göndereyim canım canın sağolsun
2.oğlan olduktan sonra hiç vakit kalmıyor evde ama gerekçe değil elbet fedakarlık yapmak gerek
merhaba ben uzun süredir yani 13 seasn bitti call yapıyorum kendimi çok iyi hissediyorum falann ama bugün şu 30 day shred deneyim dedim kesinlikle sakatlanmaya birebir yaparken dizim döndüü acilden yeni geldimm bandajladım çok dikkat etmeme ısınmama rağmen olduu çok canım yandı gerçekten callde en azından sakatlanma ihtimalin yok
çok geçmiş olsun canım..niye kendinizi bu kadar zorluyorsunuz anlamıyorım en güzel spor yürüyüş ve plates bence..merhaba ben uzun süredir yani 13 seasn bitti call yapıyorum kendimi çok iyi hissediyorum falann ama bugün şu 30 day shred deneyim dedim kesinlikle sakatlanmaya birebir yaparken dizim döndüü acilden yeni geldimm bandajladım çok dikkat etmeme ısınmama rağmen olduu çok canım yandı gerçekten callde en azından sakatlanma ihtimalin yok
kızlar merhaba yeni bir hafta ve ben çok mutluyum sizlerin nasihatlarına uyarak hızlı değil dengeli beslenerek kilo vermeye karar vermiştim ve sonuçlarda yavaş yavaş etkisini gösteriyoru tekrar 7 'li rakamlara görüyorum tartıda çok mutlu oldum anlatamam bu sabah 79.9 kg idim. bu grubu çok seviyorum o kadar ilgili dikkatli anlayışla destekci bir grup ki öncelikle ayyüzlüm harppy çok tşk ederim ve tabiki diğer grup üyelerine de paylaşımlarından aldığım fikirler için tşk ederim hedefime ulaşana kadar buradayım sizler kadar aktif olamasamda buradayım tekrar teşekkür ederim hepinize...
öyle de olacağız arkadaşım..inanmak başarmaktırSensin tombis bikerem ben 90 60 90 ım ve 55 kiloyum niye tombis diyon kabuletmiyom:))) eee sabrın sonu selamet nihayet verebiliyon. Ben de ödemimi atmaya başladım ama haftaya anca normale dönerim. Bu kadar ödemin nedeni de tiroitmiş
Tebrikediyorum canım darısı başımıza inşallah
kızlar merhaba yeni bir hafta ve ben çok mutluyum sizlerin nasihatlarına uyarak hızlı değil dengeli beslenerek kilo vermeye karar vermiştim ve sonuçlarda yavaş yavaş etkisini gösteriyoru tekrar 7 'li rakamlara görüyorum tartıda çok mutlu oldum anlatamam bu sabah 79.9 kg idim. bu grubu çok seviyorum o kadar ilgili dikkatli anlayışla destekci bir grup ki öncelikle ayyüzlüm harppy çok tşk ederim ve tabiki diğer grup üyelerine de paylaşımlarından aldığım fikirler için tşk ederim hedefime ulaşana kadar buradayım sizler kadar aktif olamasamda buradayım tekrar teşekkür ederim hepinize...
HAYIRLI SABAHLAR TOPİĞİN TOMBİŞ KIZLARI..
HEMEN DÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM
SABAH
zeytin peynir(light peynir yiyorum)
2 d. t.b. ekmek
sütlü kahve şekersiz
ara
hurma
öğle
bir kase çorba
salata
1 dilim ekmek
ara
türk kahvesi
hurma
akşam
sebze yemeği
salata
yoğurt
2 d.ekmek
ara
çay
hurma
bu arada yine dayanamadım tartıya çıktım..hala artıştamıyım merak ettim çook şükür 4 günde 400 gr gitmiş regl de yaklaşıyor..hemen motive oldum kahve etki ettimi acaba??valla kocam çikolata almış kızlarıyla yedi ağzımı sürmedim hem de en sevdiğimden
biraz önce giiti kociş..tartıda eksildiğimi görünce paylaşayım dedim..bana boşuna takma diyor..verirsin sonra yine bırakır alırrsın diyor..sus!karışma bana dedim..sinir ediyor beni yaaa..
bugün yemekli misafirim gelecek çook iş var..
