun neresinden ariyorsunuz ev..baktin olmadi birkac sene kirada kal canim..bir bakarsin cok uygun bir ev denk gelir size nasip olur..malum birden sikintiya güsen acilen para ihtiyaci olan insanlar var..bu demek degildirki firsatcilik yapacaksin....alanda satanda razi olduktan sonra...istanbulda o durumlar cok oluyor..kendini bu kadar kasma..nasilsa is olacaga variyor..giden senin sagligindan oluyor sadece
tabi bunlari demesi ´de cok kolay oluyor farkindayim..ama el yetmez göz görmez..insanin elinden baska birseyde gelmiyorki kiz gecen kafta sayisal loto oynadim..iyi bir para cikmissa söz sana destegim..ahada burada yazdim..hani parmagi islatip duvara sürer ahada yazdim derler ya bende parmagi klavyeye sürüp yaziyorum iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…