Off canim cok can sıkıcı bir durum ne denirki canim esine biraz sabırli ol zamanla durumu kabullenecektir
kirmizi kartin etkisi tartisilmaz canim
seninki tam gorumce kiskancligi olmus.tabi onun oz babasi senin degil.abisine yardim ettigini dusunmez de geline ev alacak olur adi sen kocanisdut bnce
becerebilsem yapacaz da iki kişi alacaklar burda ya. peki nasıl canım bir kadın için zor mu kolaymı. sınavlarda çok zorluyolarmı?
bence de kırmızı kart da kasıyo seni. istanbula hiç gitmedim ama trafiği malum tv den aşinayız berbat. canım görümcene kendi kp si ev alsın babana noluyo ki. sizinki ataerkil aile değilminiye kıza yatırım yapıyo.( hani öyle derler ya usülden) ama dedikleri gibi oğluna değil gelinine alıyo olur malı. sanki oğulları oturmayacak içinde. canını sıkma olacağına varır. sen canını sıkınca para çoğalıp ev bulabilecek haliniz yok ya. kocan düşünsün kendi ailesinin kazığı bu. görümcenin acelesi mi vardı sanki. bunu ona söyle sana eziyet edemez.
öyle de olacağız arkadaşım..inanmak başarmaktır
sen regl oldunmu..?CUMA göreceğiz sonuçları ama ben tam haftasonu regl olacağım neyse ben yine de vereceğime inanıyorum
kız ayyuzlüm şu hareketler nerde var banada yaz tam adres bakayım dün bir tane video gördüm uyguladım karın kasların tutulmuş agrıyo çok egilemiyon bile alışıer biraz yaparsam demi
evet canım çok can sıkıcıbir de kp atıp tutmaya da bayılır önce yaparız ederiz der sonra işte kredi çekelim felan deyince .. neyse bi hesap yaptık akşam belki yine de yetecek paramız almaya.. hayırlısı olsun canım yaa ne diyim...
canım yemin ediyorum bu ev konusu ilk açıldığında hem kocama hem kpyle kvye dedim ki bakın görümcemin düğünü var onun hakkını ona göre ayırıp hesabımızı öyle yapalım.. ki herşey bir kenara bu çocukla ilk evlenmek istediğinde acayip karşı çıkmıştı kv eğer araya ben ve eşim girmeseydik belki de vermeyeceklerdi çünkü diğer görümcem de istemiyordu. gel gelelim ilk kazığını bize attı
ayrıca kpler bize yardım etmek zorunda değiller evlendiğimizde bi ev almışlardı sağolsunlar.. kp görümceme hiç yok diyemez.. şimdiye kadar ne dese yaptırdı, baktı biz buradan varolan kaynakları tüketeceğiz.. hemen harekete geçti tabi acayip sinsi bir insan kendisi de bunu söylüyor.. ilk evlendiğimde küçüktü çocuk der geçerdik ama şuan haddini gerçekten aşmış durumda.. madem artık çocuk değil, ben de ona göre merhametimi ve sonsuz hoş görümü çekiyorum, madem öyle işte böyle..
tebrik ederim şekerim 7li rakamları kutlamam dün gibi aklımda hadi darısı 6ların başına
çok doğru dedin canım, babamda öyle derdi ben çocukken keşke ağlamak çözüm olsa da oturup hep birlikte ağlasak derdi.. valla şuanki evimi görsen bir de taşınmayı düşündüğümüz evi dersin ki delimisiniz siz neden taşınıyorsunuz? şuan oturduüumuz ev 3+1 kocaman bi salonu var ve çok seviyorum evimi ve mobilyalarımı.. gel gör ki taşınmayı düşündüğüm ev hem oturduğumuz evin 2 katı fiyatına hem 2+1, salonuna muhtemelen yemek odası sığmayacak küçücük bir ev olacak ve tek özelliği eşimin işine yakın olması olacak.. yani bu durumda geline ev aldılar diyeni dilimle döverim.. ayrıca burada mobilyalarımı da satmak zorunda kalcam çünkü 1 tanesi bile o eve sığmayacak ve gidip en ucuzundan mobilyalar alcaz zaten sarsılan bütçemizi daha çok sarsmamak için.. sözün özü attan inip eşeğe bineceğim eşimin mutluluğu için..
babamdan yardım istemeye gelince mecbur kalınca isteyeceğim az da olsa elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacaktır diye düşünüyorum.. sağolsun kp görümcemi sever ama benim babam da beni sever allah ikisine de uzun ömür versin
ben gelin geldiğimde ilk oturduğum ev çoook güzeldi. sonra taşınmak zorunda kaldık yeni evim ehh denecek gibiydi öbüründen küçük eski ve böceklisonra orda 1 yıl bile oturmadan sobalı bir eve çıktım hani aman aman değildi ama çoğu zaman mutluydum. sadece çok zahmeti vardı. bu eylülde yeniden taşındım bu evim ilk evdende güzel. sabret canım umarım sen daha iyilerini göreceksin. ha bu arada oturduğum evler kiraydı. keşke şimdi oturduğum evi satın alabilsek ama nerdeeeeeee
seytanda bir melekti degilmimelek melek bi kanatları eksik
canim öncelikle allah insallah kalbine göre verir..sabirli ol...görümcene gelince ya bunlarin hepsi ayni gercekten....istanbulun neresinden ariyorsunuz ev..baktin olmadi birkac sene kirada kal canim..bir bakarsin cok uygun bir ev denk gelir size nasip olur..malum birden sikintiya güsen acilen para ihtiyaci olan insanlar var..bu demek degildirki firsatcilik yapacaksin....alanda satanda razi olduktan sonra...istanbulda o durumlar cok oluyor..kendini bu kadar kasma..nasilsa is olacaga variyor..giden senin sagligindan oluyor sadecegörümceeyi saymamışsın canım :) aslında sadece o da değil ama görümcenin de çok büyük parmağı var diyeyim.. baştan anlatayım;
şimdi biz dubaiden geldiğimizden beri deli dana gibi ev arıyoruz çünkü eşimin işe buradan gitmesi çok zor oluyor. kp bize belli bi miktar yardım edecek biz de buradaki evi satıp üzerine kpden alacağımız parayla ev alcaz ama istanbulu bilen bilir şehir merkezinde evler çok pahalı ve eski, yeni yaapılanlar da uçuk fiyatlara.. birkaç ev gezdik bütçemize ucu ucuna yetenler resmen kümes gibi ya da çok abuk yerlerde.. neyse bu sabah arkadaşım bizdeydi beraber oğlumu parka götürdük bişiler içtik tam eve dönerken eşim aradı ama sesi o kadar kötü geliyor ki bişi oldu sandım; mahvolduk biz ev bulamadık taşınamicaz felan dedi, öyle sesini duydum ya artık nasıl kastıysam kendimi o anda başıma ağrı girdi hala da boynum başım çatlicak gibi. meğersem biz burada ev ararken görümcem gaza gelmiş o da bu yıl sonuna doğru evlenecek ya ankaradan ev bakmaya başlamış, ve bulmuşta, bulduğu ev de artık yalı mı köşk mü neyse bizim istanbulda almayı düşündüğümüz evden pahalı, bu durumda kp ağız değiştirip işte yarısını ben verim yarısını da kredi çekelim felan demiş.. biz krediye girebilecek olsak zaten o kadarını düşünebilecek beynimiz var.. kısacası görümcemin totosunun keyfi için biz burada eziyet çekmeye devam edicez.. eşim eve o kadar stresli geliyorki hergün kapıdan girdiği gibi kavga çıkarıyor.. bazen alttan alıyorum ama bazen kaldıramıyorum yanibu şekilde nasıl devam ettireceğiz evliliğimizi bilemiyorum.. kendi babamdan para istemeyi düşündüm ama adam kanser hastası biliyorsunuz, yanlış anlar üzülür felan diye sormaya korkuyorum, anneme desem kesin babama söyler ağzında laf hiç tutamaz naapcaz biz yaaa
not: bugün kırmızı kart gördüm onun da etkisi var herhalde kendimi berbat hissediyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?